×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nohavičky

Položky 129 až 160 z celkom 192

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Penthouse Mermaid Fantasy Rosa

    Vášeň išla ruka v ruke v elegancii, čím vznikli tieto nádherné nohavičky. Obopnú vaše boky a ich predná aj zadná časť bude vytvárať naozaj super zmyselný efekt. Nádherná čipka je príjemne mäkká a pružná, takže aj pohodlná na nosenie. Mašlička zo zadnej strany je pekne hravá a popruhy zase moderné, jednoducho dokonalá harmónia!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Candy Apple Panty Red

    Hoci zvodná čipka týchto nohavičiek zakryje celé vaše boky, rozkrok zostane odhalený! Oblečte sa do luxusných a nekonečne sexi nohavičiek, v ktorých bude každý zážitok nezabudnuteľný.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Too Hot To Be Real Purple

    Čípka a mašličky nikdy nevyjdú z módy! Tieto neuveriteľné nohavičky sú ušité z mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, ktorá dokonale priľne k telu a poskytne vám vysoký komfort pri nošení. Bočné šnurovanie vám umožní upraviť si veľkosť presne na vaše miery a kvetinový čipkový vzor s mašličkovou aplikáciou působí super romanticky a otvorený rozkrok zas neuveriteľne rajcovne!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Too Hot To Be Real Wine

    Čipka a mašličky nikdy nevyjdú z módy! Tieto neuveriteľné nohavičky sú ušité z mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, ktorá dokonale priľne k telu a poskytne vám vysoký komfort pri nosení. Bočné šnurovanie vám umožní upraviť si veľkosť presne na vaše miery a kvetinový čipkový vzor s mašličkovou aplikáciou pôsobí super romanticky a otvorený rozkrok zas neuveriteľne rajcovne!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Adore Me White

    Elegantné, sexy a hravé! Tieto nohavičky sú ušité z veľmi mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, príjemne priliehajú k telu a lákajú pozornosť svojimi krásnymi detailmi. Čípka má pôvabný kvetinový vzor, ladí s malou mašličkou v prednej časti a moderné popruhy z prednej i zadnej strany robia z nohavičiek slasť pre oči. Budete ich milovať pri akýchkoľvek príležitostiach!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Daring Intimates Jade Crotchless Bikini Panty Black

    Viete, že také nohavičky dokážu urobiť veľa parády? Nejde iba o to, že v nich budete vyzerať neodolateľne, ale predovšetkým o to, že sa v nich budete cítiť sexi a zvodná! Nohavičky Jade majú otvorený rozkrok a tvoria ich koketné popruhy a čipka cez zadoček. Noste ich s vášňou a radosťou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Catch Me White

    Jedine v týchto nádherných nohavičkách bude váš zadoček vyzerať ako to najoceňovanejšie umelecké dielo z prestížnej výstavy. Ich neuveriteľne pôsobí strih a podmanivé detaily vás dostanú na prvé vyskúšanie. Navyše sú ušité z vysoko kvalitných materiálov a čipkový vzor v kombinácii so sexy výstrihmi zo zadnej časti im dodávajú obzvlášť smyslný vzhľad. Hravým detailom je mašlička nad zadočkom a za pozornosť stojí aj prekríženie popruhov z prednej strany.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alessya Panties Black

    Čipkové nohavičky Allesya svojim strihom zdôraznia vašu siluetu a dodajú vám šarm! Ich symetrické výrezy a moderná čipka sú veľmi zaujímavé a zmyselné zároveň. Navyše sú aj dokonalé pohodlné a využijete ich aj na každodenné nosenie. Cítiť sa sebavedome nikdy nebolo jednoduchšie!

