×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Latex a BDSM XL

Položky 129 až 160 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Úchvatné malé čierne, ktoré si na večeru nevezmete! Sú zmyselne priliehavé a skvele pružné, takže vám pohodlne sadnú. Ušité sú z čierneho matného materiálu a majú dlhé rukované a extravagantné golier, ktorý siaha až k nosu. A teraz to najlepšie - na každom rukáve sa nachádza zosilnenie pruh s 5 pútacími krúžkami, čo znamená v šatách svoj náprotivok zviažete ľahko a rýchlo priloženou stuhou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Lace 2851547 Black

    Zvodný klenot vo vašom šatníku! Tieto krásne krátke šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z čierneho vinylu. Majú pôvabnú čipkovú vsadku v tvare písmena V, ktorá tvorí hlboký dekolt. Priliehavý strih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vyzdvihne vaše sebavedomie na maximum!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Happy Briefs 2950278 Velikost M/L

    Milujete tajomstvo? Vychutnajte si análne potešenie pri nosení tejto špeciálnej bielizne z čierneho zvodného latexu. Nikto sa nedozvie, čo je príčinou vášho úsmevu na tvári! Latex Happy Briefs je spodná bielizeň pre mužov, vybavená dildom v zadnej časti, ktoré bude príjemne stimulovať váš anál pokojne aj celý deň.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Jumpsuit 2730596 Pink

    Chcete prilákať pozornosť za každú cenu? V tomto overale to pôjde samo! Je ušitý z pútavého neonověrůžového materiálu, ktorý je matný a lesklý zároveň. Overal sa zaväzuje za krkom a tiež na chrbte, takže si ich prispôsobíte svojej postave. Zadoček je mierne odhalený, čo je úchvatne sexy. Užite si nosenie príjemného strečového materiálu, ktorý je pohodlný a dokonale vám padne. Zarte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Silver Seems 2851601 Black

    Neuveriteľne sexi šaty pôvabného strihu! Majú krátku dĺžku a pochádzajú z dielne značky Black Level. Pozornosť v týchto šatách rozhodne upútate na strieborné ozdobné švy, ktoré zdobia vrchný živôtik aj pás. Otvorený chrbát, hlboký výstrih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vám pomôže cítiť sa sebavedome a omamne zvodne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Zip 2850354 Black

    Krátke a žiarivo lesklé! Tieto malé čierne vinylové bez rukávov pochádzajú z dielne Black Level a ušité sú výhradne z kvalitného lesklého čierneho vinylu. Vybavené sú obojsmerným zipsom, ktorý začína pri stojačiku a končí až pri spodnom leme. Nechajte sa obopnúť týmito sexi šatami a zvýraznite svoju osobnosť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bra and String 2820161 Black

    Lesklé zvodné duo! Táto sada od Black Level obsahuje podprsenku a tangá z lesklého vinylového materiálu. Podprsenka má nastaviteľné šnurovanie aj ramienka, takže je zaručené dokonalé padnutie. Tangá nie sú o nič menej sexy a sú pohodlné na nosenie. Tak koho v tejto sade okúzlite? V prvom rade sama seba!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Pants 2890330 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto mierne pružné šortky v klasickom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú praktický a erotický kovový zips v prednej časti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840731 Black

    Provokatívne lesklý štýl, ktorý zvýrazní vašu osobnosti! Tento kúsok od Black Level priláka pozornosť a len tak ju nepustí. Jeho pôsobivý výstrih s nastaviteľným šnurovaním perfektne ladí so stojačikom a odhaleným chrbtom. Zips na boku uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie a 4 nastaviteľné pružné podväzkové popruhy vám umožnia pripojiť obľúbené pančuchy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2214199 Red

