×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shunga Love Bath Dragon Fruit 650g

    Vzrušujúcemu kúpeľu plnému jemných gélových perličiek podľahnete nielen v lete! Shunga Love Bath z vášho kúpeľa vytvorí zmyselný a vzrušujúci zážitok, ktorý môže byť plný erotiky a vášne alebo tiež príjemne relaxačný. Po nasypaní do vane sa totiž pred vašimi očami začnú vo vode tvoriť gélové perly a bude len na vás, či si tento kúpeľ užijete o samote alebo so svojím miláčikom.

    20,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Love Bath Ocean Temptation 650g

    Vzrušujúcemu kúpeľu plného jemných, gélových perličiek podľahnete nielen v lete! Shunga Love Bath z vášho kúpeľa vytvorí zmyselný a vzrušujúci zážitok, ktorý môže byť plný erotiky a vášne alebo tiež príjemne relaxačný. Po nasypaní do vane sa totiž pred vašimi očami začnú vo vode tvoriť gélové perly a bude potom iba na vás, či si tento kúpeľ užijete osamote alebo so svojím miláčikom.

    20,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Viete, že odstraňovanie chĺpkov bez žiletky môže byť aj bezbolestné a pohodlné? Vyskúšajte tento depilačný krém Veet Minima, ktorý v priebehu niekoľkých málo minút odstráni všetky chĺpky a zanechá vašu pokožku hedvábne hydratovanú. Vychutnajte si jeho príjemnú vôňu a okamžitý efekt!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Set of 100% Natural Essential Oils Home Aroma First Aid Kit 5 pack

    Praktická sada 100% prírodných esenciálnych olejov pre rýchlu pomoc z prírody, či už ste doma alebo na cestách.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantrický sex a masáže - Michaels Mark A., Johnsonová Patricia

    Tantra je mystická veda, ktorá nám umožňuje spojiť múdrosť svojho vnútra s kozmom, do ktorého sme ponorení. Zároveň nám pomáha dosiahnuť EXTÁZU. Je to cesta hľadania vo dvojici, cesta k zjednoteniu citlivosti, umenia, sexuality, vynaliezavosti, spirituality a rozkoše. Na tejto ceste využívame všetky svoje zmysly, hlboké a aktívne vnútorné meditácie. Na jej konci čaká intenzívny zážitok PRÍTOMNÉHO OKAMIHU.
    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size A Turquoise

    Zabudnite na zháňanie tampónov na poslednú chvíľu! Vyskúšajte menštruačný kalíšok FUN CUP, ktorý vám zaistí spoľahlivú menštruačnú ochranu až niekoľko hodín. Keď sa kalíšok naplní, stačí ho vyprázdniť, umyť a je pripravený na ďalšie použitie. Menšia veľkosť A je skvelou voľbou pre slabé menštruačné dni alebo pre ženy, ktorým menšia veľkosť skrátka vyhovuje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Tantric Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darčekové balenie zmyselných masážnych olejov Tantric. Táto nádherná kolekcia je ideálna ako darček a každá malá fľaštička sa skvele hodí na cesty. Hybridné telové oleje sú na báze minerálnych olejov a sú obohatené o oleje zo sladkých mandlí a hroznových jadier. Majú nádhernú stimulujúcu vôňu a na pokožke zanechávajú lesklý efekt.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Minima Hair removal Cream Dry Skin 400ml

    Viete, že odstraňovanie chĺpkov bez žiletky môže byť aj bezbolestné a pohodlné? Vyskúšajte tento depilačný krém Veet Minima, ktorý v priebehu niekoľkých málo minút odstráni všetky chĺpky a zanechá vašu pokožku hedvábne hydratovanú. Vychutnajte si jeho príjemnú vôňu a okamžitý efekt!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantra: Milování duší - Somananda Moses Maimon

    Tantra fascinuje milióny ľudí na celom svete pre svoj hlboký a posvätný prístup k sexualite, ktorý si ctí indické a tibetské tradície. V tejto knihe uznávaný učiteľ tantry Somananda Moses Maimon odhaľuje tajomstvo tantrického sexu, ktorá vám vyrazí dych.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Bath & Shower Gel Sensual Mint 500ml

    Snívate o vzrušujúcom kúpeli plnom lahodných bozkov? Akékoľvek sprcha či vaňa dostane nový neodolateľný rozmer so Shunga sprchovým a kúpeľovým gélom s neskutočne sviežou vôňou mäty. Nechajte ho očarovať vaše zmysly a bozkávajte sa, čo hrdlo ráči, gél nezanecháva na tele absolútne žiadnu nepríjemnú pachuť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Retinol Bioactive Serum 50ml

