×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy čierna

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Beauty Night Chiara Set Black

    Premýšľate, ako najlepšie vyzdvihnúť svoje zvodné prednosti a túžbu po vášni? Oblečte si túto luxusnú bielizeň od Beauty Night! Ušité je z kvalitných a príjemných materiálov a vyniká predovšetkým svojou prekrásnou čipkou. Otvorená podprsenka priláka za každú cenu pozornosť očí a podväzkový pás zvýrazní vašu siluetu. Vychutnajte si ten pocit, kedy si pripadáte sexi a sebavedomá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú bielizeň, ktorä budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrátkach a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Sinon Set Black

    Popisok pripravujemeAká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a luxusná spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s pôvabnou čipkou a modernými popruhmi, ktoré vykúzlia sexy výstrih. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Halter Top & Thong Panty 86116 Black

    Chcete byť neuveriteľne zvodná, ale zároveň romanticky hravá? Táto sada podprsenky a táng s vysokým pásom je ušitá z pružného čipkovaného materiálu a pri krku a medzi prsiami je zdobená detailom v podobe srdiečka. Každá vášeň začína zvádzaním a presne na to je táto bielizeň ideálna!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Set V-9831 Bra & Briefs Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto nádhernej sade budete vyložene kráľovnou noci. Tento fenomenálny model je zdobený lesklou zlatou čipkou na čiernom pozadí, čo vyložene zapaľuje zmysly a podnecuje fantáziu. Ukážte celú svoju krásu v tejto pôvabnej bielizni.

    76,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Ravenna Set Black

    Dvojdielny exkluzívny set skladajúci sa z podprsenky s výstužnými vypchávkami a vysoko kvalitných nohavičiek. Tento model nikdy nevyjde z módy! Nohavičky majú odnímateľné ramienka na pančuchy. Celok je zložený z elegantnej čipky a tylu. Kúzlo bielizni dodávajú ozdôbky s "diamantmi".

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donna Dream 3-pcs Set Black

    Už ste niekedy videla nejakú ženskejšiu bielizeň, ako je tento Donna Dream set? My teda nie! Len si ho do detailu prezrite, ten zmyselný strih zvýrazňujúci tvary, tá nádherná čipka, ten lesklý detail medzi prsiami. Sadu tvorí podprsenka, tangá a podväzkový pás zvýrazňujúci vaše boky. Neváhajte a prijmite pozvanie do sveta nekonečnej romantiky.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Leatheria 2-Pcs Set Black

    Pripravte sa na vzrušujúce zážitky! V tejto sade spodnej bielizne Obsessive budete dokonale sexy a budete milovať každý jej detail. Tvorí ju jemne priehľadný materiál a tiež materiál mokrého vzhľadu, ktorý je neskutočne rajcovný. Ukážte sa v nej svojmu náprotivku a sledujte jeho reakciu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Luvae Cupless Set Black

    Doprajte si sexy zážitky v tejto pôvabnej sade spodnej bielizne s otvorenou podprsenkou! Dáte v nej najavo, že sa nebojíte nových zážitkov a prahnete po erotickom potešení. Podprsenka je vybavená kosticou, prsia nadvihne a dodá im tvar. Tangá majú otvorený rozkrok a nabádajú k erotickým hrátkam. Tak čo, trúfnete si?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris 3-pcs Set Black

    Chcete sa stať nositeľkou tej najlepšej, najkrajšej, najpohodlnejšej a najzvodnejšej bielizne na svete? Súprava Maderris je tá pravá! Tvorí ju všetko, čo potrebujete k dokonalosti: skvele padnúca podprsenka, sexy tangá a zmyselný podväzkový pás zvýrazňujúci boky. Bielizeň má jedinečný strih zdobený prenádhernou čipkou a má aj schopnosť sexy spôsobom zvýrazniť vašu siluetu. Staňte sa úplne neodolateľnou roštenkou a tiež sebavedomou a elegantnou dámou zároveň!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bellastia 3-pcs Set Black

    Hľadáte perfektnú bielizeň, ktorá vám pomôže zvýrazniť vašu ženskosť a zároveň vám dodá eleganciu a vy sa v nej budete cítiť úplne sexy? Táto sada z kolekcie Bellastia od luxusnej značky Obsessive je zaručene tou pravou. Bielizeň má sýto čiernu farbu, ktorá predstavuje nadčasový štýl bez ohľadu na príležitosť a krajkové detaily má pridávajú na romantickosti a vytvárajú očarujúce dojem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Francesca Bikini Black

    V tejto bielizni sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Materiál je zvodne lesklý a povrázkové detaily ešte zvodnejšie. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Set V-9811 Bra & String Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! V tejto bielizni v elegantne čiernej farbe s čipkovým zdobením sa budete cítiť úplne svoje. Podprsenka je pohodlná na nosenie a vďaka kosticiam vytvaruje vaše prsia. Otvorené tangá budete milovať! Tiež ich zdobí krásna čipka a majú otvorený rozkrok. Staňte sa kráľovnou zvádzania!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Celia Noir 2-pcs Set Black

    Pozor! Táto nádherná sada spodnej bielizne rozpáli vaše túžby. Tvorí ju mäkký a na nosenie veľmi príjemný materiál a prekrásna kvetinová čipka medzi prsiami a nad zadočkom. Veľkou výhodou oboch kúskov je, že sú nielen super sexy, ale hlavne pohodlné, takže sa v nich budete cítiť jednoducho skvele, a to za to stojí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Nesari 2-pcs Set Black

