×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky Obsessive

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Obsessive Marrbel Babydoll Black

    Ľahučká čierna košieľka Marrbel ako esencia ženskosti! Láka pohľad zvedavých očí a prebúdza predstavivosť. Ušitá je z veľmi jemného a príjemného materiálu a jej vzdušný strih báječný zvýrazní boky. Priesvitná čipka telo zakrýva a odhaľuje zároveň. Zamilujte sa do kombinácie zmyselného strihu a nežne priehľadného materiálu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Ingridia Chemise & Thong Red

    Hľadáte bielizeň, s ktorou bude stúpať teplota v miestnosti a nebudete stačiť prijímať komplimenty? Zahaľte sa do maximálne erotickej červenej farby kolekcie Ingridia od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto zmyselná košieľka z jemnej a neuveriteľnej mäkkej látky. Horúca červená farba sa snúbi so sofistikovanou čipkou a klasický strih pristane všetkým typom postáv. Vychutnajte si novú úroveň svojej zvodnej ženskosti a doprajte sebavedomie aj potrebnú úroveň pohodlia.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove Babydoll & Thong Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto košieľka z príjemného priesvitného materiálu navodí romanticky-divokú atmosféru a vás premení na sebavedomú kráľovnú večera, ste na to pripravená?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Babydoll & Thong White

    Chcete sa cítiť ako v nebi? Jedine v tejto nádhernej bielej košieľke zažijete nebeské pocity! Ušitá je z jemného a príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a podnecovať zvedavosť vášho náprotivku. Lákavá kvetinová čipka zvýrazňuje poprsie a zmyselný strih odhaľuje chrbát. Oblečte si ju a vydajte sa v ústrety nebeským zážitkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacrisia Chemise

    Chcete sa stať kráľovnou zvodnosti? Oblečte si túto zmyselnú odvážnu košieľku Lacrisia od Obsessive a vychutnajte si svoj vlastný sex-appeal. Má sexy strih a tvorí ju jemný tylový materiál a prekrásna čipka. Odhalí vaše poprsie aj chrbát a chokerom ozdobí váš krk. Vychutnajte si pocit absolútnej neodolateľnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Čo si takto zaobstarať novú bielizeň, ktorá bude nádherne sýto čierna a vy sa v nej budete cítiť naozaj výnimočne? Košieľka Canndis predstavuje klasickú eleganciu v kombinácii s veľmi originálnymi čipkovanými dekoráciami. Nechajte sa okúzliť od prvého oblečenia a užite si ten pocit, kedy sa nebudete môcť nabažiť pohľadu sama na seba v zrkadle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Známe vaše nové sexi ja, volá sa Joylace a prebúdza sa zakaždým, keď si oblečiete túto košieľku. Je totiž zvodná, zdobená očarujúcou čipkou a s nádherne riešeným chrbtom. Prsia vám schová v kvetinovej čipke, dekolt ozdobí perličkami a mierne priehľadná tkanina bude stimulovať túžbu vášho náprotivku.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bella Rou Top & Panties Black

    Chcete sa cítiť sexi úplne kdekoľvek? Táto sada tielka a nohavičiek je nielen zvodná, ale predovšetkým nesmierne pohodlná a všestranná. Hodí sa na nosenie pod oblečenie, ale aj do spálne pri vášnivých nociach.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto košieľke pocítite svoj sexappeal i sebavedomie. Košieľka má sexi strih, ktorý si obľúbia všetky typy postáv, je zdobený elegantnou čipkou a modernými popruhmi vo výstrihu, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znovu. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Loventy Chemise & Thong

    Hľadáte niečo sladko sexy? Táto košieľka bude počúvať vaše túžby a zahalí vás do fenomenálnej červená príjemné tkaniny. Bude stačiť, aby ste sa na seba raz jedinkrát pozrela do zrkadla a budete uchvátená! Rovnakým spôsobom bude hypnotizovať aj svojho partnera či partnerku a romantické posteľové vyznania lásky budú v tejto košieľke ešte podmanivejšie!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Chemise & Thong Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú košieľku, ktorú budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrách a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Babydoll & Thong Black

