×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Samodržiace pančuchy

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Beauty Night Catherine Black

    Romantické, klasické pásikové pančuchy s krásnou a širokou čipkou. Sú veľmi príjemné na nosenie a hodia sa na všetky príležitosti. Dalo by sa povedať, že sú nevyhnutným kúskom vo vašom šatníku, tak načo otáľať?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Margherita - Samodržiace sieťované pančuchy Ferrari Červená

    Efektné kabaretky! Samodržiace sieťované pančuchy s väčšími očkami vám dodajú koketný nádych. V hornej časti je našitá dekoratívna čipka so silikónovými pásikmi, vďaka ktorým model drží na svojom mieste. Pohodlné a sexi!

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 9,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold Up Stockings Leopard 2520656 Black

    Extravagantné samodržiace pančušky, na ktoré bude radosť pozerať, a ešte väčšiu radosť ich nosiť. Majú pôvabný nevšedný leopardí vzor. Vďaka silikónovým popruhom budú na nohách držať a nekĺzať. Zvýraznite krásu svojich nôh sexy samodržkami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Fence Net Thigh Highs 9037 Black

    Nič vaše nohy nezvýrazní tak ako sieťované pančuchy! Vyberte si tieto od Leg Avenue a radujte sa z toho, ako sú príjemné na nosenie a ako sexy vyzerá čipka v oblasti stehien.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Stockings Power Wet Look and Leo Velvet 2540410 Black

    Chcete svoje nohy postaviť priamo do centra pozornosti? Oblečte si tieto pančuchy bez chodidiel z elegantného žiarivo matného materiálu! Vybavené sú protišmykovým stehenným pásikom so zamatovou leopardou potlačou. Pančuchy sú elastické. a teda aj vysoko komfortné na nosenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Stay Up Sheer Thigh Highs 1022 Black

    Chcete, aby boli vaše nôžky ešte zvodnejšie? Oblečte ich do týchto čiernych pančúch, ktoré sú zakončené krásnou čipkou so silikónovými pásikmi pre pohodlné padnutie. Sú vyrobené z jemného spandexu, ktorý je pružný a príjemný i na celodenné nosenie.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Sheer Thigh Highs Lace Top 1912 Black

    Ste rada sexi a roztomilá zároveň? Tieto kvalitné a príjemné pančušky od Leg Avenue kombinujú sexi čipku s romantickou a roztomilou mašličkou. Vychutnajte si ten neposlušný pocit zakaždým, keď si ich oblečiete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 White

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne romantický, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich 7 cm široká čipka je pôvabne zmyselná a zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich 17 DEŇ príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST103 Stockings 20 Den Beige

    Neuveriteľne sexi samodržky s vrchným vzorom, elegantným zadným švom, romantickou mašličkou a nádhernou čipkou na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST119 Stockings 20 Den White

    Neuveriteľne sexy samodržky so zmyselne ženským vzorom a nádhernou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Stockings V-9794 White

    Premýšľate, ako podčiarknuť svoj erotický outfit? Pančuchy sú jasnou voľbou! Tieto sú zmyselne biele a tiež samodržiace, takže ich môžete nosiť aj bez podväzkového pásu. Zdobia ich nádherná kvetinová čipka a vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku. Cítiť sa v nich budete sexi a žensky, a to predsa stojí za to!

    29,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ST121 Stockings 60 Den White

    Neuveriteľne sexy samodržky s nádherným vzorom a čarokrásnou ženskou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST103 Stockings 20 Den Nero

    Neuveriteľne sexi samodržky s vrchným vzorom, elegantným zadným švom, romantickou mašličkou a nádhernou čipkou na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST101 Stockings 60/20 Den Red

    Neuveriteľne sexi samodržky so vzorom neprehliadnuteľnej červenej šnurovačky zo zadnej strany a mini nežným volánikom na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST106 Stockings 20 Den Beige

    Neuveriteľne sexi samodržky s elegantným vzorom, prerušovaným zadným švom a nádhernou čipkou na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Lucrezia Natural

    Tieto sieťované pančušky sú vyrobené z príjemného, a predovšetkým vysoko elastického materiálu. V hornej časti sú zakončené 8 cm čipkou, ktorá v sebe skrýva silikónový pásik, ktorý zabraňuje skĺznutiu pančúch z nôh.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Sara Natural

