×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy otvorená podprsenka

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Passion Kelis Bra Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Táto otvorená podprsenka je nekonečne sexi, pretože pozornosť priláka na vaše poprsie, okolo krku ovinie obojoček a jej elegantnosť podporia zlaté krúžky. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Open Bra & Strings Set 2213958

    Provokatívna bielizeň, ktorá nič nezakryje, a naopak všetko ukáže! Podprsenka má otvorené košíčky a nohavičky majú otvorený rozkrok. Oba kúsky tvoria pružné zamatové ramienka a rose gold retiazky s krúžkami. Pružná čipka cez zadok upúta pozornosť a nastaviteľné ramienka zaručujú perfektné padnutie. Niektoré retiazky môžete vďaka karabínkam zložiť a odnímateľná je aj časť na stehnách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Solon Bra Black

    Potešenie pre telo aj pre oči. Nechajte sa zlákať touto veľkolepo sexy podprsenkou od značky Passion. Vďaka nastaviteľným popruhom dokonale padne a vďaka super zvodným detailom a dômyselnej čipke sa budete nielen cítiť úplne neodolateľná, ale predovšetkým takou skutočne budete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Set with Open Bra Black

    Súprava Alina je určená všetkým odvážnym ženám, ktoré chcú podporiť svoju krásu. Obsahuje otvorenú podprsenku, ktorá stimuluje predstavivosť, podväzkový pás so sexy zadnou šnurovačkou a nevyhnutné tangá. Celý komplet pôsobí harmonicky, elegantne a zmyselne podporuje sexappeal.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Rosalie Set Pink

    Tento nádherný set spodnej bielizne kombinuje zmyselnú čiernu čipku a príjemný ružový materiál. Úchvatne odhaľuje poprsie a tiež rozkrok, takže vášmu náprotivku postačí jeden jediný pohľad na vaše zvodné telo a prepadne vášnivej túžbe!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lorry Bra Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Táto otvorená podprsenka je nekonečne sexi, pretože pozornosť priláka na vaše poprsie a ešte vám okolo krku ovinie obojoček pripojený čipkou. Nastaviteľné popruhy a ramienka zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Narine Set

    Mimoriadne sexy a zároveň zmyselná trojdielna súprava. Ušitá je z pružného lakovaného materiálu a zdobia ju krásne čipky. Sada sa skladá z otvorenej podprsenky a širokého podväzkového pásu a sexi nohavičiek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Mikka Set Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a sexy spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s polootvorenými krajkovými košíčkami a podväzkový pás z rovnakého krajkového materiálu. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Mirajane Set Black

    Zvodnosť a elegancia so športovým nádychom vďaka pružnej gume s logom značky Passion. Originálny strih zvýrazní vaše poprsie a nechá zmyselne otvorený rozkrok. Bielizeň vhodná pre ženy, ktoré preferujú kvalitu, pohodlie a originálny sexi vzhľad.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Tulia 2 Pcs Set Cupless Black

    Aká budete v spodnej bielizni Tulia? Neskutočne očarujúca, žensky zvodná a sexi vášnivá! Upútajte pozornosť na svoje prednosti vďaka kvetinovému vzoru v sýto ružovej farbe a nechajte svojho partnera, aby sa nemohol nabažiť pohľadu na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Yasena Set Black

    Máte náladu byť vyzývavá? Táto súprava spodnej bielizne vám k tomu pomôže! Tvorí ju podprsenka, podväzkový pás a tangá z moderných popruhov. V oblasti bradaviek a pupku je bielizeň ozdobená zaujímavým detailom, ktorý priláka pozornosť očí. Podprsenka vám zároveň vykúzli zmyselné poprsie, ktorému nebude možné odolať. Dajte najavo svoje vášne!

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Armanda Bra Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Táto otvorená podprsenka s popruhmi a elegantnými kolieskami je nekonečne sexi, pretože priláka pozornosť na vaše poprsie a už ju nepustí. Nastaviteľné ramienka a popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodná.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rubinesa 2-pcs Set

    Dnes večer sa budete cítiť ešte krajšie! Zatvorte oči a predstavte si seba v tejto bielizni. Súprava obsahujúca podprsenku a tangá Rubinesa vám zaistí príjemné a vzrušujúce pocity. Zbláznite sa do zmyselnej červenej, koketného strihu a kombinácii telového materiálu a mašličiek.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Shaquila Set

