×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Secret Play Truth or Dare English Version

    Pravda alebo výzva? Pri tejto hre sa dokonale spoznáte! Zahrajte si ju so svojím náprotivkom alebo snáď vo viacerých ľuďoch a užijete si tak pikantnú zábavu? Odvážte sa, všetko je povolené.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ladyshape Heart - Šablóna na holenie kline

    Ladyshape Heart je jednoduchá, šikovná šablóna, s pomocou ktorej si môžete ľahko a rýchlo upraviť svoje lono. Model Heart vytvorí sexi srdiečko chĺpkov.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Femme Republique Menstrual Cup Size L Pink

    Nesedí vám klasický tvar menstruačného kalíška alebo sa ho ešte len chystáte vyskúšať a premýšľate, aký vybrať? Kalíšok Femme Republique má inovatívny dizajn v tvare disku a určite vás prekvapí, aký je účinný a zároveň príjemný. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a vďaka svojmu dvojitému lemu sa prispôsobí vaginálnym stenám a priľne k nim tak, aby vám zaistil spoľahlivú ochranu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bye Bra Half Push-Up Pads Clear

    Chcete mať teraz hneď o niečo väčšie prsia? Ukryte si do svojej podprsenk tieto push-up podložky, ktoré zvýraznia vaše poprsie a podporia jeho prirodzenú líniu. Priehľadný silikónový materiál je príjemne mäkký a ukryje sa aj pod bikinami alebo šatami. Vychutnajte si pocit väčších pŕs i sebavedomie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Femme Republique Menstrual Cup Size S Purple

    Nesedí vám klasický tvar menstruačného kalíška alebo sa ho ešte len chystáte vyskúšať a premýšľate, aký vybrať? Kalíšok Femme Republique má inovatívny dizajn v tvare disku a určite vás prekvapí, aký je účinný a zároveň príjemný. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a vďaka svojmu dvojitému lemu sa prispôsobí vaginálnym stenám a priľne k nim tak, aby vám zaistil spoľahlivú ochranu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzam 100% bambucké maslo 250ml

    Bambucké maslo Karité pokožku dokonale hydratuje a prináša jej okamžitú regeneráciu. Pravidelné, každodenné používanie masla pomáha udržať jej obranyschopnosť, pružnosť a vláčnosť.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Intimate Caress Luxury Shave Cream Pomegranate - Luxusný krém na holenie Granátové jablko 250ml

    Tento luxusný krém na hodvábne hladké holenie je ultra bohatý na zázračné zložky, ako je aloe vera, jojobový a avokádový olej. S týmto zložením sa stáva vhodným aj na veľmi citlivú pokožku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size B Grape

    Zabudnite na zháňanie tampónov na poslednú chvíľu! Vyskúšajte menštruačný kalíšok FUN CUP, ktorý vám zaistí spoľahlivú menštruačnú ochranu až niekoľko hodín. Keď sa kalíšok naplní, stačí ho vyprázdniť, umyť a je pripravený na ďalšie použitie. Menšia veľkosť A je skvelou voľbou pre slabé menštruačné dni alebo pre ženy, ktorým menšia veľkosť skrátka vyhovuje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Special Wash Vinyl 250ml

    Vaše obľúbené vinylové oblečenie si vyžaduje špeciálnu starostlivosť, nezabúdajte na to! Týmto prípravkom účinne očistíte svoje vinylové a PVC doplnky a odstránite nečistoty, kožu, zvyšky tuku či oleja, čím budete svoje doplnky chrániť pred zničením a predĺžite ich životnosť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Glow Shimmer Body Cream 250ml

    Chcete byť dnes skutočne zmyselná? Tento krém vám dodá ľahkú trblietavú žiaru a tiež omamnú vôňu. Jeho zloženie s kokosovým olejom, mrkvovým extraktom a ďalšími olejmi a bohatými zložkami bude vyživovať vašu pokožku a pomôže vám predchádzať vysúšaniu. Krása vašej pokožky bude navyše umocnene úžasným trblietavým efektom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Glow Shimmering Body Oil 110ml

    Chcete byť dnes skutočne zmyselná? Tento olej vám dodá ľahkú trblietavú žiaru a tiež omamnú vôňu. Príjemne hydratuje pokožku a efektívne podčiarkuje vašu krásu. Na koži zanecháva saténový nádych a očarujúcu zlatistú žiaru, tak si doprajte zažiariť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Intimate Caress Luxury Shave Cream Coconut Pineapple - Luxusný krém na holenie Kokos-Ananás 250ml

