×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Tanga a nohavičky

Položky 33 až 64 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • René Rofé All Tied Up Open Back Panty White

    Vrchol nežnej zvodnosti! Tieto čipkované nohavičky si proste zamilujete. Sú ušité z krásnej, bielej čipky, majú otvorený zadoček a zo zadnej časti ich zdobí pôvabná šnurovačka. Nechajte tento malý kúsok kvalitnej bielizne, aby zvýraznil vašu ženskosť a zmyselnosť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String 2322056 Black

    Výnimočné tangá pre výnimočné okamihy! Svojimi prekrásnymi detailmi vás očarí na prvý pohľad, to nám verte, navyše majú otvorený rozkrok, takže ich ani nie je potrebné na milovanie dávať dole. Zdobia ich nádherná výšivka a tiež lesklé kamienky. Oblečte si ich a nechajte vašu myseľ vytvárať erotické scenáre, ktoré sa čoskoro stanú skutočnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS004 Panties Black

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto nohavičky majú príjemný klasický strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rubinesa Thong

    Dnes večer sa budete cítiť ešte krajšie! Zatvorte oči a predstavte si seba v tejto bielizni. Tangá Rubinesa vám zaistia príjemné a vzrušujúce pocity. Zbláznite sa do zmyselnej červenej, koketného strihu a kombinácie trblietavého prívesku a telovej farby. Saténová mašľa potom navodí sviatočnú a jedinečnú atmosféru, to chcete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Celia Noir Crotchless Thong Black

    Chcete okoreniť svoju zbierku spodnej bielizne o pikantné tangá s otvoreným rozkrokom? Pokiaľ si vyberiete tieto od Obsessive budete sa môcť radovať z pohodlného nosenia a super zvodného otvoreného rozkroku. Je to malinký, ale maximálne zvodný kúsok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Athena Thong - Tanga Biela

    Tangá v štýle string dostanú teba, aj jeho! Jemný kúsok látky je pretkaný kvetinovými výšivkami a čipkou, ktorá rafinovane zahaľuje.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove Thong Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Vyberte si tieto dych vyrážajúce tangá a podľahnite strihu, ktorý dokonale zvýrazní zadoček. Hodí sa na akúkoľvek príležitosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me Seduce Aisha Black String

    Bestseller od značky Me Seduce! Odvážne tangá pre všetky nebojácne ženy. Prekvapia svojou kvalitou a zlaté doplnky na čiernych popruhoch vyzerajú úplne vkusne. Dajte najavo svoje divoké ja a smerujte svoje túžby správnym smerom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Meggy Thong Black

    Potešenie pre telo aj pre oči. Tieto tangá od značky Passion sú geometrickou hrou tvorenou popruhmi a elegantnými zlatými krúžkami. Sú nevšedné, pôsobia luxusným dojmom a sú nekonečne sexy. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé sadnutie a kvalitné materiály zas budú príjemné vašej pokožke. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa naozaj zvodná.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade P009 Snake Wetlook Thong

    Aj malý kúsok spodnej bielizne dokáže veľké divy! To platí napríklad u týchto luxusných táng, ktoré sú ušité z lesklého materiálu pripomínajúce hadiu kožu. Sú na prvý pohľad absolútne vzrušujúce, a to vďaka svojmu strihu, ktorý je nielen sexi, ale aj pohodlný a príjemný na nosenie! Chcete byť sexy a svoje? Oblečte si tieto tangá a budete presne také!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS002 Panties White

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto nohavičky majú príjemný klasický strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizne športového štýlu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Crotchless Frills Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobia jemné mašličky a bodky, a navyše majú aj otvorený rozkrok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love Panties Black

    Aj malé nohavičky dokážu vytvoriť jedinečný sexy efekt! Tieto Serena Love od prestížnej značky Obsessive pôvabne ozdobia vaše telo a jemná kvetinová čipka vás obopne ako druhá koža. Noste ich pod oblečením vo všedné dni a užite si ten skrytý sexy pocit, ktorý vám bude dodávať sebavedomie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bloomys Thong

    Tangá z kolekcie Bloomys s elegantným kvetinovo-krajkovým vzorom na prednej aj zadnej strane. Kontrast ružovej a bielej farby zdôrazní tón pleti a tenký opasok okolo bokov zaistí sexy vzhľad postavy. Jemné materiály vám umožnia užiť si plný komfort a pohodlie aj pri každodennom nosení a čerešničkou na torte je prívesok v prednej časti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Red

    V týchto tangách budete svojej polovičke takým sexi darčekom! Majú totiž otvorený rozkrok a mašli nad zadočkom. Ich jemný krajkový materiál je príjemný na nosenie a čo si budeme rozprávať, už na fotke je vidieť, že vyzerajú priam skvostne!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rossita Thong Black

    Tieto tangá dostanú do varu vás i vášho miláčika! Vyzývajú k pikantným hriešnym hrám a sú sexi na pohľad a príjemné na nosenie. Tvorí ich nádherná čipka a tiež originálny strih. Sú ideálne pre ženy, ktoré trpia nezbednými fantáziami a sú si vedomé svojej zmyselnosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS001 Panties White

