×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bye Bra Adhesive Tape for Dress 20 pack

    Obojstranná lepiaca páska na šaty Bye Bra je vyrobená pomocou lepidla 3M. Páska rozmerov 23x82 mm je teda širšia a dlhšia než priemerné lepiace pásky na šaty.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Fifty Nights of Naughtiness EN - Erotická hra Anglická verzia

    Nechajte sa vzrušiť prevzatím kontroly nad svojou polovičkou alebo naopak. Fifty Nights of Naughtiness je hra obsahujúca 50 pozvánok na príjemné zážitky pre milenecké páry, ktoré radi nechávajú svoje fantázie obživnúť. Buďte sexi hraví a vyberte si nevinne bielu alebo zvodne čiernu obálku plnú romantických gest, stimulujúcich scenárov, nezbedných návrhov alebo erotických prekvapení. Najskôr si však hoďte kockou, ktorá o farbe vašej obálky rozhodne.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Glow Shimmer Body Cream 250ml

    Chcete byť dnes skutočne zmyselná? Tento krém vám dodá ľahkú trblietavú žiaru a tiež omamnú vôňu. Jeho zloženie s kokosovým olejom, mrkvovým extraktom a ďalšími olejmi a bohatými zložkami bude vyživovať vašu pokožku a pomôže vám predchádzať vysúšaniu. Krása vašej pokožky bude navyše umocnene úžasným trblietavým efektom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions You & Me - Erotická hra Anglická verzia

    Nádherná, vzrušujúca hra, ktorá je len o vás dvoch!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Glow Shimmering Body Oil 110ml

    Chcete byť dnes skutočne zmyselná? Tento olej vám dodá ľahkú trblietavú žiaru a tiež omamnú vôňu. Príjemne hydratuje pokožku a efektívne podčiarkuje vašu krásu. Na koži zanecháva saténový nádych a očarujúcu zlatistú žiaru, tak si doprajte zažiariť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Intimate Caress Luxury Shave Cream Coconut Pineapple - Luxusný krém na holenie Kokos-Ananás 250ml

    Tento luxusný krém na hodvábne hebké holenie je ultra bohatý na zázračné zložky, ako je aloe vera, jojobový a avokádový olej. S týmto zložením sa stáva vhodným aj na veľmi citlivú pokožku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Dead Sea Salts Oriental Crystals Aphrodisia 500g

    Vychutnajte si nebesky príjemný kúpeľ s touto soľou od Shunga. Jej vôňa je príjemne afrodiziakálna a navodí tak príjemnú náladu. Navyše na vás dýchne závanom mora a vy sa tak ponoríte do svojho kúpeľa ako do nejakej upokojujúcej náruče. Vychutnajte si tento luxusný zážitok so svojím náprotivkom a rozmaznávajte sa už pri kúpeli.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Femme Republique Menstrual Cup Size L Black

    Nesedí vám klasický tvar menštruačného kalíška alebo sa ho ešte len chystáte vyskúšať a premýšľate, aký vybrať? Kalíšok Femme Republique má inovatívny dizajn v tvare disku a určite vás prekvapí, aký je účinný a zároveň príjemný. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a vďaka svojmu dvojitému lemu sa prispôsobí vaginálnym stenám a priľne k nim tak, aby vám zaistil spoľahlivú ochranu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antisweat Original Deodorant for Balls 150ml

    Antisweat, dezodorant na gule. Nie je to len fyzická námaha, z čoho sa nám rosí miešok. Stres, nervozita, mentálna námaha v kancli a ďalšie nemilé vplyvy pôsobia na vajcia aj bez ubehnutých kilometrov. Vďaka Antisweatu budete mať o starosť menej a pivnicu v suchu za každej situácie. A keď ho niektorá bude chcieť vidieť, môžete ho hrdo ukázať.

