×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 158

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Bio telový peeling - Mojito 140ml

    Vyhladzujúca zmes prírodných esenciálnych olejov, sviežo voňajúcej mäty a šťavnatej limety, kryštálikov rýdzej morskej soli a rastlinných bio olejov prispieva k zvláčneniu pokožky celého tela.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoversPremium Dice Game Erotic

    Zahrajte si v páre nezbednú a zábavnú hru! Stačí hodiť kockami a nechať ich rozhodnúť o vašom erotickom osude. Fialová kocka určí časť tela, biela miesto a čierna akciu. Vydajte sa na spoločnú cestu za poznaním.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio telový peeling - Ruža 140ml

    Luxusná zmes zmyselnej a omamnej vône damascénskej ruže v kombinácii s morskou soľou a starostlivými, rastlinnými bio olejmi zjemňuje a zvláčňuje pokožku tela.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Latex Wear Shiner 40ml

    Vaše latexové kúsky vyžadujú špeciálnu starostlivosť, ktorú im tento sprej poskytne. Dosiahnete s ním vysokého lesku počas chvíle, jeho použitie je totiž veľmi jednoduché. Rovnomerne ho nastriekajte na odev a nechajte ho pôsobiť. Už žiadna matnosť, ale len a len poriadny lesk s Latex Wear Shiner!

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos 100% prírodná zmes esenciálnych olejov Erotika 5ml

    Saloos 100% prírodná zmes esenciálnych olejov Erotika je jemná a pôsobivá vôňa uvoľňujúca emócie. Preciťuje ľudské konanie, pomáha prežiť všetko v plnosti a v nádhere.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve - Menštruačný kalíšok Ružová Veľkosť S

    Menštruačný kalíšok EVE je inovatívny, pohodlný, šetrný k životnému prostrediu a predovšetkým je ideálnym riešením pre intímnu hygienu.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Nezbedná hra s kockami pre všetkých milovníkov BDSM hrátok! Zapáľte novú iskru a objavte nové nápady na vzrušujúce hrátky. Stačí si hodiť kockami, ktoré vám ukážu, čo robiť, kde to robiť a čo na to použiť. Víťazom ani porazeným nebude nikto, cieľom hry je totiž spoločná vášeň a orgazmický zážitok!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Chocolate Body Pen

    Prestaňte si potichu hmkať pesničku o maľovaní obrázkov dlaňou horúcou od láskou a premeňte tieto slová raz a navždy na skutočnosť. Týmto čokoládovým perom vytvoríte umelecké diela na tele vášho náprotivku a potom ho budete môcť aj zmyselne zlízať. Majte v očiach plamienka, láska musí žiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve - Menštruačný kalíšok Ružová Veľkosť L

    Menštruačný kalíšok EVE je inovatívny, pohodlný, šetrný k životnému prostrediu a predovšetkým je ideálnym riešením pre intímnu hygienu.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoversPremium Dice Game Romantic

    Zahrajte si v páre nezbednú a zábavnú hru! Stačí hodiť kockami a nechať ich rozhodnúť o vašom erotickom osude. Ružová kocka určí časť tela, biela miesto a čierna akciu. Vydajte sa na spoločnú cestu za poznaním.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Lucky Love Dice

    Nekonečné možnosti pre vaše hry. Tri kocky, ktoré určia, čo sa bude diať. Kocky určujú časti tela, kde sa to má stať a čo sa má robiť. Hoďte kockami a užívajte si.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocky sú hodené a váš erotický osud je spečatený! Táto dvojica kociek vám pomôže skúmať vaše ľahko podivné erotické sny a fantázie. Zapálite s nimi novú iskru a necháte sa inšpirovať novými nápadmi. Tak už si hoďte a nechce kocky rozhodnúť o tom, čo a kde budete robiť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Good Times Here We Cum English Version

    Poďte, pán, budeme sa hrať! Zahráme si hru ako predohru, ktorá vyvrcholí intenzívnymi orgazmami. Roztočíme koleso, splníme úlohu a dostaneme kartičku, ktorá nám poradí, ako si môžeme spolu užiť ešte viac!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Growth Serum for Eyelashes & Eyebrows 7ml

    Intenzívne prírodné sérum na riasy a obočie pre viditeľné zlepšenie dĺžky a objemu. Dodáva výnimočnú pevnosť, silu a lesk

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games 50 Positions of Bondage English Version

    Hravé kartičky pre rozvíjanie BDSM fantázií! Zahrajte sa so svojím náprotivkom a vykonštruujte si svoju fantáziu o piatich kartičkách, ktorá bude obsahovať 5 rôznych úloh. Na kartách hľadajte aj nápady na polohy. Poďte experimentovať!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Že nemáte šťastie v hre? Tak v tejto hre ho rozhodne mať budete! Nie je výhercov ani porazených, vzrušenie si užijete za všetkých okolností. Experimentujte a hoďte si kockami, ktoré vám určia časť tela, činnosť a miesto!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Divoké kostky

