×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Korzety čierna

Položky 33 až 64 z celkom 134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • SpaLeXLine Lilis Corset Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bol tento nádherný a luxusný korzet, ktorý podporí vašu zmyselnosť aj sebavedomie? Tvorí ho mäkký tylový materiál, prekrásna čipka a modernými popruhmi, ktoré prilákajú pozornosť očí. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Matt Satin Corset 2611465 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky? Tak jedine v tomto sexi korzete od Cottelli! Ušitý je z jemného matného saténu a má všitých 7 tvarovacích tyčí, vďaka ktorým zaistí dokonale pohodlné nosenie a pôvabnú siluetu. Predný zips zaistí rýchle a jednoduché obliekanie a samozrejme aj vyzliekanie. A to najlepšie – zadná šnurovačka! Tá je podšitá látkou, takže nebude vidieť kožu a vy korzet môžete skombinovať s čímkoľvek z vášho šatníka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F211 Women's Lacquered Eco Leather Corset Wit Fishbones

    Super sexi korzet z ekologickej kože vhodný na každú príležitosť! Stiahne vás tak, že budete mať osí pás a okrem dychberúcej šnurovačky má na boku tiež diskrétny zips.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F195 Powerwetlook and Lacquered Eco Leather Corset Minidress

    Super zvodné korzetové minišaty z lesklej ekologickej kože budú vašou druhou kožou, ktorú bude nemožné neobdivovať. Sú perfektne padnúce, lebo vás stiahnu a zvýraznia prsia, ktorým strih dáva potrebnú oporu. Zapínanie je na zips.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Corset

    Korzet je klasický kúsok v erotickom šatníku! Vie dokonale prebudiť fantázie, nažhaviť zmysly, vytvarovať siluetu a podporiť sebavedomie. Pokiaľ si vyberiete tento s nádherným kvetinovým vzorom od Grey Velvet, môžete si byť istá kvalitným spracovaním. Korzet má ľahké kostice, zadné zapínanie a nastaviteľné podväzkové popruhy. Podčiarknite ním svoju osobnosť a staňte sa kráľovnou zvádzania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Corset Black

    Oblečte si tento korzet a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Jeho jedinečný strih tvorený zo svôdnych a pružných popruhov necháva odhalené poprsie a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť prádlo, ktoré vás poriadne rozpáli!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Katriss Corset Čierna

    Sexy korzet, ktorý spája dva obľúbené materiály - čierny priesvitný a čierny lesklý.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Kontrasty vládnu svetu a tento sexi kúsok je toho dôkazom! Je od značky Black Level a verte, že jeho horúce kontrastné pruhy zvýraznia vaše krivky. Zapína sa za krkom na suchý zips a erotický zips z prednej časti uľahčí obliekanie. Pripojte ku 4 kovovým sponkám obľúbené pančuchy a užite si ten pocit dokonale nebezpečnej zvodnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Emperita Corset & Thong Black

    Luxusnú a hlavne sexi bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré si vaša pokožka zamiluje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Muriel Corset Black

    Nekonečne sexi korzet od značky Avanua. Lesklý materiál si obľúbite pre jeho zmyselný efekt a tiež pre to, že podporí vašu zvodnosť. Ramienka sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné a v balení tiež tangá. Podčiarknite svoju krásu správe zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hagar Corset Black

    Popruhy sú moderné a sexy! Korzet Hagar kombinuje jemný tyl a pružné popruhy, ktoré budú vyzerať úplne lákavo, ak budú vykukovať napríklad pod šaty. A čo až sa potom vyzlečiete, že? Súčasťou balenia sú aj tangá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Armares Corset & Thong Black

    Armares je dravosť, sexy divokosť, odvaha a tiež vstupenka do sveta zmyselného potešenia. Do kolekcie Armares od Obsessive patrí aj tento korzet s efektívnymi výstrihmi, ktoré nabádajú na zvádzanie. Disponuje podväzkovými popruhmi av balení nájdete aj tangá, čo dohromady tvorí omamný komplet, ktorý zvýrazní vašu postavu aj povahu a opticky predĺži nohy. Zatvorte oči a začnite „písať“ svoj erotický príbeh.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Erza Corset Black

    Korzet Ezra je variáciou na ženskosť, potešenie a sexi vzhľad! Má klasický strih a je zdobený očarujúcou čipkou. Je ušitý z priesvitného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a nosenie a zvýrazní vaše krivky a krásu. Korzet Ezra si užijete pri zvláštnych príležitostiach i všedných večeroch!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartina Corset & Thong Black

    Nádherný korzet navrhnutá s láskou a pre lásku stvorený! Hneď, ako si ho oblečiete, budete mať pocit, že ste tá najkrajšia sexica na svete. Zvýrazní vaše prednosti a ženskú postavu a vášmu partnerovi vezme dych. Dozvedzte sa o ňom viac.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Norides Corset & Thong Black

    Chcete maximálne podporiť svoju zvodnosť? K tomu bude potrebná sexi bielizeň ako je napríklad tento nádherný korzet. Má pôvabný vzor a šnurovačku v zadnej časti. Zaujímavý a moderný je aj dizajn podprsenky a ramienok vo výstrihu. Balenie obsahuje aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť a pripravte sa na prijímanie komplimentov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F130 Powerwetlook Corsage Top with Long Sleeves, Lacing and Tull Inserts Narcissist

    Nádherný topík kombinujúci rozkošný korzet a nezbednú sieťku. Perfektne padne a priľne k vášmu telu. Na strane má ukrytý zips pre pohodlné obliekanie ľahko a rýchlo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Lagoon Corset Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bol tento nádherný a luxusný korzet, ktorý podporí vašu smyslnosť aj sebavedomie? Tvorí ho lesklý pružný materiál a prekrásna kvetinová čipka, ktorá priláka pozornosť očí. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama seba) av tomto prádle to tak bude!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • STD Shiny Wetlook Lingerie Set 3 pcs Black

