×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy XXL

Položky 33 až 61 z celkom 61

  1. 1
  2. 2
  • Me Seduce Anita Black

    Anita je neskutočne sexi, zmyselná a svojská. Chcete byť ako ona? Oblečte si ju? Je to hra elastických popruhov so zlatými doplnkami v podobe krúžkov, je veľmi originálna, odvážna a skvelo bude vyzerať na holom tele i oblečení.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Indica Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Komplet Indica od značky Passion je pôvabná minimalistická kompozícia sexi popruhov a krúžkov, ktoré zvýraznia vašu nezameniteľnú ženskú krásu. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Jessica Black

    Ako dať ešte viac najavo vašu zmyselnosť? Oblečte si tú dvojdielnu sadu spodnej bielizne od prestížnej značky Gatta a všetko bude podľa vašich predstáv. Polo-korzet z mäkkej čipky so zvislými kosticami a zadnou časťou z elastického tylu zvýrazní vás pás a určite si ku korzetu nezabudnite obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove Cupless 2-pcs Set Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto sada obsahuje otvorenú podprsenku s extrémne zvodným strihom a tangá s otvoreným rozkrokom, ktoré s ňou skvele ladia. Ste pripravená stať sa sebavedomou kráľovnou dnešnej noci?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rebecca Set Black

    Neuveriteľne sexy a zároveň elegantná súprava podprsenky a táng. Vaše poprsie bude vyzerať skvostne a lákavý strih podprsenky priláka pozornosť očí. Vďaka nastaviteľným ramienkam je zaručené perfektné padnutie a vďaka príjemným materiálu si bielizeň obľúbite na nosenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Babette Set

    Snívate o tom, že v spálni vyzeráte ako sexi amazonka alebo dokonca Xena? Prestaňte snívať a premeňte svoje sny na skutočnosť! Táto temperamentná sada vám pomôže stať sa divokou bojovníčkou za vzrušujúcu erotiku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú bielizeň, ktorä budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrátkach a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Netradičná a zároveň veľmi zmyselná sada spodnej bielizne na zvýraznenie vašej neodolateľnej príťažlivosti. Verte, že v nej svojho muža isto iste pobláznite! Tvoria ju tangá a podprsenka kombinujúca čipku a saténový materiál vytvárajúci hlboký výstrih, ktorý neunikne pozornosti očí. Mašličky, čipka a intenzívne zelená, to sú zbrane, ktoré zdôraznia vaše sexi tvary!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Set Black

    Neuveriteľne ženská bielizeň od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Denerys Bikini Beige

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje podprsenku a tangá z jemného tylového materiálu s moderným krajkovým vzorom. Bielizeň zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Francesca Bikini Black

    V tejto bielizni sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Materiál je zvodne lesklý a povrázkové detaily ešte zvodnejšie. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Celia Noir 2-pcs Set Black

    Pozor! Táto nádherná sada spodnej bielizne rozpáli vaše túžby. Tvorí ju mäkký a na nosenie veľmi príjemný materiál a prekrásna kvetinová čipka medzi prsiami a nad zadočkom. Veľkou výhodou oboch kúskov je, že sú nielen super sexy, ale hlavne pohodlné, takže sa v nich budete cítiť jednoducho skvele, a to za to stojí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Denerys Bikini Black

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje podprsenku a tangá z jemného tylového materiálu s moderným čipkovým vzorom. Prádlo zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Bikini Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Drosera Set Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Drosera so zvodným strihom a elegantnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Pink

    Aká je vaša predstava absolútne zvodnej spodnej bielizne? Mala by byť krásna, ale aj pohodlná? Mala by mať ženský strih a ušitá by mala byť z príjemného materiálu? Mala by byť čipkovaná a fenomenálne ružová? A viete, že presne taká je aj súprava spodnej bielizne Alabastro? Budete v nej maximálne žiariť a cítiť sa absolútne svojsky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Red

