×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Čo takto k svojim milostným hrám pozvať tohto pomocníka a užívať si nielen väčší obvod, ale tiež silu, ktorá znamená vzrušenie? Krémovo hladký silikón, z ktorého je vyrobený, je úžasne flexibilný, a bude počúvať pohyby vášho tela. Vyberte si z 20 rôznych vibračných funkcií a rýchlostí a vyvádzajte pokojne aj v sprche!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Chcete si trochu potrénovať análik a zároveň si užiť nekonečne zmyselné vibrácie? Potom je tento vibračný nafukovací kolík ideálna hračka priamo pre vás. Zaveďte ho do zadočku a pomocou stláčania balónika zvýšte jeho šírku, nakoľko sa vám zachce. Následne sa nechajte unášať 10 funkciami vibrácií a pulzáciami, ktoré vo vás budú vzrušujúco rezonovať. Uspokojenie je na dosah, prekonajte svoje limity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktoré drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Hrejivá vibračná zábava! Tento ľahko uchopiteľný mastrubátor vás ohromí svojou vnútornou stimulačnou textúrou v tvare bodiek a hustých vrúbkov v časti na žaluď. Je báječne flexibilný a vie sa zmyselne zahrievať až na teplotu 55 ° C. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 70mm

    Chcete najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Chcete své zadní oko otevřít novým obzorům a to doslova? Tento anální tunel je vzrušující především díky tomu, že dá vašemu protějšku nahlédnout do vašich útrob. Nebo do nich chcete něco strčit či nalít? S tímto skleněným tunelem to půjde jednoduše! Otevřete svůj anál jako okno do zahrady nových vzrušujících tajů!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Prahnete po tom, aby bol váš vták lapený do klietky? Táto Black Label Brutus klietka ju skutočná klietka a nie len tak nejaká klietka. Je vyrobená z robustnej nerezovej ocele a je ukrytá v luxusnej krabičke, ktorú bude radosť otvorť. Pripevnite zámok a nezabudnite na to, že keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Dildoll Fantasia

    Objevte Dildolls - farebné dildá vyrobené zo 100% kvalitného a hebkého silikónu. Majú príjemne zakrivený tvar, ktorý zaisťuje pohodlné prenikanie pre vaginálne a análne použitie. Dildo má tiež silnú prísavku, takže ho možno pripevniť na akýkoľvek hladký a tvrdý povrch na použitie bez rúk. Nechajte sa zlákať jeho tvarom aj úchvatným farebným prevedením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Large Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Balls Pink

    Hľadáte príjemnú hračku pre intenzívne vzrušenie? Vyskúšajte tieto guľôčky s praktickou koncovou slučkou. Vkĺznu do vášho lona ako po masle a doprajú vám čistú extázu. Dajú vám totiž na výber z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Túži váš análik po mrštnom spoločníkovi na každý deň? Junior je kompaktný stimulátor z dielne Aneros vhodný na každodenné používanie. Jeho dokonale premyslené telo a hlava budú intenzívne stimulovať vašu prostatu pri každom pohybe. Či už ste pokročilý milovník prostaty alebo iba ich možnosti začínate objavovať, Aneros Progasm Junior vás nesklame!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť ďalej zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.