×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm klitoris stimulačné

Položky 97 až 128 z celkom 184

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinečný vibrátor, ktorý navrhli ženy pre ženy. Na prvý pohľad vás zaujme jeho hodvábne hebké silikónové telo, ktoré je tvorené radmi záhybov a je dokonale tvarované tak, aby vám pohodlne padlo do ruky. Dotyk vibrátoru Iroha Zen teda bude úplne príjemný, dráždite sa s ním, zakrúťte ním a nechajte vašu vagínu podľahnúť pocitom tak vzrušujúcim, že budete môcť pokojne niekoľko minút levitovať nad zemou v tých najspokojnenších orgazmických stavoch.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzen, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Milujete všetko, čo je vianočné? V tom prípade by vašou obľúbenou erotickou hračkou v predvianočnom období mala byť táto vzrušujúca santovská čiapka! Cez jej brmbolec si užijete 7 vibračných vzorov a 3 vibračné rýchlosti. Pokiaľ sa vám však zachce niečoho viac, stačí zložiť spodné biele viečko a zveriť svoj klitoris pohyblivej guličke, ktorá nádherne simuluje orálny sex. Tak šťastné a vášnivé!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Classy s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný rubínový vibrátor s koncovým kamienkom v štýle granátu, ktorý podporuje sexuálnu vášeň a lásku. Buďte sebavedomá, energická a odvážna, s Classym si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Moderné, kvalitné a estetické dildo v štýle strap-on bez nutnosti postroja. Vyrobené je z veľmi príjemného flexibilného silikónu a verte, že si ho zamilujete! Bude tešiť svoju nositeľku, pretože poláska G-bod a používanie tak bude naozaj veľké narastie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodí pre všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narasto!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyselný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvelo stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a nabídne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 184

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.