×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Kostýmy

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Leocatia Teddy

    Vášnivý kostým divokej mačky si jednoducho zamilujete! Tešte sa na tú chvíľu, až sa na seba pozriete v zrkadle, kombinácia klasického strihu a krásneho vzoru dokonale zvýrazní vaše ženské tvary a vy sa budete cítiť absolútne sexi. Čerešničkou na torte budú nezbedné ušká, ktoré celé outfit ešte zvýraznia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Flavia

    Hovoril tu niekto, že v spálni je potrebné trochu upratať? Pozvite si na to Fleviu, sexi slúžku, ktorá si poradí s každým neporiadkom! V balení Flevia nájdete kostým s odhaleným zadočkom, čelenku a podväzok na stehno. Tak šup šup upratovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Catholic Schoolgirl Set

    Odhaľujúca školská uniforma, ktorá robí z učenia poézie zbytočnosť. Čierny, transparentný top s bodkovaným efektom, so zeleno-bielym tartanovým lemovaním.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Head Nurse

    Zamilujte sa do svojho pacienta a zrýchlite jeho tep v tomto sexi kostýme nemravnej sestričky. Tvoria ju 3 časti: šaty na zips, stetoskop a čelenka. Tak, kto už čaká v čakárni, kým sestrička zavolá „ďalšie“!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue SWAT Team Babe

    Snívate o tom stať sa súčasťou zvláštnych jednotiek jednotlivých policajných oddelení v USA? Hoci je to dosť nereálny sen, môžete si na jeho realizáciu aspoň zahrať v tomto sexi kostýme SWAT. Tvorí ho 5 častí: body s predným zipsom, opasok s podväzkom, podväzok, vysielačka a čiapka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Evilia Teddy Red

    Ste od prírody tak trochu diablica? Dajte to najavo v tomto body, tvorenom popruhmi a čipkou. Jeho farba je ohnivo červená a až si ho oblečiete, nikto vám nezvládne odolať! Aby bol váš prevlek dokonalý, v balení nájdete tiež čelenku s diabolskými rohmi, obojok a ozdoby na bradavky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Student 4 pcs Costume

    Ste pripravená na výučbu v špeciálnej triede? Samozrejme, že ste! Nosením školskej uniformy môžete zmeniť svoju spálňu na triedu, ktorej dominuje zlá študentka! Ak chcete získať skvelú známku, musíte sa poponáhľať - váš učiteľ už čaká so vztýčenou palicou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever No Nonsense Nurse Costume 22016

    Kostým zdravotnej sestry pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Nurse Costume 2470497

    Ďalší, prosím! Ajaj vášmu náprotivku nie je dobre a potrebuje vyšetriť. Rýchlo sa prezlečte za sexi sestričku a pomôžte mu s jeho trápením. Tento biely obleček má autentické červené lemovanie, hlboký výstrih a krátke rukávy. Navyše k nemu môžete pripojiť aj podväzky a razom tak urobiť z bežnej prehliadky nezabudnuteľnú erotickú chvíľku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Schoolgirl Costume 2470365

    Chcete si zahrať hru na nezbednú školáčku? V tom prípade vám nesmie chýbať tento obleček! Tvorí ho krátka blúza, skladaná mini sukňa so vzrušujúcim zadným výstrihom, nohavičky s podväzkovými popruhmi, kravatu a pančuchy. Potom už vám bude chýbať len učiteľ, ktorého budete zvádzať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Medica Dress 5 pcs Costume White

    Zahrajte sa na doktora a skúste svojho pacienta vyliečiť svojím sex-appealom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Secretary Set 2470470

    Viete, že tzv. kancelárska krysa môžete byť sexy? Pokiaľ si oblečie tento kostým, tak o tom rozhodne nemôže byť pochýb! Tvoria ho priliehavé šaty s nastaviteľnými ramienkami a dvoma podväzkovými popruhmi v prednej časti. Ozdobné gombíky, výstrih s golierom a kravata, to je kombo, v ktorom sa premeníte na sexy úradníčku alebo sekretárku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Blushing Bride 86826

    Máte tri možnosti: obliecť si tieto šaty na svadbu, preto prečo nie, obliecť si ich na rozlúčku so slobodou, pretože tak každý spozná, kto je nevesta alebo si ich vziať na maškarný. Ktorú si vyberte? Nech už bude vaša voľba akákoľvek a poviete im svoje áno pri akejkoľvek príležitosti, budete v nich vyzerať úplne roztomilo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Flirty Cop

    Polícia, stojte! Jedine v tomto kostýme budete môcť pomáhať a chrániť. Neutečie vám žiadny lupič a modrý krátky overal bude až nebezpečne sexy. Nechýba ani nevyhnutný odznak, podväzkové popruhy, vysielačka, putá a policajný klobúk.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Kissmas Stockings

    Vianočné sviatky sú tie najvýnimočnejšie dni z celého roka. Chceli by ste, aby boli plné vášne, lásky a celkovej spokojnosti? Stačí si obliecť tieto zábavné pančuchy z kolekcie Kissmas. Budú sa skvele hodiť k akémukoľvek outfitu, ale najviac k červenej bielizni.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Sultry Sinner

    Ani keď sa začnete modliť, tak sa nezbavíte pocitu, že ste hriešne sexy v kostýme zvodnej mníšky. Tento obleček je neprosto nezbedný, tvoria ho šaty s výstrihom do V ak nim pripojené podväzky, vinylový golier a nevyhnutný hábit.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Magnetica Set Čierna

