×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šaty XL

Položky 97 až 128 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F205 Powerwetlook Minidress with Tulle Inserts and Corset Cuts

    Prebuďte v týchto šatách bohyňu, ktorá sa vo vás ukrýva a túži po nekonečnom dobrodružstve! Materiál mokrého vzhľadu v kombinácii s elegantným tylom a romantickou krajkou spolu tvoria zvodný kúsok, v ktorom si rozhodne zdvihnete sebavedomie! Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Level Vinyl Dress with Zip 2850354 Black

    Krátke a žiarivo lesklé! Tieto malé čierne vinylové bez rukávov pochádzajú z dielne Black Level a ušité sú výhradne z kvalitného lesklého čierneho vinylu. Vybavené sú obojsmerným zipsom, ktorý začína pri stojačiku a končí až pri spodnom leme. Nechajte sa obopnúť týmito sexi šatami a zvýraznite svoju osobnosť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F288 Long Leopard Flock Dress with Front Slit

    Tak elegantné a odvážne zároveň! Tieto luxusné dlhé šaty s leopardím vzorom disponujú vysokým rázporkom a otvoreným chrbtom. Chcete sa cítiť úchvatne? Oblečte si ich a nechajte celý svet, nech vám leží pri nohách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade 2718278 Short Dress with Lace Top

    Chcete dať najavo svoj ženský pôvab a šamr? Oblečte si tieto nádherné šaty! Horná časť je tvorená prekrásnou čipkou, ktorá vytvára romantický a zároveň vášnivý dojem. Spodná časť má širokú sukňu a pôsobí hravo a rozverne. Podporte svoju osobnosť v týchto dokonalých šatách pre tie najvášnivejšie príležitosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F146 Lace and Powerwetlook Minidress with Adjustable Ribbons

    Pokukujete po šatách, ktoré by na 100% zvýraznili vašu ženskú krásu? Už nemusíte hľadať, práve ste ich našli! Tento prekrásny model kombinuje čipku a šnurovačky a pôsobí tak sexy a romanticky zároveň. Buďte elegantná a dokonalá, v týchto šatách to bude ľahké!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive D608 Dress Black

    Tieto sexi a neuveriteľne zvodné šaty vo vás na prvý pohľad prebudia chuť na nezbedné spálňové hrátky! Ušité sú z jemnej a príjemnej tkaniny, ktorá je super elastická a nebude vás obmedzovať v žiadnych pohyboch. Ako vzor, ako výstrih na zadnej strane rozhodne upútajú pozornosť a budú podnecovať fantáziu. Jedno je však isté – všetko, čo v šatách zažijete, už nikdy nezabudnete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F282 Short Powerwetlook Dress with Lace Panels and Chest

    Tak romantické a zároveň tak sexy! Tieto úchvatné minišaty tvoria nádherná čipka v kombinácii s lesklým materiálom. Čipkou sa pýši predovšetkým z prednej časti, kde zakrýva prsia a dve zvislé krajkové časti zaistia optické zoštíhlenie. Majú tiež pôvabný spodný čipkový lem, perfektný strih a veľmi príjemný materiál. Chcete ich? Môžu byť vaše!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Exclusive Short Powerwetlook & Lace Dress 2718561 Black

    Malé čierne, ale nie obyčajné! Tieto šaty sú úplne exkluzívne a ich korzetový strih z jemnej čipky a powerwetlook materiálu vás postavia do popredia pozornosti. Sú bez ramienok, majú rozšírenú sukňu a predné zapínanie na háčiky. Použité materiály sú nielen naozaj kvalitné, ale aj pružné, takže sa tešte na veľmi komfortné nosenie.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F278 Snake Wetlook Mini-Dress with Front Zipper

    Malé čierne mini šaty alebo super sexy oblečok na špeciálne príležitosti? To aj to! Tieto zmyselné šaty hadieho mokrého vzhľadu znosíte kamkoľvek budete chcieť. Ich prednú časť zdobí obojsmerný zips a výstrih na chrbte zvodnej odhalí kožu. Sú mega sexi, to nám verte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Dress Delicate Tiger Design 2717930

