×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 97 až 128 z celkom 514

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Inmi Ride N' Grind 10X Vibrating Silicone Grinder Purple

    Nasadnite na tieto hrbolčeky slasti a nechajte sa unášať zmyselnými vibráciami! Dotyk hebkého silikónu bude viac než príjemný a vy sa čoskoro začnete rytmicky pohybovať, trieť svoje citlivé miesta, a zvíjať sa vzrušením. Tvar aj textúra sú navrhnuté tak, aby zodpovedali vašej anatómii a nezabúdali na zadné dvierka. Tak si vyberte z 3 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lickgasm 10X Lady Licker Clitoral Stimulator

    Máte zo všetkého najradšej orálik? Tak túto hračku si zamiluje nielen váš klitoris-korálek! Sú to zvodne červené pery a mäkký príjemný jazyk. Nechajte si olízať vulvu, bradavky alebo napríklad podkolenné jamky a vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Romping Rose 10X Suction Rose & Thrusting Vibrator Red

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto červená ruža má dva použiteľné konce! Plyšovo silikónové okvetné lístky vo svojom strede ukrývajú okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete prirážajúci vibrátor a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ThunderPlugs Rim Slide 10X Sliding Ring Silicone Butt Plug with Remote Black

    Prahne váš anál po dynamickej a dych vyrážajúcej stimulácii? S touto hračkou sa vaše sny stanú skutočnosťou. Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok v časti krku s pohybom hore a dole o 7 rýchlostiach. K tomu pridajte 7 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ThunderPlugs Butt Slider 10X Sliding Ring Silicone Missile Plug with Remote Black

    Prahne váš anál po dynamickej a dych vyrážajúcej stimulácii? S touto hračkou sa vaše sny stanú skutočnosťou. Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore a dole o 7 rýchlostiach. K tomu pridajte 7 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Panty Vibe with Remote Control Black

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom do nohavičiek, ktorý vás môže dráždiť kedykoľvek a kdekoľvek. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Flexible Silicone Rabbit Pink

    Nádherný, cenovo dostupný a extrémne šikovný, taký je tento vibrátor pre dvojitú stimuláciu. Je príjemne pružný, takže sa prispôsobí vašim individuálnym telesným kontúram a poteší vás zmyselnými vibráciami. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 3 rýchlosti vibrácií a 7 vzorov.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Flexible Silicone Rabbit Purple

    Nádherný, cenovo dostupný a extrémne šikovný, taký je tento vibrátor pre dvojitú stimuláciu. Je príjemne pružný, takže sa prispôsobí vašim individuálnym telesným kontúram a poteší vás smyslnými vibráciami. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 3 rýchlosti vibrácií a 7 vzorov.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Black

    Na poriadnu masážnu hlavicu vám nočný stolík nestačí? Nevadí, máme pre vás zmenšeninu, ktorá si zachováva silu tradične veľkej hlavice. Dopraje vám úchvatnú stimuláciu nielen intímnych miest, ale môžete s ňou uvoľniť aj natiahnuté svaly kdekoľvek po tele. Zmestí sa do kabelky, tašky, vrecká a je perfektný na cesty!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Pink

    Na poriadnu masážnu hlavicu vám nočný stolík nestačí? Nevadí, máme pre vás zmenšeninu, ktorá si zachováva silu tradične veľkej hlavice. Dopraje vám úchvatnú stimuláciu nielen intímnych miest, ale môžete s ňou uvoľniť aj natiahnuté svaly kdekoľvek po tele. Zmestí sa do kabelky, tašky, vrecká a je perfektný na cesty!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Purple

    Na poriadnu masážnu hlavicu vám nočný stolík nestačí? Nevadí, máme pre vás zmenšeninu, ktorá si zachováva silu tradične veľkej hlavice. Dopraje vám úchvatnú stimuláciu nielen intímnych miest, ale môžete s ňou uvolniť aj natiahnuté svaly kdekoľvek po tele. Vedia sa do kabelky, tašky, kapsy a je perfektný na cesty!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters 10X Rotating Silicone Nipple Suckers with 4 Attachments Pink

    Viete, aký veľký potenciál vzrušenia sa ukrýva vo vašich bradavkách? Ak nie, možno ich na čase svoje špuntíky poriadne poškádliť ak tomu vám posúžia tieto rotačné silikónové prísavky. Nechajte ich, aby sa prisali na vaše prsia a až príde ten správny čas, stlačte tlačidlo a rozbehnite to.

