×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky čierna

Položky 129 až 160 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Renelia Chemise & Thong

    Niečo ako malé čierne, ale oveľa viac sexi a špeciálne! Táto nádherná košieľka Renelie vás očarí svojím ženským a elegantným vzhľadom, ktorý budete milovať! Rozpáli vaše zmysly a pripomenie vám, ako ste zvodná a krásna. Užite si dotyk jemných priesvitných materiálov a čipkované detaily, ktorým nepôjde odolať.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Gabbie Black

    Atraktívny a pohodlný komplet vyrobený z čipky a modalu - materiálu, ktorý je veľmi príjemný pokožke. Top má výstrih zdobený čipkou a pre dokonalé padnutie aj nastaviteľné ramienka. Kraťasky majú sexy strih a zdobia ich aj krajkové detaily, ich nosenie budete milovať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 869-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Odjakživa vyhľadávate skôr decentné elegantné kúsky, čo sa bielizne týka? Túto košieľku budete milovať! Ušitá je z nádherne príjemného materiálu a zdobí ju romantická čipka vo výstrihu s lesklým detailom v modrom odtieni. Nasledujte svoj vkus a buďte sexi v tejto dômyselnej košieľke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Shibu Chemise & Thong Black

    V košieľke Shibu sa budete cítiť skutočne neodolateľne krásna! Je zvodná a zároveň moderná, zdôrazní vaše prednosti a geometrický vzor skryje vaše ňadrá. Objavte svoje vášnivé ja v tejto čiernej sexi košieľke.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 877-BAB-1 Babydoll & Thong Black

    Chcete skúsiť okamih poriadneho potešenia? Jedine v tejto košieľke bude vaša zmyselná ženskosť zvýraznená na maximum! Má jemný strih, krásne zdobenie a je z veľmi príjemného materiálu. Budete ju milovať od prvej chvíle!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alifini Chemise & Thong Black

    Dobre si predstavte nádherné chvíle v nádhernej košieľke. Táto úžasná košieľka dokonale zvýrazní vašu postavu, má totiž pozoruhodne zmyselný strih a jej chrbát zdobí motív krídiel, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v nebi. Pridajte podpätky, tancujte, užívajte si a objavujte nové dimenzie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Jennifairy Chemise & Thong

    Nečakajte, kým sa stane zázrak, buďte vy sama zázrakom v tejto zázračnej košieľke. Zmyselne zvýrazní krivky a priesvitná látka so zvodným kvetinovým vzorom podporí vašu krásu. Je ušitá z veľmi príjemného a elastického materiálu, ktorý bude vaša pokožka milovať. Splňte si svoje erotické fantázie v jednej z najzvodnejších košieľok ever!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Chemise & Thong Black

    Minimalizmus je sexi av tejto košieľke sa rozhodne cítiť sexi budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Delicate Floral Babydoll, Choker & Cuffs 2741490 Black

    Hravá a podmanivá! Táto košieľka s chokerom a putami od Cottelli pôsobí nežne a dráždivo zároveň. Je krátka a mierne rozšírená a tvorí jej mäkký fialový pružný materiál s kvetinovou čipkou a čierna dvojvrstvová sukienka z elastického tylu. Čierne detaily matného vzhľadu a strieborné doplnky vytvárajú sexy vzhľad, ktorému len tak niekto neodolá.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Davina Chemise & Thong Black

    Chcete sa cítiť zvodne a elegantne, aj keď práve ľahnete do postele? Táto nočná košieľka vám práve tento pocit dopraje! Je ušitá z jemného tylu a krásnej čipky, má extra hlboký výstrih a bočné rázporky. Medzi prsiami je umiestnená lesklá ozdoba, ktorá košieľke dodáva punc sofistikovanosti. Zadná časť zvýrazňuje pôvab chrbta a nastaviteľné zapínanie zaistí dokonalé prispôsobenie, aby vám bolo pohodlne a príjemne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Goldie Chemise Black

    Chcete bielizeň, ktorá podporí vašu zvodnosť? Táto košieľka vás zahalí do romantickej čipky a sexi priehľadného materiálu. Priláka pozornosť na poprsie, podporí siluetu a očarí lákavými detailmi. Vaše sebavedomie nebude poznať medzí, tak si to nechajte páčiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Selinne Chemise & Thong Black