    Buď jeho sexy zajačikom! Príťažlivý kostým sa skladá z priliehavého body a králičích ušiek. Hladká mikrofibra dokonale priľne na tvoje krivky a príjemne ich zvýrazní.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Mr Claus

    Veríte na Ježiška alebo na Santu? Tak či tak, je to úplne jedno. V tomto kostýme totiž budete veriť na kúzlo Vianoc, ktoré nie je ukryté v darčekoch, ale vo vzájomnej láske a vášni. Vytvorte si nezabudnuteľnú vianočnú atmosféru!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Nurse Dress 2470926

    Chcete sa zahrať na sexi sestričku, ktorá vylieči každé bobo? V týchto pružných šatách budete tá najzvodnejšia zdravotníčka všetkých dôb! Majú bielu farbu s červeným kontrastným lemovaním a tiež červeým zipsom po celej dĺžke. Vložte si do predných kapsičiek všetko, čo budete potrebovať, a postarajte sa o svojho pacienta s gráciou a sexi šarmom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Sexy Schoolgirl Set Čierna

    Slečna, poďte k tabuli! V modeli nezbednej školáčky budete nezadržateľná. Súprava obsahuje čierny podprsenkový top, modro-bielu tartanovú viazanku a skladanú tartanovú sukňu.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Naughty Cop

    Odjakživa ste chceli byť policajtkou, ale cesty života vás zaviedli do inej profesie? Splňte si svoj sen aspoň v spálni a pomáhajte a chráňte! Neutečie vám žiadny lupič a podväzkové šaty na zips budú až nebezpečne sexy. Nechýba ani nevyhnutný odznak, opasok, putá a policajný klobúk.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Sexy CEO Set

    Set Baci Sexy Executive obsahuje 3 kusy oblečenia a dostanete sa v ňom do úlohy neposlušnej školáčky.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Officer Payne

    Je potrebné dojednať poriadok? Zavolajte sexi dôstojnicu! Tento kostým tvorí overal, odznak, opasok a klobúk, k tomu pridajte vlastný šarm a dominanciu a už bude len na vás, aby ste dali najavo, že všetko bude presne tak, ako si sama určíte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Army Girl Sexy Costume 28864

    Sexy šaty, v ktorých sa z vás stane vojačka na zahryznutie!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Schoolgirl Costume 2471035

    Aby sa z vás stala sexi školáčka, nemusíte sa nutne vracať do školy. Stačí si obliecť toto eroticky zvodné body a dostať sa v ňom naplno do svojej role. Kockovaný vzhľad je jednoducho klasika, dlhý rukáv a oboječek s kravatkou, to všetko tvorí komplet, ktorý je príjemne pružný a pohodlný na nosenie, takže vám nebude brániť cítiť sa skvele.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Golden Angel

    Aj anjeli môžu byť sexy a tento kostým je toho dôkazom! Jeho luxusné zlaté prevedenie z vás urobí anjela na úrovni, ktorého z rozmláteného kostola domov len tak niekto neprivedie. Kostým tvoria 4 časti: riasené šaty s asymetrickým strihom a sukňou s rázporkom, zlaté nohavičky, čelenku a mini anjelské krídla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bunny Set Black

    Chcete sa dnes v spálni predviesť ako sexy zajačik? Táto sada vám s tým pomôže! Obsahuje hneď 5 kúskov: body, odnímateľný chvostík, návleky na zápästie, čelenku s ušami, golier s motýlikom. Body je skvele pružné a ušité je z materiálu matného vzhľadu. Oblečte si ho a prijmite svoju novú rolu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Miss Prep School Red

    Tá najviac sexy školáčka v okolí! Chceli by ste jej byť? To pôjde jedine v tomto zvodnom kostýme. Obsahuje 2 mašle do vlasov, kravatu, crop top a plisovanú mini sukňu. Zahrajte si hru na učiteľa a nemravnú školáčku, ktorá dnes hooodne hnevala!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Maid Costume 2470292

    Nie je upratovačka ako upratovačka. Tá, ktorá si oblečie tento prekrásny kostým, bude neodolateľná a zvodná. Vždy k vašim službám! Tento kompletný outfit obsahuje krátky top, nohavičky s podväzkami a otvoreným rozkrokom, pančuchy, zásteru, kotníka a choker s golierom. Prijmite rolu upratovačky a nastoľte si vzrušujúci poriadok.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Fairytale Miss Red

    Je Červená Karkulka vaša obľúbená rozprávka? A čo keby ste sa vy sama stali sexi Karkulkou, ktorá sa nemôže dočkať až v lese narazí na vášnivého vlka? Na realizáciu tohto scenára sa vám určite budete hodiť tento zvodný kostým Červenej Čiapočky od Leg Avenue. Tvoria ho pôvabné mini šaty s predným šnurovaním a zásterkou a taktiež nepostrádateľný červený plášť s kapucňou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Teachers Pet Schoolgirl Set

    Ambiciózna školáčka, ktorá zaisťuje poriadok a pokoj v triede je mimo iného tiež pekne nemravná a spí s riaditeľom! Chcete byť ako ona? Jasné, že áno! Teraz máte možnosť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dominatrix Costume 2471027 Black

    Chcete dať najavo svoju dominanciu? Oblečte si tieto krátke šaty s podväzkami a nikto o vás už nebude pochybovať. Sú pomerne krátke a majú priliehavé vsadky matného vzhľadu. Zároveň sú príjemne mäkké a elastické a zaisťujú nielen dokonalé padnutie, ale aj vysoký komfort.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.