×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Tanga a nohavičky

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • René Rofé Crotchless Frills Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobia jemné mašličky a bodky, a navyše majú aj otvorený rozkrok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love Panties Black

    Aj malé nohavičky dokážu vytvoriť jedinečný sexy efekt! Tieto Serena Love od prestížnej značky Obsessive pôvabne ozdobia vaše telo a jemná kvetinová čipka vás obopne ako druhá koža. Noste ich pod oblečením vo všedné dni a užite si ten skrytý sexy pocit, ktorý vám bude dodávať sebavedomie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Red

    V týchto tangách budete svojej polovičke takým sexi darčekom! Majú totiž otvorený rozkrok a mašli nad zadočkom. Ich jemný krajkový materiál je príjemný na nosenie a čo si budeme rozprávať, už na fotke je vidieť, že vyzerajú priam skvostne!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Thong Red

    Oblečte si tieto tangá a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Ich jedinečný strih tvorený zo zvodných a pružných popruhov necháva otvorený rozkrok a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť bielizeň, ktorá vás poriadne rozpáli!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chilisa Crotchless Thong Red

    Nič nie je viac sexy ako červené perfektne padnúce prádlo, súhlasíte? Ak áno, radi by sme vám predstavili tieto omamne zvodné tangá od luxusnej značky Obsessive. Zamilujte si ich klasický strih zvýrazňujúci ženské krivky, srdiečko so zirkónmi i krajkové detaily a nechajte sa očariť červenou farbou, ktorá všetky okamihy premení na úplne jedinečné zážitky.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Giully Thong Black

    Viete, že správne zvolená spodná bielizeň dokáže zázraky? Vyberte si takú, ktorá vás zaujme na prvý pohľad a v ktorej sa potom budete cítiť sama sebou, sebavedome a sexy hlavne sama pre seba. Budú to napríklad tieto tangá s lesklým príveskom?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Thong Black

    Oblečte si tieto tangá a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Ich jedinečný strih tvorený zo svôdnych a pružných popruhov necháva otvorený rozkrok a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť prádlo, ktoré vás poriadne rozpáli!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Oh My Lace Crotchless Panty Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Tieto nohavičky zdobí nádherná čipka a zvodné popruhy, navyše majú aj otvorený rozkrok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F290 Panties Of Leopard Flock with Zipper

    Tak sexy a odvážne! Tieto leopardie nohavičky s vysokým pásom sú nielen neuveriteľne príjemné na nosenie, ale predovšetkým extrémne zmyselné. Vybavené sú zipsom s niekoľkými smermi, vďaka ktorému sú ešte odvážnejšie a divokejšie, než sa na prvý pohľad môže zdať.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Black

    V týchto tangách budete svojej polovičke takým sexi darčekom! Majú totiž otvorený rozkrok a mašľu nad zadočkom. Ich jemný čipkový materiál je príjemný na nosenie a čo si budeme rozprávať, už na fotke je vidieť, že vyzerajú priam skvostne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bluellia Shorties Blue

    Máte chuť na niečo modré, zvodné a veľmi príjemné? Milujete čipku a kvalitnú bielizeň, ktoré lahodia vašej postave? Toto sú nohavičky Bluellia a som si istý, že sa do nich zbláznite! Akonáhle si ich oblečte, zvýraznia vašu osobnosť a podporia vaše sebavedomie. Rozhodne ich chcete a potrebujete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Glandez Thong Black

    Túžite po vášnivých chvíľach, absolútnom sebavedomí a nespútanej elegancii? Noste tieto tangá, ktoré decentným spôsobom podčiarknu vašu krásu. Ich design vyniká ľahkosťou, štýlom a jemnou kombináciou kvalitných materiálov. Ukážte v nich svoj zadoček a nechajte ich, nech vám opticky predĺžia nohy.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amorable G-string with Pearls Black

    Hľadáte bielizeň, ktorá vás očarí zakaždým, keď si ju oblečiete? Tangá Amorable sú tým pravým kúskom bielizne pre dávku sexy pikantnosti. Sú totiž vybavené stimulačnými perličkami, ktoré vás budú príjemne dráždiť a zároveň vytvárať sexy vizuálny efekt. Nechajte sa uniesť pôvabnou čipkou a vzrušujúcim luxusom perál.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris Panties Black

