×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm pre ženy klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 163

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Classy s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný rubínový vibrátor s koncovým kamienkom v štýle granátu, ktorý podporuje sexuálnu vášeň a lásku. Buďte sebavedomá, energická a odvážna, s Classym si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvelo stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a nabídne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompaktný vibrátor na diaľkové ovládanie, s ktorým si užijete hromadu zábavy! Je možné ho nosiť diskrétne kdekoľvek a kedykoľvek v nohavičkách alebo ho nasadiť na prst a láskať sa na miestach, kde to máte rada. Alebo budete skôr skúmať a objavovať? S 12 vibračnými režimami je všetko možné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Keby ste si mohli vybrať akúkoľvek super schopnosť, aká by to bola? Nebol by to napríklad o niečo dlhší a mierne zahnutý vibračný prst, s ktorým by stimulácia všetkých citlivých miestečiek dostala úplne nový rozmer? Marvelous Arouser splní vaše priania! Kúpte si ho ako tajnú zbraň s 10 funkciami nielen pre G-bod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Toto je Metal Mike, zoznámte sa! Je to multifunkčný kovový vibrátor, ktorý si zamilujú všetky citlivé časti vášho tela. Má dômyselný tvar a koncová guľa vám uľahčí manipuláciu. Je vyrobený z luxusného kovu a spodná časť je silikónová a práve v nej sa nachádza tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Užite si s ním v sprche, je totiž vodotesný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Nechajte svoje potešenie rozkvitať s touto nádhernou ružovou ružou. Prekvapí vás svojimi príjemne pružnými okvetnými lístkami a mrštným jazykom, ktorý vás bude láskať o 9 vibračných režimoch od jemných až po divoké. Otočte ju a využite stonku na prenikanie, je ohybná, pekne sa tak prispôsobí vášmu telu a omámi vás tiež 9 vibračnými režimami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa Aura a jeho čaro spočíva v tom, že vášmu G-bodu poskytne silné vibrácie, zatiaľ čo tlakovým saním bude stimulovať klitoris. Okrem toho je flexibilný, ideálny na cesty a má hodvábne hebký silikónový povrch. Potešte sa, zaslúžite si to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný zajačí vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklopkávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklopkávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom vibráciami mieri na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Pre rôzne erotické hrátky - aj pod vodou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Stardust Posh White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 163

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.