×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Skutočne efektívne drvič semenníkov s pôsobivým industriálnym vzhľadom, na ktorý len tak niekde nenarazíte! Jeho použitie je veľmi jednoduché a praktické, stačí otáčať skrutkou, kým sa neutiahne tak, ako budete potrebovať. A ak vám to stačiť nebude, pripojte obľúbené závažia a podľahnite nebezpečnému CBT ešte viac!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication 5 Inch Buttplug Flesh

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík! Pýši sa technológiou samolubrikácie a je vždy pripravený otvoriť vaše zadné vrátka. Stačí trochu nasliniť a klzké vzrušenie môže začať. Okrem toho má úplne ideálny tvar a je vyrobený z príjemného TPE materiálu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Extrémni milovníci BDSM pozor! Túto hračku budete divoko milovať, pretože splní aj tie fantázie, o ktorých zatiaľ ešte iba sníte. Stlačte ju ktoroukoľvek citlivou časťou tela, postupne uťahujte skrutkou a ukazujte, kto je dnes pánom. 4 špicaté nôžky spôsobia zaručene intenzívnu bolesť, au!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Benny Dildo Čierna

    Ergonomicky tvarované dildo s prísavkou od obľúbenej značky Malesation.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Posilňujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner iste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Táto dvojica prísaviek na bradavky je ideálna pre každého, kto túži po skutočnom saní.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Foxhole Hollow Butt Plug

    BUTTR Hollow odkryje vaše intímne zóny. Je totiž dutý a po jeho zasunutí budete môcť do análiku vášho náprotivku nielen nakuknúť, ale tiež do neho strčiť čokoľvek ďalšie. Kolík je vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý je príjemne mäkký, bezpečný pre telo a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Pohrajte sa s citlivosťou vlastnej kvetinky! Pomocou tejto pumpičky si napumpujete poriadny objem a urobíte svoju vagínu vysoko citlivú voči novým výšinám potešenia. Pussy Pump má ergonomický tvar, perfektne sadne a obopne pysky a klitoris. Pumpičku do rúčky a ide sa na to!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Charlie Dildo 14.5cm Black

    Hľadáte kvalitné dildo pre skúsených? Charlie je ideálny adept! Má pôvabný ergonomický dizajn s miernym zakrivením. Jeho jadro je pevné, ale zároveň dostatočne pružné pre pohodlnú análnu alebo vaginálnu penetráciu. Vonkajší materiál je veľmi hladký a príjemný. Využite aj koncovú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Nezáleží na tom, či je Jenny Foxx vaša tajná láska alebo nie je, jej vagínu budete milovať tak či tak. Tento realistický masturbátor je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do masturbátora, vymodelovaného podľa vagíny Jenny Foxx, a užite si nádherné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Lola Teal

    Rozkošný vibrátorik na všetky príležitosti! Má 10 intenzívnych vibračných funkcií a jedinečný špirálovitý dizajn, ktorý si zamilujete. Hoci je pomerne malý, rozhodne to nie je na škodu, lebo ho aspoň môžete mať všade so sebou a neustále po ruke. Užite si hodvábne hebký dotyk jeho silikónového povrchu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Pretože dva je viac než jeden! S touto hračkou potešíte svoj anál i penis, pretože prepája vibračné dildo s erekčným krúžkom a pomyselne vás tak uzatvára do vzrušujúceho zovretia. Je vyrobený z hodvábneho silikónu a vy si zamilujete na prvý dotyk Odložte akýkoľvek žiaľ a vymeňte ho za potešenie.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.67 Self Penetrating Butt Plug Black

    Milujete pocit pri prenikaní do análu? S týmto kolíkom ho môžete zažívať znovu a znovu. Jeho jedinečný koncept posúva análnu stimuláciu na novú úroveň. Tajomstvo spočíva v 2 vnútorných guľôčkách, ktoré sa vplyvom pohybu posúvajú hore a dole a spôsobujú tak dráždenie podobné prenikaniu. Vychutnávajte si jeho nekonečnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 14cm Pink

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so špirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Len počkajte, až sa dotkneme hodvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Unicorn Tails Pastelová ružová

    Zábavný, roztomilý a pestrý, taký je tento ružový chvostík, s ktorým sa z vás stane vášnivý jednorožec. Vdýchnite život všetkým svojim tajným fantáziám a okúste dosiaľ nepoznané. Kolík je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je, samozrejme, bezpečný pre telo, a má kužeľovitý tvar. Kolík s chvostíkom vyniká jemnou pastelovo ružovou farbou a bude výborným doplnkom pri rozdeľovaní rolí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Anal Plug Black

    Čierny nafukovací análny kolík s hladkým povrchom. Pomaly s ním zájdite do análu a stlačte ručnú pumpičku. Kolík sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami+ Fialová

    Ami + pomôže ešte viac posilniť svalstvo panvového dna. Na zvýšenie citlivosti a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Ami + je jedna malá, ťažká dvojgulička pre skúsené užívateľky.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Zažite intímne potešenie a nezbednú radosť zo špirálovitého povrchu tohto vibrátora! Jeho hravý dizajn vyzerá na prvý pohľad roztomilo a nevinne, ale nenechajte sa zmiasť. Ukrýva v sebe veľa ohromujúcej sily. Vyberte si z jeho 4 vibračných režimov a 3 vibračných rýchlostí a nájdete blaženú spokojnosť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    Tá správna trojka pre najlepšie potešenie! Táto sada od značky Rebel obsahuje 3 kolík s tvarom zameraným na prostatu. Majú rôzne veľkosti aj hmotnosti. Sú vhodné pre análny strečing a taktiež tréning. Vychutnajte si ich ergonomický tvar a vydutiu špičku cieliacu na prostatu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Pre tú najpresnejšiu stimuláciu! Táto erotická hračka vás dostane svojou schopnosťou intenzívnej stimulácie jedného miesta. Disponuje 3 nadstavcami a spríjemníte si s ňou ako predohru, tak chvíle sebalásky. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných po silné a pohrajte sa pokojne aj vo vode, stimulátor je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Black Pearl

    Netradične luxusný análny kolík klasického tvaru. Jeho elegantné minimalistické prevedenie vás uchváti pre dokonale hladký zážitok! Vyrobený je z kvalitného hliníka, ktorý je bezpečný pre telo a na dosiahnutie správnej teploty vašej intimity ho môžete aj zahriať či ochladiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Pre rôzne erotické hrátky - aj pod vodou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Curl Glass Butt plug

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do nej aj tento pôvabný análny kolík vyrobený z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má robustný tvar pre plný pocit a taktiež praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolík zahrejte či ochlaďte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.