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Arienna Panties

    Milujete vysoké nohavičky? Toto sú tie najvyššie nohavičky z celého nášho eshopu! Sú neuveriteľne zmyselné a nekonečne elegantné. Lákavý je predovšetkým ich ľahko priesvitný kvalitný materiál, ktorý vás príjemne obopne a dodá vám nielen sex-appeal, ale aj sebavedomie. Ich strih rozhodne púta pozornosť a čo potom zdobenie alebo výstrih nad zadočkom, wow!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé All Access Crotchless Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobia nežný volánik a odhalia váš zadoček aj rozkrok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Editya Garter Panties

    Extrémne štýlové a nekonečne elegantné nohavičky s podväzkovými pásikmi Editya! Dostanú vás svojou zmyselnosťou a ženskosťou. Tvorí ich jemná čipka, ktorá v kombinácii s moderným dizajnom vytvára hriechu hodný ženský štýl. Pohodlná spona na chrbte zaručuje perfektné padnutie a pohodlie zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Come Undone Crotchless Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobí nádherná čipka a šnurovanie chrbta zadočkom, navyše majú aj otvorený rozkrok!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bella Rou Panties Black

    Máte zmysel pre detail? Tieto nohavičky budete milovať, sú totiž prepracované do najmenšieho detailu! Ich predná strana je prekrásne zdobená kvetinovým motívom vyšitým na jemnom tyle. Klasický strih zaručuje pohodlie za všetkých okolností, rovnako ako príjemný luxusný materiál.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Sweet Honey Panty Hot Pink

    Zvodné tangá s provokatívnou čipkou z prednej strany. Ich otvorený rozkrok prebúdza vášeň a dvojité popruhy na bokoch zvýrazňujú postavu. Chcete sa cítiť sexi? Môžete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Open Panty Mesh Front Black

    Okoreňte svoju zásobu spodnej bielizne o tieto nohavičky odhaľujúce zadoček! Sú príjemné na nosenie, zvýrazňujú vaše prednosti a podporujú vášnivé túžby. Trúfnite si ne a vyskúšajte, aké to je cítiť sa maximálne sexy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách, premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Sexi čierne nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť „kúzelným“ prsteňom, ktorý by vám aj Arabela závidela. Jednoducho zasuňte vibrátor do vrecka nohavičiek a prsteňom môžete ovládať 10 vibračných funkcií mini-vibrátora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Open Panty Lace Band Criss Cross Straps Black

    Okoreňte svoju zásobu spodnej bielizne o tieto krajkové nohavičky s otvoreným rozkrokom a modernými popruhmi. Sú príjemné na nosenie, zvýrazňujú vaše prednosti a podporujú vášnivé túžby. Trúfnite si ne a vyskúšajte, aké to je cítiť sa maximálne sexy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Wild Orchid Panty Black

    Buďte sexy bohyňou v nohavičkách značky Allure z príjemného priehľadného materiálu s čipkovanými popruhmi. Ich jedinečný asymetrický strih si zamilujete!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Open Panty Lace Band Criss Cross Black

    Okoreňte svoju zásobu spodnej bielizne o tieto nohavičky s otvoreným rozkrokom a modernými popruhmi. Sú príjemné na nosenie, zvýrazňujú vaše prednosti a podporujú vášnivé túžby. Trúfnite si ne a vyskúšajte, aké to je cítiť sa maximálne sexy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Adore Me Black

    Elegantné, sexy a hravé! Tieto nohavičky sú ušité z veľmi mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, príjemne priliehajú k telu a lákajú pozornosť svojimi krásnymi detailmi. Čipka má pôvabný kvetinový vzor, ladí s malou mašličkou v prednej časti a moderné popruhy z prednej i zadnej strany robia z nohavičiek slasť pre oči. Budete ich milovať pri akýchkoľvek príležitostiach!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Pearlove Panties Black

    Tiež milujete perly? V tom prípade budete milovať aj tieto neuveriteľne sexi a ženské nohavičky. Kombinujú všetko, po čom túžite! Sú vzrušujúce, elegantné, zmyselné aj romantické. Okrem toho ich strih skvele zvýrazní vaše tvary a to, že rozkrok zostáva otvorený len podnieti nezbednú fantáziu nielen vašu, ale aj vášho náprotivku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Millagro Panties Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V týchto nohavičkách budete túžiť to pikantných zážitkoch! Nádherne zvýraznia nielen zadok, ale aj boky. Stanú sa vaším kľúčikom k noci plnej vášne, stačí len sa otočiť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serafia Panties Black

