×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bye Bra Adhesive Tape for Dress 20 pack

    Obojstranná lepiaca páska na šaty Bye Bra je vyrobená pomocou lepidla 3M. Páska rozmerov 23x82 mm je teda širšia a dlhšia než priemerné lepiace pásky na šaty.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Fifty Nights of Naughtiness EN - Erotická hra Anglická verzia

    Nechajte sa vzrušiť prevzatím kontroly nad svojou polovičkou alebo naopak. Fifty Nights of Naughtiness je hra obsahujúca 50 pozvánok na príjemné zážitky pre milenecké páry, ktoré radi nechávajú svoje fantázie obživnúť. Buďte sexi hraví a vyberte si nevinne bielu alebo zvodne čiernu obálku plnú romantických gest, stimulujúcich scenárov, nezbedných návrhov alebo erotických prekvapení. Najskôr si však hoďte kockou, ktorá o farbe vašej obálky rozhodne.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions You & Me - Erotická hra Anglická verzia

    Nádherná, vzrušujúca hra, ktorá je len o vás dvoch!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play 30 Day Bondage Challenge English Version

    Milujete výzvy a lákajú vás vzrušujúce BDSM hry? S týmito 30 kartičkami zažijete 30 dní odvážnych experimentov! Intenzita úloh sa postupne zvyšuje a vy tak do BDSM sveta budete vstupovať prirodzene a pomaly. Prijmite výzvu, stanovte si pravidlá a tešte sa na posledný deň.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Dead Sea Salts Oriental Crystals Aphrodisia 500g

    Vychutnajte si nebesky príjemný kúpeľ s touto soľou od Shunga. Jej vôňa je príjemne afrodiziakálna a navodí tak príjemnú náladu. Navyše na vás dýchne závanom mora a vy sa tak ponoríte do svojho kúpeľa ako do nejakej upokojujúcej náruče. Vychutnajte si tento luxusný zážitok so svojím náprotivkom a rozmaznávajte sa už pri kúpeli.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Conceive Plus Pregnancy Test 2 pack

    Spoľahlivý tehotenský test, ktorý vám potvrdí alebo vyvráti možné tehotenstvo. Oneskorila sa vám menštruácia alebo pociťujete príznaky raného tehotenstva? Urobte si test v pohodlí domova.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Sprchový olej - Levanduľa 250ml

    Upokojujúca levanduľa pomáha pri strese aj depresiách, nespavosti, bolestiach hlavy, migrénach, chrípke, uľavuje pri dýchacích ťažkostiach.

    12,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play 30 Day Romantic Challenge English Version

    Milujete výzvy a máte pocit, že váš vzťah už nie je taký, aký býval na začiatku? S touto 30 dňovou výzvou ho osviežite a pripomeniete si vzájomné dobývanie vďaka romantickým úlohám na 30 kartičkách. Pocíťte opäť intenzívnu lásku a užívajte si nezabudnuteľné sladké okamihy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Ivy Pasties

    Zvodné leopardie srdiečka ozdobia vaše bradavky a prilákajú pozornosť očí.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio rastlinný elixír Squalane & Q10 20ml

    Bio rastlinný elixír Squalane & Q10 bude jedinečnou, vysoko účinnou anti-age starostlivosťou s preukázateľným viditeľným účinkom redukcie vrások a remodelácie pleti. Obsiahnutá patentovaná látka Lift Oleoactif® pomáha napnúť pleť, vyplniť vrásky, vyhladiť pokožku a celkovo omladiť.

    15,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Dice, Play, Sex Game English Version

    Kocky sú hodené a váš romantický osud spečatený! Zahrajte si sexu hru, ktorá vás bude nielen baviť, ale aj vzrušovať. Dice, Plax, Sex Game je erotická hra pre skúsených hráčov aj zatiaľ hrou nepoľúbených začiatočníkov. Je veľmi inovatívne a prekvapí vás tak, že sa nebude stačiť diviť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Idea Cards

    Baví vás na Fifty Shades predovšetkým tá vzrušujúca spontánnosť? Zažite ju na vlastnej koži! Táto sada kartičiek sa postará o to, aby vaše rande bolo naplnené vášňou, rozdelené sú na "going out" pre použitie vonku a "staying in" pre domáce hrátky. Vezmite každý týždeň jednu a majte celý rok plný nezabudnuteľných zážitkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Inspiration Cards

    Chcete v spálni zapáliť novú iskru? Tieto vášnivé karty vám k tomu pomôžu! Obsahujú citácie z románu Fifty Shades a dodávajú vám odvahu skúmať svoje túžby. V balíčku je 52 kariet 4 farieb s textami v anglickom jazyku a budú baviť hanblivých začiatočníkov i odvážnych skúsených milovníkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain 0277 Strieborná

    Pôvabná retiazka na bikiny alebo pokojne aj na holú kožu od značky Bijoux Indiscrets. Všetky šperky z kolekcie Magnifique sa inšpirovali newyorskými kabaretnými tanečnicami z 20. rokov 20. storočia, rovnako ako ony sú nekonformné, zmyselné a úžasné.

