×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 161 až 192 z celkom 787

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nasledujte prianie svojej perli slasti zvanej klitoris a darujte si túto láskyplnú sadu. Obsahuje dvoch šikovných pomocníkov, s ktorými sa ponoríte hlboko do sveta klitoriálnych orgazmov, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte, a tiež praktické úložné puzdro, ktorých nie je nikdy dosť. Uspokojte každé jedno z 8000 nervových zakončení v klitorisu a objavte, ako vyzerá klitorisové orgazmické nebo!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Lithium Battery CR2032 1 pc

    Široký rozsah prevádzkových teplôt od -10 °C do +60 °C. Vhodná pre citlivé zariadenia. Extrémne dlhá skladovateľnosť až 10 rokov.

    1,89 €

    1,09 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sex Coupons English Version

    Lámete si hlavu s darčekom pre vášho miláčika? Darujte mu to najlepšie, čo môžete, darujte mu seba! Táto rozkošná knižočka obsahuje 50 rôznych kupónov, ktoré vás budú inšpirovať a zároveň baviť. Užite si ich obaja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beppy Soft+Comfort Tampons WET - Penové tampóny bez šnúrky 8ks

    Tampóny Beppu Soft + Comfort tampons sú mäkké hubky, ktoré zachytávajú menštruačnú krv. Poskytujú až osem hodín neviditeľnej ochrany. Nemajú šnúrku, a sú tak úplne diskrétne.

    22,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tak sladká, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto ružová sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia nielen romantické páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 11 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zvonček na sex prívesok

    Dajte svojej láske najavo, na čo máte chuť. Tento humorný zvonček na sex prívesok si môžete zavesiť napríklad na kľúče a mať tak stále po ruke spôsob, ako dať svojej drahej polovičke najavo, že sa chcete pomilovať.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Gentl Man Intimate Care 50ml

    Holíte si svoje intímne partie? Robí to aj ďalších 62% mužov! A viac ako polovica z nich po holení týchto citlivých miest pociťuje nepohodlie, ktoré sa prejavuje svrbením či červenými pupienkami. Čo s tým? Doteraz neexistovala žiadna následná starostlivosť špeciálne určená pre pánsku intímnu oblasť, ale teraz je to Gentl Man! Zjemňuje, stará sa, chladí a rozmaznáva pokožku po holení.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Arganový olej 50ml

    Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami obsahuje nezvyčajne vysoké množstvo prírodného vitamínu E, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orální sex - To nejlepší pro něj - Sonia Borg

    52 unikátnych orálnych zážitkov popísaných od začiatku do konca. Naučíte sa ťahy ústami, pohyby rúk, zvádzanie, ako kombinovať polohy, aké erotické pomôcky použiť a ako prispôsobiť svoje prostredie, aby vaše zážitky z orálneho sexu boli prvotriedne.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Těhotenský test Midstream 1ks

    Komfortný tehotenský test Pepino Midstream sa vkladá do prúdu moču, na jeho veľmi ľahké použitie teda nepotrebujete teda žiadne ďalšie pomôcky.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Ovulační test Dipstrip 1ks

    ČO JE OVULÁCIA? Ako viete, žena otehotnie, keď je bunka jej vajíčka (ovum) oplodnená bunkou spermie. Ovulácia je prirodzený proces, ku ktorému dochádza každý mesiac.

    2,69 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzam 100% bambucké maslo 19ml

    Bambucké maslo Karité pokožku dokonale hydratuje a prináša jej okamžitú regeneráciu. Pravidelné, každodenné používanie masla pomáha udržať obranyschopnosť, pružnosť a vláčnosť pokožky.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Orální sex - To nejlepší pro ni - Sonia Borg

    Či už hľadáte nové techniky alebo zaručené prostriedky, ako ju priviesť k orgazmu (alebo dvoma ... alebo trom), tento sprievodca obsahuje všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste jej mohli dopriať úžasné lízanie.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cum Face Game

    Perfektná zábava nielen na party! Zahrajte sa hru, kto rýchlejšie vyhoní a vystrieka svojho súpera do úst alebo do tvárte. Táto sranda vás tak ľahko neprestane baviť a bude len na vás, akú tekutinu do hry nalejete. Chopte sa penisu a štartujeme!

