×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Body

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Leg Avenue Floral Lace Thong Teddy 89248 White

    Chcete dať najavo svoju ženskosť, zmyselnosť a nežnosť? Nie je nič jednoduchšie než si obliecť toto romanticky biele body a prekrásnu čipku, hlbokú šnurovačku a zadnú časť v štýle táng. Buďte presne taká, aká skutočne ste - nekonečne zvodná.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Splitting Up Bodysuit Black

    Toto body bude na vašom tele vyzerať skvele nielen v spálni, ale pokojne aj na párty. Splitting Up Bodysuit je pôvabný a rajcovný kúsok od celosvetovo obľúbenej značky René Rofé. Dominuje mu hlboký výstrih, detaily napodobňujúce šnurovačku a bočné výrezy. Body je ušité z príjemného a pohodlného materiálu, ktorý sa bez problémov prispôsobí vašej postave a vy sa v ňom budete cítiť sebavedome a žiadostivo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lumia Body Black

    Nádherné a decentne priesvitné body Lumia od európskej značky Passion. Budete v ňom romanticky a vzrušujúco pôvabná, pretože v ňom vďaka priehľadnému materiálu vynikne vaše poprsie a jemné mašličky prilákajú pozornosť zvedavých očí. Body Lumia je ušité z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnými ramienkami a popruhmi pre punčochy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Body and Stockings 2642646 Black

    Dychberúci oblečok pre zvodné okamihy! Je báječne pružný, tak obopne vaše telo a zahalí vás do extravagantnej sexi sieťky. Má štýlovo riešený chrbát, odhaľuje stehná a rozkrok necháva dômyselne otvorený. Užite si jeho príjemné nosenie a svoj vlastný sexepíl, ktorý vám zvýši na maximum!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Isla Lace Sexy Body Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si toto nádherné a zvodné neónové body! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je úplne komfortná na nosenie a pri troche odvahy si ho môžete vziať na seba aj na párty do klubu!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Zinnia Body Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherné elegantné body Zinnia so ženským strihom a romantickou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nudelia Teddy Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj toto extrémne sexi body Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v ňom budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Désir Metis XVI Body with Garters and Crossed Neckline Black

    Prebuďte v sebe vášeň v tomto zvodnom body! Je pôvabne dráždivé a pozornosť pútajú predovšetkým sexy sieťované časti. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a sú neskutočne pružné až do veľkosti XL. Ramienka zvýraznia váš dekolt a popruhové podväzky zase nohy. Užite si, aké je zmyselné a zároveň pohodlné na nosenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive B139 Crotchless Teddy Black

    Hľadáte ten pravý obleček pre vašu vášnivú noc? Toto body s otvoreným rozkrokom má pruhovaný geometrický vzor, efektívne prestrihy a neodolateľný výstrih na chrbte. Oblečte si ho a užite si, ako dráždi fantáziu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Walk Away Crotchless Teddy Burgundy

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusného a zvodného spodného prádla René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemné prádlo ako toto, ktoré si práve prezeráte. Toto body je tvorená z moderných popruhov a kvetinových častí, takže si ich zamilujete na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Désir Crotchless Rhinestone Halter Teddy Black

    Prebuďte v sebe vášeň v tomto zvodnom body! Je pôvabne dráždivé a pozornosť pútajú predovšetkým sexy sieťované časti s krajkovým vzorom. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a sú neskutočne pružné až do veľkosti XL. Kamienkové zdobenie zvýrazní vaše poprsie a popruhové podväzky zase nohy. Užite si, aké je zmyselné a zároveň pohodlné na nosenie!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Drosera so zvodným hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive B335 Crotchless Teddy Black

    Chystáte sa na romantický večer? Budete potrebovať niečo sexi a zvodné, napríklad toto extrémne zmyselné body s otvoreným rozkrokom, ktoré toho síce veľmi nezakryje, ale zároveň zvýraznia váš sexappeal na maximum! Je ušité z jemnej pružnej sieťky, takže sa dokonale prispôsobí vášmu telu, a zdobí ho elegantný prepracovaný vzor. Oblečte si ho a pochopíte, že bolo vytvorené priamo pre vás!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Désir Cyllene XLVIII Body with Turtleneck Black

    Oblečte si toto body s unikátnym strihom a zamilujte sa do svojho sexi tela! Body vás príjemne obopne a vďaka pružnosti materiálu nebude nikde tlačiť ani škrtiť. Sieťované časti sú super zmyselné a zvýraznený bude aj váš zadoček. Ušité je z prémiových materiálov, ktoré vytvarujú vašu postavu a je neskutočne pružné až do veľkosti XL. Pocíťte svoje maximálne sebavedomie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Saffron Prime Body Black

    Tiež si myslíte, že krása spočíva predovšetkým v jednoduchosti? Toto body je toho dôkazom! Je zvodnou kombináciou priehľadného jemného tylu s decentným krajkovým zdobením v oblasti dekoltu. Na zadnej časti sa pôsobivý výkrok s logom značky. Materiál, z ktorého je body ušité, je veľmi jemné a elastický a vy sa v ňom budete cítiť absolútne pohodlne a maximálne sebavedome.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Walk Away Crotchless Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Toto body je tvorená z moderných popruhov a kvetinových častí, takže si ich zamilujete na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Saffron One Body Black

    Zvodnosť šla ruka v ruke s eleganciou, a tak vzniklo to pôvabné body. Jeho oslnivý strih na jedno rameno nikdy nevyjde z módy, rovnako ako príjemný tylový materiál. Zapínanie v rozkroku zaručuje pohodlie a komfort, tak si ho vychutnajte spoločne so sex-appealom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Selaginella Body Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečné body Selaginella so zvodným hlbokým strihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Peonesia Teddy