    Máte pocit, že vaša pleť stráca pevnosť a trápi vás pribúdajúce vrásky? Vyskúšajte retinolové sérum na vrásky s originálnym komplexom prírodných retinolov a bakuchiolu. Prekvapí viditeľnými anti age účinkami, ktoré vás budú baviť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Kinky Heart English Version

    Chcete skúsiť niečo nové a ste vy, aj váš náprotivok (nezáleží na pohlaví) otvorení vyskúšať nejaké sexperimenty? Tak uchopte pinzetu a šup s ruličkou do rúčky! Čo tam asi bude? Naplníte svoju tajnú fantáziu alebo objavíte niečo úplne nové? Choďte až za svoje existujúce hranice a prežite spoločne niečo viac. Ale pozor, bude to trochu kinky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anatomie vzrušení ženy - Tajné mapy k hluboko uložené rozkoši - Sheri Winston

    Naša sexualita bola po dlhé stáročia potlačovaná a táto odveká represia sa nás hutným spôsobom dotýka aj v súčasnej dobe, ktorá pôsobí zdanlivo sexuálne slobodne. Stopy hanby, vnútorného zovretia, strachu a pocitu vlastnej nepatričnosti si bohužiaľ ako stopu represívnej výchovy nesie väčšina z nás.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Heart Full of Foreplay English Version

    Je vaše srdce plné lásky a tešíte sa na predohru? Toto srdce tiež! Je plné stovky nápadov, ako vyzdvihnúť vašu predohru do nových výšin. Razom bude ešte viac vzrušujúcejšia, zmyselná a zanecháva vás hladným po hlavnom chode. Nie je tajomstvo, že taká sexi predohra je viac ako dôležitá, tak si ju spestrite stovkou vášnivých nápadov a typov v krabičke v tvare srdca.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Erotic Heart English Version

    Je vaše srdce plné lásky a vášne? Toto srdce tiež! Je plné stovky erotických výziev , ktoré bude radosť plniť! Lákavá hra pre oboch partnerov, ktorá vás bude nielen neskutočne baviť , ale aj vzrušovať . Tak sa chopte pinzety a vytiahnite si papierovú ruličku . A čo potom? Môže to byť hravé zvádzanie, lákavá predohra alebo odvážna erotická úloha!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Kama Sutra Heart English Version

    Vzrušujúce senzácia pre vás a vášho partnera! Toto krásne srdiečko v sebe ukrýva 69 ruličiek do rúčky. Vy si potom vezmete pinzetu a jednu z nich si vytiahnete. Tá potom určí, aká erotická poloha vás dnes čaká. Bude to niečo láskyplné alebo skôr sexy a vášnivé? Vyskúšajte všetky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sexuální praktiky Quodoushka - Amara Charles

    Systém Quodoushka, založený na učení dávnych Májov, Olmekov a Toltékov a odovzdávaný generáciami Twisted Hair Nagual Elders of Sweet Medicine Sundance Path, ponúka praktické vedenie v sexe, intimite a vzťahoch, rovnako ako v tom, ako dosiahnuť vyššie úrovne orgazmu a sexuálne ex.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Strip or Tease English Version

    Uvoľnite sa a pustite von svojho vnútorného vášnivého boha či bohyňu! S touto erotikou nabitou hrou to pôjde samo. Objavíte umenie vyzliekania a škádlení, spoznáte užitočné tipy a objavíte, ako vybrať hudbu, oblečenie a osvetlenie. Zdokonaľte sa vo svojej erotickosti a lepšie spoznajte svoje vášnivé ja.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Anti-age Bioactive Serum 20ml

    Intenzívne omladzujúce bio pleťové sérum s omamnou vôňou damašskej ruže poteší nielen zrelú pleť klinicky overenými anti-age účinkami.

    22,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Bubbling Bath Salts 350g

    Máte chuť na kúpeľ, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku? Pridajte si do nej túto Bubling Bath Salt, teda soľ vyrobenú z aktívnych rastlinných zložiek. Alebo ju použite ako exfoliačný peelling, ktorý vám pomôže odstrániť odumreté kožné bunky. Či už kúpeľ alebo peeling, oboje bude relax a revitalizácia pre vaše telo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Powder & Feather Tickler Kit Aphrodisiac Chocolate

    Milujete prepojenie vzrušujúceho s lahodným? Spoznajte sladkú čokoládovú chuť telového prášku v pôvabnej krabičke, ktorý budete nanášať pierkovým aplikátorom. Vášmu náprotivku prebehne husia koža po celom tele, až budete nežne a zároveň vášnivo prebúdzať jeho zmysly. Nenechajte si túto hru ujsť a vyskúšajte ju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Vitamin C Bioactive Serum 20ml

