×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm plast

Položky 33 až 64 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Necháte sa rada potešiť vzrušujúcimi vibráciami vnútri vašej vagíny? Toto kvalitné vibračné vajíčko sýto červenej farby by nemalo uniknúť vašej pozornosti. Poskytne vám mimoriadne intenzívne vibrácie o 7 rytmoch a 3 úrovniach, ktoré si budete voliť gombíkom na konci chvosta. Vajíčko je vodotesné a rado bude vaším spoločníkom aj vo vani alebo v bazéne. Zverte mu svoje potešenie a nebudete ľutovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibrácie vám už dávno nestačia? Vibrátor Homunculus vám okrem nich ponúkne aj vzrušujúcu elektro-stimuláciu. Nie je k nemu potrebný žiadny zdroj, všetka sila vyžaruje priamo z neho. Je vybavený 12 vibračnými režimami a 5 úrovňami elektro-stimulácie. A čo viac? Jeho funkcie môžete ovládať cez Bluetooth cez aplikáciu v telefóne!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Space Rider 3000

    Trblietajúci sa vibrátor z mäkkého materiálu vás očarí svojím dizajnom a diskrétne tichými vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • BeauMents Flexxio Blue

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík, je to do detailov premyslený stimátor prostaty, ktorý vás svojim špeciálnym tvarom bude dráždiť presne tam, kde je to najviac potrebné. Zaoblená špička a materiály najvyššej kvality sú to pravé na pohodlné zavádzanie a tiež nosenie. Doprajte si perfektnú stimuláciu s každým pohybom a nechajte Rellise nech sa stane vašou súčasťou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved G-Gasm Delight Ružová

    Hladký vibrátor s dômyselným zakrivením mieriaci priamo na bod G. Užite si ohromujúci orgazmus, ktorý dosiahnete len stimuláciou tohto zázračného miesta pomocou tej najideálnejšej hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 18cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký svet kedy videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Chcete silnejšie orgazmy? S týmito vibračnými guľôčkami sa k nim dopracujete vskutku vzrušujúcou cestou, sú totiž ideálne na účinné posilnenie svalov panvového dna a zároveň vás potešia slastnými vibráciami. Dostaňte sa k novým pôžitkom skrz ten najpríjemnejší tréning všetkých dôb!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zolo Back Door Cup

    Pre všetkých milovníkovi análu je tu Zolo Back Door Cup! Ak práve nemáte po ruke zadoček, ktorý by uspokojil vaše chúťky, majte pri sebe tento dômyselný masturbátor, ktorý vás uspokojí raz dva. Jeho vnútorná textúra napodobňuje análny styk, ergonomický tvar vám pohodlne padne do ruky a vďaka pružnosti materiálu si sám vlastným stlačením budete voliť úroveň stimulácie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Prahnete po nových ešte zmyselnejších výšinách potešenie? Vybavte svoju pravačku týmto super mäkkým a kvalitným masturbátorom s realistickým vchodom v tvare sexy pusinky. Dopraje vám pocity podobné orálnemu sexu, štýlové vonkajšie puzdro vám pohodlne padne do ruky a koncovým otvorom budete regulovať pocit sania. Vychutnajte si dotyk príjemne pružného materiálu, do ktorého budete chcieť zasúvať znova a znova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Fialová

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Sweete s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu vďaka zaoblenej špičke s miernou textúrou. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Nápaditý a premyslene navrhnutý masturbátor na intenzívnu stimuláciu! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu hneď 10 slastných vibračných funkcií. Je príjemne flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Dráždite ním žaluď i celý penis a vychutnajte si nadpozemské pôžitky, ktoré by vám sama vaša pravačka nemohla dopriať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný vlnitý a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho zvlnený povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Satin G-Gasm Fialová

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz ešte lepší! Jeho vývojári mu pridali 10 unikátnych funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cokey s tvarom a textúrou pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.