×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické oblečenie Obsessive zapínanie na háčiky vzadu

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Tienesy Teddy

    Odvážne a elegantné body nielen na výnimočné príležitosti! Zdobí ho červená mašľa a inak ho tvorí jemná priehľadná čierna tkanina, ktorá je na dotyk absolútne príjemná, a ešte jej dominujú lesklé bodky. Oblečte si ho a presvedčte, že v ňom budete vyzerať neuveriteľne zvodne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Redessia 2-pcs Set

    Hľadáte výnimočnú bielizeň pre výnimočné príležitosti? Tu ju máte! Tieto nádherné nohavičky a ešte nádhernejší podprsenkový top Redessia sršia zmyselnosťou a erotickosťou! Naživo sú ešte krajšie ako na fotke a počkajte, až si ich oblečiete. Úžasná kombinácia červenej čipky a čierneho priehľadného materiálu zvýrazní váš zadoček aj poprsie a dodá vám poriadnu porciu sebavedomia!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Renelia 2-pcs Set

    Tak sexi a neprehliadnuteľné a zároveň pohodlné! Táto súprava nohavičiek a podprsenky Renelie vás očarí svojím ženským a elegantným vzhľadom, ktorý budete milovať! Rozpáli vaše zmysly a pripomenie vám, ako ste zvodná a krásna. Užite si dotyk kvalitných materiálov a čipkované detaily, ktorým nepôjde odolať.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Renelia Chemise & Thong

    Niečo ako malé čierne, ale oveľa viac sexi a špeciálne! Táto nádherná košieľka Renelie vás očarí svojím ženským a elegantným vzhľadom, ktorý budete milovať! Rozpáli vaše zmysly a pripomenie vám, ako ste zvodná a krásna. Užite si dotyk jemných priesvitných materiálov a čipkované detaily, ktorým nepôjde odolať.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Mexico Beach Bikini Pink

    Neuveriteľne šťavnatá ružová! V bikinách Mexico Beach sa dozviete, čo znamená byť sexy - športovým a zvodným spôsobom. Už je vaša dovolenka na obzore? Žiadne starosti, s Obsessive budete mať všetko, čo potrebujete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 875-TED-1 Crotchless Teddy Black

    Hľadáte skutočne sexi spodnú bielizeň? V tomto body sa budete cítiť neuveriteľne zvodne! Tvorí ho priehľadná tkanina cez prsia, elegantné popruhy a malá ozdôbka medzi prsiami. Rozkrok je otvorený, takže v ňom budete pripravená na okamžitú akciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 871-SEG-2 3 pcs Set White

    Nežná biela a zároveň veľmi sexi a ženská bielizeň! Elegantná podprsenka, krásne tangá a úžasne zmyselný podväzkový pás - to je trojka, ktorá z vás urobí sebavedomú, romantickú kočku. Zvýraznite svoje osobitné čaro!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Ivetta Set Red

    Zmyselná vínová farba, elegantný strih a detaily a príjemné materiály, taká je bielizeň Ivetta. Budete sa v nej cítiť sexy, sebavedomo, ale aj pohodlne, čo je predpoklad pre to, aby ste si jej nosenie užívali. Je super byť zvodná pre svoj náprotivok, ale ešte lepšie byť krásna sama pre seba a presne na to je tu Ivetta!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bluellia 2-pcs Set Blue

    Máte chuť na niečo modré, zvodné a veľmi príjemné? Milujete čipku a kvalitnú bielizeň, ktoré lahodia vašej postave? Táto súprava spodnej bielizne vám zaistí, že sa budete cítiť sebavedome a zmyselne! Tvorí ju nádherná podprsenka a pôvabné nohavičky. Pripravte sa nové zážitky, ktoré vás vezmú na výlet do nového vesmíru slasti a rozkoše!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Pink

    Aká je vaša predstava absolútne zvodnej spodnej bielizne? Mala by byť krásna, ale aj pohodlná? Mala by mať ženský strih a ušitá by mala byť z príjemného materiálu? Mala by byť čipkovaná a fenomenálne ružová? A viete, že presne taká je aj súprava spodnej bielizne Alabastro? Budete v nej maximálne žiariť a cítiť sa absolútne svojsky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Red

