×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Body čierna XL

Položky 129 až 160 z celkom 196

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Penthouse Perfect Lover Black

    Ako ešte zvýrazniť krásu vášho tela? Toto zvodné body je jasná voľba! Tvorí ho klasická čipka a jemný oboječek pri krku. Hlboký výstrih a odhalený chrbát zvýrazňujú sexappeal a jedno je isté – budete v ňom nielen vyzerať skvostne, ale aj sa tak cítiť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Oblečená, neoblečená? To sedí! V tomto body bude zvýraznená všetka krása vášho tela a zároveň popustí uzdu vašej fantázii. Nechajte sa unášať na vlne rozkoše a dostaňte sa až k nezabudnuteľnému koncu, o ktorom tak dlho snívate!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Body Black

    Neuveriteľne ženské body od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ho tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a má veľmi pôvabne riešený chrbát. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Francesca Body Black

    V tomto body sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Materiál je zvodne lesklý a povrázkové detaily ešte zvodnejšie. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Body V-9900 Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! Toto prekrásne body vynosíte pri rôznych príležitostí. Vďaka svojej prepracovanosti sa hodí nielen do spálne, ale pokojne aj pod sako alebo k sukni, keď si budete chcieť vyraziť na párty. Vyrobené je z tylu a čipky, oba materiály sú skvele elastické a príjemné na dotyk!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Curves Delicate Powernet Transparent Long-Sleeved Body 2643510 Black

    Jemná priehľadnosť a sexy otvorený rozkrok! Toto čierne sexi body s dlhým rukávom kombinuje priehľadný tyl a kvetinovú čipku. Je príjemne pružné a mäkké na dotyk, takže sa môžete tešiť na maximálne pohodlie. Očarí vás veľký zadným výstrihom a zapínanie hľadajte za krkom. Ako naložíte s otvoreným rozkrokom? To necháme na vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Body with Snakeskin Look 2643588 Black

    Chcete sa cítiť zvodne a výnimočne? Oblečte si toto body v jemnom vzhľade hadej kože. Je super priliehavé, má dlhé rukávy a padne vám ako uliate. Materiál je na prvý dotyk veľmi kvalitný a je taktiež pružný a mäkký, takže sa môžete tešiť na komfortné nosenie. Zabudnúť nesmieme ani na obojsmerný zips, ktorý je praktický aj erotický a vedie od hlbokého výstrihu, cez rozkrok a končí v oblasti zadočku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Cami Bodysuit with Thong Back Black

    Ultra univerzálne body z jemného tylového materiálu! Hodí sa na všetky príležitosti – do spálne, na párty alebo na vrstvenie, ako sa páči. Navyše je skvele pružné a tiež pohodlné na nosenie. Zapína sa v rozkroku a strih zadnej časti v štýle táng je super sexy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Under My Spell Black

    Elegantné a zároveň sexy body! Jeho geometrický vzor vás rozhodne dostane a pomôže vám vytvoriť perfektnú siluetu. Dizajn s dlhým rukávom a okrúhly výstrih na chrbte, to je kombinácia, ktorá bude na telá vyzerať super zmyselne. Toto body je absolútny vrchol pre všetky dámy, ktoré vedia, čo chcú.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lumia Body Black

    Nádherné a decentne priesvitné body Lumia od európskej značky Passion. Budete v ňom romanticky a vzrušujúco pôvabná, pretože v ňom vďaka priehľadnému materiálu vynikne vaše poprsie a jemné mašličky prilákajú pozornosť zvedavých očí. Body Lumia je ušité z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnými ramienkami a popruhmi pre punčochy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Powernet Body 2643332 Black

    Provokatívna kombinácia matného a tylového materiálu s neprehliadnuteľným zipsom! Toto transparentné body s dlhým rukávom od Cottelli budete milovať pre jeho ušľachtilosť. Oblečte sa do neho a zips nechajte rozopnutý tak, ako sama uznáte za vhodné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive B123 Teddy Black

    Chcete dnes večer žiariť? V tomto body budete ako tá najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe! Jeho jemne priesvitný materiál podnecuje fantáziu, výstrih zmyselne odhaľuje chrbát a jemné trblietky vyzerajú úplne fenomenálne. Zapáľte sviečky, vytvorte tlmené svetlo a vstúpte do miestnosti v tomto body, ktoré zvýrazňuje vašu krásu.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Penthouse Enjoy The Moment Black

    Chcete zažiť ozajstné potešenie? Tak sa naň pripravte a oblečte si toto super sexy body! Tvorí ho sieťovina s väčšími okami a je nádherne priliehavé, čím zvýrazní vaše telo a jeho krivky. Nepriehľadná časť pod prsiami priláka pozornosť na prsia az druhej časti aj na zadoček.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Denver Teddy Black

    Zmyselné čierne krajkové body, ktorého nosenie vo vás prebudí vášnivú dračicu a sebavedomú bohyňu zároveň. Košíčky majú kostice a body sa zapína na chrbte. Vpredu ho zdobí saténová mašlička a popruhy na bokoch zvýrazňujú krásu ženskej postavy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Ukryte si poklad pod svoj každodenný outfit. Toto úžasné body dokonale zvýrazní vašu postavu, má totiž pozoruhodne zmyselný strih a jeho chrbát zdobí motív krídel, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v nebi. Pridajte podpätky alebo džínsy, kombinujte, užívajte si a objavujte nové dimenzie.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Powernet & Floral Lace Body 2643529 Black