    64,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Sexy Dice

    Poznáte ten nepríjemný pocit, keď sa musíte rozhodnúť kde a ako, ale jednoducho neviete, pretože chcete všetko a všade? Tieto kocky vám pomôžu sa rozhodnúť a do vášho života vnesú pokoj a harmóniu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood After Sex Mints

    Niekto si po príjemnom milovaní so svojou láskou dáva cigaretku, vy môžete vyskúšať tieto mentolové antiperly po sexe. Jedná sa o lahodné cukríky s mentolovou príchuťou, ktoré vám prídu vhod pri každej príležitosti v posteli, kedy sa budete milovať. Mentolové antiperly po sexe sú originálnym darčekom pre páry.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LoversPremium Dice Game Erotic

    Zahrajte si v páre nezbednú a zábavnú hru! Stačí hodiť kockami a nechať ich rozhodnúť o vašom erotickom osude. Fialová kocka určí časť tela, biela miesto a čierna akciu. Vydajte sa na spoločnú cestu za poznaním.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 4 produkty, s ktorými poznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si väčšiu citlivosť klitorisu, hrejivé aj chladivé pocity a masáž G-bodu zakončenú mokrým orgazmom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio telový peeling - Mojito 140ml

    Vyhladzujúca zmes prírodných esenciálnych olejov, sviežo voňajúcej mäty a šťavnatej limety, kryštálikov rýdzej morskej soli a rastlinných bio olejov prispieva k zvláčneniu pokožky celého tela.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Čierna

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Perfect Shine Premium 250ml

    Túžite po tom, aby sa vaše latexové oblečenie nekonečne lesklo a žiarilo viac ako kedykoľvek predtým? Nečakajte a vyskúšajte beGLOSS Perfect Shine Premium, profesionálny prípravok, s ktorým docielite brilantný lesk! Vychutnajte si vzrušenie spojené s dokonalým leskom, ale zároveň absolútne suchým povrchom, mäkkosťou a pružnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Energizer Alkaline Power Battery AA 4 pack

    Stavte na kvalitné alkalické batérie Energizer a majte ich vždy v zásobe pre prípad, že by došla šťava nielen vašej erotickej pomôcke, ale napríklad aj ovládaču.

    5,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    Máte v skrini naozaj skvostné latexové kúsky, ale pri ich obliekaní sa trasiete nervozitou, že ich natrhnete, takže ich skoro ani nenosíte? Hoďte tieto obavy za hlavu a užívajte si s beGLOSSOM Glide Premium svoje latexové handričky naplno, pohodlne a kdekoľvek. Doprajte im potrebnú starostlivosť a vychutnajte si pohodlie pri obliekaní i nosení.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio telový peeling - Ruža 140ml

    Luxusná zmes zmyselnej a omamnej vône damascénskej ruže v kombinácii s morskou soľou a starostlivými, rastlinnými bio olejmi zjemňuje a zvláčňuje pokožku tela.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kamasutra Sex Positions Book English Version

    Túto knihu si budete chcieť brať večer do postele znova a znova. Možno ste si totiž zvykli na svoju sexuálnu rutinu a už vás veľmi neberie skúšať niečo nové. Máte takú svoju pohodu a možno neviete, že práve kvôli nej strácate iskru nielen v posteli, ale aj vo vzťahu. Vystúpte z rutiny a skúste niečo nové, nech vám váš plameň lásky nevyhasne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Horny Jelly Men - Želatínové cukríky v tvare nadržaných mužov 150g

    Poznáte želatínových medvedíkov? Tak ich tu pre vás máme v tvare nadržaných mužov.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ladyshape Triangle - Šablóna na holenie kline

    Ladyshape Triangle je jednoduchá, šikovná šablóna, s pomocou ktorej si môžete ľahko a rýchlo upraviť svoj rozkrok. Model Triangle vytvorí sexi trojuholníček chĺpkov.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Sex Dice Set Black

    Ste bez nápadu? Tak si hoďte kockami a nechajte sa inšpirovať! Pomôžu vám s nudou aj s nerozhodnosťou, pretože za vás vyberú, čo a kde budete vykonávať, samozrejme, čo sa vzrušujúcich hrátok týčok. Tak poďte na to, ako hovoril klasik – kocky sú hodené!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Energizer Alkaline Battery LR44 2 pack

    Dvojica gombíkových alkalických batérií, ktoré sa vždy hodí mať v zásobe, ak vašej obľúbenej hračke dôjde šťava!

    3,79 €

    1,49 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sea Salt Crystals Moonlight Bath Aphrodisia 75g

    Vychutnajte si afrodiziakálny kúpeľ so Shunga soľou do kúpeľa. Bude to ako kúpať sa v mori, bude to upokujúce objatie vášne, bude to omladzujúci zážitok le pre vás alebo pre vás a vášho partnera dokopy. Užite si úplné uvoľnenie, ale tiež narastajúce vzrušenie.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 787

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.