    Aká je vaša predstava absolútne zvodnej spodnej bielizne? Mala by byť krásna, ale i pohodlná? Mala by mať ženský strih a ušitá by mala byť z príjemného materiálu? Mala by byť čipkovaná a fenomenálne červená? A viete, že presne taká je aj súprava spodnej bielizne Alabastra? Budete v nej maximálne žiariť a cítiť sa absolútne svojská!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella 3-pcs Crotchless Set Black

    Minimalizmus je sexy av tejto otvorenej bielizni sa rozhodne cítiť sexy budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky, popruhov a pikantnosti postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Selinne 3-pcs Set Black

    Snívate o nezabudnuteľne zvodnom vzhľade? V sade spodnej bielizne Selinne je všetko možné! Tvorí ju podprsenka s dvojitými ramienkami a kosticami ružovo-zlatej farby, ktorá rozhodne priláka pozornosť a len tak ju nepustí. K tomu pridajte podväzkový pás a perfektné tangá, ktoré zvýraznia vaše zadok. Minimalizmus v celej svojej kráse, vďaka ktorému sa budete cítiť sexy ako nikdy predtým.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Astrida Set Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Francesca Set Black

    V tejto bielizni sa premeníte na rajcovnú roštenku za všetkých okolností! Hlbovým výstrihom zvýrazní vaše poprsie a vďaka šnurovačke perfektne padne. Predná časť je zvodne lesklá a zadná ešte zvodnejšie sieťovaná. Odvážte sa cítiť sa sexi a sebavedome zároveň!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Demoniq Alix Set Black

    Nežné, ale zároveň tak zvodné. Set Alix od obľúbenej značky Demoniq vám pridá sebavedomie a vášmu partnerovi vzrušenie. Priehľadná, pružná a pevná látka, ktorá sa objavuje na podprsenke aj na tangách, bude príjemne hladiť vašu kožu a zároveň umožní bradavkám, aby boli videné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Aquilo 3pcs Set Black

    Luxusná súprava spodnej bielizne, ktorá obsahuje všetko, čo každá žena potrebuje, aby sa mohla cítiť zvodná a očarujúca. Tvorí ju podprsenka, tangá a podväzkový pás z krásnych a príjemných materiálov. Najpozoruhodnejšie je čipkované zdobenie, ktoré pôsobí sexi a elegantne. Nechajte sa rozmaznávať bielizňou, v ktorej budete ešte krajšia a zvodnejšia!

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Jade Set Black

    Neuveriteľne zmyselná a nekonečne sexi sada spodnej bielizne Jade od značky Me Seduce. Tvorí ju elegantná, otvorená podprsenka a nohavičky do pásu. Podprsenka predstavuje kombináciu elastických pásikov a textílie eko-kože a nohavičky sú z prednej a zadnej časti z jemnej sieťoviny. Bočná eko-koža na bokoch opticky zoštíhľuje. Tak buďte sexi!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Aras Set Black

    Tak romantická, tak ženská a hravá, a tak zvodná je táto súprava spodnej bielizne od značky Avanua. Obsahuje podprsenku, tangá a podväzkový pás ako sukienku. Bielizeň si obľúbite na nosenie vďaka elastickému príjemnému materiálu, a predovšetkým krásnej čipke. Rozkošné mašličky dotvárajú nezbedný dojem a vy sa v tejto bielizni budete cítiť jednoducho sexy.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Catalina Set White

    Sexi a romantická súprava spodnej bielizne od značky Avanua. Obsahuje podprsenku s pôvabným strihom a kosticami, ktoré zvýraznia poprsie v neobvykle zvodnom výstrihu. Okrem podprsenky v balení nájdete tiež podväzkový pás so 4 nastaviteľnými páskami a krásne tangá. Doprajte si nevinne bielu a zároveň vzrušujúcu bielizeň na akúkoľvek príležitosť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 61 z celkom 61

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.