    Milujete jednoduchosť, ktorá je zmyselne zvodná? V tejto bielizni sa budete cítiť absolútne svoje! Je to vkusná kombinácia dvoch materiálov so sexi dvojitými ramienkami. Bielizeň je príjemne mäkká a prispôsobí sa vášmu telu tak, aby ste v ňom pocítili svoje najvyššie možné sebavedomie. Užite si chvíle plnej blízkosti a potešenia.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Astrida Bikini Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Joylace Set

    Akonáhle si oblečiete túto sadu spodnej bielizne, vaša sexuálna príťažlivosť stúpne na maximum! Je nádherne ženská, romantická, dráždivá a zároveň elegantná. Tvorí ju príjemná čipka a pásky zdobené perličkami. Noste bielizeň, v ktorej sa cítite krásna a svoja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Set V-9871 Bra & String Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém! Táto sada obsahuje podprsenku a tangá s ozdobnými zlatými zipsami. Oba kúsky sú skvele šmrncovné a pikantné zároveň. Vychutnajte si svoju nekonečnú zmyselnosť na vlastnej koži!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pantheria 2-pcs Set Black

    Hádajte, čo sa asi stane, keď si oblečiete túto neuveriteľnú súpravu spodnej bielizne? Spustí sa vlna emócií, vášne a sebalásky. A to nie je všetko! Dokonale zvýrazní krásu vášho tela a jemné retiazky podčiarknu váš šarm. Budete sa cítiť absolútne sexi a zároveň elegantne a sofistikovane. Takže? Je toto presne to, čo chcete?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Tamaris Set Black

    Chcete sa cítiť sexy a divoko? K tomu vám dopomôže táto pôvabná súprava spodnej bielizne Tamaris od európskej značky Passion. Vzor tvorený z drobných výstrihov, korzetové šnurovanie nad zadočkom a moderné jemné popruhy tvoria dohromady skutočné umelecké dielo!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Steffie Set Black

    Snívate o sexi bielizeň, ktorá zvýrazní vašu ženskosť? Tieto dva kúsky sú ušité z krásnej čipky a elastických popruhov. Podprsenka nie je vystužená a je úžasne pohodlná na nosenie. Ozdobné ramienka sú nastaviteľné a sexy tangá sú tvorené pružnými popruhmi a malým kúskom čipky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kissable Set 2214369 Black-Lavender

    Exkluzívny strih, jemná kvetinová výšivka a mašľa, to je kombinácia, ktorá podporí vašu zvodnosť a tiež sebavedomie. Podprsenka bez kostíc, podväzkový pás a tangá sú vyrobené z jemného čierneho materiálu s prepracovanou kvetinovou výšivkou v ružovej a fialovej farbe. Bielizeň je pružná, a teda aj pohodlná na nosenie, tak si ju užite so všetkým.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Set Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Drosera so zvodným strihom a elegantnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nesari 2-pcs Crotchless Set Black

    Milujete jednoduchosť, ktorá je zmyselne zvodná a nie je nudná? V tejto bielizni sa budete cítiť absolútne svoje! Je to vkusná kombinácia dvoch materiálov so sexi dvojitými ramienkami. Sadu tvoria otvorené tangá a podprsenka navrhnutá tak, aby ste v bielizni pocítili svoje najvyššie možné sebavedomie. Užite si chvíle plnej blízkosti a potešenia.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Bikini Top, G-String and Shrug KI4031 Black

    Aké sú vaše erotické fantázie? Vášnivé a vzrušujúce? Ak áno, určite si ich dokážete predstaviť v tejto úchvatnej sade obsahujúcej vinylové bikiny a sieťovaný top s dlhým rukávom a kapucňou. Vzhľad je inšpirovaný zmyselným otroctvom, všetky kúsky úžasne padnú a prispôsobia sa vašim proporciám. Tak nečakajte a splňte si svoje sexi sny ešte dnes!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Leafa Bikini Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Leafa s moderným strihom a úžasnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kissable Set 2741474 Black

    Exkluzívna elegancia a nádherná čipka! Táto košieľka je ušitá z jemného materiálu a omamnej čipky. Je príjemná na nosenie a pružná, takže pekne padne. Jej otvorený strih mierne odhalí vaše bruško a košíčky s kosticou vytvarujú vášho psa. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia a užite si ten sexy skvelý pocit!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kissable Set 2214342 Black

    Ste zmyselná mačička? Dajte to najavo bielizňou! Táto sada spodnej bielizne od Kissable je ušitá z jemného tylového materiálu a čipky. Tvorí ju podprsenka, podväzkový pás a tangá. Všetky kúsky sú mäkké a pružné, takže sú skvele pohodlné na nosenie. Podväzkový pás zvýrazní saténovou mašľou pás a podprsenka má navyše nastaviteľné ramienka a zapínanie vzadu na háčik. Užite si ten sexi skvelý pocit!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cordellis 2-pcs Cupless Set Black

    Chcete sa obliecť do takej bielizne, ktorá zvýrazní vašu divokú a dravú stránku? Potom si vyberte Cordellis! Má otvorené košíčky a je ideálnou voľbou pre tie najodvážnejšie ženy, ktoré vedia, čo chcú a neboja sa experimentovať. Vďaka netradičnej materiálovej kombinácii sa v tomto sete budete cítiť skutočne výnimočne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kissable Set 2214350 Black

    Hľadáte niečo exkluzívne zmyselné? Táto sada spodnej bielizne od Kissable je ušitá z jemnej pôsobivej čiernej čipky a nádherne zvýrazní krásu vášho tela. Je skvele pružné, takže aj extrémne pohodné na nosenie. Podprsenka sa zapína za krkom na háčik a podväzkové popruhy sú nastaviteľné. Užite si ten omamný pocit, ktorý zažijete len v tejto bielizni!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.