×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm G-spot vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Candy s tvarom a textúrou pre perfektnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Snívate o čistom potešení? Tak to určite musíte vyskúšať duálnu penetráciu s touto úžasnou hračkou! Stačí umiestniť pevný a zároveň pružný silikónový krúžok na penis a semenníky, čo zaistí bezpečné uchytenie. Následne bude králičie stimulátor vibráciami štekliť a vzrušovať klitoris, zatiaľ čo pridaná dildo bude prenikať análne a váš penis vaginálne. Vychutnajte si túto jazdu, ktorá bude stáť za to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Coup!es Choice Spot Vibrator Pink

    Tento vibrátor vás poteší presne na tom miestečku, kde ho najviac potrebujete! Vďaka jeho úzkej a zaoblenej špičke s ním dokonale poláskate klitoris alebo napríklad bradavky či hrádzu. Má 10 úžasných vibračných režimov a zamatovo hebký a mäkký povrch. Takže kam s ním zamierite prvýkrát?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Sugar so zaobleným tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Dámy, chcete si urobiť skutočne dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vnútri alebo zvonku vášho lona. Spoznajte Arc ešte viac a presvedčte sa o tom, že ho musíte mať!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Stále svoj g-bod hľadáte alebo už ho máte? Či je to alebo tak, tento vibrátor vám poslúži k tej najlepšej stimulácii tohto zázračného miesto. Má pre to dokonalý tvar a zároveň je skvele flexibilný. Vibrácie sú sústredené do špičky a sú koncipované do 10 rôznych režimov. Zažite g-boďácke vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Premeňte svoje dva prsty na dokonalý stimulátor G-bodu! Vyprstiť seba alebo svoju partnerku nikdy nebolo jednoduchšie, s týmto návlek sa vám doslova roztečie v ruke. Má unikátny tvar, schopnosť vibrácií a príjemnú vzrušujúcu textúru. Zažívajte maximálne potešenie alebo buďte jeho poskytovateľom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Necháte si trojitý výkon tohto vibrátora len pre seba alebo sa podelíte s partnerom alebo partnerkou? Tento Strapless RC Strap-On 3 značky You2Toys má krátku textúrovanú časť, ktorú vložíte do pošvy a pomocou vaginálnych svalov ju udržíte. Následne môžete dlhšou časťou prenikať a nechať váš náprotivok si vychutnávať výkonné vibrácie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento ohybný vibrátor Eliza, ktorý bude vždy držať v pozícii, do ktorej ho ohnete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor s prekvapivým trikom v rukáve - pohyblivou stimulačnou guličkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Prahne váš bod G už dlho po niečom intenzívnejšom než sú obyčajné vibrácie? Značka Blush prichádza s touto fialkovou hračkou, ktorá má nielen dokonalý tvar pre zacielenie na bod G, ale predovšetkým vyniká svojou šikovnou guľôčkou ukrytou pod hebkým silikónom, ktorá bude intenzívne masírovať vaše najtajnejšie miesto slasti. Nechajte G-ball, aby sa pohral s vaším bodom G!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.