    Erotický set skladajúci sa z 5 nevyhnutných kúskov. Originálny strih sexy podprsenky z čipky a elastického, lesklého materiálu priláka pozornosť na vaše poprsné a zadné šnurovanie je len čerešničkou na torte. V balení nájdete aj tangá, pásku na oči a ďalšie dve na zápästie. Všetko z nádhernej čipky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Aisha Black Set

    Bestseller od značky Me Seduce! Odvážna sada spodnej bielizne pre všetky nebojácne ženy. Ako podprsenka, tak nohavičky (tangá) vás prekvapia svojou kvalitou a zlatými doplnkami na čiernych popruhoch vyzerajú úplne vkusne. Dajte najavo svoje divoké ja a smerujte svoje túžby správnym smerom.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Pati Black

    Patti = skutočná sexbomba! Táto 5dielna sada sa skladá z otvorenej podprsenky, pásu cez bruško, táng a 2 ks podväzkov na pripevnenie pančúch. Všetko k sebe nádherne ladí a z každý z kúskov je ručne vyrobený v nezbednom sexi štýle.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Set Black

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Bielizeň sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete byť očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Vicky Set With Open Bra Black

    Rajcovná, sexy a odvážna, taká je táto sada bielizne od značky Passion. Otvorená podprsenka s elegantným ozdobným kamienkom dodá vášmu poprsiu dokonale zvodný tvar, sukienka zas vykúzli poklad z vášho zadočku. Doprajte mu vzrušujúce prekvapenie a oblečte si otvorenú podprsenku, tú najkratšiu sukňu všetkých čias a drobné tangá!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Delishya 3-pcs Set Purple

    Trúfnete si obliecť si tento pôvabný set? Je tvorený popruhmi a mašľami a zdôrazní tak všetky krásy vášho tela! Pobláznite v ňom svojho muža, buďte nekonečne vyzývavá a vychutnajte si príjemný romantický večer vo vašej spálni.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Meredith Set with Open Bra Black

    Elegantná a kvalitná bielizeň na každú príležitosť! Súprava Meredith obsahuje otvorenú podprsenku, podväzkový pás a tangá. Všetky kúsky sú vyrobené z čierneho elastického saténu, ktorý je doplnený zmyselnou čipkou a čiernym tylom. Zamilujte si túto bielizeň pre jej sexi prevedenie i kvalitu!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Set White

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Prádlo sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete hoci očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Objavte dokonalosť ukrytú v krabičke. Oblečte si ju. Aká potom budete? Čo myslíte? Dokonalá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartia Set Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tejto zmyselnej sade spodnej bielizne, ktorú tvorí otvorená podprsenka a nohavičky s otvoreným rozkrokom zdobené mini sukienkou. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Babette Set

    Snívate o tom, že v spálni vyzeráte ako sexi amazonka alebo dokonca Xena? Prestaňte snívať a premeňte svoje sny na skutočnosť! Táto temperamentná sada vám pomôže stať sa divokou bojovníčkou za vzrušujúcu erotiku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Malwia Bikini Black

    Chcete sa cítiť sexy a divoko? K tomu vám dopomôže táto pôvabná súprava spodnej bielizne Malwia od európskej značky Passion. Ozdobné zlaté krúžky, tenké popruhy cez prsia aj boky a elegantná čierna tvoria dohromady skutočné umelecké dielo!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Bikini White

    Zvodná a nadčasová spodná bielizeň prvotriednej kvality od značky Passion, ktorá osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexy prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavajte na klasiku a podporte svoje sebavedomie prádlom, ktoré budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Bikini Black

    Zvodné a nadčasové spodné prádlo prvotriednej kvality od značky Passion, ktoré osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexi prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavte na klasiku a podporte svoje sebavedomie bielizňou, ktorú budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Delishya Set 2-pcs Black

    Táto sada spodnej bielizne vyzerá úplne nádherne! Chcete vyzerať ako z romantického filmu? Môžete, táto sada je perfektnou voľbou. Je sexi čierna a zdobená zmyselnými mašličkami a pnie sa až ku krku, kde tvorí nežný vyzývavý obojok s mašličkou. Podľahnite vášni a zabudnite na celý svet.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Deilana 2-pcs Set Blue

    Zázračná bielizeň, ktorá má čarovnú moc odhaliť vašu pikantnú povahu tým najzmyselnejším spôsobom! Okrem toho tiež zvýrazní vaše ženské tvary a postačí vám jeden jediný pohľad do zrkadla, aby ste si uvedomili, že táto bielizeň je to pravé. Je jemná, romantická, ale zároveň tiež neuveriteľne hriešna.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.