×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 65 až 96 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Bio rastlinný elixír Squalane & Verbena 20ml

    Bio rastlinný elixír Squalane & Verbena je vyvinutý na oddialenie starnutia pokožky. Zvyšuje prirodzenú ochranu pred voľnými radikálmi a chráni pleť pred každodenným zaťažením ako sú znečistenie či stres. Napomáha zmierňovať opuchy tváre a celkovo rozžiariť a zjemniť pokožku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Oral Sex Card Game

    Ako ešte viac okoreniť orálne hrátky? Vieme, ako na to! S touto hrou v podobe kartičiek objavíte 50 nových polôh pre predohru a orálny sex. 25 kartičiek je určených pre neho a 25 pre ňu, tak objavte nové fantázie, ktoré nepôjde nemilovať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Whipped Body and Face Butter Bio Argan 150ml

    Nadýchané telové maslo so vzácnym Bio argánovým olejom, nazývaným "marockým elixírom mladosti", pokožku vypne a rozžiari.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions IOU Fetish English Version

    Chcete trochu posunúť hranice, čo sa týka vášho párového milostného života? Vyskúšajte túto hru! Podmienkou je, aby ste mali radi tresty, výprask a napríklad aj latex alebo zväzovanie. Hra IOU Festish zamáva s vašim chtíčom aj fantáziami!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve Cup L

    Na tvare menstruačného kalíška záleží! FemIntimate Eve má trochu netradičný tvar, pretože jeho koncová „štiepka“ nie je rovná, ale je zahnutá, čím vám uľahčí vyberanie a zároveň bude viac pohodlnejšie na nosenie ako bežné verzie. Vyberte si ekologickú a pohodlnú menstruačnú pomôcku zo 100% platinového silikónu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong & Nipple Covers Strawberry

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá a ozdoby na bradavky, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck Dice English Version

    Hoďte si kockami a objavujte sa vzájomne. Kocky sa hrajú v páre a vždy vám určia časť tela a aktivitu, ktorú musíte urobiť. Hráči sa striedajú a hra pokračuje, kým niekto nehodí „víťazný hod“, kedy následne tento hráč či hráčka hádže špeciálnou striebornou kockou a vyberie víťaznú sexuálnu polohu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Heart Mini English Version

    Mini verzia obľúbenej srdiečkovej hry s erotickými úlohami a výzvami! Pripravte sa na 21 zmyselných dobrodružstiev a použite Erotic Heart ako sexy spestrenie všedných dní. Zmyselná spontánnosť dokáže totiž premeniť obyčajný večer na žiaru vzrušujúcich dobrodružstvo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Royal Care 100% Bio Argan & Prickly Pear & Rose 20ml

    Luxusné spojenie najvzácnejších bio olejov s anti-age efektom a vznešenou damašskou ružou pleti dodajú dokonalú starostlivosť a mladistvý vzhľad.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HotFlowers Edible Lingerie Chocolate 234661

    Chcete byť doslova na zožratie? Teraz je všetko možné! HotFlowers totiž prichádzajú s jedlou spodnou bielizňou s neodolateľnou čokoládovou príchuťou. Zvýšte túžbu vášho náprotivku a nechajte ho, aby vás ochutnal a to doslova!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet EasyWax Electrical Roll-On Refill 50ml

    Náhradná náplň do elektrického setu Easy Wax od Veet. Jej výmena za starú bude veľmi jednoduchá a rýchla a vy si budete môcť opäť užívať efektívnu depiláciu pomocou vosku. Balenie okrem iného obsahuje látkové pásky a obrúsky na odstránenie vosku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Whipped Body and Face Butter Bio Rose 75ml

    Nadýchané maslo s damašskou ružou rozmazná tvár i celé telo. Zjemní jazvy a viditeľnosť strií, pokožke vráti pružnosť a hebkosť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus je navrhnutá na posilnenie prirodzenej mikroflóry vašich intímnych partií.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Him Chocolate

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sexuální dohody - Amara Charles

    Sexualita a vzťahy sú dve najdôležitejšie veci v našom živote. Pre tých, ktorí túžia prehodnotiť svoj prístup k vlastnej sexualite a vzťahom a zmeniť ich štruktúru, je táto kniha vynikajúcim zdrojom informácií.

    10,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Cold Wax Strips Bikini and Armpit 16 pcs

    Zbavte sa chĺpkov v podpazuší av oblasti bikín ľahko a rýchlo! Tieto voskové prúžky Veet boli špeciálne navrhnuté na použitie na týchto chúlostivých miestach. Majú pomerne malú veľkosť, takže nebude problém sa s nimi dostať aj na ťažko dostupné miesta. Vychutnajte hladké dlhotrvajúce výsledky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Anti-age Facial Tonic 200ml

    Omladzujúce prírodné tonikum si vás získa overenými anti-age účinkami aj omamnou vôňou damašskej ruže.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    Lactacyd® Pharma s antibakteriálnymi vlastnosťami pomáha zmierňovať nepríjemné pocity pri bakteriálnej infekcii*. Vhodná na použitie pri menštruácii, v tehotenstve a po pôrode, avšak aj v situáciách, ktoré vyvolávajú vyššie riziko vzniku infekcie (tesné oblečenie, plávanie, šport,...).