    Snívate o nezabudnuteľne zvodnom vzhľade? V tejto košieľke Selinne je všetko možné! Prichádza v sade s tangami a oba kúsky sú ušité z kvalitnej a príjemnej elastickej látky. Košieľka zvýrazní vaše sexi ženské tvary a dopraje vám aj pohodlné nosenie. Unikátne dvojité ramienka vyzerajú moderne a elegantne a ružový metalický lem okolo kostíc zmyselne púta pozornosť. Pripravte sa na romantické chvíle a vášnivé stretnutia v tejto úchvatnej košieľke!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Latinesa Babydoll & Thong Black

    Chcete sa cítiť šik a sexi a zároveň nádherne príjemne a sebavedome? Dovoľte nám vám predstaviť kolekciu Latinesa od európskej značky Obsessive, z ktorej sa vám rozhodne rozbúši srdce a do ktorej patrí aj táto babydoll košieľka. Jej minimalistický dizajn nezatieni vašu osobnosť a jemný kvalitný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku. Čerešničkou na torte je krajkové prepojenie ramienok na chrbte. Zapálite vášeň v tejto úžasnej košieľke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chemeris Babydoll & Thong Black

    Vojdite do spálne v tejto košieľke a vychutnajte si pocit maximálneho sebavedomia a sexappealu! Predstavujeme elegantnú a zmyselnú kolekciu Chemeris od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto luxusná košieľka z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a poskytne vám vytúžený komfort. Vzdušná priehľadná látka v kombinácii s jemnými vzormi a zadnou šnurovačkou zvýrazní vaše kúzlo a vás čakajú nezabudnuteľné okamihy plné erotiky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Raquelia Chemise & Thong

    Chcete sa cítiť ako hot zvodnica? Nie je nič jednoduchšie ako správne zvolená erotická bielizeň? A prečo správne zvolené? Pretože je dôležité vybrať si taký kúsok, ktorý vám padne do oka na prvý pohľad, bude súznieť s vašou osobnosťou a vy sa zakaždým nebude môcť dočkať až si ho oblečiete a pocítite svoj maximálny sex-appeal a sebavedomie zároveň. Bude vaša „pravá“ táto nádherná košieľka? Fenomenálne odhalí chrbát a božsky zvýrazní poprsie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 837-BAB-1 Babydoll & Thong Black

    Keď si túto košieľku oblečiete, tak sa zamilujete a už ju nikdy nebudete chcieť dať dole! Je vyrobená z hebkého, príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a je zdobená nádhernou čipkou. Jej babydoll strih odhalí bruško a zapínanie medzi prsiami bude váš náprotivok vyzývať k rozopnutiu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 817-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Prajete sa cítiť zvodne a spokojne sama so sebou? Táto košieľka podporí vaše romantické ja a zvýrazní vaše sexi tvary. Jej nosenie si zamilujete! Je ušitá z jemného kvalitného materiálu s bodkovaným vzorom, zdobí ju nádherná čipka a zo zadnej strany bude lákať pozornosť rozkošnou mašľou. Objavte v sebe svoju krásu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Meredith Chemise Black

    Elegantná a kvalitná bielizeň na každú príležitosť! Košieľka Meredit je odvážna a určená všetkým sebavedomým ženám! Je ušitá z čierneho elastického saténu, ktorý je zdobený nádhernou čipkou, a tiež modernými, dômyselne umiestnenými popruhmi. Oblečte si túto košieľku a podporte svoju zmyselnosť tým, ako vás bude zahaľovať a zároveň odhaľovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Velia Chemise Black

    Zmyselná košieľka od európskej značky Passion, v ktorej sa každá žena bude cítiť neodolateľne a sebavedomo! Je ušitá z jemného tylu a elegantnej čipky. Je ľahko priehľadná, čím podnecuje fantáziu a má košíčky vystužené kosticami, takže zvodne zvýrazní poprsie. Táto sexi košieľka by vo vašom šatníku nemala chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Rosana Chemise Black

