×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 129 až 160 z celkom 763

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lactacyd Intimate Wash Femina 200ml

    Lactacyd Femina je najpredávanejší produkt v Lactacyd rade, ktorý pôsobí v súlade s vašim telom v každej fáze vášho života. Pomáha chrániť prirodzenú rovnováhu pH vašich intímnych partií.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Royal Peeling Argan & Q10 & Rose 50ml

    Rozmaznávajte pleť luxusným prírodným peelingom na tvár s Q10 a výnimočnou vôňou pravej damašskej ruže pre dokonalú hebkosť, rozjasnenie a omladnutie pleti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide After Intimacy Wipes 25 pack

    Na okamžité osvieženie po sexuálnom styku! Tieto obrúsky slúžia na očistenie intímnych partií po milovaní a sú príjemne jemné a vyživujúce. Obsahujú oleje s antibakteriálnymi účinkami a doprajú vám pocit čistoty a sviežosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Royal Peeling Argan & Q10 & Levander 50ml

    Regeneračný prírodný peeling na tvár s Q10 a upokojujúcou levanduľou pre dokonale čistú a hebkú pleť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Femina 400ml

    Umývacia emulzia Lactacyd Femina je klasickým produktom od Lactacyd, ktorý pôsobí v súlade s vašim telom v ktorejkoľvek životnej fáze.

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antiperspirant Jack Saloon 150ml

    Antiperspirant je natlakovaný riešiteľ nadmerného potenia a základ každý chlapský kozmetiky. Smrdieť na kilák nie je cool. Kór keď je dnes možný smrad poriešiť jedným cáknutím. Píšte si, že na engrybírdom antiperspirante tvrdo dreli tí najúplnejší skunkov u nás. Hrdo preto vyhlasujem, že je to jeden z mála antíkov fakticky navrhnutých a do mrte otestovaných tých najpovolanejších. Nekompromisne funkčné zloženie domaznaný kvapkou legendárnej vône Jack Saloon.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Puffer Balls powder Sit & Chill 57g

    Nechajte gule okoštovať silu púštnej búrky. Efektný PUFF a kulestroj bude komplet v suchu aj cez všetky nástrahy moderného sveta. Puffer rieši rosenie vreca, ktoré sa objavuje bez fyzického záprahu, podobne ako jeho tekutý braček Antisweat. Šichta v kancelárskom kresle, nedeľný obed pri svokre, štrku za volantom alebo v sedle jednostopovej mašiny. Dajte vreci šnupnúť a so suchou pivnicou sa staňte vládcom sveta!

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lust! Board Game English Version

    Máte chuť romanticky vašu párovú skúmať intimitu? V tejto hre sa budete figúrkou pohybovať po hracej ploche a objavovať možnosť vášnivej predohry. Vykonštruujte si spoločne sexuálnu fantáziu, ktorú potom premeníte na skutočnosť!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Black Soap 160g

    Hľadáte poctivé mydlo na čistenie tváre? Toto od Fair Squared sa pýši nielen svojim etickým pôvodom, ale aj kvalitnými prísadami. Bolo vyrobené podľa starej receptúry a je ideálny nielen pre citlivú pokožku. Obsahuje účinné drevené uhlie pre hĺbkové čistiace účinky, tak ho doprajte svojej pleti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Her Chocolate

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spřízněné duše a posvátná sexualita - Yael Powell

    Hovoríme tu o vzájomnom spojení v Láske, kedy sa vám srdce otvára natoľko, až sa zdá, že praskne. Kde medzi vami prúdia vlny Lásky. Kedy ste naplnení túžbou, aby váš partner spoznal, ako veľmi ho milujete. Kde sa pri vašom splynutí vytrácajú hranice medzi vami a stávate sa jedným telom a jednou dušou.

    14,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Essential Oil Orange 5ml

    100% prírodný bio esenciálny olej s upokojujúcou vôňou upokojuje, působí proti nespavosti a bolestiam hlavy, jemne čistí a dezinfikuje.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Dokonalý pár

    Partnerská hra Dokonalý pár nielen pre dvoch otestuje, ako veľmi poznáte svoj milovaný náprotivok. Hru môžete hrať sami s partnerkou či partnerom, ale aj s inými pármi.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Royal Care 100% Bio Argan & Prickly Pear & Lavender 20ml

    Náš unikátny recept na ženskú krásu spája najvzácnejšie bio oleje s anti-age efektom, doplnené o harmonizujúcu levanduľu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantra - Duchovní objevy prostřednictvím sexuality - Mahasatvaa Ma Anda Sarita PhD

    Erotické aspekty tantry sú predmetom výučby v tomto sexuálnom sprievodcovi, ktorý odhaľuje transformatívne vhľady a metódy pre všetky úrovne skúseností.