    Hľadáte niečo extra? Toto body vás dostane svojou zmyselnosťou! Tvorí ho zvodná kombinácia kvetinovej čipky a priehľadného tylu, má hlboký výstrih, zamatový pásik pod prsiami s trblietavými kamienkami a otvorený rozkrok. Zapínanie na háčik nájdete na chrbte a ramienka sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Doprajte vášmu šatníku trochu erotickej elegancie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Kerria s moderným strihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože toto body je vyrobené z recyklovaných materiálov.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Abierta Fina Lace Body 2643464 Black

    Luxusná zvodnosť! Toto elegantné a zároveň veľmi erotické body vás uhranie svojou čiernou kvetinovou čipkou kovovými detailmi v zlatej farbe. Predná časť vrátane rozkroku je zmyselne otvorená a drží ju pohromade 3 ozdobné mostíky. Chrbát je takmer odhalený a disponuje nastaviteľnými ramienkami, ktoré zaistia dokonalé padnutie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Salute Me Black

    Sexy body pre všetky odvážne ženy, ktoré sa neboja ukázať svoje prednosti! Má úžasný priliehavý strih s hlbokým výstrihom z prednej aj zadnej strany Kríženie cez trup a cez chrbát neuveriteľne púta pozornosť a geometrický kosoštvorcový vzor bude lichotiť vašim krivkám. Body je pekne pružné a veľmi pohodlné na nosenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Canndis Teddy Black

    Čo si takto zaobstarať novú bielizeň, ktorá bude nádherne sýto čierna a vy sa v nej budete cítiť naozaj výnimočne? Body Canndis predstavuje klasickú eleganciu v kombinácii s veľmi originálnymi čipkovanými dekoráciami. Nechajte sa okúzliť od prvého oblečenia a užite si ten pocit, kedy sa nebudete môcť nabažiť pohľadu sama na seba v zrkadle.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Drosera so zvodným hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Denerys Body Black

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Toto body Denerys obsahuje ich ušité z jemného tylového materiálu s moderným čipkovým vzorom. Prádlo zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Body Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže toto prekrásne body Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Softily Teddy Black

    Toto body predstavuje nový spôsob, ako si zlepšiť náladu. Neveríte? Možno si ho jednoducho budete potrebovať vyskúšať na vlastnej koži. Má nádherný netradičný strih a elegantný vzor. Až sa v ňom na seba pozriete do zrkadla, budete ako vo vytržení, pretože sa sebe budete nekonečne páčiť a zároveň si budete úplne istá, že vám váš náprotivok rozhodne neodolá.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Toto body predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy odhaleného chrbta a ľahko priehľadného materiálu. Oblečte si ho a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Level Vinyl Body 2840669 Black

    Body s krásnymi detailmi, v ktorom jednoducho zažiarite! Vyrobené je z čierneho lesklého vinylu, disponuje sexy širokým obojkom a na bokoch má sieťované časti. Podväzkové popruhy sú odnímateľné a prilákajú pozornosť na vaše nohy rovnako ako na odhalené boky. Čerešničkou na torte sú popruhy v dekolte av páse, ktorý zvýrazní vaše dominantné vlastnosti!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Esmeralda Body Black

    Zvodné, sexi body pre tie najhorúcejšie večery! Otvorená podprsenka neuveriteľným omamným spôsobom odhalí vaše neodolateľné prsia. Mašličky, popruhy a čipka, to je kombinácia, ktorá zvýrazní vaše prednosti a urobí vás absolútne neodolateľnou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 869-TED-1 Teddy Black

    Odjakživa vyhľadávate skôr decentné elegantné kúsky, čo sa bielizne týka? Toto body budete milovať! Ušité je z nádherne príjemného materiálu a zdobí ho romantická čipka vo výstrihu s lesklým detailom v modrom odtieni. Nasledujte svoj vkus a buďte sexi v tomto dômyselnom body!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 875-TED-1 Crotchless Teddy Black

    Hľadáte skutočne sexi spodnú bielizeň? V tomto body sa budete cítiť neuveriteľne zvodne! Tvorí ho priehľadná tkanina cez prsia, elegantné popruhy a malá ozdôbka medzi prsiami. Rozkrok je otvorený, takže v ňom budete pripravená na okamžitú akciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Valery Body Black

    Zlatý zázrak z kolekcie európskej značky Passion! Toto body je ušité z jemného tylu a nádhernej čipky s luxusným zlatým zdobením. Body má otvorenú podprsenku a tiež otvorený rozkrok, čo navodí v spálni tú správne žeravú atmosféru. Neprehliadnuteľné sú aj moderné popruhy a zmyselne odhalený chrbát.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Jade Body Black

    Romantické sexy body od európskej značky Passion. Vyrobené je z nádhernej ženskej čipky, ktorá je doplnená modernými popruhmi, ktoré v oblasti bokov a výstrihu tvoria skvostnú geometrickú hru. Body Jade je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré milujú vkusnú a zároveň sexy bielizeň.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive B130 Teddy Black

    Všetka bielizeň od prestížnej značky Obsessive sa vyznačuje perfektnými strihmi, ktoré zvýrazňujú postavu, nádherným a sexi dizajnom a tiež kvalitnými materiálmi príjemnými na nosenie. Rovnako je tak aj v prípade tohto jedinečného body s extrémne zmyselným strihom, v ktorom sa budete cítiť skutočne zvodne!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 196

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.