    Ste sexy a odvážna? Toto body vaše vlastnosti ešte podčiarkne! Hodí sa na každodenné nosenie, kedy ho rafinovane skombinujete so svojím outfitom, a o niečo viac je vhodné pre špeciálne večery, kedy chcete byť ešte zvodnejšia ako obvykle. Zamilujte si jeho krátke rukávy, elegantný strih ku krku aj sexi zaväzovanie na chrbte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Softily Teddy Black

    Toto body predstavuje nový spôsob, ako si zlepšiť náladu. Neveríte? Možno si ho jednoducho budete potrebovať vyskúšať na vlastnej koži. Má nádherný netradičný strih a elegantný vzor. Až sa v ňom na seba pozriete do zrkadla, budete ako vo vytržení, pretože sa sebe budete nekonečne páčiť a zároveň si budete úplne istá, že vám váš náprotivok rozhodne neodolá.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Toto body predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy odhaleného chrbta a ľahko priehľadného materiálu. Oblečte si ho a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Fantasy Long Sleeved Body 2643642 Black

    Super pohodlné, ale aj nekonečne očarujúce! Toto body podnieti vašu fantáziu a príjemne obopne vaše telo. Je ušité z jemného, mäkkého a super pružného materiálu. Má nápaditý pruhovaný vzor, stojačik a dômyselné prestrihy. Prilákajte pozornosť na trblietavo-kamienkový detail v oblasti poprsia.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Margaritha Body Red

    Je červená vaša farba? Toto body by nemalo uniknúť vašej pozornosti! Je extrémne sexi na pohľad a na dotyk je úžasne príjemné, pretože je ušité z mäkkého tylu a elegantnej kvetinovej čipky. Body zvýraznia vaše poprsie a tiež siluetu. Oblečte si ho a vychutnajte si ten pocit, kedy sa cítite maximálne zvodná a sebavedomá!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive B336 Crotchless Teddy Black

    Chystáte sa na romantický večer? Budete potrebovať niečo sexy a zvodné, napríklad toto extrémne zmyselné body s otvoreným rozkrokom, ktoré toho síce veľmi nezakryje, ale zároveň zvýraznia váš sexappeal na maximum! Je ušité z jemnej pružnej sieťky, takže sa dokonale prispôsobí vášmu telu, a zdobí ho elegantný geometrický vzor. Oblečte si ho a pochopíte, že bolo vytvorené priamo pre vás!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Amberly Body Black

    Oslnivá kombinácia čierneho priehľadného tylu s prekrásnou čipkou v originálnom strihu, to je body Amberly. Na tele vyzerá nielen nekonečne zvodne, ale aj elegantne a sofistikovane. Pomôže vám cítiť sa absolútne sexi a sebavedome, a to je predsa niečo, po čom túži každá z nás.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Viena Body Beige

    Snúbi sa vás romantička s nezbednou rajdou? Táto bielizeň je priamo pre vás! Je inšpirované eleganciou Viedne a nikto okolo vás nikdy neprejde ľahostajne, rovnako ako nikto neprejde ľahostajne ulicami Viedne. Originálny strih, koketné mašličky a príjemné materiály, to je kombinácia, ktorá si získa srdcia každej ženy!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Swiss Dot Teddy 81533 Čierna

    Nádherné body zo švajčiarskeho bodkovaného tylu a brazílskej čipky. Iste vás očarí jeho strih, ktorý pôvabne odhaľuje chrbát aj oblasť okolo pŕs. Zvodné je tiež predné zaväzovanie na mašličku.

    59,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Allure Alixx Wild Sheer Body Black

    Body Alixx vyzerá skvele a je tiež príjemné na nosenie! Má šibalsky umiestnené hypnotizujúce textúrované časti, ktoré zvýraznia vašu postavu. Dlhé rukávy v kombinácii so stojačikom vytvárajú elegantný dojem. Zamilujte si body Alixx na nosenie do spálne, ale aj na vrstvenie a kombinovanie s čímkoľvek!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Velia Body Black

    Zmyselné body od európskej značky Passion, v ktorom sa každá žena bude cítiť neodolateľne a sebavedomo! Je ušité z jemného tylu a elegantnej čipky. Je ľahko priehľadné, čím podnecuje fantáziu a čipkovaná časť pokračuje až ku krku. Táto sexi bielizeň by vo vašom šatníku nemala chýbať!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Jade Body Black

    Romantické sexy body od európskej značky Passion. Vyrobené je z nádhernej ženskej čipky, ktorá je doplnená modernými popruhmi, ktoré v oblasti bokov a výstrihu tvoria skvostnú geometrickú hru. Body Jade je ideálnou voľbou pre ženy, ktoré milujú vkusnú a zároveň sexy bielizeň.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Polina Body Red

    Kombinácia čiernej jemnej čipky a červeného saténu je na prvý pohľad vášnivá a zvodná! A počkajte, až si toto body od európskej značky Passion oblečiete na seba. Vaše sebavedomie vzrastie na maximum a váš sexappeal bude takmer hmatateľný. Na postave vyzerá veľmi zmyselne a pozornosť priláka pôvabnými výstrihmi na chrbte a pod prsiami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Allure Juliet Wetlook Teddy Black

    Body Juliet kombinuje pruhovaný sieťovaný materiál a materiál mokrého vzhľadu. Jeho strih je moderný a pôsobivý rovnako ako vy. Veľkú rolu hrá časť pri krku, ktorá pomáha k tomu, aby bola pozornosť očí venovaná vaším prsiam, wow!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.