×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky L

Položky 65 až 96 z celkom 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive 810-BAB Babydoll & Thong Black

    Elegantná čierna košieľka symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je zdobená kvetinovou čipkou a jej mäkké polstrované košíčky pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Zamilujte si ju na výnimočné príležitosti i každodenné nosenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 828-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Snívate o krásnej bielizni, ktorá by ešte viac podporila váš sexappeal? Táto košieľka je zdobená nezbednou a neuveriteľne ženskou čipkou a lesklými kamienkami a vyzerá úplne úžasne. Urobte si radosť bielizňou, ktorú bude radosť nosiť a ktorá vám pri každom pohľade do zrkadla pripomenie, ako ste krásna a jedinečná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Heart Rob White

    Chystáte výnimočný večer? Budete tiež potrebovať výnimočné oblečenie! Tieto krásne klasické minišaty si zamilujete pre ich hlboký výstrih, odhalený chrbát a príjemný materiál. Nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Gemma Chemise

    Mimoriadne zvodná košieľka z lakovaného lesklého materiálu podobného latexu. Zdobené je krásnou čipkou v oblasti pŕs a tiež podväzkov. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pink Lipstick Festival Flirt Net Dress White

    Užite si letnú festivalovú atmosféru vo svojej spálni! Tieto sieťované šaty z príjemného nylonu sú nádherne pružné a padnú ako druhá koža každému typu postavy. Výšivka v podobe konopných listov je originálna a veselá a keď si pod šaty vezmete spodničku alebo body, môžete v nich vyraziť aj na párty!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lovlea Babydoll

    Lovlea košieľka bude váš obľúbený sexi kúsok na zvláštne príležitosti, ktoré môžu byť pokojne každý deň. Jej intenzívne červená farba je nekonečne zvodná rovnako ako strih, ktorý podporí krásu vašej postavy. Navyše, je ušitá z jemnej látky, ktorú si vaša pokožka zamiluje, a ten výstrih - ach!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Orihime Chemise White

    Zmyselná a zároveň pohodlná biela košieľka s čiernymi popruhmi. Svojím strihom zvýrazní sexi krivky vašej postavy a čierne popruhy orámujú prsia, ktoré budú zakryté romantickou čipkou. Užite si dotyk príjemného materiálu a nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Chemise Black

    Kombinácia klasiky a neuveriteľnej zmyselnosti, to je košieľka Alina. Jej materiál sa prispôsobí vašej postave a zvýrazní vaše prednosti. Ramienka sa krížia na chrbte a dodávajú košieľke tak nevídane zvodný charakter. Najlepšia je však časť s volánikom a mašličkou cez zadoček, ktorý tiež jemne a eroticky odhaľuje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Chemise Červená

    Zvodná alebo elegantná? Buďte elegantne zvodná v tejto čipkovanej košieľke od obľúbenej značky Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Isabella Black

    Chcete byť úplne zvodná a elegantná zároveň? Stačí si obliecť tento jedinečný kúsok od Gatty, ktorý je ušitý z jemného tylu, ktorý bude príjemne rozmaznávať vašu pokožku. Časť cez prsia tvorí prekrásna čipka a zadný diel sa zapína na háčiky. Ramienka sa zaväzujú za krkom a súčasťou balenia sú aj úchvatné tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-BAB Babydoll & Thong White

    Nežná biela košieľka symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je zdobená kvetinovou čipkou a jej mäkké polstrované košíčky pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Zamilujte si ju na výnimočné príležitosti i každodenné nosenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Tonya Chemise Black

    Existuje láska na prvý pohľad? Tonya je toho dôkazom, že áno? Je to kvalitná a nekonečne zvodná košieľka od európskej značky Passion, v ktorej sa do seba zamilujete. Je tvorená čiernym saténom a čipkou, má asymetrickú spodnú časť a predstavuje klasickú eleganciu, ktorá nikdy nevyjde z módy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Tiffany Chemise Čierna

    Očarujúca dámska košieľka Tiffany Avanua, ktorá pôsobí veľmi zvodne a žensky. Košieľka má perfektný strih, ktorý opticky zoštíhľuje, košieľka má všitú kosticu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nadya Chemise Black

    Jedinečne zvodná košieľka Nadya od značky Passion je nadčasovým erotickým prádlom, ktoré nikdy nevýjde z módy. Kombinuje eleganciu a sexepíl presne tak, aby ste sa v nej cítili úplne neodolateľne. Ušitá je z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Súčasťou balenia sú aj tangá a pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnou dĺžkou ramienok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Chemise Čierna

    Zvodná alebo elegantná? Buďte elegantne zvodná v tejto čipkovej košieľke od obľúbenej značky Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Panties White

    Romantického prádla nie je nikdy dosť, súhlasíte? Tieto biele tangá vás uhranú na prvý pohľad! Budete sa v nich cítiť vskutku nebesky, pretože ich strih predĺži vaše nohy a upútajú pohľad vami milovanej osoby. Nechajte svoju ženskú silu stúpať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Miracle Chemise Biela - Mini šaty

    Nádherne zvodná košieľka, pripomínajúca odvážne mini šaty, sa mu určite bude páčiť! Hlboký výstrih je padavý a tak rafinovane zahaľuje to, čo má zostať skryté.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Silentia Chemise White