    Tento luxusný krém na hodvábne hebké holenie je ultra bohatý na zázračné zložky, ako je aloe vera, jojobový a avokádový olej. S týmto zložením sa stáva vhodným aj na veľmi citlivú pokožku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kámasútra expert 2. vydání

    Táto vzrušujúca kniha vás krok za krokom prevedie všetkými zmyselnými pozíciami, s ktorými dosiahnete nekonečnú rozkoš. Súčasťou sú aj názorné fotografie a podrobné popisy každej polohy, rovnako ako tipy a rady k ešte hlbšiemu zážitku.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Oral Fun Game EN - Erotická hra Anglická verzia

    Hra Oral Fun vás bude mučiť a dráždiť tak dlho, kým nevyskúšate všetky spôsoby, ktoré vám ponúkne. Budete jesť lahodné a šťavnaté broskyne, aj sa dáviť nekonečne dlhými banánmi. Užite si zábavné drobnosti aj vyzývavé akcie, uplatnite ústa, bozkávajte, olizujte a sajte, táto radosť bude len vaša!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nikdy neříkej nikdy

    Okoreňte si s partnerom vášnivé chvíle s erotickou hrou Nikdy nehovor nikdy, pripomeňte si spoločné vzrušujúce zážitky a odvážte sa pri plnení svojich najtajnejších fantázií.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Femme Republique Menstrual Cup Size L Black

    Nesedí vám klasický tvar menštruačného kalíška alebo sa ho ešte len chystáte vyskúšať a premýšľate, aký vybrať? Kalíšok Femme Republique má inovatívny dizajn v tvare disku a určite vás prekvapí, aký je účinný a zároveň príjemný. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a vďaka svojmu dvojitému lemu sa prispôsobí vaginálnym stenám a priľne k nim tak, aby vám zaistil spoľahlivú ochranu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antisweat Original Deodorant for Balls 150ml

    Antisweat, dezodorant na gule. Nie je to len fyzická námaha, z čoho sa nám rosí miešok. Stres, nervozita, mentálna námaha v kancli a ďalšie nemilé vplyvy pôsobia na vajcia aj bez ubehnutých kilometrov. Vďaka Antisweatu budete mať o starosť menej a pivnicu v suchu za každej situácie. A keď ho niektorá bude chcieť vidieť, môžete ho hrdo ukázať.

    17,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BlitzBlank 250ml

    Snívate o hebkej pokožke bez chĺpkov po celom tele vrátane intímnych partií? Tento depilačný krém jemne a šetrne odstraňuje chĺpky a zanecháva pokožku hebkú a úhľadne vyzerajúcu. Použitie je ľahké a efektívne a verte, že bude stačiť jedna aplikácia a už tento krém nebudete chcieť vymeniť za žiadny iný!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Fetish Fun Game EN - Erotická hra Anglická verzia

    Zahoďte hanblivosť a vydajte sa preskúmať svoje fetiš túžby s touto jedinečnou hrou Fetish Fun. Potešenie, bolesť, rozdelenie úloh, vzrušenie, prebúdzanie tých najtemnejších fantázií, čo všetko vás čaká a neminie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Sex Roulette Naughty Play English Version

    Čo takto si zahrať vzrušujúcu hru pre dospelých? Bude to napínavé, milostné a plné odvážnych úloh! Roztočte ruletu a podľa čísla zistíte aká sexi výzva je pre vás pripravená. Táto jednoduchá a nápaditá hra bude baviť páry, ktoré túžia zažiť nejaké spestrenie a vášnivé dvojice, ktoré milujú zábavu. Poďte roztočiť ruletu a začať nezbedný večer!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Love Bath Sensual Lotus 650g

    Vzrušujúcemu kúpeľu plného jemných gélových perličiek podľahnete nielen v lete! Shunga Love Bath z vášho kúpeľa vytvorí zmyselný a vzrušujúci zážitok, ktorý môže byť plný erotiky a vášne alebo tiež príjemne relaxačný. Po nasypaní do vane sa totiž pred vašimi očami začnú vo vode tvoriť gélové perly a bude potom iba na vás, či si tento kúpeľ užijete sám alebo so svojím miláčikom.

