×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Cottelli Set with Gold Shimmer 2214229 Black

    Jednoduchý očarujúci strih a nádherný trblietavý materiál! Táto sada spodnej bielizne od Cottelli je ušitá z jemnej čiernej sieťoviny s trblietavým zlatým leskom. Oba kúsky sú skvele pružné a pohodlné na nosenie a hodia sa ako na výnimočné príležitosti, tak na bežné nosenie. Zažiarte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Magnetica Set Čierna

    Buď jeho sexy zajačikom! Príťažlivý kostým sa skladá z priliehavého body a králičích ušiek. Hladká mikrofibra dokonale priľne na tvoje krivky a príjemne ich zvýrazní.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hagar Set Black

    Popruhy sú moderné a sexi! Set Hagar kombinuje jemný tyl a pružné popruhy, ktoré budú vyzerať úplne lákavo, ak budú vykukovať napríklad pod šatami. A čo až sa potom vyzlečiete, že? Súčasťou balenia sú aj tangá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Miamelle Bikini Tangerine

    Ste pripravená na obrovskú dávku neónovej farby? U bikín Miamelle je to nevyhnutné! Šťavnaté farby zmiešané so super sexi štýlom - skočte do toho a uvidíte veľa zvedavých očí ako sledujú vaše ohromujúce telo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Mirajane Set Black

    Zvodnosť a elegancia so športovým nádychom vďaka pružnej gume s logom značky Passion. Originálny strih zvýrazní vaše poprsie a nechá zmyselne otvorený rozkrok. Bielizeň vhodná pre ženy, ktoré preferujú kvalitu, pohodlie a originálny sexi vzhľad.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Beverelle One-piece Swimsuit Black

    Vhodné pre každý typ tela! Jednodielne plavky Beverello sú dievčenským motívom v našej ponuke plaviek. Štipka farieb - veľa zábavy! Začnite vašu dovolenku na slnku práve s nimi!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Ivena Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Body Ivena od značky Passion je pôvabnou hrou geometrických tvarov tvorenou popruhmi. Vaše telo s Ivenou získa čaro, ktoré sa ťažko opisuje, pretože ho pochopíte až vo chvíli, keď si Ivenu oblečiete. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodná.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Petra Set Red

    Rozkošná sada spodnej bielizne Petra. Skladá sa z tielka s riasením v oblasti pŕs a nohavičiek brazílskeho typu. Oba kúsky z elastickej a mäkkej tkaniny, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a prispôsobí sa vašej postave. Čipkované detaily pôsobia romanticky a zvodne a rovnako romanticky a zvodne v tejto bielizni budete vyzerať aj vy!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Tulia 2 Pcs Set Black

    Aká budete v spodnej bielizne Tulia? Neskutočne očarujúca, žensky zvodná a romanticky vášnivá! Upútajte pozornosť na svoje prednosti vďaka kvetinovému vzoru v sýto ružovej farbe a nechajte vášho partnera, aby sa pohľadu na vás nemohol nabažiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Tulia 2 Pcs Set Cupless Black

    Aká budete v spodnej bielizni Tulia? Neskutočne očarujúca, žensky zvodná a sexi vášnivá! Upútajte pozornosť na svoje prednosti vďaka kvetinovému vzoru v sýto ružovej farbe a nechajte svojho partnera, aby sa nemohol nabažiť pohľadu na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bra and String 2820161 Black

    Lesklé zvodné duo! Táto sada od Black Level obsahuje podprsenku a tangá z lesklého vinylového materiálu. Podprsenka má nastaviteľné šnurovanie aj ramienka, takže je zaručené dokonalé padnutie. Tangá nie sú o nič menej sexy a sú pohodlné na nosenie. Tak koho v tejto sade okúzlite? V prvom rade sama seba!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Lou Set Black

    Dokonale ženská a zmyselná erotická bielizeň od značky Avanua. Tvoria ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Kombinácia elegantnej čipky a moderných popruhov z lesklého materiálu tvorí nádhernú súhru prebúdzajúcu vášeň a túžbu. Vychutnajte si nosenie tejto bielizne, ktorá podporí váš sexappeal a sebavedomie zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Crop Top and Garter Panty Black

    Chcete svoj náprotivok dostať do vzrušujúceho tranzu a možno sa tam aj sama dostať pri pohľade do zrkadla? Stačí si obliecť tento nezbedný set omamne sexi bielizne, ktorý tvorí krajkový crop top a podväzkové nohavičky s vysokým pásom a pripojenými sieťovanými pančuchami. Oblečte si maximálnu zvodnosť z oboch strán, táto bielizeň nemá obdobu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Ingridia 2-pcs Cupless Set Red

    Hľadáte bielizeň, s ktorou bude stúpať teplota v miestnosti a nebudete stačiť prijímať komplimenty? Zahaľte sa do maximálne erotickej červenej farby kolekcie Ingridia od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto zmyselná sada bielizne s otvoreným strihom, ktorý je úplne pikantný a sexy! Vychutnajte si ten pocit, kedy sa cítite dokonale sebaisto a zvodne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Camigarter, Stockings & Gloves 89128 Black

    Trojica sexy oblečkov pre nekonečne zvodný vzhľad! Korzet, pančuchy a návleky na ruky dohromady tvoria elegantný komplet na všetky vášnivé príležitosti. Pružné a kvalitné materiály sú príjemné na nosenie a lákavé na pohľad. Vyštafírujte sa a užite si vzrušujúci večer!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Glamiss Set Red/Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvoria úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Elianes 2-pcs Set Red