    17,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Intimate Health Menstrual Cups Size L

    Trápi vás menštruačné nepohodlie a začínate premýšľať nad ekologickou menštruačnou pomôckou? Kalíšok vyrieši vaše trápenia! Je to pohodlná, bezpečná a opakovane použitá pomôcka, ktorá vás ochráni vo dne v noci. Kalíšok je navrhnutý tak, aby bol príjemný na nosenie, spoľahlivý a pre telo bezpečný. Vyskúšajte ho a už nikdy nebudete chcieť menštruovať inak!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck! Board Game English Version

    Máte chuť na roztopašnú a zvodnú predohru? Vezmite si k nej na pomoc túto sexy hru Let's F*ck, ktorej názov hovorí za všetko. Prejdite herným plánom, pekne si cestu užite a akonáhle sa jeden z vás dostane do cieľa, roztočí koleso polôh, ktoré rozhodne o vašom osude.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Idea Cards

    Baví vás na Fifty Shades predovšetkým tá vzrušujúca spontánnosť? Zažite ju na vlastnej koži! Táto sada kartičiek sa postará o to, aby vaše rande bolo naplnené vášňou, rozdelené sú na "going out" pre použitie vonku a "staying in" pre domáce hrátky. Vezmite každý týždeň jednu a majte celý rok plný nezabudnuteľných zážitkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Inspiration Cards

    Chcete v spálni zapáliť novú iskru? Tieto vášnivé karty vám k tomu pomôžu! Obsahujú citácie z románu Fifty Shades a dodávajú vám odvahu skúmať svoje túžby. V balíčku je 52 kariet 4 farieb s textami v anglickom jazyku a budú baviť hanblivých začiatočníkov i odvážnych skúsených milovníkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain 0277 Strieborná

    Pôvabná retiazka na bikiny alebo pokojne aj na holú kožu od značky Bijoux Indiscrets. Všetky šperky z kolekcie Magnifique sa inšpirovali newyorskými kabaretnými tanečnicami z 20. rokov 20. storočia, rovnako ako ony sú nekonformné, zmyselné a úžasné.

    61,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Snívate o dlhodobo hladkých nohách? Vyskúšajte voskové pásiky Veet obohatené o mandľový olej a vitamín E. Vďaka tomu, že chĺpky odstránite vrátane korienkov, vydržia vám vaše nôžky hladké naozaj dlho. Užite si ten pocit a príjemnú vôňu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Pull & Play Game English Version

    Pripadá vám, že váš vzťah spadol do priepasti menom monotónnosť a rutina? Alebo jednoducho potrebujete nové podnety na to, aby sa vám podarilo aj po rokoch vo vašom vzťahu udržať iskru? Pull & Play je hra pre páry, vďaka ktorej si užijete zmyselné intímne chvíle bez ohľadu na vaše pohlavie a sexuálnu orientáciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Bath & Shower Gel Frosted Cherry 500ml

    Snívate o vzrušujúcom kúpeli plnom lahodných bozkov? Akékoľvek sprcha či vaňa dostane nový neodolateľný rozmer so Shunga sprchovým a kúpeľovým gélom s neskutočne podmanivou vôňou čerešní. Nechajte ho očarovať vaše zmysly a bozkávajte sa, čo hrdlo ráči, gél nezanecháva na tele absolútne žiadnu nepríjemnú pachuť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantra - Vysoká škola spirituální erotiky - Kalashatra Govinda

    Objavujeme spirituálnu dimenziu erotiky. Tantra privádza do súladu telo, myseľ i dušu a môže nám dokonca dopomôcť k osvieteniu. S pomocou tohto starobylého indického učenia môžeme navyše zvýšiť svoju sexuálnu energiu a naučiť sa vysokému umeniu lásky.

    14,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Sterilizing cup

    Popisok pripravujeme. Obľúbili ste si menštruačný kalíšok a premýšľate o tom, ako ho vysterilizovať napríklad na cestách alebo kdekoľvek mimo domova (alebo vlastne pokojne aj doma)? Tento sterilizátor predstavuje to najlepšie riešenie! Má univerzálnu veľkosť, ktorá pojme všetky kalíšky Intimina a keď budete čítať ďalej, zistíte, ako funguje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Cocoa 240g

    Milujete kúpele? S touto kakaovou soľou do kúpeľa sa vaňa premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spřízněné duše a posvátná sexualita - Yael Powell

    Hovoríme tu o vzájomnom spojení v Láske, kedy sa vám srdce otvára natoľko, až sa zdá, že praskne. Kde medzi vami prúdia vlny Lásky. Kedy ste naplnení túžbou, aby váš partner spoznal, ako veľmi ho milujete. Kde sa pri vašom splynutí vytrácajú hranice medzi vami a stávate sa jedným telom a jednou dušou.