    Hľadáte nohavičky, v ktorých sa budete cítiť za všetkých okolností av každej situácii? Tieto z kolekcie Mederris od Obsessive sú perfektnou voľbou! Tvorí ich čierna čipka v kombinácii ale sexy, ale zároveň veľmi pohodlným strihom. Vychutnajte si pocit výnimočnosti zakaždým, keď ich budete mať na sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Celia Noir Thong Black

    Tieto nádherné tangá budete chcieť nosiť každučký deň! Sú absolútne pohodlné a zároveň neskutočne sexy. Tvorí ich jemný materiál s elegantným príveskom z prednej strany a nádherná čipka nad zadočkom. Urobte si radosť bielizňou, ktorá vám dopraje príjemné nosenie a maximálne sebavedomie zároveň.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Cherris Thong Red

    Zasiahol vás Amor svojim šípom a hľadáte bielizeň, s ktorou vás ten šíp len tak neopustí? V bielizni z kolekcie Amor bude stačiť jeden jediný pohľad na seba do zrkadla, aby ste si pripadali extrémne sexy. Patria sem aj tieto očarujúce tangá, ktoré zmyselne obopnú vaše telo a zvýraznia guľatosť vášho zadočku aj štíhlosť vašich nôh. Cíťte sa zmyselne ako nikdy predtým!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serafia Panties Black

    Nebojíte sa experimentovať a rada by ste svoje telo obliekli do výnimočne zvodnej bielizne? Kolekcia Serafia od Obsessive predstavuje úchvatnú kombináciu elegancie a sexappealu a patria do nej aj tieto nohavičky, ktoré budete zbožňovať pri výnimočných príležitostiach, ale aj na bežné nosenie. Tvorí ich nádherná čipka s kvetinovým vzorom, a práve vďaka nej pôsobí tak sviežo a mladistvo. Stavte na štýl a pohodlie!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Mettia Thong

    Tieto tangá proste vedia, ako zvýrazniť boky, pás a predovšetkým váš sexappeal! Tvorí ich červená čipka a čierne ramienka, čo je kombinácia, ktorá prebudí vaše najhlbšie túžby. Chcete ich mať vo svojom šatníku? A kto by nechcel! Tak na nič nečakajte, ich zásoby miznú pred očami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Millagro Panties Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V týchto nohavičkách budete túžiť to pikantných zážitkoch! Nádherne zvýraznia nielen zadok, ale aj boky. Stanú sa vaším kľúčikom k noci plnej vášne, stačí len sa otočiť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Brasica Panties

    Hľadáte minimalistické sexy prádlo? Tieto čierne nohavičky Brasica od Obsessive sú jednoduché, a napriek tomu nesmierne zvodný a elegantný. Ich jedinečný strih do tvaru písmena V v kombinácii s pruhovaným materiálom a popruhmi je priamo esenciou flirtu a sebavedomia. Nohavičky efektívne zvýraznia pás a maximálne upútajú pozornosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Milladis Panties

    Nechajte sa unášať svojou fantáziou a buďte dnes večer neprehliadnuteľná! Tieto jedinečné a sexy nohavičky do pása z vás urobia sebavedomú a odvážnu ženu! Predstavujú zmyselnosť a eleganciu, sú totiž zdobené jemnými trblietavými radmi korálikov. Štýl plný sex-appealu, to je to, čo chcete!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli String with Pearls 2322277 Black

    Sexi bielizeň a zmyselný šperk zároveň! Tieto tangá sú ušité z luxusnej vyšívanej čipky a sú skvele pružné pre pohodlné padnutie. Na oboch stranách ich zdobia dve pružné perlové retiazky, ktoré sú absolútne šmrncovné. Pre ľahkú údržbu sú retiazky odnímateľné. Užite si pocit dokonalej zmyselnosti.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Olvidia Panties

    Snívate o bielizni, ktorá bude pohodlná a zvodná zároveň? Tieto nohavičky od Obsessive sú kombináciou nádhernej kvalitnej látky a zmyselného strihu. V prednej časti je čipka podšitá béžovou tkaninou, ale zadný diel láka zvedavé oči svojou priehľadnosťou. Výstrih na chrbte so zvlneným okrajom a lesklý prívesok, to sú detaily, ktoré budete milovať!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Estiqua Panties