    Aká je vaša predstava absolútne zvodnej spodnej bielizne? Mala by byť krásna, ale i pohodlná? Mala by mať ženský strih a ušitá by mala byť z príjemného materiálu? Mala by byť čipkovaná a fenomenálne červená? A viete, že presne taká je aj súprava spodnej bielizne Alabastra? Budete v nej maximálne žiariť a cítiť sa absolútne svojská!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 859-TED-1 Teddy

    Predstave si, že na sebe máte toto zvodné body, ktoré neuveriteľne zmyselným spôsobom zvýrazní vaše krivky. Aké to asi bude? Verte nám, že ten pocit budete milovať! Prebuďte v sebe bohyňu a obliekajte si toto jedinečné body zas a znova.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bravelle 3 pcs Set Black

    Predstavte si, ako si oblečiete túto súpravu spodnej bielizne a pozriete sa na seba do zrkadla. Nebudete zo seba môcť spustiť oči! Budete sa cítiť ako tá najviac sexy bohyňa na svete. Perfektný strih tejto bielizne zvýrazní vašu ženskú eleganciu a predznamená romantický večer vo dvojici.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Nudelia 3-pcs Set Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj táto extrémne sexi súprava spodnej bielizne Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v nej budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nudelia Chemise & Thong Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj táto extrémne sexi košieľka Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v nej budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Flowlace Set

    Aký je najlepší recept na vášnivý večer? Sexy bielizeň! V tejto sade sa budete cítiť zmyselne a budete si užívať nekonečne vzrušujúce zážitky so svojím milovaným. Odtieň modrej je veľmi koketný a šik a čipkovaný materiál v kombinácii so saténovou stužkou okolo krku vyložene podnecuje fantáziu. Dotknite sa neba!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nudelia Top & Panties Nude-Pink

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj táto extrémne sexi súprava spodnej bielizne Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v nej budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných ružových popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 855-SEA-1 3 pcs Set Black

    Luxusnú a hlavne sexi bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive 830-TEG-1 Teddy Black

    Chcete svoj šatník obohatiť o niečo neuveriteľne sexi? Toto úplne jedinečné body s podväzkami bude to pravé! Budete v ňom vyzerať skutočne rajcovne a budete priamo vyzývať k vášnivému potešeniu. Nechajte svojho miláčika, aby rozviazal mašličku na prednej strane a oddajte sa svojim túžbam.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Allastia 2-pcs Set Black

    Prekrásna súprava spodnej bielizne pre všetky romantické duše! Sexi strih je elegantný a zároveň klasický. Bielizeň disponuje množstvom malých detailov, ktoré mu dodávajú šmrnc a punc výnimočnosti. Oblečte si bielizeň, v ktorej sa budete cítiť pohodlne, príjemne a zároveň sa budete sama sebe páčiť.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Bloomys 2-pcs Set

    Nádherná a veľmi ženská sada spodnej bielizne! Očarí vás svojim kvetinovo-krajkovým vzorom a zvýrazní vašu eleganciu. Trojuholníkové mäkké košíčky sú ideálne pre malé aj veľké prsia a pôvabné nohavičky vám poskytnú potrebný komfort na nosenie. Čerešničkou na torte je prívesok v prednej časti a nastaviteľné ramienka a zapínanie zaistí pohodlné padnutie.

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto sade spodnej bielizne vstúpite do sveta potešenia a spokojnosť. Bielizeň má sexi strih, je zdobená elegantnou čipkou, tvoria ju módne popruhy a veľmi zmyselne je riešená i zadná časť, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností budete v tejto bielizni vyzerať božsky!