    Odvážna erotická kocková hra je určená pre partnerov, ale aj odvážnu partiu ľudí, ktorá sa ničoho nebojí!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Sprchový olej - Relax 125ml

    Esenciálne oleje bergamot, ružové drevo a lemongrass prinášajú uvoľneniu, osviežujú psychiku. Pomáhajú pri strese a nervovom vypätí, únave, vyčerpaniu, podporujú dobrú náladu a pokojný spánok.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Sprchový olej - Intimite 125ml

    Esenciálne oleje z geránia, tea tree a manuky s výraznými antiseptickými a antimykotickými účinkami pôsobia ako priaznivo, preventívne, tak i pri vaginálnych a močových problémoch.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nina Kiki Cup Sterilizer

    Praktický domček pre váš menštruačný kalíšok! Je totiž dôležité, aby vaša menštruačná pomôcka bola uložená v sterilnom prostredí a pripravená na použitie. Táto nádoba slúži na čistenie kalíška a tiež váš kalíšok hygienicky uschová a pokiaľ bude zrovna prázdna, môžete ju prakticky zložiť, takže zaberie len minimum miesta.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smiffys Hair & Body Spray Silver Glitter Spray 75ml

    Podčiarknite svoj sexy alebo nevšedný look s týmto trblietavým sprejom na vlasy a telo od značky Smiffys. Jeho aplikácia je skutočne jednoduchá a nezaberie vám viac než pár sekúnd. Farba na vašich vlasoch a koži vydrží po celý večer a bude vyzerať vskutku úchvatne. Prilákajte pozornosť, staňte sa kráľovnou večierkov a dotiahnite svoj outfit k dokonalosti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Chronomasutra Play

    Poznáte ten skvelý pocit byť v správnom čase na správnom mieste? A čo takto byť v správny čas v správnej polohe! Kombinujte hraciu kocku so 6 vzrušujúcimi polohami a presýpacie hodiny tak, aby víťazom bol ten, kto sa prvý urobí.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos 100% prírodný esenciálny olej Levanduľa 10ml

    Saloos 100% prírodný esenciálny olej Levanduľa patrí medzi najpoužívanejšie silice, na kožu sa môže použiť neriedená, upokojuje, vhodná pri nespavosti, bolestiach hlavy, migréne, chrípke, dýchacích ťažkostiach, má výrazné hojivé účinky, znižuje krvný tlak, účinná aj proti moliam.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos 100% Zelený íl - Telová a pleťová maska 140g

    Zelený francúzsky íl je jedna z najstarších prírodných surovín, ktorej blahodarné účinky na pokožku sú známe už z dávnej histórie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Sexy 6 Dice Sex Edition English Version

    Začína vás váš sexuálny život nudiť? Hoďte si kockami! Týchto 6 kociek vám nadiktuje vašu sexuálnu budúcnosť! 720 možných kombinácií vás nikdy neomrzí. Buďte spontánny, vášnivý a užite si túto hru.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoversPremium Dice Game Kinky

    Zahrajte si v páre nezbednú a zábavnú hru! Stačí hodiť kockami a nechať ich rozhodnúť o vašom erotickom osude. Zelená kocka určí časť tela, biela miesto a čierna akciu. Vydajte sa na spoločnú cestu za poznaním.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Menstrual Cup Pink 45mm

    Rada by ste vyskúšala menstruačný kalíšok a objavila všetky benefity, ktoré jeho používanie prináša? Tento silikónový kalíšok od Kiotos sľubuje spoľahlivú ochranu pri bežných činnostiach aj pri športe. Je bezpečný a predstavuje ekologicky šetrnú alternatívu k jednorazovým tampónom a vložkám.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzám Erotika 50ml

    Masáž zmyselným kokteilom bergamotového a ylang-ylangového oleja so santalovým drevom uvoľňuje napätie a postupne vyvoláva príjemné pocity a túžbu vzájomnej partnerskej blízkosti.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos 100% Bio Neroli Water from Orange Blossoms 100ml

    Úžasná hydratácia, energia a vitalita pre každú pleť. Príjemne osviežuje a pomáha regenerácii tela i duše. Ideálne pre dospelých aj deti.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Light Blue

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 100ml

    Viete, že odstraňovanie chĺpkov bez žiletky môže byť aj bezbolestné a pohodlné? Vyskúšajte tento depilačný krém Veet Minima, ktorý v priebehu niekoľkých málo minút odstráni všetky chĺpky a zanechá vašu pokožku hedvábne hydratovanú. Vychutnajte si jeho príjemnú vôňu a okamžitý efekt!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lievik pre ženy na cikanie

    Ženy často postihujú problémy pri močení, oveľa viac než mužov. Kým muži môžu svoju potrebu hravo vykonať v stoji, pre ženy to môže byť mnohokrát komplikované.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 158

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.