×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Body

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Abierta Fina Crotchless Body with Removable Suspenders 2643456 Red-Black

    Chcete sa stať kráľovnou zvádzania? Tak to jedine v tomto kráľovsky erotickom body s otvoreným rozkrokom! Jeho štýlové červené prevedenie kontrastuje s čiernou čipkou a popruhmi, ktoré zvýrazňujú siluetu. Hlboký výstrih bude lákať pozornosť očí 2 odnímateľné trblietavé retiazky budú vyzerať skutočne skvostne! Doprajte si sexi vzhľad aj stimuláciu retiazkou v rozkroku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Untamed Heart Playsuit Black

    Divoký komplet kombinujúci umelú kožu a strieborné doplnky je tu len pre tie najodvážnejšie dámy! Fantázia sa prebudí, vášeň bude stúpať a vzrušenie tepať! Rozkrok je otvorený a súčasťou balenia sú aj putá na ruky. Dajte svojim hrám nový rozmer v tomto jedinečnom oblečku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Lady X LXNita001 Body Black

    Moderné minimalistické body z veľmi príjemného a pružného materiálu. Priľne k vášmu telu, zvýrazní vaše prednosti a zo zadnej strany priláka pozornosť na zadok. Vrchná a spodná časť je zdobená elastickým pásikom. Buďte sexi a svoja v luxusnom body Demoniq.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Leather Harness Teddy & Skirt KI4039 Black

    Chcete dať najavo svoju osobnosť so všetkým, čo k tomu patrí? Oblečte si túto sadu postroja a sukne od Leg Avanue a privítajte svoje najvášnivejšie ja. Váš rozkrok zostane prístupný a O-krúžok, ktorý je nad ním umiestnený, otvorí dvere vašej fantázii. Postroj je vyrobený z kvalitnej vegánskej kože, má nastaviteľné ramienka a odnímateľnú kockovanú sukňu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Body with Snakeskin Pattern 2643316 Black

    Ešte nemáte svoju druhú sexi kožu? Toto body má lesklý matný hadí vzor hadej kože, príjemne padne a zmyselne vás odopne, navyše je veľmi pohodlné na nosenie. A čo je najlepšie? Rozhodne dvojitý zips, ktorý je nielen praktický, ale hlavne erotický a pne sa od stojačika až po rozkrok.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Fiorenta Teddy Black

    Luxusnú a hlavne sexi bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré si vaša pokožka zamiluje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String Body with Removable Suspenders 2643324 Black

    Štýlové a erotické prádlo, v ktorom budete na zožratie! Toto dych vyrážajúce body od Cottelli tvorí mäkká čipka a jemný tylový materiál. Vďaka elastickosti a strihu príjemne sedí a rozmaznáva pokožku. Body má extra hlboký výstrih a veľmi pôvabné sú aj jeho strečové popruhy a ozdobný zamatový pásik okolo pása. Oblečte sa do neho a nechce svoje vzrušujúce sny stať sa skutočnosťou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Crotchless Suspender Body Harness Floral Lace 2643502 Black

    Podmanivé krajkové body pre horúce hrátky! Toto podväzkové body Cottelli tvorené elastickou kvetinovou čipkou s matnými detailmi a doplnkami v striebornej farbe si zamilujete. Má košíčky na háčiky, ktoré môžete ľahko otvoriť a otvorený rozkrok s odnímateľnou stimulujúcou retiazkou v rozkroku. Súčasťou sú aj putá s karabínami, ktoré možno ľahko zavesiť na postranné krúžky pása, tak do toho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Lady X LXIsbel001 Body Black

    Chcete sa cítiť nekonečne sexy? Toto body z mäkkej a elastickej sieťoviny bude príjemná vašej pokožke a jeho pôsobivý strih zas poteší váš náprotivok. Atraktívne kompozície elastických pásikov v oblasti chrbta priláka pozornosť a vďaka regulátorom sa prispôsobí vašej postave. Oblečte si body, ktoré nielen svojím otvoreným rozkrokom prebúdza vášeň a dvíha sebavedomie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2643189 Black