    14,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Black Soap 160g

    Hľadáte poctivé mydlo na čistenie tváre? Toto od Fair Squared sa pýši nielen svojim etickým pôvodom, ale aj kvalitnými prísadami. Bolo vyrobené podľa starej receptúry a je ideálny nielen pre citlivú pokožku. Obsahuje účinné drevené uhlie pre hĺbkové čistiace účinky, tak ho doprajte svojej pleti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Puffer Balls powder Sit & Chill 57g

    Nechajte gule okoštovať silu púštnej búrky. Efektný PUFF a kulestroj bude komplet v suchu aj cez všetky nástrahy moderného sveta. Puffer rieši rosenie vreca, ktoré sa objavuje bez fyzického záprahu, podobne ako jeho tekutý braček Antisweat. Šichta v kancelárskom kresle, nedeľný obed pri svokre, štrku za volantom alebo v sedle jednostopovej mašiny. Dajte vreci šnupnúť a so suchou pivnicou sa staňte vládcom sveta!

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Apricot 240g

    Milujete kúpele? S touto meruňkovou soľou do kúpeľa sa vaša vana premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Femina 400ml

    Umývacia emulzia Lactacyd Femina je klasickým produktom od Lactacyd, ktorý pôsobí v súlade s vašim telom v ktorejkoľvek životnej fáze.

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Balmy Soothing Cream 75ml

    Požadujete absolútne intímne pohodlie? Práve pre vás tu je Balmy! Mlieko na intímnu hydratáciu a vlhkosť, ktoré môžete používať v akejkoľvek životnej fáze. Účinne hydratuje a upokojuje vonkajšie genitálie a prináša vám optimálne pohodlie a príjemnú mäkkosť. Je to riešenie vonkajšej intímnej suchosti a svrbenia, ktoré často spôsobuje vyrážka po holení alebo citlivá pokožka.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Professional Cold Wax Strips Face for Sensitive Skin 40 pcs

    Trápia vás chĺpky na tvári? Rozlúčte sa s nimi! S týmito voskovými depilačnými pásikmi od Veet ich účinne odstránite. Hodí sa aj pre citlivú pleť, pretože sú obohacené o výživný mandľový olej a tiež vitamín E. Užite si hydratovanú pleť bez podráždenia, a hlavne bez chĺpkov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Handsoap Apricot 160g

    Hľadáte poctivé mydlo pre vaše citlivé ruky? Toto od Fair Squared sa pýši nielen svojim etickým pôvodom, ale aj kvalitnými prísadami. Je veľmi jemné av jeho zložení okrem iného nájdete olej z marhuľových jadier, ktorý sa vaše ruky nielen čistí, ale tiež sa o ne stará. Doprajte si ho svojim dlaniam a vychutnajte si omamnú marhuľovú vôňu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Acne Bioactive Serum 20ml

    Upokojujúce bioaktívne sérum pre intenzívnu starostlivosť o problematickú a aknóznu pleť. Pôsobí na už vzniknuté prejavy akné a preventívne predchádza jeho ďalšiemu rozvoju.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Coffee Shaving Soap 160g

    Hľadáte poctivé mydlo na holenie? Toto od Fair Squared sa pýši nielen svojim etickým pôvodom, ale aj kvalitnými prísadami. Obsahuje bambucké maslo, ktoré zanechá po každom použití na pokožke ošetrujúce film a je ideálny pre suchú pokožku. Okrem toho vás bude rozmaznávať penivý babassu a kokosový olej, tak si to nechajte páčiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Coconut Body Soap Peeling 160g

    Hľadáte poctivé peelingové mydlo na pravidelnú regeneráciu pokožky? Toto od Fair Squared sa pýši nielen svojim etickým pôvodom, ale aj kvalitnými prísadami. Efektívne odstraňuje odumreté kožné bunky a zlepšuje tým textúru pokožky. Je penivé a obsahuje kokosový olej a tiež kávovú usadeninu, ktorá sa postará o nielen o vašu pokožku, ale aj pozitívne ovplyvní krvný obeh.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Soothing Lavender Bioactive Serum 20ml

    Upokojte pleť a navráťte jej hebkosť s pokrokovým prírodným sérom, ktoré chránia oslabenú a citlivú pokožku.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.