    61,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shunga Bath & Shower Gel Frosted Cherry 500ml

    Snívate o vzrušujúcom kúpeli plnom lahodných bozkov? Akékoľvek sprcha či vaňa dostane nový neodolateľný rozmer so Shunga sprchovým a kúpeľovým gélom s neskutočne podmanivou vôňou čerešní. Nechajte ho očarovať vaše zmysly a bozkávajte sa, čo hrdlo ráči, gél nezanecháva na tele absolútne žiadnu nepríjemnú pachuť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games We've Never English Version

    Chcete vyskúšať niečo nové a okoreniť tak svoje erotické hry? Táto hra je na to ideálna! Obsahuje niekoľko sád kartičiek, ktoré vám určia miesto, zábavu, hračky, odpustky, role a ďalšie. Pusťte si do svojho intímneho života svieži vánok objavovania nových vášní.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emma Scharkez: Život s vůní lubrikantu

    Keď dá úspešná manažérka Klára svojmu manželovi sľub, že si nájde pokojnejšiu a normálnejšie prácu, netuší, že si pre ňu osud pripravil obchod s erotickými pomôckami. Čoby oblastná riaditeľka siete sexshopov sa zoznamuje so svojimi zamestnancami a s viac či menej obvyklým tovarom, bežnými aj VIP zákazníkmi a chodom prevádzok. Rýchlo pochopí, že toto normálnejšia a pokojnejšia práce rozhodne nebude. Aj keď ju niektoré situácie, ako plný kufor vibrátorov pri policajnej kontrole, vyvedú z miery, všetko sa snaží zvládnuť s profesionálnym nadhľadom.

    10,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio rastlinný elixír Squalane & Verbena 20ml

    Bio rastlinný elixír Squalane & Verbena je vyvinutý na oddialenie starnutia pokožky. Zvyšuje prirodzenú ochranu pred voľnými radikálmi a chráni pleť pred každodenným zaťažením ako sú znečistenie či stres. Napomáha zmierňovať opuchy tváre a celkovo rozžiariť a zjemniť pokožku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beppy Pure Lifestyle Tampon 2 pack

    Chcete sa počas menštruácie cítiť úplne slobodne, voľne a neohrozene? Vyskúšajte špongiové tampóny Bebby Pure bez šnúrky. Sú ideálne na šport, do sauny, na plávanie, ale tiež na milovanie. Tvar tampónu sa prispôsobí vášmu telu a jeho mäkká a pružná štruktúra vám dopraje absolútny komfort.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong & Nipple Covers Strawberry

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá a ozdoby na bradavky, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Royal Care 100% Bio Argan & Prickly Pear & Rose 20ml

    Luxusné spojenie najvzácnejších bio olejov s anti-age efektom a vznešenou damašskou ružou pleti dodajú dokonalú starostlivosť a mladistvý vzhľad.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HotFlowers Edible Lingerie Chocolate 234661

    Chcete byť doslova na zožratie? Teraz je všetko možné! HotFlowers totiž prichádzajú s jedlou spodnou bielizňou s neodolateľnou čokoládovou príchuťou. Zvýšte túžbu vášho náprotivku a nechajte ho, aby vás ochutnal a to doslova!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus je navrhnutá na posilnenie prirodzenej mikroflóry vašich intímnych partií.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Him Chocolate

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sexuální dohody - Amara Charles

    Sexualita a vzťahy sú dve najdôležitejšie veci v našom živote. Pre tých, ktorí túžia prehodnotiť svoj prístup k vlastnej sexualite a vzťahom a zmeniť ich štruktúru, je táto kniha vynikajúcim zdrojom informácií.

    10,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Anti-age Facial Tonic 200ml

    Omladzujúce prírodné tonikum si vás získa overenými anti-age účinkami aj omamnou vôňou damašskej ruže.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    Lactacyd® Pharma s antibakteriálnymi vlastnosťami pomáha zmierňovať nepríjemné pocity pri bakteriálnej infekcii*. Vhodná na použitie pri menštruácii, v tehotenstve a po pôrode, avšak aj v situáciách, ktoré vyvolávajú vyššie riziko vzniku infekcie (tesné oblečenie, plávanie, šport,...).

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Royal Peeling Argan & Q10 & Bergamot 50ml

    Objavte osviežujúci prírodný peeling na tvár s Q10 a optimistickou vôňou bergamotu pre hĺbkovú očistu, hebkosť a rozjasnenie pleti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Her Strawberry & Sparkling Wine

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Face Cleaning Foam Rose 150ml

    Bio čistiaca pena s prospešnými extraktmi šetrne odstráni nečistoty bez vysušenia a podráždenia pleti. Zanechá ju dokonale čistú a hebkú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Royal Care 100% Bio Argan & Prickly Pear & Bergamot 20ml

    Kráľovské spojenie vzácnych bio olejov so sviežou vôňou citrusov chráni pred vznikom prvých vrások, intenzívne hydratuje a rozjasňuje pleť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games A Year of Kama Sutra English Version

    Chcete zažiť rok plný vášne? Zaobstarajte si tieto Kama Sutra kartičku a každý týždeň si vyberte jednu z nich, na ktorej objavíte vzrušujúci tip, ako obohatiť váš erotický život. Striedajte techniky „pre neho“ a „pre ňu“ a začnite ako inak ako predohrou. Postupom roka s kartičkami pokročíte až ku kreatívnejším a náročnejším technikám milovania, ktoré bude radosť a slasť objavovať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.