×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 193 až 224 z celkom 920

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Užívajte si masturbáciu s touto šťavnatou vagínkou a pevným análikom tak ako nikdy predtým. Realistické kontúry masturbátora Fresh Innocence Abbey sú vymodelované s citom pre detail. Ľahko vám padne do ruky, perfektne priľne k vášmu penisu a hygienický TPR materiál sa postará o to, aby ste nemuseli mať žiadne obavy o svoje zdravie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Čierna

    Príjemní hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky ToyJoy Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Čo takto vyskúšať dvojnásobné potešenie? Poslúži vám na to táto úžasná pomôcka, poďme sa na ňu pozrieť zblízka! Disponuje krúžkom, ktorý si nasadíte na koreň penisu (alebo na semenníky) a okamžite tak posilníte svoju erekciu. Zároveň získate druhý penis a vysnívaná dvojitá penetrácia sa premení na skutočnosť! Poriadnu šťavu potom dodá mini vibrátor s 10 rýchlosťami!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostane do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámam predstavujeme dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť. Pokojne i každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobňujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, stimulátor má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Pump & Dump Stroker Clear

    Bude to váš malý zázrak, ktorým si budete robiť neuveriteľne dobre! Je báječne mäkký a hebký, pretože je vyrobený z príjemného Fanta Flesh materiálu, ktorý je vo vnútri vytvarovaný do dômyselných vrúbkov, ktoré budú s každým ťahom stimulovať váš penis. Užívajte si s ním vďaka jeho praktickej malej veľkosti pokojne aj na cestách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je vysoko mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análikom sa razom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set - Súprava análnych kolíkov

    Sada 3 análnych kolíkov rôznych veľkostí, ktoré vám zaistia dokonalú análnu stimuláciu a potešenie.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručne pletený kožený bič dlhý necelých 137 cm s nádhernou rukoväťou, ktorá je zdobená drobnými drahokamami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Táto šikovná hračka bude tým najlepším sprievodcom pre začínajúcich objaviteľov krás stimulácie prostaty. Je vyrobená z plastu v kombinácii s hodvábne hebkým a hladkým silikónom a zakrivenie stimulátora sľubuje dokonalé zacielenie na prostatu. Robustná rukoväť tu je pre bezpečné a ľahké použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Narrow Anal Plug With Tail Fox White

    Prebuďte v sebe neskrotnú snehovo bielu líšku plnú elegancie a vášne. Stačí si nasadiť tento našuchorený biely chvostík na análnom kolíku! Objavíte s ním tiež 3 intenzívne vibračné rýchlosti a 7 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vy alebo váš partner prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký kožúštek a v análiku sa zrazu rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Čo takto svoj penis obliecť do nového kabáta? Tento návlek váš penis zmyselne obopne a vybaví ho vášnivými vrúbkami. Má otvorené konce, zvýši obvod a zároveň podporí erekciu a zintenzívni vyvrcholenie oboch partnerov. Vychutnajte si nové zážitky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Joy Medium PL11 Čierna

    Čierny gélový análny kolík s hladkým a príjemným povrchom. Jeho základňa umožňuje pohodlnú a jednoduchú aplikáciu. Klasický tvar kolíka sľubuje dokonalú stimuláciu, ktorú si bezpochyby zamilujete.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Nechajte svoje zadné vrátka zblázniť sa od vzrušenia! Tieto vibračé nafukovacie guľôčky vkĺznu dovnútra vo vyfúknutom stave a následne sa nafúknu tak, že vás naplnia po okraj. Použite diaľkové ovládanie a vyberte si zo 7 intenzívnych vibračných rýchlostí v ergonomickej základni a objavujte nezabudnuteľné zážiky pokojne každý deň!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocit, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Lisa Ann Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Chcete mať krásavicu Lisu Ann len pre seba? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto realistickou vagínou, ktorá je pružná, mäkká, príjemný a nádherná, pretože je vymodelovaná podľa kvetinky samotnej Lisy Ann. Uchopte svoju novú lásku pohodlne do rúk a okúste jej úzku štrbinku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Zatiaľ ste si vystačila so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú celkom iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročné. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 920

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.