×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky M

Položky 97 až 128 z celkom 172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Avanua Quella Chemise Black

    Neuveriteľne zvodná košieľka z lesklej a priehľadnej čiernej látky. Podprsenka ja nevystužená a má nastaviteľné ramienka, takže sa pohodlne prispôsobí vašej postave. Buďte omamná v sexi košieľke minimalistického a elegantného vzhľadu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Nikita Chemise White

    Nežná, elegantná a zvodná, taká je Nikita! Je to pôvabná košieľka od európskej značky Casmir, ktorá bude obrazom vašej nevinnosti. Má nádhernú bielu farbu s romantickým čipkovým zdobením a malú ružovú mašličkou. Zamilujte si ju pre jej schopnosť zvýrazniť vašu ženskosť, sexappeal a sebavedomie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Erza Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od obľúbenej európskej značky Passion. Tvorí ju zmyselná kombinácia nádhernej čipky, zvodnej šnurovačky vo výstrihu a volánikom nad zadočkom. Je ušitá z príjemného materiálu, ktorý si vaša pokožka zamiluje a strih bude lahodiť všetkým typom postáv.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lumia Chemise Black

    Sexy košieľka kombinujúca priehľadný a nepriehľadný materiál. Lumia pochádza z dielne európskej značky Passion a na prvý pohľad vás zaujme jemnými mašličkami v oblasti pŕs. Vyžaruje eleganciu, zvádza a je plná vášne, buďte rovnaká ako ona! Lumia je ušitá z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnými ramienkami, súčasťou balenia sú aj tangá.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Maxime Chemise Ecru

    Neuveriteľne zmyselná košieľka od značky Avanua. Nežná čipka v kombinácii s lesklým materiálom a priestrihmi pôsobia dokonale a podporia váš sexappeal. Košieľka má pre dokonalé padnutie nastaviteľné ramienka a zdobí ju rozkošná mašlička v oblasti poprsia. Podčiarknite svoju krásu správne zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Evangelina Chemise

    Mimoriadne elegantný a zároveň zvodný kúsok, ktorý budete milovať! Rubínová kvetinová výšivka sa krásne vyníma na jemnom elastickom tyle. Košíčky s kosticou krásne zdvihnú poprsie. Vzadu vás ohromí hlboký výstrih. Na pôvabe mu dodáva ozdobná mašlička s kryštálmi. Nastaviteľné ramienka zaručujúce super padnutie a na podväzkové popruhy uplnete obľúbené pančuchy. Súčasťou balenia sú aj tangá.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Julieta Chemise Red

    Elegantná a extrémne sexy košieľka zo štýlového, lesklého červeného saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Lula Chemise Black

    Fenomenálna košieľka, ktorá na maximum podporí váš sexappeal! Tvorí ju príjemný priehľadný materiál a elegantná čipka s nádychom ženskosti. Trojuholníkové košíčky sa zaväzujú za krkom a ďalšie viazanie je pod prsiami na bokoch. Postranné rozparky a odhalený chrbát dotvárajú sexy vzhľad a určite si nezabudnite obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Marinela Chemise Red

    Chcete sa cítiť zvodne a sebevedome? Táto košieľka perfektne padne všetkým typom postav az každej z nás urobí očarujúcu bohyňu. Oblečte si ju a zažite ten pocit, kedy vám celý svet leží pri nohách. Okrem toho je tiež veľmi príjemná a pohodlná na nosenie.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Drosera Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Drosera so zvodným strihom a elegantnými ozdobnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Marilyn Chemise

    Exkluzívna a veľmi sexy košieľka! Ušitá je z elastického lesklého materiálu, krásnej čipky a priesvitnej jemnej sieťoviny. Prepracované košíčky majú v spodnej časti vsadky zvýrazňujúce poprsie, zatiaľ čo stredná časť je vyrobená z elastickej čipky zmyselne zakrývajúcej prsia. Zvislé pruhy krásne zvýraznia postavu. Podväzkové pásy tomu dodávajú na pikantnosti a celok sa vzadu zapína na háčiky. V balení nechýbajú ani tangá.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Leatheria Chemise & Thong Black

    Zvodné a jednoduché spredu a provokatívne zo zadnej strany, také sú tieto krásne mini šaty z materiálu mokrého vzhľadu. Zvýraznia vaše sexi krivky ako sú prsia a boky a dá vám pocit absolútnej zvodnosti. Vyskúšajte si ich a stanú sa vaším obľúbeným kúskom na zvádzanie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartina Chemise & Thong Black

    Nádherná košieľka navrhnutá s láskou a pre lásku stvorený! Hneď, ako si ju oblečiete, budete mať pocit, že ste tá najkrajšia sexica na svete. Zvýrazní vaše prednosti a ženskú postavu a vášmu partnerovi vezme dych. Poďte sa o nej dozvedieť viac.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Vienna Chemise & Thong Black

    Veľmi sexi a zmyselná košieľka posiata hviezdičkami ako nočná obloha! Je ušitá z jemného, priehľadného materiálu a zdobí ju malá mašlička medzi prsiami. Košieľku si obľúbite nielen na zvádzanie, ale pokojne tiež aj na spanie, pretože je ušitá z príjemnej tkaniny. Tak buďte za hviezdu vo dne i v noci!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Chemise Black

    Chcete pôsobiť romanticky a zmyselne zároveň? Oblečte si túto pôvabnú a maximálne príjemnú košieľku od značky Passion. Jej jemný tylový materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a očarujúce detaily povzbudia zmysly. Vychutnajte si ten pocit, kedy si pripadáte sexy a sebavedomá v tejto úžasnej košieľke.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Julieta Chemise Turquoise

