×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Chceli by ste sa vziať na vrchol, ktorý pocítite celou svojou vagínou? Wave je vzrušujúca vlnka, ktorá svojím tvarom dokonale kopíruje vonkajšiu časť vagíny a stimuluje vaše lono 10 zmyselnými vibračnými režimami. Flexibilný silikón, z ktorého je vibrátor Wave vyrobený, si zamilujete pre jeho hodvábnu hebkosť a vodotesnosť ocenia predovšetkým milovníčky kúpeľa. Urobte si pekne s hračkou, ktorá rozumie vášmu telu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Hrejivá vibračná zábava! Tento ľahko uchopiteľný mastrubátor vás ohromí svojou vnútornou stimulačnou textúrou v tvare bodiek a hustých vrúbkov v časti na žaluď. Je báječne flexibilný a vie sa zmyselne zahrievať až na teplotu 55 ° C. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size S Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size S Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Vďaka 2 motorčekom a silným vibráciám je model Lolli-Plug 2 absolútnu hviezdou. Guľôčková štruktúra je vyrobená z mäkkého silikónu a pre bezpečné používanie je zakončená širokou základňou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusný darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Rada cestujete, ale chýba vám k tomu vášnivý spoločník? Tento mini vibrátor Flirty Luxurious tu je priamo pre vás! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný nielen na cesty a jeho elegantný vzhľad i ozdoba v podobe kryštálu Swarovski potešia každú ženu s dobrým vkusom. Flirty Luxurious je vyrobený z prvotriedneho hodvábne hebkého silikónu a hoc je malý, ukrýva sa v ňom obrovská sila, ktorá vás vezme na vrchol vskutku luxusným spôsobom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Čistý análny zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých! Tento skvele tvarovaný análny vibrátor od značky Sweet Smile úplne presne vie, čo si vaše zadné dvierka vyžadujú. Má hebučký silikónový povrch, na ktorý je radosť siahať, a ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov , medzi ktorými budete prepínať pomocou ovládača . Navyše je tiež vodotesný , takže si ho pokojne vezmite so sebou do vane alebo do sprchy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Knight Glass Buttplug Transparent

    Ešte väčšie, ešte odvážnejšie a tiež ešte krajšie! Taká je táto nová sklenená kolekcia, ktorá dodá vašim hrám novú úroveň. Konkrétne tento úžasne krásny análny kolík vás poriadne rozparádi. Skúste ho pred použitím zahriať či ochladiť a vyskúšajte vzrušujúce teplotné hrátky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavujeme vám vášho nového luxusného miláčika pre nekonečné chvíľky vášne a úžasných orgazmov. Je mocný, takže vás naozaj uspokojí, je flexibilný, takže sa vám prispôsobí, je silikónový, takže vám bude príjemný, je vodotesný, takže vás bude tešiť aj pri kúpeli a je vodotesný, takže mu nikdy nedôjde šťava!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Dildoll Fantasia

    Objevte Dildolls - farebné dildá vyrobené zo 100% kvalitného a hebkého silikónu. Majú príjemne zakrivený tvar, ktorý zaisťuje pohodlné prenikanie pre vaginálne a análne použitie. Dildo má tiež silnú prísavku, takže ho možno pripevniť na akýkoľvek hladký a tvrdý povrch na použitie bez rúk. Nechajte sa zlákať jeho tvarom aj úchvatným farebným prevedením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Často vo svojej hlave počujete naliehavý hlas, ktorý vás prosí o stimuláciu? To k vám hovorí vaša prostata! Chcete ju utíšiť? Potešte ju týmto luxusným stimulátorom z hodvábne hebkého silikónu a na diaľkové ovládanie. Ukojí vašu prostatu 10 vibračnými režimami, splní ich potreby a vo vašom tele rozospieva orgazmické zvony slasti. Počúvajte svoje telo a oddajte sa nekonečne príjemnej stimulácii.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Climber Ball Stick! Disponuje množstvom guličiek, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 70mm

    Chcete najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Intenzívna análna hračička pre všetkých odvážnych a hravých milovníkov a milovníčky. Clear Claw Expanding Anal Dilator vás príjemne otvorí a vášmu náprotivku poskytne úplne iný uhol pohľadu na vašu zadnú dierku. Najprv stlačte všetky 4 kliny dokopy a zaveďte si kolík do análu, následne podľahnite vzrušujúcemu otváraniu, čo zároveň umožní vášmu partnerovi nakuknúť dovnútra a strčiť vám tam to, čo sa mu práve zachce.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Prahnete po tom, aby bol váš vták lapený do klietky? Táto Black Label Brutus klietka ju skutočná klietka a nie len tak nejaká klietka. Je vyrobená z robustnej nerezovej ocele a je ukrytá v luxusnej krabičke, ktorú bude radosť otvorť. Pripevnite zámok a nezabudnite na to, že keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Chcete své zadní oko otevřít novým obzorům a to doslova? Tento anální tunel je vzrušující především díky tomu, že dá vašemu protějšku nahlédnout do vašich útrob. Nebo do nich chcete něco strčit či nalít? S tímto skleněným tunelem to půjde jednoduše! Otevřete svůj anál jako okno do zahrady nových vzrušujících tajů!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bishop Glass Buttplug Transparent

    Ešte väčšie, ešte odvážnejšie a tiež ešte krajšie! Taká je táto nová sklenená kolekcia, ktorá dodá vašim hrám novú úroveň. Konkrétne tento úžasne krásny análny kolík vás poriadne rozparádi. Skúste ho pred použitím zahriať či ochladiť a vyskúšajte vzrušujúce teplotné hrátky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Beginner's Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Large Anal Gaper Clear

    Chcete svoje zadné vrátka otvoriť novým obzorom a to doslova? Tento análny tunel je vzrušujúci predovšetkým vďaka tomu, že vášmu náprotivku umožní nahliadnuť do vašich útrob. Alebo do nich chcete niečo strčiť, či naliať? S týmto skleneným tunelom to pôjde jednoducho! Otvorte svoj anál ako okno do záhrady nových vzrušujúcich tajov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 5,5 Inch Clear

    Chcete teraz hneď väčší penis? Žiadny problém! Bude stačiť si navliecť tento príjemný návlek, v ktorom sa budete cítiť ako v bavlnke. Je totiž vyrobený zo špeciálneho mäkkého a pružného SilaSkin materiálu. Obom partnerov poskytne intenzívne a očarujúce potešenie, tak si ho nenechajte ujsť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 300

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.