×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 666

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets The Perfect Balls

    Chcete od svojich orgazmov niečo viac? Posilnite si svaly panvového dna! Pomôžu vám k tomu tieto čierne guľôčky Black Velvets, nosením ktorých spojíte príjemné s užitočným. Guľôčky totiž v sebe obsahujú ešte ťažšie kovové gule, ktoré zmyselne narážajú do stien vonkajších guľôčok a spôsobujú príjemnú stimuláciu. Užite si tréning, ktorý vám prinesie vzrušujúce benefity.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Charles

    Pretty Love Bright je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Fialová

    Výrazne fialové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Je zakončené účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude vždy držať na svojom mieste. Užijete si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istoiste zažijete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel

    Jedna z mála hračiek, ktoré môžete použiť kdekoľvek na tele. Prejdite touto krásnou vrtuľkou kdekoľvek na tele a uvidíte, čo urobí s nervovými zakončeniami vášho milenca.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy dild vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Empire Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Fialový vibrátor s koncovou bambuľkou, ktorá je určená na pohladenie vášho G-bodu. Predstavuje veľa zábavy za málo peňazí a pohrávať sa s ním nemusíte nutne len vo vnútri vagíny, ale zoznámiť jeho vibrácie môžete pokojne aj s klitorisom alebo s prostatou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Anal Douche Black

    Záleží vám na tom, aby vaša riťka bola pre všetky vaše obľúbené hrátky dokonale čistá? Táto spŕška v štýle klystíru bude ideálna. Je to bezpečný a efektívny spôsob za rozumnú cenu, ako sa nachystať na análne vyvádzanie. Pojme až 224 ml vody a manipulácia s ňou je úplne jednoduchá. Umývajte sa a hrajte sa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7.5" 19 cm Size L Purple

    Hľadáte flexibilné dildo nerealistického tvaru? Dilda Action sú atraktívne farebné stvorenia z vysoko kvalitného liquid silikónu. Toto dildá vás poteší svojim jemným zakrivením a vydutou špičkou, ktorá je perfektná pre presnú stimuláciu. Základňa v tvare srdca slúži ako silná prísavka a získate vďaka nej voľné ruky.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Tento ružovo-zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Gleaming Jack Anal Douche

    Táto silikónová análna sprcha by nemala chýbať v žiadnom nočnom stolíku všetkých análnych milovníkov! Dôkladne váš análik vyčistí a pripraví na vzrušujúce dobrodružstvo. Vyrobená je zo silikónu a ABS plastu, ktorý je bezpečný pre telo. Úzka tryska sa zavádza do análu, zatiaľ čo guľatá časť sa plní vodou a stláča, čím sa voda dostáva do konečníka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Chcete pre vašu zadnú kvetinku niečo viac? Nechajte ju rozkvitnú vďaka silnému saniu, ktoré zvýši prietok krvi, a zároveň si užijete prienik lahodných silikónových guľôčok. Pripojte vhodné čerpadlo, stláčajte a podľahnite tlaku, kedy je vaša riťka nasávaná dovnútra. Rose Bud Cylinder je kvalitný produkt, ktorý zvýši citlivosť vašej dierky a vďaka guľôčkám ju aj parádne zastimuluje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildom! Jeho duálne telo v sebe skrýva pevné jadro, zabalené do mäkkučkého a hebkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním a to buď vaginálne alebo pokojne i análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka dvom použiteľným koncom. Pohodlne s ním dosiahnete na G-bod a prežijete hlboké vnútorné potešenie. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrajte či ochlaďte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Naplňte svoje erotické fantázie s týmto análnym plugom! Má dokonale zakrivený tvar pre presné zacielenie na prostatu a príjemnú stimuláciu. Jeho sexy transparentné prevedenie si zamilujete, vyzerá totiž úplne skvostne a vkusné hračky predsa milujeme všetci.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj táto sexuálna mašina! Možno aj presne takej hračke zjete a teraz si konečne svoje mokré sny aj vyplníte. Čaká vás veľkolepé potešenie vďaka realistickým prírazom pôvabného autentického dilda! Račte sa zoznámiť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 4 Pink

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahřejete, bude ešte mäkkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mírne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 16cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru ukrytom vo vnútri tela, ktorý vám poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 62

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť získava očarujúcim výzorom v fúkaného skla.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Vzrušujúci tréning svalov panvového dna! Tieto vibračné guľôčky v sebe ukrývajú tichý motor s 10 vibračnými režimami na intenzívnu stimuláciu a tiež posilnenie panvového dna. Ovládajú sa skrz diaľkový ovládač s dosahom 5 metrov a bude iba na vás, či ovládač zveríte svojmu náprotivku, alebo si svoje potešenie necháte len pre seba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Purple Rose Nubby Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Tento malý tlsťuško bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 5

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre pokročilých.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy - Sklenené dildo

    Sklenené dildo má po svojom obvode zvrásnenie, ktoré zintenzívňuje vaše erotické zážitky a jeho mierne zahnutie napomáha ľahšiemu dráždeniu bodu G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Pivoňka - Dvojitá vaginálna činka

    S Leyla Pivoňkou spojíte príjemné s užitočným. Jej nosenie vám zaistí príjemné pocity spojené s jemnou stimuláciou, ale predovšetkým si ňou spevníte svaly panvového dna. A prečo je dobré panvové dno posilňovať? Zúžite svoju vagínu (čo ocení predovšetkým váš partner) a v budúcnosti predídete nepríjemnému samovoľnému úniku moču, jej funkciu tiež oceníte po pôrode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 666

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.