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Girlly Babydoll & Thong

    Chcete zažiť ten pocit, kedy sa budete cítiť úplne neodolateľne? V tejto košieľke to pôjde samo! Je úplne očarujúca nielen vďaka svojmu strihu a farebnému prevedeniu, ale tiež vďaka príjemnému materiálu, ktorý si na nosenie určite obľúbite. Oblečte si ju a zašepkajte svojmu drahému do uška pár nezbedných slovíčok a uvidíte, čo sa bude diať!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Ivetta Corset & Thong Red

    Zmyselná vínová farba, elegantný strih a detaily a príjemné materiály, taká je bielizeň Ivetta. Budete sa v nej cítiť sexi, sebavedomo, ale tiež pohodlne, čo je predpoklad pre to, aby ste si jej nosenie užívali. Je super byť zvodná pre svoj náprotivok, ale ešte lepšie je byť krásna sama pre seba a presne na to je tu Ivetta!

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Obsessive Kokietta 2-pcs Set Black

    Snívate o nádhernej bielizni na špeciálne príležitosti? Táto podprsenka a nohavičky sú ušité z čierneho priesvitného materiálu a budete sa v nich cítiť naozaj božsky! Ohromia vás od prvého okamihu, keď sa pozriete do zrkadla, zvýraznia totiž vaše ženské tvary a provokatívne ich podčiarknú.

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Laurise Babydoll & Thong Black

    Máte rada čiernu? A tiež elegantnú čipku? V tom prípade sa budete mať rada v tejto nádhernej košieľke! Má pôvabný klasický strih a zdobí ju krásna čierna čipka. Oblečte si ju a nechajte svoje kúzlo žiariť!

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

  • Obsessive Marrbel Set Black

    Hľadáte sexi bielizeň na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti? Zmyselná sada Marrbel je pohodlná a zároveň super zmyselná, čo je dokonalá kombinácia. Strih podprsenky aj nohavičiek zvýrazní prednosti vašej postavy a priesvitná čipka bude jemne zvádzať a lákať pozornosť.

    45,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Nettsy Babydoll & Thong Black

    Chcete sa dnes večer cítiť báječne a neodolateľne? Máme niečo od značky Obsessive, čo vám k tomu pomôže. Je to táto košieľka Nettsy! Zmyselne odhalí vaše prsia a dodá vám odvahu i sebavedomie. Podľahnite jej podmanivému vzhľadu, rovnako ako váš drahý podľahne vám. Nettsi je božská, ženská a očarujúca.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pearlove Chemise & Thong Black

    Tiež milujete perly? V tom prípade budete milovať i túto neuveriteľne sexi a ženskú košieľku s perlami vo výstrihu. Kombinuje všetko, po čom túžite! Je vzrušujúca, elegantná, zmyselná aj romantická. Okrem toho jej strih báječne zvýrazní vaše tvary a už bude len stačiť sa na seba pozrieť do zrkadla a vychutnať si všetku rozkoš, ktorá vás čaká.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Rubinesa Garter Belt & Thong

    Dnes večer sa budete cítiť ešte krajšie! Zatvorte oči a predstavte si seba v tejto bielizni. Podväzkový pás a tangá s otvoreným rozkrokom v jednom Rubinesa vám zaistia príjemné a vzrušujúce pocity. Zbláznite sa do zmyselnej červenej, koketného strihu a kombinácie trblietavého prívesku a mašličiek.

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sweetia 2-pcs Set Black

    Skvostná a veľmi príjemná súprava spodnej bielizne s pôvabným čipkovaným vzorom, ktorý zvýrazní nielen vaše prsia, ale predovšetkým vašu osobnosť. Mäkký a kvalitný materiál si zamilujete na prvý pohľad, rovnako ako nohavičky, ktoré odhalia váš zadok. Viete, čo je isté? Že sa v tejto bielizni budete cítiť sexy, a pritom neprídete o svoje pohodlie!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Uniquella 3-pcs Set Black

    Chcete zažívať ten pocit, kedy sa cítite maximálne sexy a očarujúco pokojne každý deň? Nie je nič jednoduchšie než si obliecť túto súpravu spodnej bielizne! Je úplne zmyselná, žeravá a jednoducho mega sexi! Kombinuje priehľadný materiál s jemnou čipkou a ak v nej vkročíte večer do spálne, tak budete žiariť šarmom a sexappealom!

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.