×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm špeciálne pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Classy s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný rubínový vibrátor s koncovým kamienkom v štýle granátu, ktorý podporuje sexuálnu vášeň a lásku. Buďte sebavedomá, energická a odvážna, s Classym si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Táto dobíjacia vibračná gulička RC Love Ball má 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami+ Fialová

    Ami + pomôže ešte viac posilniť svalstvo panvového dna. Na zvýšenie citlivosti a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Ami + je jedna malá, ťažká dvojgulička pre skúsené užívateľky.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Nechajte svoje potešenie rozkvitať s touto nádhernou ružovou ružou. Prekvapí vás svojimi príjemne pružnými okvetnými lístkami a mrštným jazykom, ktorý vás bude láskať o 9 vibračných režimoch od jemných až po divoké. Otočte ju a využite stonku na prenikanie, je ohybná, pekne sa tak prispôsobí vášmu telu a omámi vás tiež 9 vibračnými režimami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa Aura a jeho čaro spočíva v tom, že vášmu G-bodu poskytne silné vibrácie, zatiaľ čo tlakovým saním bude stimulovať klitoris. Okrem toho je flexibilný, ideálny na cesty a má hodvábne hebký silikónový povrch. Potešte sa, zaslúžite si to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento mini vibrátor z mäkkého silikónu so stimulujúcou textúrou. Hodí sa pre všetky erotogénne zóny!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Zdá sa vám, že váš erotický život v poslednom čase strácajú iskru? Pozvite si do spálne vibračné a rotačné vajíčko Vega od Pretty Love. Disponuje šikovnou rotačnou hlavou a nezabudne vás poškádliť aj vibráciami. Báječným spoločníkom bude pri chvíľach sebalásky aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných a rotačných režimov, drôtové diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tejto šikovnej hračky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonanie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasika s úžasnými vibráciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, čo je dôležité. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vani či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Pulzujúce poklepávajúce funkcie pre vaše najcitlivejšie miesto na tele! Tento kompaktný pôvabný vibrátor Thoumping Touch od Sweet Smile vyniká inovatívnou funkciou klepania, ktorá rozvádza vaše vonkajšie citlivé miesta. Jeho flexibilné krídelká zaručujú pohodlnú a intuitívnu manipuláciu a vybrať si budete môcť zo 7 úžasných režimov!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Ford Pink

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Satisfyer Pro Penguin

    Je tu najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru! Je oveľa rýchlejší, výkonnejší, efektívnejší a zažijete s ním tie najintenzívnejšie orgazmy! Vyniká úplne novou technológiou a stáva sa tak priekopníkom nového štýlu masturbácie.

    87,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Vzrušujúca nutnosť do každej kabelky! Tento malý roztomilý vibrátor vás omámi svojimi silnými vibráciami. Dá vám na výber hneď z 10 vibračných režimov, medzi ktorými bude prepínať pomocou tlačidla a vibrátorom môžete poláskať vagínu aj análik. Sploštená špička vám pomôže zacieliť na tie správne miesta a vodotesnosť zaistí, že si vibrátor budete môcť zobrať aj do vane alebo do sprchy.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž kopec benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner zaiste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 128 z celkom 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.