    99,90 €

    76,90 €

    Nie je skladom

  • Prisms Vibra-Glass 10X Turquoise Dual Ended Silicone/Glass Wand Teal

    Snívate o prekrásnej hračke pre rôzne možnosti potešenia? Predstavujeme vám Prisms Vibra-Glass! Je to skvost s 2 použiteľnými koncami! Tyrkysový koniec z hebkého silikónu má tvar vibračnej hlavice na polo-flexibilnom krku, ktorá vás polaská nielen na vašich citlivých miestach, ale rozmasíruje natiahnuté svalstvo kdekoľvek na tele. Dúhovo-priezračná rukoväť z borosilikátového skla je zároveň vibrátor pre vnútorné použitie. Vychutnajte si 7 vzorov vibrácií a 3 rýchlosti z oboch koncov.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Lily Lover Sucking & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža polaská váš klitoris vďaka šikovnému jazýčku a priehľadný nástavec zaistí vzrušujúci podtlak pre tie najslastnejšie zážitky.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Mini Kissing & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Milujete bozky a nemôžete sa ich nabažiť? S Lickgasm sa môžete nechať bozkávať donekonečna a kdekoľvek na tele! Je to rozkošná a šikovná hračka, ktorá vás poteší zmyselnými ústami so šikovným jazykom aj perami. Užite si 3 rýchlosti a 7 vzorov vibrácií a 4 rýchlosti a 6 vzorov bozkov.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Extreme-G Inflating G-Spot Silicone Vibrator Pink

    Zažite tak trochu inú cielenú stimuláciu G-bodu s týmto dômyselne zakriveným vibrátorom s nafukovacou funkciou. Poteší vás presne tam, kde je to najviac dôležité a ohromí vás nielen svojim tvarom, ale predovšetkým 2 nafukovacími časťami. Postupným nafukovaním sa budú tieto časti trieť o váš G-bod a každý pohyb so sebou bude prinášať zmyselné potešenie. Umocnite svoje zážitky!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Skyler Rabbit Vibrator Blue

    To najlepšie pre G-bod a klitoris! Tento vibrátor má úchvatný ergonomický design, s ktorým to pohodlne pôjde aj hands-free. Dopraje vám duálnu stimuláciu vďaka 2 výkonným motorom pre vonkajšie aj vnútorné slastné pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Dash G-Spot Vibrator Red

    To najlepšie pre G-bod! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým úplne bez problémov dosiahnete na svoj bod slasti a doprajete si intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Unikátna 2 v 1 hračka pre všetkých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si vybrať vaginálny vibrátor alebo masážnu hlavicu. Evermore od TOYJOY prináša maximálne potešenie vďaka hebkému liquid silikónu a 7 vibračným vzorom a 3 rýchlostiam vibrácií. Objavte silu jeho 2 motorov, ktoré vás vezmú do siedmeho konca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Luna G-Spot Vibrator Purple

    To najlepšie pre G-bod! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým úplne bez problémov dosiahnete na svoj bod slasti a doprajete si intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a taktiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Belle Rabbit Vibrator Pink

    To najlepšie pre G-bod a klitoris! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým polaská vaše intímne miesta zvnútra aj zvonku a dopraje vám intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Hračka na vylepšenie párovej intimity! Tento vibračný krúžok na diaľkové ovládanie nie je len tak obyčajný, oproti iným podobným hračkám má totiž tvar písmena C, flexibilné telo a 2 výkonné motory. Doprajte si intenzívne vibrácie pre neuveriteľné pocity.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Hiib pôvabne ružovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami slastných rotácií a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Lapis

    Dve telá a jedno spoločné potešenie! Toto je Lapis, strap-on bez nutnosti postroja s 2 potešiteľnými koncami. Nechajte sa pohladiť jeho hebkým silikónovým materiálom, vymeňte si rolky alebo objavte nové možnosti slastného prenikania a svoje potešenie si diktujte cez aplikáciu v mobile.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 7 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Thrusting Anal Lock Prostate Massager sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 10 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating sa vaše prianie stane skutočnosťou, a ešte si budeme môcť funkcie vyberať cez aplikácie. Ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 8 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 8 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Sandra Vibrating Sex Doll 2.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vibračnej vagínke a oddanom análiku ako domove pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým vibračným masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom a schopnosťou vibrácií pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    95,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Zháňate niečo viac než len obyčajný vibračný krúžok? Máme pre vás skutočnú lahôdku, vibračný krúžok s 3 motormi pre intenzívnejší prienik, silnejšiu erekciu a stimuláciu klitorisu. Nasaďte si krúžky na penis a pomilujte sa extrémne zmyselným spôsobom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    Chcete pri sexe zažiť niečo nové? Tento vibračný návlek na penis je to pravé orechové, čo stojí za to vyskúšať! Na penise bude držať vďaka pružným krúžkom, ktoré zároveň podporia a posilnia erekciu. Nechajte sa očariť 9 vibračnými režimami, bude to stáť za to!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Chýba vašim párovým erotickým hrátkam šťava a nejaké to extra vzrušenie? Tak pozor, predstavujeme 3 v 1 multifunkčný vibrátor, s ktorým sa pohráte v páre aj sólo. Vie toho naozaj veľa a za nás je rozhodne najlepšia schopnosť dvojitého prieniku v prípade, že ho nasadíte na penis, ale to rozhodne nie je všetko!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 514

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.