×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy XXL

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Passion Erza Set Black

    Neuveriteľne ženská sada spodnej bielizne od obľúbenej európskej značky Passion. Tvorí ju zmyselná kombinácia nádhernej čipky a malých šnurovačiek. Zvýrazní poprsie, priláka pozornosť a zdvihne vám sebavedomie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Longline Bra & Crotchless Suspender Thong Set 2214466 Black-Red

    Kombinácia čiernej a červenej nikdy nevyjde z módy! Tento trend využíva aj táto bielizeň podmanivého vzhľadu. Tvorí ho podprsenka, tangá s podväzkami a otvoreným rozkrokom, obojok a putá na ruke. Jemná čierna čipka je príjemne pružná a zdobia ju kontrastné detaily červeného matného vzhľadu a doplnky striebornej farby. Ak vás čaká vášnivý večer, s touto bielizňou neurobíte chybu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Cozmo 4 pcs Set

    Extrémne sexy kombinácia čiernych popruhov tvoriacich pôvabnú geometrickú hru a leopardieho vzoru! Ak ste trochu divoká a veľmi odvážna, tak si v tomto dvojdielnom sete prídete na svoje. Nechajte vyniknúť svoju povahu a osobnosť a zažite nové pocity a emócie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Melissa Set Black

    Rozkošne zvodná sada spodnej bielizne od značky Passion. Kontrastná kombinácia čierneho priehľadného materiálu a červených mašličiek zaujme každého muža na prvý pohľad a v žiadnom prípade ho nenechá chladným. Komplet je ušitý z príjemného elastického materiálu, ramienka majú nastaviteľnú dĺžku a tangá všitú gumičku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Mirella Set Black

    Hľadáte nevšednú erotickú bielizeň s nádychom elegancie? Táto súprava bude to pravé pre všetky náročné sofistikované dámy! Tvorí ju čipka pútavej farby a moderné popruhy. Jedinečné je tiež strih podprsenka i táng. Bielizeň je sexi, ale zároveň pohodlná, takže sa v nej budete cítiť úplne skvelo po všetkých stranách!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Muriel Set Black

    Nekonečne sexi súprava spodnej bielizne od značky Avanua. Lesklý materiál si obľúbite pre jeho zmyselný efekt a tiež pre to, že podporí vašu zvodnosť. V balení nájdete podprsenku, tangá a podväzkový pás. Podprsenka má pre dokonalé padnutie nastaviteľné ramienka a zadné zapínanie. Podčiarknite svoju krásu správe zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Glamiss Set Red/Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvoria úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Sparkle Harness 2 pcs Set

    Premýšľate, čím podčiarknúť svoj outfit? Erotický set Sparkle od prestížnej značky Anais sa hodí na holé telo, i na oblečenie, do spálne, na festival, na party, proste kamkoľvek! Tvoria ho dva diely a oba sú vyrobené z pružného a na dotyk príjemného materiálu s nastaviteľným obvodom a dĺžkou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Aisha Black Set

    Bestseller od značky Me Seduce! Odvážna sada spodnej bielizne pre všetky nebojácne ženy. Ako podprsenka, tak nohavičky (tangá) vás prekvapia svojou kvalitou a zlatými doplnkami na čiernych popruhoch vyzerajú úplne vkusne. Dajte najavo svoje divoké ja a smerujte svoje túžby správnym smerom.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Curves Longline Bra & Suspender Thong 2-Tone Lace Set 2214474 Black

    Jemný mix materiálov a očarujúce detaily, taká je táto sada spodnej bielizne, ktorá obsahuje podprsenku a tangá s podväzkami. Mäkká dvojfarebná kvetinová čipka bude rozmaznávať vašu pokožku a vďaka svojej pružnosti sa prispôsobí vašim proporciám. Zaujmite sexy saténovým šnurovaním a vytvarovaným poprsím vďaka kosticiam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Pati Black

    Patti = skutočná sexbomba! Táto 5dielna sada sa skladá z otvorenej podprsenky, pásu cez bruško, táng a 2 ks podväzkov na pripevnenie pančúch. Všetko k sebe nádherne ladí a z každý z kúskov je ručne vyrobený v nezbednom sexi štýle.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Glamiss Set Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvorí úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Izaro 2 pcs Set

    Extrémne sexi kombinácia čiernych popruhov a leopardieho vzoru! Ak ste trochu divoká a veľmi odvážna, tak si v tomto dvojdielnom sete prídete na svoje. Nechajte vyniknúť svoju povahu a osobnosť a zažite nové pocity a emócie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love 2-pcs Set Black

    Táto oslnivá sada spodnej bielizne Serena Love vám vezme dych! Tvorí ju veľmi kvalitné a jemné materiály a tiež očarujúca čipka. Podprsenka je vybavená kosticou a je pohodlná na nosenie rovnako ako zmyselne strihané nohavičky. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa sexy v pôvabnej a erotickej bielizni.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Olivia Black Set

