×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm klitoris vaginálne

Položky 65 až 94 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvelo stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a nabídne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompaktný vibrátor na diaľkové ovládanie, s ktorým si užijete hromadu zábavy! Je možné ho nosiť diskrétne kdekoľvek a kedykoľvek v nohavičkách alebo ho nasadiť na prst a láskať sa na miestach, kde to máte rada. Alebo budete skôr skúmať a objavovať? S 12 vibračnými režimami je všetko možné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Jibbys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta úchvatnou textúrou.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Toto je Metal Mike, zoznámte sa! Je to multifunkčný kovový vibrátor, ktorý si zamilujú všetky citlivé časti vášho tela. Má dômyselný tvar a koncová guľa vám uľahčí manipuláciu. Je vyrobený z luxusného kovu a spodná časť je silikónová a práve v nej sa nachádza tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Užite si s ním v sprche, je totiž vodotesný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Nechajte svoje potešenie rozkvitať s touto nádhernou ružovou ružou. Prekvapí vás svojimi príjemne pružnými okvetnými lístkami a mrštným jazykom, ktorý vás bude láskať o 9 vibračných režimoch od jemných až po divoké. Otočte ju a využite stonku na prenikanie, je ohybná, pekne sa tak prispôsobí vášmu telu a omámi vás tiež 9 vibračnými režimami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa Aura a jeho čaro spočíva v tom, že vášmu G-bodu poskytne silné vibrácie, zatiaľ čo tlakovým saním bude stimulovať klitoris. Okrem toho je flexibilný, ideálny na cesty a má hodvábne hebký silikónový povrch. Potešte sa, zaslúžite si to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný zajačí vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklopkávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklopkávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom vibráciami mieri na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Pre rôzne erotické hrátky - aj pod vodou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Ador bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný pôvabne modrý vibrátor s koncovým kamienkom v štýle akvamarínu, ktorý stelesňuje slobodného ducha. Buďte vášnivá, otvorená a odvážna, s Adorom si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Zdá sa vám, že váš erotický život v poslednom čase strácajú iskru? Pozvite si do spálne vibračné a rotačné vajíčko Vega od Pretty Love. Disponuje šikovnou rotačnou hlavou a nezabudne vás poškádliť aj vibráciami. Báječným spoločníkom bude pri chvíľach sebalásky aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných a rotačných režimov, drôtové diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tejto šikovnej hračky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašej erotickej zbierke? Tento mini vibrátor z kolekcie Cala Azul! Hodí sa na vaginálnu aj klitorálnu stimuláciu a vie vibrovať o 10 rôznych režimoch. Jeho ovládanie je ľahké a pohodlné a dobíja sa pomocou USB kábla. Objavte svoju novú najobľúbenejšiu hračku!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Naghi No.22

    Vibrátor pôvabnej ružovej farby od značky Naghi spĺňajúci všetky zásadné požiadavky, ktoré sú v súčasnej dobe na moderné erotické pomôcky kladené. Takže pekne od začiatku, Naghi No. 22 poskytuje duálnu stimuláciu, lebo v sebe ukrýva 2 motory o 10 vibračných režimoch a 10 rýchlostiach, príjemne vás prekvapia aj 3 úrovne vzrušujúcich rotácií. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, preto je hodvábne hebký, bezpečný pre telo, je aj nabíjateľný pomocou USB, vodotesný a jeho textúra zaručuje príjemnú stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Vibrating Penis Sleeve Kit

    Dychberúca sada návlekov na penis za tú najprijateľnejšiu cenu na trhu! 5 pohodlných návlekov na penis predĺži vašu dĺžku a posilní obvod počas sekundy. Každý z nich má jedinečnú stimulujúcu textúru a výstupky pre ohromné potešenie. Doprajte vašej milej najvyššiu možnú úroveň vzrušujúcej extázy pripojením vibračnej guľôčky, ktorá je súčasťou balenia.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka svojim rozmerom bude ideálnou hračkou na cesty, pretože nezaberie príliš veľa miesta v kufri. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Toto je Metal Mitch, ráčte sa zoznámiť! Je to tenký multifunkčný kovový vibrátor, ktorý vám bude slúžiť pri stimulácii rôznych miest, od klitorisu cez bradavky až po penis. Má hladký povrch, zaoblenú špičku a jedno tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Hrajte sa s ním kdekoľvek, pokojne aj v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Rocks-Off RO-120mm 10 Speed Chrome

    Malý ale veľmi účinný vibrátor v nádhernom luxusnom chrómovom prevedení a s 10 skvelými funkciami od obľúbenej značky Rocks-Off.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Vzrušujúca nutnosť do každej kabelky! Tento malý roztomilý vibrátor vás omámi svojimi silnými vibráciami. Dá vám na výber hneď z 10 vibračných režimov, medzi ktorými bude prepínať pomocou tlačidla a vibrátorom môžete poláskať vagínu aj análik. Sploštená špička vám pomôže zacieliť na tie správne miesta a vodotesnosť zaistí, že si vibrátor budete môcť zobrať aj do vane alebo do sprchy.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Toto je vaša trojitá výhra, poďte počítať, máme tu mini vibrátor, lubrikačný gél a taštičku na zips, čo s tým podniknete? Mini vibrátor disponuje integrovaným vibračným jazykom a ponúkne vám 7 vibračných režimov pre rozmanitú zábavu. Poláskajte análik alebo vagínu, je to len na vás!

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Hľadáte malý, ale výkonný vibrátor? Nalone Ian vás nesklame! Je kompaktný, avšak veľmi silný. Ponúkne vám 20 vibračných funkcií a prekvapí vás hlbokými a intenzívnymi vibráciami. Kombinujte ho s lubrikantmi na vodnej báze a maximalizuje svoje vzrušenie aj uspokojenie!

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 94 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.