    Prahnete po nevšednej a výnimočne sexi bielizni? Predstavujeme vášnivo červenú kolekciu Elianes od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto nádherná sada s romantickým kvetinovým vzorom, širokými ramienkami a pôvabnými kovovými detailmi. Tešte sa nielen na zmyselný vzhľad, ale aj na komfort, bielizeň je totiž neuveriteľne pohodlná a vy sa v nej budete cítiť jednoducho skvele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Debra Set Black

    Dvojdielna sada spodnej bielizne od európskej značky Passion na každodenné nosenie i špeciálne príležitosti! Pružná Passion guma netlačí, ale naopak poskytuje vysoký komfort za všetkých okolností. Užite si originálnu bielizeň a prilákajte pozornosť vďaka sexi sieťovaným častiam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Pati Black

    Patti = skutočná sexbomba! Táto 5dielna sada sa skladá z otvorenej podprsenky, pásu cez bruško, táng a 2 ks podväzkov na pripevnenie pančúch. Všetko k sebe nádherne ladí a z každý z kúskov je ručne vyrobený v nezbednom sexi štýle.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Glamiss Set Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvorí úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love 2-pcs Set Black

    Táto oslnivá sada spodnej bielizne Serena Love vám vezme dych! Tvorí ju veľmi kvalitné a jemné materiály a tiež očarujúca čipka. Podprsenka je vybavená kosticou a je pohodlná na nosenie rovnako ako zmyselne strihané nohavičky. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa sexy v pôvabnej a erotickej bielizni.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Ryanne Set Black

    Aký asi bude váš večer, keď si oblečiete túto bielizeň? Trúfame si tipnúť, že plný vášne a zmyselnosti! Súpravu Ryanne tvorí podprsenka z krásnej kvetinovej čipky a elastického materiálu, čo je kombinácia, ktorá vďaka kosticiam zvýrazní vaše prsia. Pridajte čipkový podväzkový pás so zapínaním na háčiky a nezabudnite ani na nohavičky, ktoré lákavo zvýraznia boky!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Suspender Set Floral Lace 2214423 Black-Purple

    Úplná zvodnosť, elegancia a nádhera! Túto krásnu bielizeň od Cottelli budete milovať, je totiž ušité z prenádhernej kvetinovej čipky v 2 farbách. A čo všetko nájdete v balení? Tešte sa na braletku, podväzkový pás a tangá!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Vinyl Vibes 2pc Set Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Podprsenka a tangá sú vyrobené z elegantného a pružného lakovaného materiálu pripomínajúceho kožu a nechýba ani nádherná jemná čipka. Zamilujete sa na prvé vyskúšanie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Anita Black

    Anita je neskutočne sexi, zmyselná a svojská. Chcete byť ako ona? Oblečte si ju? Je to hra elastických popruhov so zlatými doplnkami v podobe krúžkov, je veľmi originálna, odvážna a skvelo bude vyzerať na holom tele i oblečení.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra, Suspender Belt and String Set 2221055 White

    Čaká vás prvá novomanželská noc a chcete, aby bola nezabudnuteľná? Je potrebné myslieť aj na detaily, a hlavne na bielizeň! Vyberte si toto od Cotelli a nebudete ľutovať. Sadu tvorí otvorená podprsenka s kosticami, podväzkový pás z pružného saténu s čipkovými vsadkami a krajkové tangá s otvoreným rozkrokom. Prekrásny romantický dojem bielizne vytvárajú pôvabné maličkosti ako kamienkové srdiečko medzi prsiami alebo rajcovná šnurovačka. Nachystajte si noc, na ktorú budete spomínať obaja celý život.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rosenty 2-pcs Crotchless Set

    Chcete sa cítiť opojne zvodne? Vyberte si bielizeň, ktorá vyjadrí vaše túžby tým najzmyselnejším spôsobom! Taká je potrebná táto Rosenty sada! Tvorí jej podprsenka zvýrazňujúca poprsie pás a neodolateľné tangá s otvoreným rozkrokom. Kvetinové akcenty, sieťované časti a čierne prvky, to je to presne to, čo vám dopraje úžasný sebavedomý pocit, ktorý vám pomôže stať sa kráľovnou zvádzania!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Indica Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Komplet Indica od značky Passion je pôvabná minimalistická kompozícia sexi popruhov a krúžkov, ktoré zvýraznia vašu nezameniteľnú ženskú krásu. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Letica 2 pcs Cupless Set Black

    Hľadáte bielizeň, ktorá bude naozaj, ale naozaj sexy? Yes, tu je! Pripravte sa na noci plné vášne a vzrušenia, pretože až si sadu Letice oblečiete prvýkrát budete sa cítiť ako tá najkrajšia bohyňa na svete! Otvorená podprsenka a tangá bez rozkroku, to je kombo, ktoré budete zbožňovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serafia 2-pcs Cupless Set Black

    Nebojíte sa experimentovať a rada by ste svoje telo obliekli do výnimočne zvodnej bielizne? Kolekcia Serafia od Obsessive predstavuje úchvatnú kombináciu elegancie a sexappealu a patrí do nej aj táto dvojdielna súprava. Tvorí ju romantická čierna čipka, ktorá bude rozmaznávať vašu pokožku a dopraje vám náležité pohodlie. Zmyselný strih podčiarkne vašu ženskosť, dodá vám sebavedomie a nažhaví atmosféru!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Wonderia 3 pcs Set Black

    Úžasný dizajn, zmyselné čipky, koketná pásky, rozkošná mašlička a veľa sex-appealu, to je Wonderia. Pridajte aj štipku vašej pikantnej fantázie a bude to jednoducho perfektný večer! Ste pripravená na najhorúcejšiu noc vášho života?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.