×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón čierna 15 - 19,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fucktools Cock Nails

    Klince do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto klince sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie je veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Čierna

    Análna sprcha z vysoko flexibilného materiálu od obľúbenej značky Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Čierna

    Inovatívny bi-polárny stimulátor prostaty s pôsobivým tvarom. Jeho telo tvoria 3 oválne guľôčky, ktoré zaisťujú naozaj intenzívne dráždenie. Veľkou výhodou je flexibilita hračky, pretože je vyrobená zo 100% lekárskeho silikónu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Chcete posunúť svoje análne hrátky na ďalšiu úroveň? Skúste to s Clydom! Objavíte s ním naozaj príjemné a vzrušujúce pocity, tvoria ho totiž mäkké a flexibilné korálky z vysoko kvalitného silikónu. Zaoblená špička sľubuje ľahké zavádzanie a koncový krúžok v tvare srdca zas pohodlnú manipuláciu. Či už sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, tieto análne korálky vás za vašimi zadnými vrátkami poriadne rozparádia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Čierna

    Análny tunely nie sú žiadnou novinkou, avšak tento od Oxballs ich všetky úplne prekonáva! Je tvarovaný tak, aby do vášho análu dokonale zapadal a splnil tak svoj účel.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Nechajte si ho vyfajčiť kedykoľvek budete chcieť! Boners Vibrating Blowjob dokonale napodobní orálny sex a svojím silným motorom s 10 vibračnými režimami vám ukáže skutočnú slasť. Je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a dobíja sa cez USB kábel. Na kvalitný blowjob už nebudete potrebovať ženu, tak si to užite!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Zdokonaľte svoju masturbáciu a objavte nové intenzívnejšie zážitky. Tento silikónový masturbátor vám ukáže svet maximálnej stimulácie, ktorá pohltí váš penis príjemným teplom a silnými vibráciami vďaka strategickému umiestneniu hore aj dole.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Posuňte svoje hranice s týmto dildom! Jeho jedinečný vzhľad v kombinácii s výraznou textúrou tvoria dohromady hračku, ktorá s vami bude robiť divy. Dildo je zakončenou silnou prísavkou, ktorej silu si užijete v kombinácii s postrojmi alebo na hladkom povrchu. Vychutnajte si každý centimeter tohto dilda s mierne zakriveným tvarom pre optimálnu stimuláciu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centra. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj táto sexuálna mašina! Možno aj presne takej hračke zjete a teraz si konečne svoje mokré sny aj vyplníte. Čaká vás veľkolepé potešenie vďaka realistickým prírazom pôvabného autentického dilda! Račte sa zoznámiť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Gleaming Jack Anal Douche

    Táto silikónová análna sprcha by nemala chýbať v žiadnom nočnom stolíku všetkých análnych milovníkov! Dôkladne váš análik vyčistí a pripraví na vzrušujúce dobrodružstvo. Vyrobená je zo silikónu a ABS plastu, ktorý je bezpečný pre telo. Úzka tryska sa zavádza do análu, zatiaľ čo guľatá časť sa plní vodou a stláča, čím sa voda dostáva do konečníka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Chcete pre vašu zadnú kvetinku niečo viac? Nechajte ju rozkvitnú vďaka silnému saniu, ktoré zvýši prietok krvi, a zároveň si užijete prienik lahodných silikónových guľôčok. Pripojte vhodné čerpadlo, stláčajte a podľahnite tlaku, kedy je vaša riťka nasávaná dovnútra. Rose Bud Cylinder je kvalitný produkt, ktorý zvýši citlivosť vašej dierky a vďaka guľôčkám ju aj parádne zastimuluje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kvalitný plug z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker určený pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Black

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.