    Luxusná sada spodnej bielizne s elegantnými zlatými detailmi. Nohavičky majú vysoký pás a sú elastické a pohodlné na nosenie. Korenšpondujúca podprsenka bude príjemná pre vaše prsia a komplet dokopy bude stimulovať vaše sebavedomie i vášnivú túžbu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Set Black

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Bielizeň sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete byť očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Vicky Set With Open Bra Black

    Rajcovná, sexy a odvážna, taká je táto sada bielizne od značky Passion. Otvorená podprsenka s elegantným ozdobným kamienkom dodá vášmu poprsiu dokonale zvodný tvar, sukienka zas vykúzli poklad z vášho zadočku. Doprajte mu vzrušujúce prekvapenie a oblečte si otvorenú podprsenku, tú najkratšiu sukňu všetkých čias a drobné tangá!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Anita Black

    Anita je neskutočne sexi, zmyselná a svojská. Chcete byť ako ona? Oblečte si ju? Je to hra elastických popruhov so zlatými doplnkami v podobe krúžkov, je veľmi originálna, odvážna a skvelo bude vyzerať na holom tele i oblečení.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nadya Set Black

    Nádherná erotická súprava elegantnej čiernej farby od značky Passion. Ušitá je z hebkého mikrovlákna, ktoré si vaše pokožka zamiluje na prvý dotyk. Podprsenka disponuje nevystuženými košíkmi a zvodnými prestrihmi, ktoré potešia zvedavé oči každého muža. Súčasťou balenia je podprsenka s nastaviteľnými ramienkami, podväzkový pás a nohavičky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Indica Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Komplet Indica od značky Passion je pôvabná minimalistická kompozícia sexi popruhov a krúžkov, ktoré zvýraznia vašu nezameniteľnú ženskú krásu. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Laurise 2-Pcs Set Black

    Máte rada čiernu? A tiež elegantnú čipku? V tom prípade sa budete mať rada v tejto nádhernej súprave čiernej čipkovanej spodnej bielizne! Akonáhle si podprsenku a tangá oblečiete, zistíte, že nie je nutné ich nosiť iba do spálne, sú totiž tak príjemné, že ich budete zbožňovať aj na denné nosenie. Vaša očarujúca osobnosť bude ešte viac zvýraznená!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Hima Set Black

    Nadčasová sexi súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Ušitá je z príjemnej umelej kože v kombinácii s moderným vzorom na podprsenke a tangách. Podprsenka je zdobená kovovými krúžkami a vytvára tak zvodný strih a kríženie ramienok. Zvýraznite svoj pôvab zo všetkých strán!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove 3-pcs Set Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto sada obsahuje dokonale strihanú podprsenku, tangá zvýrazňujúce zadoček a podväzkový pás. Ste pripravená stať sa sebavedomou kráľovnou dnešnej noci?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Set White

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Prádlo sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete hoci očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Jessica Black

    Ako dať ešte viac najavo vašu zmyselnosť? Oblečte si tú dvojdielnu sadu spodnej bielizne od prestížnej značky Gatta a všetko bude podľa vašich predstáv. Polo-korzet z mäkkej čipky so zvislými kosticami a zadnou časťou z elastického tylu zvýrazní vás pás a určite si ku korzetu nezabudnite obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove Cupless 2-pcs Set Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto sada obsahuje otvorenú podprsenku s extrémne zvodným strihom a tangá s otvoreným rozkrokom, ktoré s ňou skvele ladia. Ste pripravená stať sa sebavedomou kráľovnou dnešnej noci?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Giana Bikini Black

    V tejto sade spodnej bielizne Giana budete romantická a nekonečne sexy zároveň. Bielizeň je vyrobená z jemného tylu, ktorý je nielen kvalitný, ale tiež bude vašej pokožke veľmi príjemný. Kombinácia elegantnej čiernej farby a dráždivej červenej pôsobí dravým dojmom, ktorý ešte podčiarkujú červené detaily a mašličky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Babette Set

    Snívate o tom, že v spálni vyzeráte ako sexi amazonka alebo dokonca Xena? Prestaňte snívať a premeňte svoje sny na skutočnosť! Táto temperamentná sada vám pomôže stať sa divokou bojovníčkou za vzrušujúcu erotiku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rebecca Set Black

    Neuveriteľne sexy a zároveň elegantná súprava podprsenky a táng. Vaše poprsie bude vyzerať skvostne a lákavý strih podprsenky priláka pozornosť očí. Vďaka nastaviteľným ramienkam je zaručené perfektné padnutie a vďaka príjemným materiálu si bielizeň obľúbite na nosenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú bielizeň, ktorä budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrátkach a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Netradičná a zároveň veľmi zmyselná sada spodnej bielizne na zvýraznenie vašej neodolateľnej príťažlivosti. Verte, že v nej svojho muža isto iste pobláznite! Tvoria ju tangá a podprsenka kombinujúca čipku a saténový materiál vytvárajúci hlboký výstrih, ktorý neunikne pozornosti očí. Mašličky, čipka a intenzívne zelená, to sú zbrane, ktoré zdôraznia vaše sexi tvary!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.