    Minimalizmus je sexi av tejto košieľke sa rozhodne cítiť sexi budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Máte chuť na horúce pocity? Táto košieľka ich vám dá naozaj veľa! Je to nádherný model od prestížnej značky Obsessive, v ktorom budete vyzerať úplne božsky. Má fenomenálne vykrojený chrbát a podmanivo zvýrazní vaše prsia. Máte za sebou stresujúci deň? Oblečte si ju a všetko bude razom inak!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Maderris Chemise & Thong Black

    Chcete sa stať nositeľkou tej najlepšej, najkrajšej, najpohodlnejšej a najzvodnejšej košieľky? Maderris je tá pravá! Má jedinečný strih zdobený prenádhernou čipkou a má aj schopnosť zmyselným spôsobom zvýrazniť vašu siluetu. Staňte sa úplne neodolateľnou roštenkou a tiež sebavedomou a elegantnou dámou zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sedila Babydoll Black

    Nádherná košieľka s odvážnym strihom! Čipkové materiály jej dodávajú eleganciu a štýl. Zmyselný strih s odhaleným bruškom nielen zaujme, ale aj krásne zvýrazní tvary a odhalí prednosti. Nechajte ľahký materiál rozmaznávať vašu pokožku aj prilákať pozornosť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Delishya Babydoll Black

    Nemôžete sa rozhodnúť, akú bielizeň si vybrať? Táto košieľka je jasnou voľbou, je totiž skutočne nádherná! Len sa pozrite na tú rozvernú kombináciu mašličiek, odhaleného poprsia a zvodnej priehľadnej látky cez bruško. Prekvapte v tejto skvostnej bielizni seba i svoj náprotivok, ktorý nebude schopný odtrhnúť z vás oči!

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Heartia Babydoll Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tejto zmyselnej košieľke, ktorú tvorí polo-otvorená podprsenka s čipkovanými pásikmi vo výstrihu a riasená naberaná suknička. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Elianes Babydoll & Thong Red

    Prahnete po nevšednej a výnimočne sexi bielizni? Predstavujeme vášnivo červenú kolekciu Elianes od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto skvostná otvorená košieľka ľahká ako pierko. Košíčky tvoria dych vyrážajúca kvetinová čipka a spája ich láskyplné kovové srdiečko. Tešte sa nielen na zmyselný vzhľad, ale aj na komfort, košieľka je totiž neuveriteľne príjemná a vy sa v nej budete cítiť jednoducho skvele!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sedusia Chemise & Thong Black

    Elegantná predná časť a neuveriteľne ohromujúci zadný diel, taká je košieľka Sedusia! Táto košieľka je viac ako spodná bielizeň, je to výbuch vášho sex-appealu! Oblečte si ju a dnes večer ho zveďte až k šialenstvu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Rosenty Chemise & Thong

    Chcete sa cítiť opojne zvodne? Vyberte si bielizeň, ktorá vyjadrí vaše túžby tým najzmyselnejším spôsobom! Taká je potrebná táto Rosenty košieľka! Efektívne kombinuje pohodlie, klasický strih a zaujímavé detaily. Mäkká príjemná tkanina obopne vaše telo a vám nezostane nič iné ako užiť si úžasný sebavedomý pocit, ktorý vám pomôže stať sa kráľovnou zvádzania!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sharlotte Chemise & Thong Black

    Extrémne ženská a neuveriteľne pútavá, taká je Sharlotte. Táto košieľka kombinuje klasickú čiernu farbu s originálnym čipkovým vzorom a vytvára tak veľmi vkusný kúsok, ktorý budete milovať. Až si ju oblečiete, budete sa cítiť veľmi sexy a príťažlivo a sama zo seba nebudete môcť spustiť oči. Tak atraktívna a hypnotizujúca!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Frivolla Chemise & Thong Black