    Až zatúžite po tom cítiť žensky a zvodne, oblečte si nohavičky Estiqua od Obsessive a vychutnajte si ten sexy pocit! Ich strih zmyselným spôsobom zvýrazní vaše krivky, jemný materiál obopne vaše telo a jedinečný dizajn priláka pozornosť na nohy a zadok. Tak skočte do náručia rozkoše!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sedila Panties Black

    Zmyselná čierna farba nikdy nevyjde z módy a čo potom šnurovačka! Tieto nohavičky sú plné pokušenia a jedinečného kúzla, ktoré prebudia aj vaše jedinečné ženské kúzlo. Pripravte sa na to, že keď sa na seba pozriete do zrkadla, tak vás zaplaví pocit sebalásky. Občas totiž stačí vybrať si vhodnú bielizeň na to, aby vám pripomenula, aká ste krásna a úžasná!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amorable Slip with Open Back 1540 Black

    Hľadáte bielizeň, ktorá vás očarí zakaždým, keď si ju oblečiete? Nohavičky Amorable sú tým pravým kúskom bielizne na dávku pikantnosti. Tvorí ich totiž romantická čipka, pôvabná šnurovačka v oblasti zadočku a aby toho nebolo málo, majú zvodne otvorenú zadnú časť rozkroku. Nechajte sa uniesť ich sexi prevedením!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chemeris Crotchless Panties Black

    Oblečte si tieto nohavičky a vychutnajte si pocit maximálneho sebavedomia a sexappealu! Predstavujeme elegantnú a zmyselnú kolekciu Chemeris od prestížnej značky Obsessive. Patria do nej aj tieto luxusné nohavičky so zvodne otvoreným rozkrokom. Ich minimalistické prevedenie, jedinečná čipka a strih zvýrazňujúci zadoček – to je nové korenie vášho erotického života a záruka nezabudnuteľných okamihov plných vášne i nehy.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bellastia Thong Black

    Hľadáte perfektné tangá, ktoré vám pomôžu zvýrazniť vašu ženskosť a zároveň vám dodajú eleganciu a vy sa v nich budete cítiť úplne sexy? Tieto z kolekcie Bellastia od luxusnej značky Obsessive sú zaručene tými pravými. Tvorí ich pôvabná čierna čipka, ktorá predstavuje nadčasový štýl bez ohľadu na príležitosť, hodí tak na špeciálne večery aj všedné dni.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chilisa Panties Red

    Nič nie je viac sexy ako červené perfektne padnúce prádlo, súhlasíte? Ak áno, radi by sme vám predstavili tieto omamne zvodné nohavičky od luxusnej značky Obsessive. Zamilujte si ich klasický strih zvýrazňujúci ženské krivky, srdiečko so zirkónmi aj krajkové detaily a nechajte sa očariť červenou farbou, ktorá všetky okamihy premení na úplne jedinečné zážitky.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Panties 2310961 Black

    Vaše sexi tajomstvo. Tieto nohavičky si oblečiete zakaždým, keď sa budete chcieť cítiť zmyselne sama pre seba. Ušité sú výhradne z jemnej čipky a pás je z mäkkého zamatu. A rozkrok? Ten je vybavený odnímateľnou retiazkou s karabínkou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Tease Me Panty Black

    Geometrická hra popruhov vytvorí nevídaný pohľad na vaše sexi telo! Tieto nohavičky sú tvorené sieťovaným materiálom a nastaviteľnými popruhmi, ktoré prilákajú pozornosť očí a na dlhú dobu ju nepustia. Budú skrz ňu totiž stimulovať erotickú túžbu! Neveríte? V tom prípade to musíte sama vyskúšať!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Radiance Side-Tie Panties Black

    Chcete žiariť? Jedine v týchto sexi strihaných nohavičkách sa premeníte na tú najjasnejšiu hviezdu na nočnej oblohe! Ich ohromujúci vzhľad tvorí iskrivá sieťovina s trblietavými kamienkami, ktoré sa budú omamne lesknúť pri každom vašom pohybe. Saténové zaväzovanie na bokoch je romanticky hravé a nohavičky majú tiež malé vrecko, do ktorého môžete ukryť obľúbenú vibračnú hračku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.