×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm fialová pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • XouXou Super Soft Silicone Love Ball Purple

    Slastné vibrácie pre vaše lono! Toto vibračné vajíčko má príjemné stimulačné drážky a je perfektné pre efektný tréning svalov panvového dna, pretože váži 83 g. Výkonný, avšak tichý motor vás rozparádi vďaka 12 rôznym vibračným vzorom, ktoré budete ovládať tlačidlom na koncovom chvostíku. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a vajíčko dobíjajte cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Snívate o čistom potešení? Tak to určite musíte vyskúšať duálnu penetráciu s touto úžasnou hračkou! Stačí umiestniť pevný a zároveň pružný silikónový krúžok na penis a semenníky, čo zaistí bezpečné uchytenie. Následne bude králičie stimulátor vibráciami štekliť a vzrušovať klitoris, zatiaľ čo pridaná dildo bude prenikať análne a váš penis vaginálne. Vychutnajte si túto jazdu, ktorá bude stáť za to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Chcete vzrušujúcim spôsobom posilniť svaly panvového dna? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte, stačí nosiť tieto vaginálne guličky! Ukrývajú v sebe ďalšie voľne pohyblivé guličky, ktoré narážaním do vonkajších stien spôsobujú jemnú stimuláciu. Silikónový obal je príjemný na dotyk a odnímateľné guličky zaisťujú ľahké čistenie a priaznivá cena priamo nabáda k ich vyskúšaniu, tak sa nechajte zlákať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Cvelynm, purpurovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 30 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na g-bod a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Purple

    Jedno z najkrajších dild ever, fakt! Má nádhernú fialovú metalickú farby a pôvabne sa leskne a trblieta. Vo vašej zbierke hračiek rozhodne vynikne. Navyše ho môžete spárovať s obľúbeným postrojom, alebo využiť jeho silnú koncovú prísavku a hrať sa bez použitia rúk. Je pevné a zároveň pružné a bude zmyselne masírovať vaše hlboké citlivé miesta.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 7" 17 cm Purple

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper sľubuje potešenie pre oboch partnerov či partnerky. Ukrýva v sebe dva silné motory a je vyrobený z báječne hebkého silikónového materiálu, ktorý je príjemne pružný a prispôsobí sa tak kontúram vášho tela. Vyskúšajte s ním nové hrátky, nové pozície a objavujte nové vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Leshy Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Slim Seven 7" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Secret Explorer 6" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie vyniká funkciou "klopania" pohyblivou časťou, ktorá vás bude láskať neuveriteľným spôsobom. Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Premeňte svoje dva prsty na dokonalý stimulátor G-bodu! Vyprstiť seba alebo svoju partnerku nikdy nebolo jednoduchšie, s týmto návlek sa vám doslova roztečie v ruke. Má unikátny tvar, schopnosť vibrácií a príjemnú vzrušujúcu textúru. Zažívajte maximálne potešenie alebo buďte jeho poskytovateľom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    Užite si komfort pri vzrušení! Užite si penetráciu a stimuláciu zárove! Užite si tento jedinečný strap-on, ktorý nevyžaduje postroj. Prispôsobí sa vašej telesnej anatómii a zapamätá si vašu obľúbenú polohu. Je vyrobený zo 100% hodvábne hebkého silikóu a obľúbi si ho ako bod G, tak aj klitoris.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U G-Swirl G-Spot Silicone Dildo Purple

    Nádherné farebné prevedenie tohto dilda si zamilujete na prvý pohľad! Akoby kozmicky fialová farba tancovala s bielou farbou a týmto tanca vám zvádzala s rozkošným hrátkam. Avšak toto dildo má nielen krásny vzhľad, ale taktiež je vyrobené z úžasného prémiového silikónu, čo je pevný a zároveň flexibilný materiál príjemný a bezpečný pre telo. Tvar dilda je mierne zahnutý a zakončený výraznou hlavou, ktorá bude cieliť na citlivý G-bod. Užite si s ním sólo zábavu alebo sa hrajte v páre, vďaka koncovej prísavke ho môžete skombinovať aj s postrojom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Medium Purple

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Toto dildo svietiace v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobené je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončené je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho realistickú textúru a dech vyrážajúci vnútorný svit!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.