    Doprajte svojej pleti maximálnu dávku energie a omladenia s rozjasňujúcim kokteilom plným vitamínov a antioxidantov. Sérum s vitamínom C (10%) jej dodá svieži vzhľad už po prvom použití.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Extreme Personal Questions for Lovers English Version

    Ako ste na tom vo vašom vzťahu s komunikáciou? Táto hra od Kheper Games obsahuje extrémne osobné otázky pre milencov a dozviete sa pri nej všetko a možno aj niečo viac, čo by ste o svojom náprotivku mali vedieť. Užite si pokladanie a zodpovedanie 400 otázok!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantrická joni jóga - Gaby Brandl, Kalashatra Govinda

    Objavujeme spirituálnu dimenziu ženskej sexuality! Na anatomickej úrovni označuje sanskritský pojem „jóni“ vonkajšie aj vnútorné ženské pohlavné orgány. V širšom zmysle predstavuje „jóni“ predovšetkým spirituálne tajomstvo súvisiace so sexuálnou energiou ženy, s prijímajúcou silou, obetavosťou, potešením, rozkošou a láskou.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Powder & Feather Tickler Kit Sparkling Strawberry

    Popisok pripravujemeMilujete prepojenie vzrušujúceho s lahodným? Spoznajte sladkú jahodovú chuť telového prášku v pôvabnej krabičke, ktorý budete nanášať pierkovým aplikátorom. Vášmu náprotivku prebehne husia koža po celom tele, až budete nežne a zároveň vášnivo prebúdzať jeho zmysly. Nenechajte si túto hru ujsť a vyskúšajte ju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Hydrating Bioactive Serum 20ml

    Mimoriadne hydratujúce bioaktívne sérum so sviežou vôňou uhorky a komplexom aktívnych látok udržuje mladistvý vzhľad pleti.

    22,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lords of Cannabis English Version

    Milujete radi doskové hry a občas sa radi sfúknete zeleným dymom? Takto strategická hra plná zberu, korupcií a dobývania je tu priamo pre vás. Všetko sa točí okolo konope a hráči získavajú odmeny za rozširovanie svojich poliach, musia stavať, počítať so zdrojmi a aj obchodovať. O zábavu budete mať postarané na nekonečno dlhých večerov, každá hra totiž vyžaduje trochu inú stratégiu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantra pro ženy - Mantak Chia

    Tantra pre ženy odhaľuje tradičné taoistické postupy, vďaka ktorým môže žena rozvíjať a obohatiť svoju sexuálnu energiu tým, že ju pretaví na kreatívnu silu, liečivú silu a duchovnú silu
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alchymie sexuální energie - Mantak Chia

    Dozviete sa, ako transformovať prebytočnú sexuálnu energiu (čch ing čchi) na liečivú energiu, ktorá vám pomôže sa uzdraviť. Autor predkladá techniky kozmického liečivého čchii-kungu, ktoré mobilizujú neobmedzené zdroje kozmickej čchii za účelom liečenia. Veľmi názorne popisuje, ako vďaka otvoreniu šiestich tan-tchienů voči šiestim smerom môžeme napojiť svoje osobné vedomie priamo na vyššie zdroje energie.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excite O White Bleach + Care Intimate Areas 50ml

    Potrebujete ľahkú kozmetickú úpravu vašich intímnych partií? Pokiaľ sa táto úprava týka zosvetlenia, tak ste na správnej adrese. Tento krém bol špeciálne vyvinutý na zosvetlenie hyperpigmentácie intímnych partií (análna a perianálna oblasť, pošva, bradavky, miešok, penis a ďalšie) a obsahuje prírodné zosvetľujúce látky, ktoré účinne bojujú proti pigmentom hneď na niekoľkých frontoch. Dôverujte aktívnym hydratačným látkam a radujte sa zo svetlejšieho vzhľadu na požadovaných miestach!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Be Wicked Droplet Adhesive Bra

    Riešite, ako vymyslieť spodnú bielizeň pod vaše obľúbené šaty bez ramienok alebo s otvoreným chrbátom, pod ktoré sa klasická podprsenka proste nehodí? Vyskúšajte lepiacu Be Wicked, ktorá je nenápadná, ale zároveň účinná.

    30,90 €

    16,90 €

    Nie je skladom

  • LateX Latex Care Set - Sada pre ošetrenie latexového oblečenia 3ks

    Každý milovník latexu dobre vie, že jeho obľúbený materiál potrebuje dôkladnú starostlivosť. Aby vaše latexové potreby stále plnili svoju funkciu a ešte aj vyzerali ako nové, nezaobídete sa bez tejto sady.

    30,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.