    Očarujúce kombinácie dravosti a krásy, to je podstata tohto jedinečného korzetu. Je to prepracovaný kúsok zvýrazňujúci vaše túžby a vášne. Perfektne zvýrazní vašu siluetu a priláka pozornosť na romantickú ozdobu medzi kľúčnymi kosťami. Neváhajte a staňte sa stredobodom pozornosti v tomto okúzľujúcom korzete z wetlook materiálu a vsadkami s kvetinovým vzorom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Alena Corset Black

    Premýšľate, ako najlepšie vyzdvihnúť svoje zvodné prednosti a túžbu po vášni? Oblečte si tento luxusný korzet od Beauty Night! Ušitý je z kvalitných a príjemných materiálov a vyniká predovšetkým svojou prekrásnou čipkou. Zadná šnurovačka zaručuje pohodlné padnutie a šnurovačka v oblasti pŕs priláka pozornosť očí za každú cenu. Vychutnajte si ten pocit, kedy si pripadáte sexi a sebavedomá!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Eve Corset

    Extrémne zmyselná sada skladajúca sa z sexy korzetu, pásky na oči a mini táng. Korzet je ušitý zo saténu v kombinácii s krásnou čipkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Marcelle Corset Čierna

    Nechcete zahaliť krásu ženského tela? Oblečte si korzet, ktory jemne odhaľuje, čo sa skrýva pod ním. Elegantný korzet z priehľadného tylu a krajky je zdobený šnurovaním v prednej časti.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Cami Suspender Power Wet Look and Leo Velvet 2611457 Black

    Aký spád by dostali vaše erotické scenáre, keby ste v nich figurovali v tomto absolútne sexi korzete? Predstavuje kombináciu elegantného materiálu mokrého vzhľadu a elastického tylu so zamatovým zvieracím vzorom. Vďaka elastickosti je príjemný a pohodný na nosenie a korzetový štýl s ozdobným šnurovaním zvýrazní vašu siluetu. Pripojte k nemu obľúbené pančuchy a dokonale dotvorte svoj štýl!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 828-COR-1 Corset & Thong Black

    Snívate o krásnej bielizni, ktorá by ešte viac podporila váš sexappeal? Tento korzet je zdobený nezbednou a neuveriteľne ženskou čipkou a lesklými kamienkami a vyzerá úplne úžasne. Urobte si radosť bielizňou, ktorú bude radosť nosiť, a ktorá vám pri každom pohľade do zrkadla pripomenie, ako ste krásna a jedinečná.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Amanda Corset Black

    Zmyselný erotický korzet od európskej značky Passion. Tvorí ho kombinácia umelej kože a zvodnej sieťoviny, ktorá pôvabne podporí ženské tvary. Bielizeň je ozdobený zlatými krúžkami, ktoré tvoria sexy efekt kríženia a sú tiež peknú ozdobou. Oblečte si tento sexi korzet a podporte svoj sexappeal!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Shaina Corset Black

    Extrémne elegantný, ale aj extrémne zmyselný korzet od Beauty Night. Báječne podčiarkuje pôvaby ženského tela. Zaujme vás nielen svojim skutočne erotickým materiálom a strihom, ale aj pôvabnou luxusnou výšivkou v časti pod prsiami. Jedinečné košíčky prilákajú pozornosť očí a čerešničkou na torte je šnurovanie nad zadočkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Mirajane Corset Black

    Originálny strih a neodolateľná kombinácia tylu, jemnej tkaniny a gumy s logom Passion, taký je tento korzet. Je moderný a zároveň klasický. Zapína sa na háčiky, popruhy majú nastaviteľnú dĺžku a dokonale zvýrazní vaše prednosti. Buďte nekonečne sexi a zvodná!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Hessa Corset Black

    Rajcovný korzet od značky Avanua pre všetky vášnivé princezné! Kombinuje zvodný lesklý materiál, romantickú čipku a dômyselne umiestnené výstrihy tak, že v ňom budete vyzerať skutočne neodolateľne. Balenie okrem korzetu, ktorý pôvabne odhaľuje chrbát, obsahuje tiež prekrásne nohavičky. Vyberte si takú bielizeň, ktorá zvýrazní váš šarm!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Floris Corset Black

    Nádherný korzet, ktorý nebudete chcieť vyzliecť! Je od európskej značky Passion, ktorá zaručuje kvalitu výrobku a materiál je príjemne elastický, takže vám padne ako druhá koža. Nadčasový strih bude lahodiť všetkým typom postáv a elegantná čipka, ktorá tvorí podprsenku i tangá, zaujme na prvý pohľad.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Stormea Corset & Thong Black

    Chcete byť trochu dominantná na prvý pohľad? Už žiadne ďalšie hľadania, to pravé ste práve našli! Prehliadate si korzet Stormea, v ktorom budete určovať pravidlá milostných hier. Nechajte sa uniesť okamihom a prebuďte v sebe erotickú energiu, ktorá nepozná medze!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lanelia Corset

    Milujete nosenie zmyselných korzetov? Tento by nemal uniknúť vašej pozornosti! Akonáhle si ho oblečiete, tak ich akýkoľvek váš všedný večer premení na výnimočný okamih plný vzrušenia. Korzet Lanelia je jemný a zároveň pikantný a vyzerá skutočne fenomenálne. Zvýrazní vaše krivky a vyzerať bude extrémne sexi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Chemise Čierna

    Zvodná alebo elegantná? Buďte elegantne zvodná v tejto čipkovej košieľke od obľúbenej značky Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.