    Dámske samodržiace sieťované punčochy zakončené zmyselnou čipkou od značky Bas Bleu. Očarí vás svojou kvalitou a tiež tím, aké sú príjemné na nosenie. Sú sieťované a ich elegantný vzor a 8 cm koncová čipka tvoria dokonalú kombináciu, ktorú budete zbožňovať. A čo viac, čipka je obohacená o silikónové prúžky, ktoré zabraňujú šmýkaniu punčoch zo stehien.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Wetlook Lace Up Thigh Highs 6925 Black

    Ste odvážna a milujete vyzývavé kúsky? Ak áno, určite si zamilujete aj tieto úchvatné návleky na nohy (pančuchy bez chodidla) so šnurovačkou a neodolateľným lesklým povrchom. Perfektne zvýraznia vaše nohy a čierna neutrálna farba sa bude hodiť k akémukoľvek outfitu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Gloria Red

    Chcete sa cítiť sebavedome a pohodlne zároveň? Podčiarknite svoj outfit týmito sieťovanými punčochami s 8 cm zakončením. Zo zadnej strany ich zdobí elegantný šev a vaše nohy sa v nich budú cítiť veľmi príjemne, pretože sú vyrobené z prídzi od renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with Seam 2520702 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Sú veľmi elegantné a majú klasický zadný ozdobný šev. Ich široká 8 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Stay Up Sheer Thigh High 9750 Black

    Milujete samodržiace pančuchy? Dáme ruku do ohňa, že tieto sa stanú tými naj vo vašom šatníku! Vyrobené sú zo spandexu a sú teda príjemne jemné na dotyk a nosenie. Zakončené sú cca 12,7 cm dlhú čipkou a silikónovou časťou, vďaka ktorej nebudú kĺzať. Zamilujte sa do svojich nôh v pančuchách Leg Avenue.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST100 Stockings 60/20 Den Grey

    Neuveriteľne sexi samodržky s vrchným vzorom a nežným volánikom na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST108 Stockings 20 Den Nero

    Neuveriteľne sexi samodržky s vrchným vzorom a nádhernou čipkou na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Mikaela Natural

    Ste rada sexy a roztomilá zároveň? Tieto kvalitné a príjemné sieťované punčošky od Bas Bleu kombinujú sexy sieťovaný materiál s romantickou a roztomilou mašličkou. Zo zadnej časti majú ešte pôvabný šev a vyrobené sú z prídzi od renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Vychutnajte si ten neposlušne-rozkošný pocit pokaždé, keď si ich oblečiete!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lilyanne Stockings White

    Ste romantička telom i dušou? Ak áno, tieto pančuchy máme v ponuke práve pre vás! Zdobené sú v hornej časti krásnou a zmyselnou čipkou a dokážu urobiť nevinný a neodolateľný dojem zároveň. Sú tiež pohodlné na nosenie a vy ich budete isto iste milovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST120 Stockings 20 Den Black

    Neuveriteľne sexy samodržky s vrchným trblietavým vzorom a nádhernou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Hold-up Stockings with 8cm Lace 2520699 Black

    Šik, klasické a elegantné! Také pančuchy by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Tieto sú od značky Cottelli, sú samodržiace a majú 8 cm široký krajkový lem. Silikónová výstuž zaistí, že budú pekne držať a nekĺzať po nohe dole. Noste ich vo všedné dni aj na výnimočné príležitosti, podčiarknu vašu krásu za každú cenu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST116 Stockings 20 Den Bianco-Blue

    Neuveriteľne sexy bielo-modré vzorované samodržky na každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ST102 Stockings 60/20 Den Nero

    Neuveriteľne sexi samodržky s elegantným vzorom na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST119 Stockings 20 Den Black

    Neuveriteľne sexy samodržky so zmyselne ženským trblietavým vzorom a nádhernou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Gloria White

    Chcete sa cítiť sebavedome a pohodlne zároveň? Podčiarknite svoj outfit týmito sieťovanými punčochami s 8 cm zakončením. Zo zadnej strany ich zdobí elegantný šev a vaše nohy sa v nich budú cítiť veľmi príjemne, pretože sú vyrobené z prídzi od renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.