×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Body

Položky 33 až 64 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Leg Avenue Seamless Thong Back Bodysuit Black

    Prestrihy a asymetrické tvary sú tohtoročným módnym hitom! Chcete byť 100% trendy? Oblečte si toto pružné sexi body! Svojím jedinečným strihom zvýrazní vaše prednosti a príjemne vás obopne až ku krku. Váš zadoček v ňom bude vyložene žiariť! Noste ho do spálne alebo ho vrstvite s ďalšími kúskami.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Lace and Net Halter Teddy Black

    Zvodne čierne ako bezmráčiková nočná obloha. Zmyselne sieťované na upútanie pozornosti zvedavých očí. Sexy strihané na zvýraznenie pôvabu vášho tela. Príjemné na nosenie pre maximálne pohodlie a stúpajúce sebavedomie. Ešte váhate? Tak nečakajte dlho, toto body je hit, ktorý chce mať v šatníku každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • TET Lingerie Body Abby White

    Čipkované body Abby plní všetky vzrušujúce sny! Získate v ňom ozajstné sebavedomie, lebo budete šialene sexi a zvodná! Perfektný strih body zvýrazní vaše prednosti a príjemný a kvalitný materiál si zamilujete na prvý dotyk. Nečakajte, buďte najkrajšou už zajtra večer!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Lace and Net Halter Teddy Turquoise

    Zvodne modré ako bezmráčiková jarná obloha. Zmyselne sieťované na upútanie pozornosti zvedavých očí. Sexy strihané na zvýraznenie pôvabu vášho tela. Príjemné na nosenie pre maximálne pohodlie a stúpajúce sebavedomie. Ešte váhate? Tak nečakajte dlho, toto body je hit, ktorý chce mať v šatníku každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Floral Lace Thong Teddy 89248 White

    Chcete dať najavo svoju ženskosť, zmyselnosť a nežnosť? Nie je nič jednoduchšie než si obliecť toto romanticky biele body a prekrásnu čipku, hlbokú šnurovačku a zadnú časť v štýle táng. Buďte presne taká, aká skutočne ste - nekonečne zvodná.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Splitting Up Bodysuit Black

    Toto body bude na vašom tele vyzerať skvele nielen v spálni, ale pokojne aj na párty. Splitting Up Bodysuit je pôvabný a rajcovný kúsok od celosvetovo obľúbenej značky René Rofé. Dominuje mu hlboký výstrih, detaily napodobňujúce šnurovačku a bočné výrezy. Body je ušité z príjemného a pohodlného materiálu, ktorý sa bez problémov prispôsobí vašej postave a vy sa v ňom budete cítiť sebavedome a žiadostivo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lumia Body Black

    Nádherné a decentne priesvitné body Lumia od európskej značky Passion. Budete v ňom romanticky a vzrušujúco pôvabná, pretože v ňom vďaka priehľadnému materiálu vynikne vaše poprsie a jemné mašličky prilákajú pozornosť zvedavých očí. Body Lumia je ušité z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnými ramienkami a popruhmi pre punčochy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Body and Stockings 2642646 Black

    Dychberúci oblečok pre zvodné okamihy! Je báječne pružný, tak obopne vaše telo a zahalí vás do extravagantnej sexi sieťky. Má štýlovo riešený chrbát, odhaľuje stehná a rozkrok necháva dômyselne otvorený. Užite si jeho príjemné nosenie a svoj vlastný sexepíl, ktorý vám zvýši na maximum!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Isla Lace Sexy Body Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si toto nádherné a zvodné neónové body! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je úplne komfortná na nosenie a pri troche odvahy si ho môžete vziať na seba aj na párty do klubu!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Merlys Teddy

    Každá žena si praje byť sebavedome zvodná a každej žene sa to môže splniť, pokiaľ si oblečie toto nádherné body. Tvorí ho prekrásna čipka s motívom lístočkov, šnurovanie na bokoch a zmyselný výstrih do V z prednej aj zadnej strany. Len si predstavte ten pocit, kedy vaše telo obopína lahodne mäkká čipka a vy sa cítite mimoriadne sexi!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Ukryte si poklad pod svoj každodenný outfit. Toto úžasné body dokonale zvýrazní vašu postavu, má totiž pozoruhodne zmyselný strih a jeho chrbát zdobí motív krídel, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v nebi. Pridajte podpätky alebo džínsy, kombinujte, užívajte si a objavujte nové dimenzie.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Lace and Net Halter Teddy 89313 Red

    Zvodne červené zmyselne sieťované na upútanie pozornosti zvedavých očí. Sexy strihané na zvýraznenie pôvabu vášho tela. Príjemné na nosenie pre maximálne pohodlie a stúpajúce sebavedomie. Ešte váhate? Tak nečakajte dlho, toto body je hit, ktorý chce mať v šatníku každá žena!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Zinnia Body Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherné elegantné body Zinnia so ženským strihom a romantickou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nudelia Teddy Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj toto extrémne sexi body Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v ňom budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Désir Metis XVI Body with Garters and Crossed Neckline Black

    Prebuďte v sebe vášeň v tomto zvodnom body! Je pôvabne dráždivé a pozornosť pútajú predovšetkým sexy sieťované časti. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a sú neskutočne pružné až do veľkosti XL. Ramienka zvýraznia váš dekolt a popruhové podväzky zase nohy. Užite si, aké je zmyselné a zároveň pohodlné na nosenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive B139 Crotchless Teddy Black