    Nebojíte sa experimentovať a rada by ste svoje telo obliekli do výnimočne zvodnej bielizne? Kolekcia Serafia od Obsessive predstavuje úchvatnú kombináciu elegancie a sexappealu a patria do nej aj tieto nohavičky, ktoré budete zbožňovať pri výnimočných príležitostiach, ale aj na bežné nosenie. Tvorí ich nádherná čipka s kvetinovým vzorom, a práve vďaka nej pôsobí tak sviežo a mladistvo. Stavte na štýl a pohodlie!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Milladis Panties

    Nechajte sa unášať svojou fantáziou a buďte dnes večer neprehliadnuteľná! Tieto jedinečné a sexy nohavičky do pása z vás urobia sebavedomú a odvážnu ženu! Predstavujú zmyselnosť a eleganciu, sú totiž zdobené jemnými trblietavými radmi korálikov. Štýl plný sex-appealu, to je to, čo chcete!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Allure Open Lace Panty Tie Up Side Black

    Okoreňte svoju zásobu spodného prádla o tieto nohavičky odhaľujúce zadoček! Sú príjemné na nosenie, zvýrazňujú vaše prednosti a podporujú vášnivé túžby. Trúfnite si nie a vyskúšajte, aké to je cítiť sa maximálne sexy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Brasica Panties

    Hľadáte minimalistické sexy prádlo? Tieto čierne nohavičky Brasica od Obsessive sú jednoduché, a napriek tomu nesmierne zvodný a elegantný. Ich jedinečný strih do tvaru písmena V v kombinácii s pruhovaným materiálom a popruhmi je priamo esenciou flirtu a sebavedomia. Nohavičky efektívne zvýraznia pás a maximálne upútajú pozornosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Olvidia Panties

    Snívate o bielizni, ktorá bude pohodlná a zvodná zároveň? Tieto nohavičky od Obsessive sú kombináciou nádhernej kvalitnej látky a zmyselného strihu. V prednej časti je čipka podšitá béžovou tkaninou, ale zadný diel láka zvedavé oči svojou priehľadnosťou. Výstrih na chrbte so zvlneným okrajom a lesklý prívesok, to sú detaily, ktoré budete milovať!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé I Like It Rough Crotchless Panty Burgundy

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusného a zvodného spodného prádla René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemné prádlo ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto tangá sú tvorené z moderných popruhov a kvetinových častí, takže si ich zamilujete na prvé vyskúšanie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Lace Panty Open Front Lace Elastic Strap Black

    Jedine v týchto nohavičkách začne vaše srdce biť v inom rytme. Sú nehanebne flirtové, majú strategicky otvorený rozkrok a prekrásnym detailom je zvodná čipka. Nechajte ich zmeniť vám život.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Mibelia Panties

    Jedinečný čipkový vzor nohavičiek Mibelia vás dostane na prvý pohľad! Čierne prešívanie z prednej strany, výstrihy na bokoch a nádherné symetrické kvety cez zadoček, to je kombinácia, ktorá vyvolá ten najlepší wow efekt!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Estiqua Panties

    Až zatúžite po tom cítiť žensky a zvodne, oblečte si nohavičky Estiqua od Obsessive a vychutnajte si ten sexy pocit! Ich strih zmyselným spôsobom zvýrazní vaše krivky, jemný materiál obopne vaše telo a jedinečný dizajn priláka pozornosť na nohy a zadok. Tak skočte do náručia rozkoše!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sedila Panties Black

    Zmyselná čierna farba nikdy nevyjde z módy a čo potom šnurovačka! Tieto nohavičky sú plné pokušenia a jedinečného kúzla, ktoré prebudia aj vaše jedinečné ženské kúzlo. Pripravte sa na to, že keď sa na seba pozriete do zrkadla, tak vás zaplaví pocit sebalásky. Občas totiž stačí vybrať si vhodnú bielizeň na to, aby vám pripomenula, aká ste krásna a úžasná!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 192

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.