×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

ToyJoy

Položky 33 až 64 z celkom 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Čierna

    Čierny minivibrátor zdobený blyšťavými kamienkami s hladkým povrchom očarí svojou eleganciou každú modernú ženu. Disponuje malými rozmermi, ale zároveň aj silnými vibráciami, ktoré budú maximálne stimulovať každú časť vášho tela, ktoré sa rozhodnete potešiť.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    Hovoríte si, čo všetko by ste asi mohli s týmto návlekom zažiť? Verte, že toho je veľa! Môžete ho nasadiť na penis a podporiť ním erekciu, môžete ho použiť na prst a stimulovať ním partnerku, alebo ním upgradovať svoj obľúbený vibrátor. A tá cena? Tento multifunkčný doplnok nesmie chýbať vo vašom košíku!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Sunny poláska vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Chcete si pohodlne užiť svoje análne hrátky? ToyJoy Anal Lube by nemal chýbať vo vašej výbave! Je super silný a tiež kvalitný, lebo jeho zloženie obsahuje iba prvotriedne ingrediencie, ktoré vám zaistia dlhotrvajúcu lubrikáciu. Jeho balenie nie je nijako zastrašujúce, ale naopak moderné rovnako ako prístup značky ToyJoy. Kúpte si účinný gél a vychutnávajte si análne radosti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžastnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, malý rozmer akurát do vrecka a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Star Beads Small Silver

    Chcete rozžiariť svoje zadné dvierka? Tento nádherný análny kolík s blyštivým kamienkom v základni nechá váš zadoček doslova žiariť, zatiaľ čo vás bude príjemne stimulovať. Jeho elegantný tvar vám dopraje naozaj dych vyrážajúce pocity, a to ako pri zavádzaní, nosení aj vyberaní. Tvoria ho 3 zväčšujúce sa guličky a má rozšírenú základňu. Vychutnajte si dotyk kvalitného hliníka a predovšetkým elegantný krásny vzhľad.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve Large

    Pridajte si dĺžku, hrúbku a potešenie s týmto jedinečným návlekom od ToJoy. Je skvele mäkký a tu aj príjemný na nosenie. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu a prispôsobí sa vašim proporciám. Vyskúšajte tento skvelý spôsob, ako si okoreniť svoje milostné hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dong 9 Inch

    Snívate o niečom skutočnom a dlhom? Iste to bude toto dildo Get Real! Je totiž ako živé, vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žaluď a je zakončené prísavkou pre hry bez použitia ruky. Podľahnite mu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Chcete objaviť orgazmický potenciál, ktorý skrýva vaša prostata? Tento stimulátor, vyrobený z pevného plastu, má ergonomický tvar pre presné zasiahnutie prostaty a zároveň rameno na stimuláciu hrádze. Oceníte tiež jednoduchú manipuláciu a cenovú dostupnosť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Elixer Vibrating Double Penetrator Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Elixerom! Je to korálkový vibrátor pre análne alebo vaginálne použitie, ktorého cieľom sú vaše senzačné orgazmy! Svojim tvarom bude vo vás prebúdzať príjemné pocity pri každom zavádzaní aj vyberaní a základňa s praktickým očkom vám uľahčí manipuláciu. Račte v ústrety novej úrovni slasti!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Pink

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s FUSHION! Je to luxusný silikónový krúžok na penis s dlhými vibračnými bodmi, ktoré spočinú na penise a pri sexe budú zmyselne dráždiť obaja v páre. Zvýšte vzrušenie a zdieľajte v páre príjemné pocity, ktorým nepôjde odolať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bronx! Je to luxusný silikónový návlek na semenníky, ktorý zvodne vibruje a pulzuje av tele prebúdza vlny extázy. Zvýšte intenzitu príjemných pocitov a pohlaďte svoje túžby.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Captain Cock 20cm

    Vyzerá ako živý, ale nie je živý. Budete ho chcieť v sebe, ale budete na to potrebovať ruky. Na dotyk je realistický, ale skutočný penis to nie je, čo je to? No predsa Captain Cock! Kapitán dildo vyzerajúce ako naozajstné so silnou koncovou prísavkou. Poďte si vychutnať jeho báječných 20 cm!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Snívate o niečom skutočnom? Iste to bude toto dildo Get Real! Je totiž ako živé, vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, semenníky, žaluď a je zakončené prísavkou pre hry bez použitia ruky. Podľahnite mu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 8 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Juicy Rider Masturbator

    Masturbátor Juicy Rider má zvodný tvar ženského tela, je príjemne mäkučký a aj cenovo dostupný. Užite si chvíle sebalásky trochu inak a podľahnite novým zážitkom. Juicy Rider je vyrobený z TPR materiálu, má realistickú farbu a pohodlne vám padne do ruky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcia, s ktorou to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s Magnetickom! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Čierna

    Príjemní hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky ToyJoy Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 7 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Brilliant Star

    Análny kolík alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Tento kolík má baňatú špičku pre maximálne potešenie a rozšírenú základňu pre bezpečné použitie. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte aj teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Extension Sleeve XLarge

    Pridajte si dĺžku, hrúbku a potešenie s týmto jedinečným návlekom od ToJoy. Je skvele mäkký a tu aj príjemný na nosenie. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu a prispôsobí sa vašim proporciám. Vyskúšajte tento skvelý spôsob, ako si okoreniť svoje milostné hrátky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Snívate o elegantnej masážnej hlavici s ohromujúcimi silnými vibráciami? Táto pôvabná hračka vás priamo nadchne! Ponúkne vám hneď 3 rýchlosti vibrácií a intenzívnu pulzujúcu funkciu. Jej ergonomicky zakrivený tvar bude počúvať vaše telo a kvalitné ABS v kombinácii s jemným silikónom vám zabezpečí maximálne pohodlie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple S

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje stávku na zaručenú sexi jazdu!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.