    20,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Path to Pleasure Game English Version

    V tejto hre bude cesta rovnako vzrušujúca ako cieľ! Prebudíte svoje zmysly a pripravíte sa na dych vyrážajúce potešenie s hrou, ktorá vám pomôže ešte lepšie spoznať vzájomnú sexualitu. Chcete intímne otázky alebo zmyselné akty? Vychutnajte si zblíženie hrou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions XXXtra Naughty Nights Erotic Dare Dice EN

    Hľadáte novú úroveň vášho sexuálneho života? Hoďte si kockami! Nerobíme sa srandu, tieto erotické kocky určia váš osud a nadiktujú vám predohru. Tak jednoduché, a pritom tak efektívne!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Oriental Crystals Ocean Temptations 600g

    Vychutnajte si nebesky príjemnú kúpeľ s touto soľou od Shunga. Jej vôňa je úchvatne afrodiziakálna, navodí tak relaxačnú aj zmyselnú náladu a vy sa tak ponoríte do svojej kúpeľa ako do nejakej upokojujúcej náruče. Vychutnajte si tento luxusný zážitok so svojim náprotivkom a rozmaznávajte sa už pri kúpeli.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Vitamin C Bioactive Serum 20ml

    Doprajte svojej pleti maximálnu dávku energie a omladenia s rozjasňujúcim kokteilom plným vitamínov a antioxidantov. Sérum s vitamínom C (10%) jej dodá svieži vzhľad už po prvom použití.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Calming 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd Pharma Upokojujúca pomáha zmierňovať príznaky vaginálnych infekcií ako je podráždenie, svrbenie a začervenanie.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Powder & Feather Tickler Kit Aphrodisiac Chocolate

    Milujete prepojenie vzrušujúceho s lahodným? Spoznajte sladkú čokoládovú chuť telového prášku v pôvabnej krabičke, ktorý budete nanášať pierkovým aplikátorom. Vášmu náprotivku prebehne husia koža po celom tele, až budete nežne a zároveň vášnivo prebúdzať jeho zmysly. Nenechajte si túto hru ujsť a vyskúšajte ju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Explosive Kiss Watermelon

    Chcete vyskúšať niečo nové, čo sa týka orálneho sexu? Tieto praskajúce cukríky budú zvodne explodovať vo vašich ústach a prekvapíte nimi aj svojim náprotivok. Len si dajte pozor, je to také dobré, až je to návykové.

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma for Long Hydratation 40+ 250ml

    Lactacyd® Pharma pre dlhotrvajúcu hydratáciu 40+ je intímna umývacia emulzia zmierňujúca suchosť a svrbenie. Dlhodobú hydratáciu intímnej oblasti potvrdilo 100% žien.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Bubbling Bath Salts 350g

    Máte chuť na kúpeľ, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku? Pridajte si do nej túto Bubling Bath Salt, teda soľ vyrobenú z aktívnych rastlinných zložiek. Alebo ju použite ako exfoliačný peelling, ktorý vám pomôže odstrániť odumreté kožné bunky. Či už kúpeľ alebo peeling, oboje bude relax a revitalizácia pre vaše telo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Intimate Encounters Date Nights Creative Ideas English Version

    Dochádzajú vám nápady na rande a začínate sa pomaly, ale iste vo vzťahu trochu nudiť? Skoncujte s tým a vneste do svojho vzťahu čerstvý vzduch! Date Nights je 100 tipov na zaujímavé rande.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Apricot 240g

    Milujete kúpele? S touto meruňkovou soľou do kúpeľa sa vaša vana premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Astrologie kundaliní čakry - Barbara Hand Clowová

    Kniha Tekuté svetlo sexu ponúka novú teóriu o ideálnom načasovaní ľudskej cesty k dospelosti, založenú na princípoch astrologickej príčinnosti. Skúma stúpajúcu energiu kundaliní ako kľúčovú dynamickú silu, ktorá sa aktivuje, akonáhle telo dospeje, a stúpa nahor v závislosti od pohybu planét.

    10,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Pharma Sensitive 250ml

    Umývacia emulzia Lactacyd® Senzitívna bola vyvinutá špeciálne pre intímne partie, ktoré sú citlivé a ľahko sa podráždia.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Anti-age Bioactive Serum 20ml

    Intenzívne omladzujúce bio pleťové sérum s omamnou vôňou damašskej ruže poteší nielen zrelú pleť klinicky overenými anti-age účinkami.

    22,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Hydrating Lip Serum Blueberry 7ml

    Starajte sa o pery s hydratačným bio olejom na pery s kyselinou hyalurónovou a prírodnou vôňou čučoriedky. Intenzívne vyživuje, dodáva plnosť a hebkosť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Essential Oil Mandarine 5ml

    100% prírodný bio esenciálny olej hravej vône je ideálny pre deti, uvoľňuje napätie, mierni bolesť hlavy.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Cocoa 240g

    Milujete kúpele? S touto kakaovou soľou do kúpeľa sa vaňa premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 763

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.