    Fenomenálne šaty, ktoré budú lahodiť nielen vašej postave, ale aj vašej osobnosti. Sú ušité z veľmi príjemnej sieťoviny a majú jemnú zamatovú tigriu potlač vrrr. Zvodne vás obopnúť a sú skvele pohodlné na nosenie. V prednej časti majú rafinovaný dlhý rozparok a váš krk obkrúži vďaka stojačiku, ktorý sa zapína na 3 gombíky. A čo chrbát? Tie budú odhalené vďaka veľkému oválnemu výstrihu.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Matte Look Mini Dress with Cuffs & Eye Mask 2718448 Black

    Všetko, čo potrebuje pre noc plnú vášne: sexy oblečok, putá na ruky a maska na oči. Krátke šaty majú upnutý strih a rozšírenú sukňu, čo zvýrazní vašu postavu. Šaty sú príjemne pružné a ich elegantný matný vzhľad s červenými kontrastnými popruhmi uhranie každého na prvý pohľad. Pripojte putá, nasaďte si masku na oči a ide sa na to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F317 Wild Crocodile Printed Wetlook Mini Dress

    Elegantné a očarujúce, presne také sú tieto nádherné minišaty v klasickom prevedením. Sú bez ramienok, čím ešte viac zvýrazňujú vašu ženskosť a ušité sú zo zvodného materiálu pripomínajúceho krokodíliu kožu. Pripravte sa na to, že vo vás prebudí divokosť a odvahu byť nekonečne sebavedomá!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Tight Tube Dress 2718464 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú bez ramienok a majú elegantný čierny matný vzhľad. Ich úzky strih perfektne ladí s kovovými očkami v ružovo-zlatej farbe, ktorými prechádzajú 2 ozdobné šnúrky a vytvárajú vzhľad presýpacích hodín. Nechajte mäkký a pružný materiál obtiahnuť vaše telo a zvýrazniť jeho siluetu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Tieto elegantné asymetrické šaty si na nosenie jednoducho zamilujete! Ich priliehavý strih zvýrazní vašu postavu, príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a stredový krúžok priláka pozornosť oči. Vďaka zaväzovaniu zakrkom bude krásne vytvarované aj vaše poprsie a asymetrická sukňa zvýrazní vaše nohy. Užite si pohodlné nosenie a svoju nekonečnú zvodnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F142 Powerwetlook with Tulle Minidress with Applications Vip

    Dokonalá zvodnosť, elegancia, erotika a napätie. To všetko získate s týmito minišatami, ktoré sú zdobené ručne vyrobenou aplikáciou v prednej časti, aj na chrbte. Netreba tento skvostný model dlho popisovať, stačí sa pozrieť na fotku a hneď je jasné, že v žiadnych iných šatách proste nemôžete byť tak očarujúca.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Luxury Striped Velvet Dress

    Sexi krátke minišaty s hlbokým výstrihom do V. Ušité sú z príjemného zamatového materiálu s jemnými prúžkami, ktoré zvýraznia vaše prednosti. Vsaďte na nápaditý výstrih a urobte nekonečný dojem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F253 Short Powerwetlook Dress with Lace Sleeves

    Vskutku očarujúce šaty, ktoré do popredia postavia váš šarm a eleganciu! Sú ušité z kvalitného a jedinečného materiálu powerwetlook a majú nádherné dlhé rukávy z jemnej romantickej čipky. Nechajte hlboký výstrih hovoriť za vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade 2718260 Short Dress with Snake Top

    Chcete dať najavo svoj ženský pôvab a šamr? Oblečte si tieto nádherné šaty! Ušité sú z lesklo-matného materiálu so vzorom hadej kože (horná časť) a následne prechádzajú do tzv. power wet look materiálu. Sú mäkké, pružné a neskutočne pohodlné. Sukňa je rozšírená a chrbát je úplne odhalený. Predný zips je praktický a erotický zároveň.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F291 Powerwetlook Dress with Double Lace-Up Front

    Milujete byť odvážne zvodná? Tieto jedinečné mini šaty zvýraznia váš nefalšovaný sex-appeal na maximum! Ich predné dvojité šnurovanie je najviac sexy prvkom všetkých čias a zadný zips cez celý chrbát je praktický a pohodný. Podporte svoju osobnosť v týchto dokonalých šatách pre tie najvášnivejšie príležitosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Cautious Cat Black