    20,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darčekové balenie zmyselných masážnych olejov Sexy Therapy. Táto nádherná kolekcia je ideálna ako darček a každá malá fľaštička sa skvele hodí na cesty. Hybridné telové oleje sú na báze minerálnych olejov a sú obohatené o oleje zo sladkých mandlí a hroznových jadier. Majú nádhernú stimulujúcu vôňu a pokožku zanechávajú hydratovanú a hodvábne hladkú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Intimate Health Menstrual Cups Size L

    Trápi vás menštruačné nepohodlie a začínate premýšľať nad ekologickou menštruačnou pomôckou? Kalíšok vyrieši vaše trápenia! Je to pohodlná, bezpečná a opakovane použitá pomôcka, ktorá vás ochráni vo dne v noci. Kalíšok je navrhnutý tak, aby bol príjemný na nosenie, spoľahlivý a pre telo bezpečný. Vyskúšajte ho a už nikdy nebudete chcieť menštruovať inak!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Love Bath Dragon Fruit 650g

    Vzrušujúcemu kúpeľu plnému jemných gélových perličiek podľahnete nielen v lete! Shunga Love Bath z vášho kúpeľa vytvorí zmyselný a vzrušujúci zážitok, ktorý môže byť plný erotiky a vášne alebo tiež príjemne relaxačný. Po nasypaní do vane sa totiž pred vašimi očami začnú vo vode tvoriť gélové perly a bude len na vás, či si tento kúpeľ užijete o samote alebo so svojím miláčikom.

    20,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Love Bath Ocean Temptation 650g

    Vzrušujúcemu kúpeľu plného jemných, gélových perličiek podľahnete nielen v lete! Shunga Love Bath z vášho kúpeľa vytvorí zmyselný a vzrušujúci zážitok, ktorý môže byť plný erotiky a vášne alebo tiež príjemne relaxačný. Po nasypaní do vane sa totiž pred vašimi očami začnú vo vode tvoriť gélové perly a bude potom iba na vás, či si tento kúpeľ užijete osamote alebo so svojím miláčikom.

    20,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck! Board Game English Version

    Máte chuť na roztopašnú a zvodnú predohru? Vezmite si k nej na pomoc túto sexy hru Let's F*ck, ktorej názov hovorí za všetko. Prejdite herným plánom, pekne si cestu užite a akonáhle sa jeden z vás dostane do cieľa, roztočí koleso polôh, ktoré rozhodne o vašom osude.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Viete, že odstraňovanie chĺpkov bez žiletky môže byť aj bezbolestné a pohodlné? Vyskúšajte tento depilačný krém Veet Minima, ktorý v priebehu niekoľkých málo minút odstráni všetky chĺpky a zanechá vašu pokožku hedvábne hydratovanú. Vychutnajte si jeho príjemnú vôňu a okamžitý efekt!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Set of 100% Natural Essential Oils Home Aroma First Aid Kit 5 pack

    Praktická sada 100% prírodných esenciálnych olejov pre rýchlu pomoc z prírody, či už ste doma alebo na cestách.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Snívate o dlhodobo hladkých nohách? Vyskúšajte voskové pásiky Veet obohatené o mandľový olej a vitamín E. Vďaka tomu, že chĺpky odstránite vrátane korienkov, vydržia vám vaše nôžky hladké naozaj dlho. Užite si ten pocit a príjemnú vôňu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantrický sex a masáže - Michaels Mark A., Johnsonová Patricia

    Tantra je mystická veda, ktorá nám umožňuje spojiť múdrosť svojho vnútra s kozmom, do ktorého sme ponorení. Zároveň nám pomáha dosiahnuť EXTÁZU. Je to cesta hľadania vo dvojici, cesta k zjednoteniu citlivosti, umenia, sexuality, vynaliezavosti, spirituality a rozkoše. Na tejto ceste využívame všetky svoje zmysly, hlboké a aktívne vnútorné meditácie. Na jej konci čaká intenzívny zážitok PRÍTOMNÉHO OKAMIHU.
    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size A Turquoise

    Zabudnite na zháňanie tampónov na poslednú chvíľu! Vyskúšajte menštruačný kalíšok FUN CUP, ktorý vám zaistí spoľahlivú menštruačnú ochranu až niekoľko hodín. Keď sa kalíšok naplní, stačí ho vyprázdniť, umyť a je pripravený na ďalšie použitie. Menšia veľkosť A je skvelou voľbou pre slabé menštruačné dni alebo pre ženy, ktorým menšia veľkosť skrátka vyhovuje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Pull & Play Game English Version

    Pripadá vám, že váš vzťah spadol do priepasti menom monotónnosť a rutina? Alebo jednoducho potrebujete nové podnety na to, aby sa vám podarilo aj po rokoch vo vašom vzťahu udržať iskru? Pull & Play je hra pre páry, vďaka ktorej si užijete zmyselné intímne chvíle bez ohľadu na vaše pohlavie a sexuálnu orientáciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.