    Nežná biela košieľka na zvýraznenie vášho romantického ja! Jej strih zvýrazní vaše prednosti a priláka pozornosť predovšetkým na prsia. Podprsenka je polopriehľadná a vaše prsia v nej budú vyzerať úplne skvelo. Oblečte si ju a dajte najavo svoju výnimočnosť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Wonderia Chemise & Thong Black

    Stačí si obliecť túto nádhernú košieľku a nechať ho odhaliť vašu perfektnú ženskú krásu. V košieľke Wonderia budete zvodná ako nikdy predtým! Neuveríte, kým to nezažijete! A hádajte čo? Aj on bude blázon z toho sexy dizajnu a vašej zmyselnej krásy!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bella Rou Chemise & Thong Black

    Prekrásna klasika v celej svojej kráse, ktorá nikdy neomrzí! Táto luxusná košieľka od Obsessive má nádherný strih z úchvatne jemnej a elegantnej látky a tiež dych vyrážajúcu výšivku na jemnom tylovom materiáli. Sexi chrbát si rozhodne získajú pozornosť a vy košieľku bude na nosenie na 100% milovať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Lara Chemise Black

    Nádherná košieľka symbolizujúca vkusnú eleganciu a podmanivú zvodnosť. Jej príjemný materiál bude hladkať vašu pokožku a hlboký výstrih so šnurovačkou budú pútať pozornosť očí a stimulovať fantáziu. Veľmi pôsobivé je tiež riešenie chrbta, ktorý je pod hornou mašličkou úplne odhalený, čo je neuveriteľne sexi. Pocíťte všetku svoju príťažlivosť!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Lovia Chemise Red

    Nemôžete sa rozhodnúť, či si kúpiť čiernu alebo červenú košieľku? Vyberte si čierno-červenú! Táto košieľka od Avanua má vyzývavo priehľadnú časť cez prsia a ak si pod ňu nevezmete tangá, ktoré sú súčasťou balenia, bude vidieť i vaše tajomstvo. Užite si dotyk príjemných materiálov, z ktorých je ušitá a roztočte zvádzanie!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Sheer Lace Babydoll and String 86108 Black

    Nielen zvodná, ale aj trendy a moderná je táto romantická košieľka. Ušitá je z veľmi príjemného, priehľadného materiálu a poprsie je zdobené čipkou a popruhmi, ktoré ešte viac zvýraznia vaše prednosti. Oblečte si tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia, a začnite hrať hru menom zvádzanie!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Ivone Chemise Ecru

    Chcete usínať s pocitom elegancie a šarmu? Táto košieľka od európskej značky Passion je vyrobený z krémového mikrovlákna a zmyselnej čipky, čo je kombinácia, ktorú si zamilujete! Je veľmi príjemná na nosenie a zároveň neuveriteľne ženská!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Lisbeth Chemise Red

    Očarujúca košieľka pre očarujúce večery! Kombinuje čiernu čipku s nádhernou saténovou červenou sukňou a svojím strihom vám vyčarí skutočne sexi siluetu. Jemný tyl v spodnej časti tvorí pútavý volánik a košieľka priamo vyzýva k romantickým hrám, tak sa nenechajte prehovárať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Venetia Chemise Black

    Nádherná košieľka z jemného materiálu zdobená krásnou čipkou! Tento kúsok si na nosenie zamilujete, zvodná čipka má kvetinový vzor a popínať sa bude cez vaše poprsie a vytvárať tak zmyselný výstrih. Chrbát je odhalený a v kovovom krúžku sa tu krížia moderné popruhy. Kúpte si košieľku, ktorej nosenie bude vašou obľúbenou kratochvíľou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Sisi Chemise Pink

    Sladučká, romantická, ale zároveň aj neuveriteľne sexy, taká je táto ružová košieľka. Jej jemný tyl bude príjemný vášmu telu a biela čipka zas bude príjemná pre oči. Prekrížené ramienka v oblasti chrbta sľubujú pohodlie, ale aj pôvabný vzhľad. Chcete byť princezná v spálni? Oblečte sa do Sisi košieľky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Blanco Underwire Chemise & Thong White

    Snívate o niečom odvážne ženskom a zároveň nežnom? Táto košieľka premení vaše sny na skutočnosť. Jej krásny strih a podmanivo jemný materiál zvýrazni vaše zmyselné krivky a podčiarkne vaše prednosti. Zvodné zakončenie spodnej časti ladí s čipkovým vzorom vo výstrihu a ako celok je košieľka veľmi príťažlivá a očarujúca (rovnako ako vy).

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alluria Chemise & Thong Black

    Luxusnú a hlavne sexy bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečnými dizajnmi a použitými materiálmi, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a krátke rozparky, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Poppie Chemise Black

    Dokonale zvodná a zároveň romantická košieľka od značky Anais. Je tvorená zmyselnou čipkou s kvetinovým motívom, ktorá podporuje ženskosť a šarm. Dlhé, rozšírené rukávy a k tomu odhalené ramená budú pôsobiť veľmi sexy a vy sa v tomto strihu budete cítiť pohodlne a zmyselne. Nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Chemise Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže túto prekrásnu košieľku Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ju čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jej strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.