×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Oxballs

Položky 33 až 58 z celkom 58

  1. 1
  2. 2
  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Rozmanitosť je korením života a Oxballs to veľmi dobre vie. Preto prichádza s touto novinkou s názvom 360. Tento mäkký ale tlstý krúžok ponúka hneď 2 možnosti ako ho použiť a verte, že vám v nohaviciach vykúzli poriadne sexy guču. Krúžok 360 na penis a semenníky je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je veľmi ľahký, kompaktný a vášmu náradiu príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Čierna

    Hľadáte niečo, v čom sa vaše semenníky budú zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxballs je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchytí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jeden jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne, ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Všetko, čo potrebujete k okúzľujúcemu prirodzeniu v jednom jedinom výrobku! Oxballs Tri Squeeze je návlek na penis vyrobený z veľmi pohodlného a pružného materiálu. Jeho jedinečný dizajn z neho robí všestranný doplnok, ktorý budete môcť nosiť podľa svojich aktuálnych preferencií, pretože každý otvor má trochu inú veľkosť. Chcete mať dnes svojho macka bližšie k telu alebo trochu ďalej?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    Oxballs prichádzajú na trh s jedinečnou novinkou, ktorú pomenovali Sackjack. Je to hračka vyrobená z pružného a pohodlného materiálu Flex-TPR a priľne k vášmu telu ako druhá koža. Sackjack má veľmi vkusný tvar, ktorý vášmu mackovi skutočne pristane a zároveň aj príjemne pridrží vaše semenníky vkusne u tela. Vnútorná časť je jemne textúrovaná, čo sľubuje aj decentnú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Nosíte radi návleky na penis? Muscle budete milovať! Je vyrobený z mäkkého a pružného TPR materiálu a je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vášmu mužstvu a bola ho radosť nosiť. Preskúmajte s ním nové obzory v bezodnej diere vášho náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo alebo ako budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Klietka cudnosti a análny kolík v jednej jedinej erotickej pomôcke od Oxballs, ktorá nesie názov Tailpipe. Jeho cieľom je, samozrejme, zábava, ale tiež pohodlie, ktoré vám tento luxusný výrobok poskytne. Klietka je ergonomicky tvarovaná a tiež hygienická, pretože nebráni v močení. Celý Tailpipe je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je príjemne mäkký a, samozrejme, kvalitný. Užite si dvojitú stimuláciu, naplnený anál a uväznený penis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Hot Pink Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo, alebo ako len budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparentná

    Hľadáte niečo, v čom sa vaše semenníky budú zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxball je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchopí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Jednoduchý avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs SACKJACK Jack Off Sheath Hot Pink

    Oxballs prichádza na trh s jedinečnou novinkou, ktorú pomenovali Sackjack. Je to hračka, vyrobená z pružného a pohodlného materiálu Flex-TPR a priľne k vášmu telu ako druhá koža. Sackjack má veľmi vkusný tvar, ktorý vášmu macíkovi skutočne pristane, a zároveň tiež príjemne pridrží vaše semenníky vkusne pri tele. Vnútorná časť je jemne textúrovaná, čo sľubuje aj decentnú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovač semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho zrovna budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, bám bude báječne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Champ Double Penetrator Black

    Champ je super silný silikónový penetrátor navrhnutý tak, aby predĺžil dĺžku i obvod vašej výbavy. Má vstavaný krúžok na penis, ktorý vám dopomôže k silnejšej a dlhšej erekcii a vďaka nemu bude tiež Champ držať na svojom mieste. Využite zárez, vďaka ktorému sa Champ stane prirodzenou súčasťou vás a nezabudnite ani na palcové označenie na sledovanie hĺbky!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovať semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho práve budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, vám bude úžasne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Grunt Double Penetrator Black

    Je tu penetrátor! Nadstavec na penis z vysoko kvalitného silikónu inšpirovaný armádou. Nenechajte sa zmiasť jeho drsným vzhľadom, v skutočnosti je nádherne hladký, mäkký a na dotyk veľmi príjemný, pretože je vyrobený z platinového silikónu. Vďaka koncovému krúžku posilní a predĺži vašu erekciu a zároveň bude držať na svojom mieste. Prijmite ho za vlastný a kochajte sa ním!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Hot Pink

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže nielen zdvihnúť sebavedomie, ale tiež vám to dopraje tie najlepšie pocity? Big OX je tu! Jeho dômyselná šírka poriadne uchopí vašu výbavu a materiál PLUS+SILICONE vás jednoducho dostane, pretože je pružný, hladký a mäkký. Užite si pohodlie a sexi vzhľad!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Orange

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Peacock

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Yellow

    Sviei a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete potrebovať najviac. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné s užitočným a ozdobte, aj vyzbrojte ním svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Boner Cockring Black

    Oxballs Boner silikónový krúžok na penis pre všetky hrdé šteniatka! Je príjemne mäkký a pohodlný na nosenie. Okrem toho je tiež zdobený otlačkami labiek a kostičkou, čo je dizajn, ktorý budú milovať všetci páničkovia a šteniatka.

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 58 z celkom 58

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.