×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov TPE 15 - 19,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Penis Sleeve Add 2" Clear

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy erotických hračiek vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými pomôckami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel 7 Inch Jack Vanilla

    Hľadáte realistického a mierne zahnutého kamaráta? Dildo Au Naturel je vnútri pevné a na povrchu mäkké a jemné, čo vytvára skutočne autentický efekt. Silná koncová prísavka vám umožní pripevniť ho na akýkoľvek hladký povrch a vychutnávať si tak prenikanie bez použitia rúk. Zamilujte sa do realistického dilda!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 7 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realistické potešenie v štýlovom balení! Tento biely a ľahko uchopiteľný obal v sebe ukrýva dokonale realistickú vagínu, ktorá vás úplne pohltí svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Pôsobí takmer ako živá, a to na dotyk aj na pohľad, navyše ju môžete z puzdra ľahko vybrať a vyčistiť. Vstúpte do ríše uspokojenia a vášne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tanga je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, podívajte sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí ven ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne vaginálny aj análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    S masturbátorom Rapids Sucker Stroker okúsite skutočne intenzívne zážitky simulujúce orálny sex! Disponuje totiž uzavretým koncom, ktorý prináša pocity zameniteľné s pocitmi z poriadnej fajky. Dokonalý zážitok potom ešte zvýrazňuje vnútorná textúra vyrobená z veľmi príjemného a pružného materiálu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Čo takto svoj penis transformovať na dokonalý nástroj ohromujúceho potešenia? Tento návlek vám pridá nielen na dĺžke a obvode, ale vaše mužstvo tiež vyzbrojí stimulačnými vrúbkami, výstupkami a dômyselne tvarovanou špičkou. Príjemný bude aj pre svojho nositeľa, pretože je super flexibilný a koncový krúžok návleku navyše podporí a posilní erekciu. Zintenzívnite potešenie vás oboch!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Chcete, aby váš penis bol Nielen Väčší a širší, ale tiez, aby skvostný vyzeral? Vsuňte ho do transparentného návleku Renegane a pýši sa posilneným obvodom ai dlzka a tiez pohľadom na vaše nádobíčko, ktore bude v návleku Neuveriteľne Zvodné!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Chcete viac potešenia? Tento návlek môžete použiť na penis alebo vibrátor a transformovať ho do zmyselného, vrúbkovaného strojca slasti. Kvalitný a pružný TPE materiál sa prispôsobí veľkosti a vrúbky neuveriteľne zintenzívnia stimuláciu. Užite si to trochu inak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 19,9cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké semenníky a vypuklý žaluď. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Deluxe Bangin Bench with Multispeed Sex Machine

    Chcete intenzívnejšie erotické hrátky sólo alebo v páre? Vyskúšajte to s touto lavicou Deluxe Bangin s odnímateľným šukacím strojom, wow! Možnosti nastavenia, variácie lavice, realistické dildo a až 195 prírazov za minútu v rozsahu 6 cm, to je niečo, čo spôsobí závislosť vášho G-bodu či prostaty na bezkonkurenčných orgazmoch!

    1 419 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 6" 15 cm Pink

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tuzi do neustále vlhkej kundičky? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu So schopnosťami samolubrikace, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvor Alebo Zátvor vzduchový ventil po sací efekt. Neváhajte a podľahnite kozľa mäkké a pružné vagíny sa Senzačný vnútornej textúry.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Čo tak takmer okamžite transformovať penis do niečoho ešte viac vzrušujúceho? S týmto návlekom na penis to bude možné! Posilní vašu erekciu a láskať bude nielen vnútro vagíny, ale dotýkať sa bude aj klitorisu. Nechajte si to páčiť a skvelé pocity doprajte aj vašej partnerke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 17cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Pleasure X Tender Penis Sleeve LV1053 Add 2" Flesh

    Máme pre vás návlek na penis, ktorý naplní vaše túžby! Je totiž super realistický, má dokonale vymodelovaný žalúdok a žilky. Predĺži váš penis a zväčší jeho obvod o 30%! Vyrobený je z hebkého a príjemného TPE materiálu vysokej kvality, ktorý sa rýchlo zahřeje na teplotu tela.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Objevte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu strukturu a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce design.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému masturbátoru pre opakované potešenie a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stlačením ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne a vy si tak budete môcť ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga á špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, ak zakryjete vzduchový otvor v hornej časti. Užite si dychberúce potešenie a silne stimulujúci dizajn.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Ukrýva v sebe pevné jadro ako skutočná tvrdá erekcia a jeho vonkajšia časť je príjemne mäkká a hebká ako skutočný penis. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Prahnete po nových ešte zmyselnejších výšinách potešenie? Vybavte svoju pravačku týmto super mäkkým a kvalitným masturbátorom s realistickým vchodom v tvare sexy pusinky. Dopraje vám pocity podobné orálnemu sexu, štýlové vonkajšie puzdro vám pohodlne padne do ruky a koncovým otvorom budete regulovať pocit sania. Vychutnajte si dotyk príjemne pružného materiálu, do ktorého budete chcieť zasúvať znova a znova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dong 7.5 Inch

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgasmickému vyvrcholeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    Túžite po neustále vlhkej kundičke? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu so schopnosťou samolubrikácie, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvorte alebo zatvorte vzduchový ventil pre sací efekt. Neváhajte a podľahnite kúzlu mäkkej a pružnej vagíny so senzačnou vnútornou textúrou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.