    Hľadáte ten pravý obleček pre vašu vášnivú noc? Toto body s otvoreným rozkrokom má pruhovaný geometrický vzor, efektívne prestrihy a neodolateľný výstrih na chrbte. Oblečte si ho a užite si, ako dráždi fantáziu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Estiqua Teddy

    Chcete dať najavo svoju zmyselnosť? Oblečte si toto zvodné body Estiqua od Obsessive a nechajte sa rozmaznávať jemným kvalitným materiálom, ktorý toho veľmi neschová, pretože je priehľadný a drobí ho len drobný vzor a krajkové prvky. Je na čase cítiť sa sexi a sebavedome!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Walk Away Crotchless Teddy Burgundy

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusného a zvodného spodného prádla René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemné prádlo ako toto, ktoré si práve prezeráte. Toto body je tvorená z moderných popruhov a kvetinových častí, takže si ich zamilujete na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Désir Crotchless Rhinestone Halter Teddy Black

    Prebuďte v sebe vášeň v tomto zvodnom body! Je pôvabne dráždivé a pozornosť pútajú predovšetkým sexy sieťované časti s krajkovým vzorom. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a sú neskutočne pružné až do veľkosti XL. Kamienkové zdobenie zvýrazní vaše poprsie a popruhové podväzky zase nohy. Užite si, aké je zmyselné a zároveň pohodlné na nosenie!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Drosera so zvodným hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive B335 Crotchless Teddy Black

    Chystáte sa na romantický večer? Budete potrebovať niečo sexi a zvodné, napríklad toto extrémne zmyselné body s otvoreným rozkrokom, ktoré toho síce veľmi nezakryje, ale zároveň zvýraznia váš sexappeal na maximum! Je ušité z jemnej pružnej sieťky, takže sa dokonale prispôsobí vášmu telu, a zdobí ho elegantný prepracovaný vzor. Oblečte si ho a pochopíte, že bolo vytvorené priamo pre vás!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Kitten Taylor Strapped Playsuit Black

    Škandálne zvodné body, v ktorom sa bude cítiť úplne fenomenálne! Tvoria ho moderné nastaviteľné popruhy, takže si body môžete prispôsobiť svojej postave pre dokonalé padnutie. Vychutnajte si ten zmyselný pocit, kedy sú vaše prednosti ešte viac zvýraznené a vaše sebavedomie stúpa do nebeských výšin!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Désir Cyllene XLVIII Body with Turtleneck Black

    Oblečte si toto body s unikátnym strihom a zamilujte sa do svojho sexi tela! Body vás príjemne obopne a vďaka pružnosti materiálu nebude nikde tlačiť ani škrtiť. Sieťované časti sú super zmyselné a zvýraznený bude aj váš zadoček. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a je neskutočne pružné až do veľkosti XL. Pocíťte svoje maximálne sebavedomie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Saffron Prime Body Black

    Tiež si myslíte, že krása spočíva predovšetkým v jednoduchosti? Toto body je toho dôkazom! Je zvodnou kombináciou priehľadného jemného tylu s decentným krajkovým zdobením v oblasti dekoltu. Na zadnej časti sa pôsobivý výkrok s logom značky. Materiál, z ktorého je body ušité, je veľmi jemné a elastický a vy sa v ňom budete cítiť absolútne pohodlne a maximálne sebavedome.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Walk Away Crotchless Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Toto body je tvorená z moderných popruhov a kvetinových častí, takže si ich zamilujete na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Saffron One Body Black

    Zvodnosť šla ruka v ruke s eleganciou, a tak vzniklo to pôvabné body. Jeho oslnivý strih na jedno rameno nikdy nevyjde z módy, rovnako ako príjemný tylový materiál. Zapínanie v rozkroku zaručuje pohodlie a komfort, tak si ho vychutnajte spoločne so sex-appealom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Leafa Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Leafa s moderným strihom kombinuje klasiku aj modernu a je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Selaginella Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Selaginella so zvodným hlbokým strihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Esmeralda Body Black

    Zvodné, sexi body pre tie najhorúcejšie večery! Otvorená podprsenka neuveriteľným omamným spôsobom odhalí vaše neodolateľné prsia. Mašličky, popruhy a čipka, to je kombinácia, ktorá zvýrazní vaše prednosti a urobí vás absolútne neodolateľnou.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 859-TED-1 Teddy

    Predstave si, že na sebe máte toto zvodné body, ktoré neuveriteľne zmyselným spôsobom zvýrazní vaše krivky. Aké to asi bude? Verte nám, že ten pocit budete milovať! Prebuďte v sebe bohyňu a obliekajte si toto jedinečné body zas a znova.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Peonesia Teddy

    Ste sexy a odvážna? Toto body vaše vlastnosti ešte podčiarkne! Hodí sa na každodenné nosenie, kedy ho rafinovane skombinujete so svojím outfitom, a o niečo viac je vhodné pre špeciálne večery, kedy chcete byť ešte zvodnejšia ako obvykle. Zamilujte si jeho krátke rukávy, elegantný strih ku krku aj sexi zaväzovanie na chrbte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Toto body predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy odhaleného chrbta a ľahko priehľadného materiálu. Oblečte si ho a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.