    Aj pohodlná bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizni z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto nohavičky majú príjemný klasický strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave, a sú zdobené nežnou čipkou. Vychutnajte si slobodu v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Meshlove Crotchles Thong

    Pripravte sa na nezabudnuteľné okamihy! Tieto sexi tangá podporia vašu túžbu a sexappeal. Okrem toho, že vyzerajú skvele, sú aj veľmi príjemné na nosenie, a vy si ich obľúbite nielen pri zvláštnych príležitostiach. Buďte sexy každý deň!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Crotchless Panties Black

    Čipka je sexy av týchto nohavičkách sa rozhodne cítiť sexy budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia nádhernej čipky, jemného priehľadného materiálu a popruhov postaví do popredia váš pôvab a otvorený rozkrok navodí erotickú atmosféru.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Thong White

    Romantickej bielizne nie je nikdy dosť, súhlasíte? Tieto biele tangá vás uhranú na prvý pohľad! Budete sa v nich cítiť vskutku nebesky, pretože ich strih predĺži vaše nohy a upútajú pohľad vami milovanej osoby. Nechajte svoju ženskú silu stúpať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Thong Red

    Oblečte si tieto tangá a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Ich jedinečný strih tvorený zo zvodných a pružných popruhov necháva otvorený rozkrok a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť bielizeň, ktorá vás poriadne rozpáli!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chilisa Crotchless Thong Red

    Nič nie je viac sexy ako červené perfektne padnúce prádlo, súhlasíte? Ak áno, radi by sme vám predstavili tieto omamne zvodné tangá od luxusnej značky Obsessive. Zamilujte si ich klasický strih zvýrazňujúci ženské krivky, srdiečko so zirkónmi i krajkové detaily a nechajte sa očariť červenou farbou, ktorá všetky okamihy premení na úplne jedinečné zážitky.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Giully Thong Black

    Viete, že správne zvolená spodná bielizeň dokáže zázraky? Vyberte si takú, ktorá vás zaujme na prvý pohľad a v ktorej sa potom budete cítiť sama sebou, sebavedome a sexy hlavne sama pre seba. Budú to napríklad tieto tangá s lesklým príveskom?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Thong Black

    Oblečte si tieto tangá a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Ich jedinečný strih tvorený zo svôdnych a pružných popruhov necháva otvorený rozkrok a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť prádlo, ktoré vás poriadne rozpáli!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Armanda Thong Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Tieto otvorené tangá už nemôžu byť viac rajcovnejší. Elegantné zlaté kolieska pôsobia luxusným dojmom a kompozícia popruhov je neopozeraná a sexi. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Oh My Lace Crotchless Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobí nádherná čipka a zvodné popruhy, navyše majú aj otvorený rozkrok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donna Dream Thong Black

    Klasika v nádhernom prevedení! Tieto tangá ich vás nikdy neomrzí, sú neskutočne sexy a ušité z kvalitnej čiernej čipky. Zvodným spôsobom zvýrazní váš zadoček a vďaka pohodlnému strihu sa hodí na každodenné nosenie aj výnimočné príležitosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bye Bra Adhesive String Lace Finish Black One Size

    Menej je niekedy viac a tiež lepšie niečo než nič. Reč je o lepiacich tangách, ktoré nikdy nebudú vedieť pod oblečení. Sú z mäkkého a pohodlného materiálu s čipkovaným povrchom a silikónový gél na prednej a zadnej stran zaisťuje ich uchytenie. Budú sa vám hodiť viackárt, než si teraz vôbec dokážete predstaviť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Black

    V týchto tangách budete svojej polovičke takým sexi darčekom! Majú totiž otvorený rozkrok a mašľu nad zadočkom. Ich jemný čipkový materiál je príjemný na nosenie a čo si budeme rozprávať, už na fotke je vidieť, že vyzerajú priam skvostne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bluellia Shorties Blue

    Máte chuť na niečo modré, zvodné a veľmi príjemné? Milujete čipku a kvalitnú bielizeň, ktoré lahodia vašej postave? Toto sú nohavičky Bluellia a som si istý, že sa do nich zbláznite! Akonáhle si ich oblečte, zvýraznia vašu osobnosť a podporia vaše sebavedomie. Rozhodne ich chcete a potrebujete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Daring Intimates Lace String with Straps Black

    Viete, že také nohavičky dokážu urobiť veľa parády? Nejde len o to, že v nich budete vyzerať neodolateľne, ale predovšetkým o to, že sa v nich bude cítiť sexy a zvodná! Nohavičky Lace string sú tvorené pôvabnou čipkou, koketné popruhy, blýskavým detailom a polo-priehľadnou časťou cez zadoček. Noste ich s vášňou a radosťou!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Glandez Thong Black

    Túžite po vášnivých chvíľach, absolútnom sebavedomí a nespútanej elegancii? Noste tieto tangá, ktoré decentným spôsobom podčiarknu vašu krásu. Ich design vyniká ľahkosťou, štýlom a jemnou kombináciou kvalitných materiálov. Ukážte v nich svoj zadoček a nechajte ich, nech vám opticky predĺžia nohy.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.