    Bondage body s otvoreným rozkrokom a nezbedným dizajnom! Ušité je z krásneho čierneho matného materiálu. Zdobia ho kovové prvky striebornej farby, ktoré v prednej časti body doslova držia pohromade. Efektné široké ramienka sú v zadnej časti spojené krúžkom a sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. A čo je najlepšie - retiazky s putami na paže!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Patent Leather Harness Teddy KI4043 Black

    Máte chuť prevziať kontrolu? V tomto nezbednom postroji od Leg Avenue to ani nepôjde inak. Stanete sa kráľovnou večera v horúcom prádle z vegánskej kože so cvočkami a krúžkami striebornej farby. Noste ho na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Luna Sexy Body with Garters Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si toto nádherné a zvodné neónové body! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je tiež úplne komfortná na nosenie! Nezabudnite k podväzkom pripnúť popruhy na stehná, a ešte viac podporiť svoju zmyselnosť.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Stormea Crotchless Teddy Black

    Snívate o nebezpečne príťažlivom vzhľade? Docieliť ho môžete v tomto body! Je vyrobené z materiálu napodobňujúceho latex a vyzerá neuveriteľne sexi. Z prednej časti skôr zakrýva, avšak zo zadnej zmyselne odhaľuje zadoček a chrbát. Odhalený bude tiež rozkrok a vy tak budete v každej chvíli pripravená na okamžitú akciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rossita Teddy

    Snívate po tom obliecť si bielizeň, ktorá ohromí nielen váš náprotivok, ale aj vás samotnú? Body Rossita vám vezme dych! Je to jedinečne pôvabné krajkové body so zaväzovaním za krkom a vínovými detailmi. Akonáhle si ho oblečiete, vaše sebavedomie vystúpi do nebeských výšin a vy akoby ste svojim vzhľadom hovorili oveľa viac než len „chcem ťa“!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Zoe Teddy

    Sexi čierne body, ktoré odhaľuje chrbát a má hlboký výstrih. Kombinácia lesklého materiálu a tylu s kvetinovým motívom vytvára zvodný celok, ktorý vezme dych každému, kto vás v ňom uvidí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Celine Body Black

    Odvážne, pútavé, a predovšetkým originálne body od Passion, v ktorom budete robiť dojem za každú cenu. Ušité je z umelej kože a disponuje okúzľujúcim šnurovaním cez prsia, ktoré ešte viac zdôraznia vašu zmyselnosť. Hlboké výstrihy na bokoch opticky zoštíhlia siluetu a otvorený rozkrok zvýrazní pikantnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Moonlight Body Black

    Sieťovina je sexi vždy a za všetkých okolností! To veľmi dobre vedia aj návrhári tohto bodu od Passion, ktoré je tvorené sieťovinou a koženkovými vsadkami. Zdobia ho ozdobné krúžky a hodia sa na všetky romantické večery.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rosenty Teddy

    Chcete sa cítiť opojne zvodne? Vyberte si bielizeň, ktorá vyjadrí vaše túžby tým najzmyselnejším spôsobom! Také je potrebné toto Rosenty body! Jeho koketný dizajn tvorený erotickým sieťovaním a krajkovým kvetovým vzorom rozhodne podporí vašu ženskosť. Doprajte si úžasný sebavedomý pocit, ktorý vám pomôže stať sa kráľovnou zvádzania!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hima Body Black

    Nadčasové sexy body od európskej značky Passion. Ušité je z príjemnej umelej kože a v kombinácii s moderným vzorom tvorí pôvabný klasický kúsok s erotickým charakterom. Je tiež zdobený kovovými krúžkami, ktoré vytvárajú zvodný strih a kríženie ramienok. Zvýraznite svoj pôvab zo všetkých strán!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Vinyl Vibes Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Body Vinyl Vibes je vyrobené z krásneho a pružného lakovaného materiálu pripomínajúceho kožu a nechýba ani nádherná jemná čipka. Zamilujete sa na prvé vyskúšanie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bellastia Crotchless Teddy Black

    Hľadáte perfektné body, ktoré vám pomôže zvýrazniť vašu ženskosť a zároveň vám dodá eleganciu a vy sa v ňom budete cítiť úplne sexy? Toto body z kolekcie Bellastia od luxusnej značky Obsessive je zaručene tým pravým. Má sýto čiernu farbu, ktorá predstavuje nadčasový štýl bez ohľadu na príležitosť a otvorený rozkrok z neho robí skutočne rajcovný kúsok.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Shaquila Teddy

