×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pipedream

Položky 33 až 64 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On Set Black

    Pre tú najvzrušujúcejšiu výmenu rolí! Tento strap-on s odnímateľným dildom a mini vibrátorom splní nielen lezbické fantázie. Disponuje zvlneným dildom s koncovou prísavkou, ktorá sa dá použiť aj bez postroja. K postroju sa však pripevní veľmi rýchlo a vďaka krúžku a patentkom bude perfektne držať. Nestačí vám to? Pridajte ešte mini vibrátor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Máte radi čokoľvek, čo je 2v1? V tom prípade budete Double Penetration Vibrating Stroker priamo milovať! Spája totiž nežné ústa a dokonalú vagínu v jednu jedinú masturbačnú pomôcku, ktorá vás uchváti nielen vibráciami, ale aj materiálom Fanta Flesh, ktorý by ste nerozoznali od ľudskej kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Keď chcete niečo viac než obyčajný masturbátor, je tu tento krásavec. Bude vás zvádzať svojím tvrdým realistickým penisom, omamnými vibráciami, sladkými slovami, sexihlasom, aj tesným análnym otvorom. Zamilujte sa na prvý pohľad, vytvarujte si jeho úd, ako potrebujete, počúvnite a šup do nej!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy International Extreme Sex Machine

    Hľadáte multifunkčný stroj, ktorý poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku či partnera, budete si ho môcť užívať spoločne, ale aj každý sám, bude výkonný, ale zároveň ľahko prenosný, urobí za vás po náročnom dni všetku prácu a dopraje vám úžasné uspokojenie ... že to znie ako sen? Tak pozor, práve teraz sa tento sen stáva skutočnosťou a my vám predstavujeme International Extreme Sex Machine!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Užite si dokonalú masturbáciu a účinne stimulujte tie najcitlivejšie časti na vašom penise s touto jedinečnou pomôckou. Je to vibračný silikónový stimulátor, ktorý je zacielený na spodnú časť penisu, ktorú svojimi funkciami úplne ohromí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Užite si dokonalú análnu stimuláciu s Elite Vibrating Ass Thrusterom ukrytým v diskrétnom obale. Odšrubujte viečko a pripojte vibrátor z jednej strany a zo strany druhej silnú prísavku. Pripravení na divú jazdu? Ak áno, neostáva nič iné než začať užívať si nielen dômyselný pohyb hore a dole, ale aj ohromujúcu silu vibračnej guľky ukrytej v koncovej špičke a príjemné teplo, pretože sa vibrátor dokáže ohriať na 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Tento šťavnatý zadoček patrí kráske vašich snov, domyslite si k nej kohokoľvek, je to jedno, dôležité je chytiť ju za polovičky a vyblázniť sa v jej vagíne! Extreme Phat Ass White Girl je vaša nová láska so sladkým a guľatým zadočkom. Ten je útly a kontrastuje s ružovučkou vagínkou. A čo je najlepšie, je na dotyk podobný ľudskej koži, možno ešte o niečo príjemnejší. Vyrobený je totiž z mäkkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je hebký aj bezpečný pre telo. Bojíte sa, že by vás tento krásny zadoček čoskoro omrzel? Máme riešenie, je ním vibračná gulička, ktorá rozvibruje zadoček aj vagínu!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Black

    Len sa posaďte a užívajte si rytmus! Toto nafukovacie sedlo je vybavené integrovaným vibrátorom v tvare penisu s nádherne vymodelovanými žilkami. Robustné rukoväte vám poskytnú oporu aj pri vášnivejšej jazde, kedy sa budete pohybovať hore a dole. Vyberte si intenzitu vibrácií skrz ovládač na lanku a rozbehnite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Purple

    Chceli by ste sa cítiť v posteli o niečo sebaistejšie, mať nekonečne dlho erekciu a penis väčší než Dalibor Janda? Prestaňte snívať a zaobstarajte si tento pripínací penis z kolekcie Fetish Fantasy, ktorý váš náprotivok očarí nielen svojimi rozmermi, realistickým spracovaním, ale aj vzrušujúcimi vibráciami! Postroj je pre nositeľa veľmi komfortný, pretože je elastický a ľahko sa prispôsobí väčšine veľkostí a udrží 19 cm dildo na mieste aj pri divokejšom vyvádzaní. V špičke dilda sa potom nachádza vibračný motor, ktorý poláska tie najskrytejšie miestečka, a vašu polovičku tak dostane do raja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 16cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru ukrytom vo vnútri tela, ktorý vám poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Chcete niečo viac? Chcete výkonnú modernú pomôcku, ktorá vaše masturbačné chvíľky premení na nezabudnuteľné zážitky? Je na čase objaviť výkonný Elite Moto Milker! Jeho funkcia prerušovaného ťahu vás dostane do kolien. Vychutnajte si dokonalú búrku pocitov a prispôsobte si funkcie svojej aktuálnej nálade.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    King Cock 10 má super silnú odnímateľnú prísavku, vďaka ktorej bude držať takmer na akomkoľvek povrchu. Hoci je vibračná a tieto hračky bývajú bežne háklivé na vodu, King Cocka 10 so sebou môžete bez obáv vziať aj do sprchy, vírivky alebo do vane či rybníka.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Zažite intenzívne potešenie vďaka výkonným vibráciám a úžasným sacím schopnostiam. Rozmaznávajte svoj penis a dajte mu to, po čom túži. Spojenie vibrácií a sania na špičke penisu sľubuje dokonalé vzrušenie a silný orgazmus, nemyslíte? Elite Tip Teazer Power Pump je horúca novinka od značky Pipedream a verte, že bola vyvinutá presne tak, aby vám poskytla koncentrované potešenie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 23cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále plne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O tomto snívala už naozaj dlho. O slobode, blízkosti a vzrušujúcej hre bez popruhov. Zasunula teda kratšiu časť do seba a bola prekvapená, ako dokonale sa v nej uvelebila. Zrak sklopila dolu a pocítila nadšenie. Silikónové dildo držalo bez námahy a bolo pripravené na akciu. Cítila sa sexi, vzrušená a nekonečne mocná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Posilní a podporí erekciu a posteklá klitoris! Doprajte si výbušné orgazmy s týmto jedinečným vibračným krúžkom z hebkého a pružného silikónu. Je dokonalým doplnkom na milovanie, jeho výkonný mini vibrátor totiž podporí stimuláciu a nachystá si pre vás nové pocity. Drobná textúra na zintenzívni a tvar samotného krúžku predstavujú detail s obrovskou mocou, tak si ju nechajte páčiť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Aké je jej najhorúcejšie tajomstvo? Vibrátor na prsty, ktorým si to dokáže urobiť v posteli, ale ešte radšej ho používa ako spoločníka vo svojich čipkovaných nohavičkách. Hladký silikón je jej telu dokonale príjemný a motorček počúva jej klitoris. Jej srdce bije rýchlejšie, jej prst stláča tlačidlo a pridáva na vibračnej intenzite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Konečne našla hračku, ktorá dokonale uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácie, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, kedy ju vyskúša. Chcela všetko hneď a naraz.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.