    Sexi bielizeň s rajkou a putami na skrotenie všetkých neposlušných náprotivkov! Táto braletka a nohavičky s podväzkovými popruhmi od značky Cottelli sú ušité z neuveriteľne zmyselného matného materiálu s čipkovými vsadkami a striebornými kovovými prvkami. Zvodná braletka má prestrihnuté košíčky, ktoré sa dajú rýchlo otvoriť na cvočky. A viete čo? Rovnaké otváracie cvočky sú aj na nohavičkách a pnú sa cez rozkrok a až na zadok!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Hľadáte bielizeň, ktorou by ste mohli dáte bez slov najavo svoje vášne? Tento sexi kúsok z Cottelli Bondage bude hovoriť za všetko! Je ušitý z príjemného a pružného priehľadného materiálu v kombinácii s popruhmi z matného materiálu. Detaily v striebornej farbe ešte zvýraznia celkový efekt a vy si iste ochotne a rada navlečiete ruky do pút pripojenými retiazkami.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Dravé šatôčky pre všetky BDSM chtivé mačičky! Sú to perfektné malé čierne zdobené kovovými prvkami striebornej farby. Šaty sú skvele pružné, takže tiež pohodlné na nosenie, majú hlboký výstrih a disponuje obojkom a trojitými pásikmi na ruky, ktoré sú pripojené k opaskom v páse. Vychutnajte si ich nosenie, budete v ňom vyžarovať všetky vaše túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Suspender Belt 2870150 Black

    Zmyselná klasika z lesklého vinylu ako nevyhnutnosť vo vašom šatníku! Tento podväzkový pás od Black Level je kompletne vyrobený z čierneho lesklého vinylu a má 6 nastaviteľných podväzkových popruhov. Pružné vsadenie na zadnej strane zaistí dokonalé padnutie a pohodlné nosenie a vďaka zapínaniu pás kedykoľvek ľahko a rýchlo zložíte a späť nasadíte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Pants Biker 2890488 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné šortky v motorkárskom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú polstrované prešívanie s kovovým zipsom v prednej časti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Straitjacket

    Vzrušujúca strata kontroly! V tejto zvieracej kazajke sa nebudete môcť pohnúť a navyše vám aj úžasne pristane. Má nastaviteľné popruhy cez rozkrok a pracku na spútanie rúk za chrbtom i pred telom. Šnurovačka linúca sa chbrtom je nielen štýlová, ale zaistí tiež dokonalé padnutie. Kazajka je vyrobená z kvalitnej a pružnej imitácie kože, má štýlový golier a pri ňom praktický d-krúžok. Vychutnajte si otroctvo so všetkým, čo k nemu patrí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body 2840669 Black

    Body s krásnymi detailmi, v ktorom jednoducho zažiarite! Vyrobené je z čierneho lesklého vinylu, disponuje sexy širokým obojkom a na bokoch má sieťované časti. Podväzkové popruhy sú odnímateľné a prilákajú pozornosť na vaše nohy rovnako ako na odhalené boky. Čerešničkou na torte sú popruhy v dekolte av páse, ktorý zvýrazní vaše dominantné vlastnosti!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Long Sleeve

    Šaty pre tie najdivokejšie noci! Sú úžasne priliehavé, takže zvýraznia vašu postavu a majú dlhý rukáv a limček a krúžok v prednej časti. Elastické pásiky na bokoch a tiež pútka vyzývajú k ďalším možnostiam, ako si v šatách užiť. Vychutnajte si ten pocit, keď ich budete mať na sebe, nebudete si ich chcieť dať dole.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Harness Strap Set with 4 Arm Cuffs & Mask 2480492 Black

    Podmaňte si koho chcete na prvý pohľad v tomto úchvatnom komplete od Bad Kitty. Je to extravagantná hra popruhov s putami a maskou na hlavu. Kvalitná mäkká a pružná vegánska koža bude rozmaznávať vašu pokožku a zaistí vám vysoký komfort pri nosení. Nastavte si popruhy podľa potreby a vychutnajte si, ako sa odnímateľná retiazka v otvorenom rozkroku dotýka vašich sladkých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Harness Crotchless Body in a Bondage Style 2480514 Red

    Úchvatné design pre zvýraznenie vašej podmanivej krásy! Toto extravagantné body od Bad Kitty je tvorené mäkkými remienkami z tmavo červeného matného materiálu a retiazky. Otvárateľné trojuholníčky na prsiach a odnímateľná retiazka cez otvorený rozkrok sú pôsobivé detaily, ktoré budete milovať. Rovnako si obľúbite 6 pút na ruke s nastaviteľnými suchými zipsami. Podčiarknite svoju odvážnu krásu!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.