    Odvážny, extrémne sexy set skladajúci sa zo 4 kúskov. Rovnako ako ďalšie dva modely zo série Shaquila sa ideálne hodia na vášnivé spoločné chvíle. Ušité je z čipky az elastického lesklého materiálu. Skladá sa z bodmi, opaskami na oči, čipkovo-saténových "putá" a mikro nohavičiek. Body má tiež podväzkové pásy na bokoch stehien.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donna Dream Crotchless Teddy Black

    Čo máte na spodnom prádle najradšej? Je to jedinečný strih zvýrazňujúci ženské tvary? Sexy čipka pútajúce pozornosť? Odvážny otvorený rozkrok? Presne pre vás tu je toto úchvatné body! Predstavuje perfektnú voľbu pre romantický večer, stane sa z vás totiž kráľovná zvodnosti, tak si to nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Body Black

    Atraktívne a očarujúce body bude bezpochyby najlepšou voľbou, ak hľadáte nevšednú a zmyselnú spodnú bielizeň. Body Lovelie má efektný a originálny strih, ktorý si získa vaše srdce (nielen srdiečkovým vzorom). Zároveň tiež zoštíhli postavu a zvýrazní jej prednosti. Ukážte sa v ňom sama sebe alebo svojmu náprotivku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Pamela Body Pink

    Chcete byť sexi, romantická, a ešte sa cítiť pohodlne? Body Pamela od európskej značky Avanua má presne toto za cieľ! Tvorí ho kombinácia ružového nežného tylu a bielej ľúbeznej čipky. Je elastické a príjemná na nosenie, tak neváhajte a kúpte si bielizeň, v ktorej sa budete cíti svoje a sebavedomé.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Adelaide Teddy Black

    Zmyselné a neskutočne elegantné body vyrobené z krásnej čipky. Hlboký výstrih odhaľuje prsia a celkové prevedenie opticky zoštíhľuje postavu. Balenie obsahuje aj choker (obojok) s lesklou aplikáciou. V tomto body bude vždy vedieť, čo chcete!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Cash Baby CBSamantha001 Teddy

    Pôvabné a rajcovné body s perfektným strihom! Ušité je z veľmi príjemnej tkaniny a elastického wetlook materiálu, čo je úplne vražedná kombinácia. Zvýrazní vaše krivky aj zadoček a perfektne sa prispôsobí vašim proporciám. Nápaditý a elegantný dekolt priláka pozornosť zvedavých očí a ozdobná guma v páse podčiarkuje celkový sexi vzhľad. Body si určite na nosenie obľúbite a stane sa vašim obľúbeným zvodným kúskom v šatníku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Delicate Powernet Transparent Long-Sleeved Body 2643510 Black

    Jemná priehľadnosť a sexy otvorený rozkrok! Toto čierne sexi body s dlhým rukávom kombinuje priehľadný tyl a kvetinovú čipku. Je príjemne pružné a mäkké na dotyk, takže sa môžete tešiť na maximálne pohodlie. Očarí vás veľký zadným výstrihom a zapínanie hľadajte za krkom. Ako naložíte s otvoreným rozkrokom? To necháme na vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Oblečená, neoblečená? To sedí! V tomto body bude zvýraznená všetka krása vášho tela a zároveň popustí uzdu vašej fantázii. Nechajte sa unášať na vlne rozkoše a dostaňte sa až k nezabudnuteľnému koncu, o ktorom tak dlho snívate!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Francesca Body Black

    V tomto body sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Materiál je zvodne lesklý a povrázkové detaily ešte zvodnejšie. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Body Black

    Neuveriteľne ženské body od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ho tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a má veľmi pôvabne riešený chrbát. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Body V-9900 Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! Toto prekrásne body vynosíte pri rôznych príležitostí. Vďaka svojej prepracovanosti sa hodí nielen do spálne, ale pokojne aj pod sako alebo k sukni, keď si budete chcieť vyraziť na párty. Vyrobené je z tylu a čipky, oba materiály sú skvele elastické a príjemné na dotyk!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.