    Elegantná a extrémne sexy košieľka vyrobená z elegantného, lesklého modrého saténu a čipky, ktorá zdobí hornú časť. Táto originálne strihaná košieľka úžasne ukazuje ženský pôvab. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj nohavičky, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Chemise White

    Chcete pôsobiť romanticky a zmyselne zároveň? Oblečte si túto pôvabnú a maximálne príjemnú košieľku od značky Passion. Jej jemný tylový materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a očarujúce detaily povzbudia zmysly. Vychutnajte si ten pocit, kedy si pripadáte sexy a sebavedomá v tejto úžasnej košieľke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Midnight Halter Chemise Set Black

    Zvádzanie i vzrušenie začína u spodnej bielizni Rané Rofé! Objavte novú luxusnú kolekciu, ktorá vyniká pikantným čipkovaným zdobením a sála z nej očarujúci šarm. Patrí sem aj táto košieľka so zmyselným strihom, ktorý zvýrazní krásu vášho tela. Zamilujte si dotyk príjemného materiálu a podporte svoje sebavedomie i zmyselnosť.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Marrbel Babydoll Black

    Ľahučká čierna košieľka Marrbel ako esencia ženskosti! Láka pohľad zvedavých očí a prebúdza predstavivosť. Ušitá je z veľmi jemného a príjemného materiálu a jej vzdušný strih báječný zvýrazní boky. Priesvitná čipka telo zakrýva a odhaľuje zároveň. Zamilujte sa do kombinácie zmyselného strihu a nežne priehľadného materiálu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Kerria s príjemným strihom, hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto košieľka je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Gatta Ars Amandi Betty Burgund

    Taká zvodná a zároveň príjemná a elegantná! Táto košieľka od prestížnej značky Gatty je zmyselne vzrušená a tvorí ju jemná kvalitná čipka. Saténové košíčky zakryjú poprsie a tenké ramienka sú pre dokonalé padnutie nastaviteľné. V balení nájdete aj tangá rovnakej farby, tak si ich nezabudnite obliecť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Čo si takto zaobstarať novú bielizeň, ktorá bude nádherne sýto čierna a vy sa v nej budete cítiť naozaj výnimočne? Košieľka Canndis predstavuje klasickú eleganciu v kombinácii s veľmi originálnymi čipkovanými dekoráciami. Nechajte sa okúzliť od prvého oblečenia a užite si ten pocit, kedy sa nebudete môcť nabažiť pohľadu sama na seba v zrkadle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Bondage Babydoll 2741440 Black

    Jemná zvodná košieľka, v ktorej dáte najavo svoju túžbu po BDSM hrátkach! Ušitá je z nádhernej čipky a jemného materiálu, ktorý tvorí sukňu, s čím kontrastuje červená vsadka z matného materiálu, ktorá zvýrazní váš pás. Pripojený obojok, opasok a putá s košieľkou dokonale ladia a sú vzájomne prepojené retiazky s karabínami. Dajte priestor svojej fantázii v tejto jedinečnej košieľke!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Julieta Chemise Gold

    Elegantná a extrémne sexy košieľka zo štýlového lesklého saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Vanessa Chemise Red

    Nádherná klasická košieľka klasického strihu vášnivej červenej farby! Táto košieľka je stávkou na istotu! Je ušitá z príjemného priesvitného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku, a jej klasický strih pristane všetkým typom postáv. Čerešničkou na torte sú romantické čipkované detaily, ktoré podčiarknu vaše zvodné ja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Joylace Babydoll

    Známe vaše nové sexi ja, volá sa Joylace a prebúdza sa zakaždým, keď si oblečiete túto košieľku. Je totiž zvodná, zdobená očarujúcou čipkou a s nádherne riešeným chrbtom. Prsia vám schová v kvetinovej čipke, dekolt ozdobí perličkami a mierne priehľadná tkanina bude stimulovať túžbu vášho náprotivku.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Julieta Chemise Purple

    Elegantná a extrémne sexy košieľka zo štýlového lesklého saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto košieľke pocítite svoj sexappeal i sebavedomie. Košieľka má sexi strih, ktorý si obľúbia všetky typy postáv, je zdobený elegantnou čipkou a modernými popruhmi vo výstrihu, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znovu. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Chemise & Thong Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú košieľku, ktorú budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrách a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Máte chuť na horúce pocity? Táto košieľka ich vám dá naozaj veľa! Je to nádherný model od prestížnej značky Obsessive, v ktorom budete vyzerať úplne božsky. Má fenomenálne vykrojený chrbát a podmanivo zvýrazní vaše prsia. Máte za sebou stresujúci deň? Oblečte si ju a všetko bude razom inak!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Piantis Chemise

    Tak romantická a divoká zároveň, taká je táto jemná košieľka Anais Piantic, ideálna na výnimočné chvíle vo dvojici. Predstavujete si už samú seba, ako v nej budete vyzerať? Odpoveď je jednoduchá - úplne skvostne, a ešte sa k tomu budete cítiť pohodlne. Košieľka je totiž ušitá z príjemného materiálu, ktorý pohladí vašu pokožku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Halter Babydoll with G-String 87206 Black

    Prijmite svoju božskú ženskosť a vystavte ju do popredia v tejto nádhernej košieľke od Leg Avenue. Strih babydoll je hravý a erotický zároveň rovnako ako priehľadná sukienka a krajkové časti cez prsia. V balení nájdete aj tangá, tak si ich ku košieľke nezabudnite obliecť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.