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Royal Peeling Argan & Q10 & Bergamot 50ml

    Objavte osviežujúci prírodný peeling na tvár s Q10 a optimistickou vôňou bergamotu pre hĺbkovú očistu, hebkosť a rozjasnenie pleti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Girl Ultra Mild Intimate Cleansing Gel 200ml

    Lactacyd® Girl umývací gél umožňuje extrémne jemné umývanie prispôsobené delikátnej a citlivej pokožke malých dievčat. Obsahuje prírodnú kyselinu L-mliečnu, extrakt z broskýň a aloe vera a pomáha upokojovať a hydratovať pokožku. Neobsahuje mydlo ani alkohol.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Cold Wax Strips Face for Sensitive Skin 20 pcs

    Trápia vás chĺpky na tvári? Rozlúčte sa s nimi! S týmito voskovými depilačnými pásikmi od Veet ich účinne odstránite. Hodí sa aj pre citlivú pleť, pretože sú obohatené o výživný mandľový olej a tiež vitamín E. Užite si hydratovanú pleť bez podráždenia, a hlavne bez chĺpkov!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Her Strawberry & Sparkling Wine

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Sexy Santa Says English Version

    Súhlasíte s tvrdením, že sex a Vianoce k sebe neodmysliteľne patria? Jedine s touto hrou budú vaše Vianoce poriadne nezbedné a zmyselné. Budete hrať role, užívať si nezabudnuteľné predohry, maznať sa aj sa divoko milovať. Pripravte sa na to, že Sexy Santa po vás bude chcieť veci ako „sať jeho severný pól“!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Face Cleaning Foam Rose 150ml

    Bio čistiaca pena s prospešnými extraktmi šetrne odstráni nečistoty bez vysušenia a podráždenia pleti. Zanechá ju dokonale čistú a hebkú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Royal Care 100% Bio Argan & Prickly Pear & Bergamot 20ml

    Kráľovské spojenie vzácnych bio olejov so sviežou vôňou citrusov chráni pred vznikom prvých vrások, intenzívne hydratuje a rozjasňuje pleť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Glow in the Dark Sex! Cards English Version

    Chcete vniesť trochu vzrušujúceho svetla do vášho šerého sexuálneho života? Rozdajte si so svojím náprotivkom tieto karty! Existujú 3 rôzne spôsoby, ako ich hrať a výsledkom budú žiarivé vzrušujúce polohy, ktoré vám karty určia na vyskúšanie. Obrázky polôh v tme na kartičkách svietia a je tu aj krátky anglický text vysvetľujúci polohy. Tak poďte experimentovať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games A Year of Kama Sutra English Version

    Chcete zažiť rok plný vášne? Zaobstarajte si tieto Kama Sutra kartičku a každý týždeň si vyberte jednu z nich, na ktorej objavíte vzrušujúci tip, ako obohatiť váš erotický život. Striedajte techniky „pre neho“ a „pre ňu“ a začnite ako inak ako predohrou. Postupom roka s kartičkami pokročíte až ku kreatívnejším a náročnejším technikám milovania, ktoré bude radosť a slasť objavovať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Astrologie kundaliní čakry - Barbara Hand Clowová

    Kniha Tekuté svetlo sexu ponúka novú teóriu o ideálnom načasovaní ľudskej cesty k dospelosti, založenú na princípoch astrologickej príčinnosti. Skúma stúpajúcu energiu kundaliní ako kľúčovú dynamickú silu, ktorá sa aktivuje, akonáhle telo dospeje, a stúpa nahor v závislosti od pohybu planét.

    10,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Intimate Encounters Date Nights Creative Ideas English Version

    Dochádzajú vám nápady na rande a začínate sa pomaly, ale iste vo vzťahu trochu nudiť? Skoncujte s tým a vneste do svojho vzťahu čerstvý vzduch! Date Nights je 100 tipov na zaujímavé rande.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma for Long Hydratation 40+ 250ml

    Lactacyd® Pharma pre dlhotrvajúcu hydratáciu 40+ je intímna umývacia emulzia zmierňujúca suchosť a svrbenie. Dlhodobú hydratáciu intímnej oblasti potvrdilo 100% žien.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Calming 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd Pharma Upokojujúca pomáha zmierňovať príznaky vaginálnych infekcií ako je podráždenie, svrbenie a začervenanie.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Sensitive 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd® Senzitívna bola vyvinutá špeciálne pre intímne partie, ktoré sú citlivé a ľahko sa podráždia.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.