    Jemná priehľadná košieľka Rosana zdokonalí každý váš vášnivý večer. Zanecháva odhalený chrbát a pozornosť očí láka na zadok, kde sa nachádza prekrásna čipka. Rovnaká čipka potom zdobí tiež poprsie a určite si nezabudnite obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Floris Chemise Black

    Nádherná košieľka, ktorú nebudete chcieť vyzliecť! Je od európskej značky Passion, ktorá zaručuje kvalitu výrobku a je príjemne elastická, takže vám padne ako druhá koža. Nadčasový strih bude lahodiť všetkým typom postáv a elegantná čipka, tvoriaca podprsenku a časť na chrbte vás zaujme na prvý pohľad.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Roxana Black Chemise

    Zvodne odhaľujúce šaty z lesklej látky pre všetky nebojácne dračice od značky Me Seduce! Disponujú elegantným zlatým zipsom cez chrbát i zadoček, ktorý stimuluje mužskú túžbu a vyzýva k rozopnutiu. Dostaňte v týchto šatách svojho drahého do kolien!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Julieta Chemise Black

    Elegantná a extrémne sexi košieľka zo štýlového lesklého saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • NO:XQSE Babydoll 2741040 Black

    V tejto košieľke zaručene upútate pozornosť! Je pomerne krátka, veľmi priehľadná a má pôvabný krajkový golier so zapínaním na háčik. Zo zadnej strany mierne odhalí chrbát skrz výstrih a neošitý lem pôsobí divokým dojmom. Užite si jej hebký dotyk.

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

  • Obsessive Laurise Babydoll & Thong Black

    Máte rada čiernu? A tiež elegantnú čipku? V tom prípade sa budete mať rada v tejto nádhernej košieľke! Má pôvabný klasický strih a zdobí ju krásna čierna čipka. Oblečte si ju a nechajte svoje kúzlo žiariť!

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

  • Obsessive Nettsy Babydoll & Thong Black

    Chcete sa dnes večer cítiť báječne a neodolateľne? Máme niečo od značky Obsessive, čo vám k tomu pomôže. Je to táto košieľka Nettsy! Zmyselne odhalí vaše prsia a dodá vám odvahu i sebavedomie. Podľahnite jej podmanivému vzhľadu, rovnako ako váš drahý podľahne vám. Nettsi je božská, ženská a očarujúca.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pearlove Chemise & Thong Black

    Tiež milujete perly? V tom prípade budete milovať i túto neuveriteľne sexi a ženskú košieľku s perlami vo výstrihu. Kombinuje všetko, po čom túžite! Je vzrušujúca, elegantná, zmyselná aj romantická. Okrem toho jej strih báječne zvýrazní vaše tvary a už bude len stačiť sa na seba pozrieť do zrkadla a vychutnať si všetku rozkoš, ktorá vás čaká.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Casmir Bree Chemise - Dámska košieľka

    Bree patrí medzi modely, ktoré pritiahnu pozornosť.

    37,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Avanua Etna Chemise Čierna

    Erotické šaty Etna Avanua sú vyrobené z dvoch druhov látok - lesklej imitácie latexu a čierneho priehľadného šifónu so šnurovaním.

    34,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Demoniq Lucie Erotické šaty Čierna

    Rafinované sexi šaty, ktoré možno odhalia viac, ako sa patrí. Ale úprimne... kto by také neposlušné dievča nechcel v posteli?

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Passion Brida Chemise Čierna

    Nádherná, elegantne čierna košieľka od obľúbenej značky Passion.

    61,90 €

    31,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Idillia Chemise Black

    Klasika a elegancia spojená s koketnou nevinnosťou. Kvetinový motív v oblasti hrudníka a guma na ramenách obšitá čipkou zaisťujú, že materiál zvodne padá z ramien. Dolná časť spodničky je zakončená rozvernou, riasenou čipkou dodávajúcou modelu na kráse. Medzi čipkami nepriehľadný, hladký materiál, vďaka ktorému sa aj veľmi hanblivé ženy budú cítiť pohodlne. Strih dokonale zdôrazňuje ženské tvary. S exkluzívnym charakterom tvorí ideálne spojenie!

    41,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 160 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.