    Zahaľte sa do romantickej čipky a rozbehnite zvádzanie, ako sa patrí! Tieto sexi mini šaty obopnú vaše ženské krivky a vytvoria tak neodolateľnú siluetu. Prekrásny kvetinový čipkový vzor dodáva pôvab a šarm a strih šiat za krk sexy spôsobom odhaľuje chrbát. Navyše sú príjemne pružné, a teda aj pohodlné na nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Halterneck Dress 2713187 Black

    Hľadáte sexi šaty na rozmanité príležitosti, v ktorých budete absolútne neprehliadnuteľná? Tieto od Cotelli sú ušité z úchvatného materiálu mokrého vzhľadu a majú veľmi zmyselný hlboký výstrih a odhaľujú chrbát. Oblečte si ich do spálne alebo na párty, budete v nich kráľovnou každého večera!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Dravé šatôčky pre všetky BDSM chtivé mačičky! Sú to perfektné malé čierne zdobené kovovými prvkami striebornej farby. Šaty sú skvele pružné, takže tiež pohodlné na nosenie, majú hlboký výstrih a disponuje obojkom a trojitými pásikmi na ruky, ktoré sú pripojené k opaskom v páse. Vychutnajte si ich nosenie, budete v ňom vyžarovať všetky vaše túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Kayla Dress

    Sexi minišaty z lesklého materiálu, ktorý je v kombinácii s tylovými časťami neuveriteľne zvodný. Oblečte si ich a objavte v sebe kráľovnú sex appealu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F184 Powerwetlook Flared Mini Dress with Embroidered Tulle Cross on The Bust

    Očarujúce a zároveň nebezpečné minišaty s vyzývavým krížikom v dekolte. Skladaná suknička pôsobí nevine, ale lesklý materiál, odhalený chrbát a priesvitný tyl už také nevinné nie sú. A čo vy? Ste nevinná?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress Snake 2718162 Black

    Padnú ako druhá koža! Tieto trendy krátke šaty z kolekcie Cottelli Party sú vyrobené z úžasného trblietavého lesklo-matného materiálu. Vzor hadej kože je v súčasnej dobe neskutočne cool a šik. Pôvabný je aj ich strih s hlbokým výstrihom, ktorý bude lákať pozornosť očí. Šaty sú úžasné strečové, takže sú síce priliehavé, ale zároveň veľmi pohodlné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Sexy šaty, ktoré zvýraznia vaše krivky! Obopnú vás ako druhá koža a čierny matný materiál s jemnou čipkou podporí váš sexappeal aj sebavedomie. Veľký okrúhly výstrih priláka pozornosť očí a ozdobný krúžok predstavuje pôvabný detail. Užite si, aké sú šaty zvodné a pohodlné zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Patricia Black

    Prepadá sa pod vami zem pri pohľade na túto čiernu očarujúcu košieľku? Ak áno, nie je na čo čakať, je vám súdená. Je extrémne sexi a elegantný zároveň, ušitá je z kvalitného jemného tylu a prednú časť zdobí pôvabná aplikácia s flitrami. Tenké nastaviteľné ramienka sa krížia na chrbte a vďaka peknému baleniu v krabičke, sa košieľka skvele hodí ako romantický darček.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Long Sleeve Dress Matte Look and Powernet Mix 2718316 Black

    Vzrušujúce šatôčky pre sexi mačičky! Tieto priliehavé šaty od Cottelli budete zbožňovať! Sú veľmi elegantné a tvorí ich čierny matný materiál a priehľadné tylové prvky. Sú úžasne mäkké a elastické, takže vás obopnú ako druhá koža a zároveň sú veľmi pohodlné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Dress Floral Velvet with Delicate Transparency 2718294 Black

    Jemná sexi priehľadnosť v exkluzívnom dizajne! Tieto prenádherné šaty s dlhým rukávom sú ušité z jemného strečového tylu a najlepšie na nich je ich sofistikovaný kvetinový dizajn. Materiál je mäkký, pružný, pohodlný na nosenie a perfektne padnúci. Pôvabným detailom je zadný rozparok a tiež výstrih na chrbte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Agatya Dress

    Zahaľte sa do elegancie! Tieto extrémne sexy šaty Agatya sú určené milovníčkam jedinečného štýlu spodnej bielizne. Zvodne odhaľuje chrbát a zdobí ich fenomenálnou čipkou, ktorá púta pozornosť a podtrháva vás šarm. Tento kúsok vo vašom šatníku nesmie chýbať!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.