    Chcete vyzerať naozaj špeciálne a zároveň neuveriteľne sexi? V košieľke Frivolla presne takou budete. Jej sexi dizajn zaujme na prvý pohľad, rovnako ako nádherná čipka a popruhy vo výstrihu. Zamilujete si ju, rovnako ako on si zamiluje vás v nej!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Chilisa Babydoll & Thong Red

    Nič nie je viac sexy ako červené perfektne padnúce prádlo, súhlasíte? Ak áno, radi by sme vám predstavili túto omamne zvodnú košieľku od luxusnej značky Obsessive. Zamilujte si jej klasický strih zvýrazňujúci ženské krivky, srdiečko so zirkónmi i krajkové detaily a nechajte sa očariť červenou farbou, ktorá všetky okamihy premení na úplne jedinečné zážitky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Millagro Chemise & Thong Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V tejto košieľke budete túžiť po pikantných zážitkoch! Je nesmierne zmyselná a jej priehľadný materiál a jemnú čipku s elegantným vzorom budete milovať. Podľahnite tejto atraktívnej kombinácii, neobvyklému strihu a zadnej časti, ktorá atraktívne odhaľuje zadoček.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 821-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Mäkký a hebký sieťovaný materiál a romantická čipka spolu tvoria túto nádhernú košieľku! Pozrite sa, ako úžasne vyzerá na fotke a verte, že na vás v skutočnosti bude vyzerať ešte lepšie. Budete v nej tak neodolateľná, že vám sebavedomie stúpne na maximum a vášho miláčika to dostane do kolien.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Luvae Babydoll & Thong Red

    Toto elegantná a zároveň sexy košieľka od prestížnej značky Obsessive splní vaše nezbedné sny! Je tak nádherne zmyselná a jedinečná! Červená farba a sofistikovaný ženský strih zvýraznia vaše pôvabné tvary. Ozdoba medzi prsiami je potom čerešničkou na torte, tak zatvorte oči a oddajte sa svojim túžbam!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 877-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Chcete sa cítiť zvodná, krásna a ženská? Táto nádherná košieľka s veľkolepým výstrihom dokonale zvýrazní vaše tvary a pokryje vaše telo príjemným materiálom. Už si to začínate predstavovať? Premeňte túto predstavu na skutočnosť a staňte sa bohyňou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Chemeris Babydoll & Thong Black

    Vojdite do spálne v tejto košieľke a vychutnajte si pocit maximálneho sebavedomia a sexappealu! Predstavujeme elegantnú a zmyselnú kolekciu Chemeris od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto luxusná košieľka z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a poskytne vám vytúžený komfort. Vzdušná priehľadná látka v kombinácii s jemnými vzormi a zadnou šnurovačkou zvýrazní vaše kúzlo a vás čakajú nezabudnuteľné okamihy plné erotiky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Cherris Chemise & Thong

    Snívate o niečom odvážne ženskom a zároveň nežnom? Táto košieľka premení vaše sny na skutočnosť. Jej krásny strih a podmanivo jemný materiál zvýrazni vaše zmyselné krivky a podčiarkne vaše prednosti. Zvodné zakončenie spodnej časti ladí s čipkovým vzorom vo výstrihu a ako celok je košieľka veľmi príťažlivá a očarujúca (rovnako ako vy).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Allastia Chemise & Thong Black

    Prekrásna košieľka pre všetky romantické duše! Jej sexy strih je elegantný a zároveň klasický. Košieľka disponuje množstvom malých detailov, ktoré jej dodávajú šmrnc a punc výnimočnosti. Oblečte si bielizeň, v ktorej sa budete cítiť pohodlne, príjemne a zároveň sa budete sama sebe páčiť.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Renelia Chemise & Thong

    Niečo ako malé čierne, ale oveľa viac sexi a špeciálne! Táto nádherná košieľka Renelie vás očarí svojím ženským a elegantným vzhľadom, ktorý budete milovať! Rozpáli vaše zmysly a pripomenie vám, ako ste zvodná a krásna. Užite si dotyk jemných priesvitných materiálov a čipkované detaily, ktorým nepôjde odolať.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.