×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón 15 - 19,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 557

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Modrá

    Tak tučný, flexibilný a silný, že z tejto silikónovej hračky budete kričať radosťou. Ponúkne vám 8 vibračných funkcií, vrátane 10 sekundových intenzívnych turbo vibrácií. Aby vaše vzrušenie bolo skutočne neobmedzené, je Joy Ride With Power Boost dobíjací.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Ak milujete análne hry, tak sa z tejto novinky istoiste zbláznite. Svojím elegantným dizajnom vynikne vo vašej zbierke hračiek a obohatí ju, rovnako ako sa chystá obohatiť váš anál. Na spodnej časti disponuje prísavkou, vďaka ktorej sa môžete tešiť na bezchybné hands-free hrátky, napríklad v sprche. Na dokonalú stimuláciu je telo dilda zvlnené a zakončené žalu´dom, ktorý vám uľahčí zavádzanie. Je vyrobené z mäkkého a hebkého silikónu, ktorý nie je náročný na údržbu a po každom použití vám bude stačiť teplá mydlová voda alebo v lepšom prípade čistič erotických hračiek.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Prémiové vaginálne guličky za bezkonkurenčnú cenu! Vychutnáte si s nimi jemnú stimuláciu vagíny a zároveň nimi posilníte svaly panvového dna. Výrazná stimulačná textúra, pružný praktický popruh a kvalitný silikónový materiál hebký na dotyk, to sú vlastnosti, ktoré zaručujú ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie. Navyše sa vo vnútri guličiek ukrýva závažie, ktoré sa bude pri prudších pohyboch hýbať a vzrušivo vás tak stimulovať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Black

    Realistických dild nie je nikto dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé želanie. Chcete tvrdšieho? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo vari mäkšieho? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Tieto dobíjacie vibračné guličky RC Duo Love Balls majú 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby vám sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Snívate o vášnivých prírazov znova a znova? Tento realistický vibrátor premení vaše sny na skutočnosť! Má príjemne hebký silikónový povrch, autentický tvar, praktickú koncovú prísavku, a predovšetkým vám ponúkne 7 vibračných režimov a 5 režimov prirážania so samostatným ovládaním. Objavte svoju najpopulárnejšiu kombináciu vibrácií a ťahov a váš nový kamarát si ju vďaka pamäťovej funkcii bude pamätať aj nabudúce!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris zmyselnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Už dlho chcete skúsiť strap-on, ale ešte ste nenašli ideálnu hračku, ktorá by pri tom bavila vás oboch? Tak pozor, možno ju už máte! Toto dvojité dildo disponuje v dlhšej časti vibrátorom, ktorý pre vás bude vibrovať v 10 rôznych režimoch. Užite si vaginálne alebo análne prenikania, ktoré bude baviť aj nositeľku strap-onu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Uspokojte svoju túžbu po maximálnom naplnení s Dick-Spand! Je to pôvabné silikónové dildo, ktoré prispôsobí svoju veľkosť vašim požiadavkám, túžbam a prianiam. Bude stačiť niekoľko málo stlačení balónika a realistické krivky dilda sa budú zväčšovať do ohromných tvarov! Vychutnajte si dotyk luxusného silikónu a pretiahnite svoju dierku až za vaše súčasné limity!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Purple

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistických díld nie je nikdy dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé prianie. Chcete tvrdšie? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo chcete mäkšie? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako aj všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 557

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.