×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné 10 - 14,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie. Guľôčky verzie Pro sú ťažšie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Šťastie si do vášho análiku pozvete s vibračným kolíkom od Pretty Love. Vyrobený z báječne hebkého silikónu lekárskej kvality a má 12 oslnivých vibračných funkcií. Vďaka pružnému krku sa ľahko zavádza a základňa zabráni tomu, aby sa nedostal tam, kam nemá. Nechajte si potešiť svoje zadné vrátka a vsuňte do nich vibračný kolík pre to naozajstné šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Klasický análny kolík, ktorý si zaslúži každý zadoček. Vďaka zúženej špičke sa pohodlne zavádza a vďaka koncovej základni si môžete byť istí bezpečím, že sa nedostane nikam, kam by nemal. Je vyrobený z príjemného silikónu a nemôže sa dočkať, až zaklope na vaše zadné vrátka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Chcete své zadní oko otevřít novým obzorům a to doslova? Tento anální tunel je vzrušující především díky tomu, že dá vašemu protějšku nahlédnout do vašich útrob. Nebo do nich chcete něco strčit či nalít? S tímto skleněným tunelem to půjde jednoduše! Otevřete svůj anál jako okno do zahrady nových vzrušujících tajů!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Large Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Beginner's Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Chcete si spestriť svoje erotické chvíľky vo dvojici? Tento silikónový French Kiss môže byť tým pravým doplnkom. Sľubuje dvojnásobný zážitok pre neho aj pre ňu. Tvoria ho silikónové krúžky, ktoré podporia erekciu a vzrušenie a tiež zvýšiť citlivosť celého penisu. 12 vibračných funkcií cez malé jazýčky dostanú klitoris až do orgazmickej blaženosti. Všetko je navyše ergonomicky tvarované.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Milujete všetko, čo je vianočné? V tom prípade by vašou obľúbenou erotickou hračkou v predvianočnom období mala byť táto vzrušujúca santovská čiapka! Cez jej brmbolec si užijete 7 vibračných vzorov a 3 vibračné rýchlosti. Pokiaľ sa vám však zachce niečoho viac, stačí zložiť spodné biele viečko a zveriť svoj klitoris pohyblivej guličke, ktorá nádherne simuluje orálny sex. Tak šťastné a vášnivé!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Classic Glass Butt Plug

    Začínate s objavovaním análneho vzrušenia? Je dôležité k tomu mať aj kvalitného pomocníka! Tento análny kolík vás dostane nielen skleneným materiálom, z ktorého je vyrobený, ale aj svojím tvarom, ktorý rozumie potrebám vášho tela. Skúste ho ohriať alebo ochladiť a podľahnite teplotnému potešeniu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • BUTTR Foxhole Hollow Butt Plug

    BUTTR Hollow odkryje vaše intímne zóny. Je totiž dutý a po jeho zasunutí budete môcť do análiku vášho náprotivku nielen nakuknúť, ale tiež do neho strčiť čokoľvek ďalšie. Kolík je vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý je príjemne mäkký, bezpečný pre telo a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Stimulácia vagíny alebo prostaty? S týmto plugom si užije ona i on! Dokonale poteší citlivé miesta na mužskom i ženskom tele, v análku i vo vagíne. Má 7 vibračných režimov a dômyselne zakrivený tvar. Je mierne flexibilný a iste oceníte aj možnosť dobíjania cez USB. Urobte si radosť hodvábne hebkou hračkou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete niečo super intenzívne, čo vo vás prebudí hlboké vzrušujúce pocity? Deep Stomer je vybavený špeciálnou technológiou automatického prirážania, ktorá vás očarí pohybom hore a dole v 3 úrovniach. Je vám to málo? Pridajte vibrácie a svoju slasť si voľte pomocou diaľkového ovládača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzen, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC XXX To-Go Raina - Masturbátor vreckovej veľkosti

    Masturbátor telovej farby vás poteší svojím príjemným materiálom, vreckovým rozmerom i spracovaním, ktorému dominujú výrazné pysky a klitoris.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Lisou! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná, ponúkne vám dokonca aj vibrácie. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Pohodlný strap-on s vibračným dildom je kombinácia, ktorá vás len tak neprestane baviť! Postroj si nastavíte podľa svojich potrieb a medzi 7 výkonnými vibračnými funkciami dilda budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. S dildom si užívajte bez postroja, je odnímateľné a zakončené silnou prísavkou.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Vibračný kamarát pre vaše zadné dvierka! Tento kolík s odnímateľným mini vibrátorom v základni pre vás bude vibrovať o 10 vibračných režimoch. Je úžasne silný a vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý je príjemne hebký a zároveň absolútne bezpečný pre telo. Váš anál ho bude zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Archenemy Black

    Snívate o zmyselných zážitkoch za vašimi zadnými dvierkami? Je jasné, že na to budete potrebovať šikovnú hračku, ktorá vám s tým pomôže! Tou môže byť napríklad tento stimulátor prostaty od Pretty Love. Má hladký a dômyselne zakrivený dizajn a dopraje vám funkciu pulzovania v špičke. Vyberte si 12 úžasných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodí pre všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narasto!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.